|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračna ili vanbračna zajednica
4.11.2011 22:23:47   
Anoniman
Zasto se vi pravdate za to sto niste u braku?user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 626
   [Obrisana poruka]
4.11.2011 22:26:29   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 627
4.11.2011 23:02:13   
Mishica 77
Malo je blesavo prepirati se i prepucavati se na ovoj temi. To je individualna stvar. Kao što što o "ukusima ne treba raspravljati" tako i ovo. Stvar izbora.
Meni papir i venčanica znače, puno..... nekom ne..... Poštujem. Puno prijatelja oko mene je nevenčano.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 628
5.12.2011 13:54:27   
saira
Draga Mishica

Upravu si bas tako,ja fala Bogu zivim u braku al u zajednici sa svekrom i svekrvom nije mi loše i baš su ok,al ipak jedva čekam da sebi završimo svoj sprat i da se odjelimo svaka čast svakom al moja 2 zida su moja.

A što se tiče života u vanbračnoj zajednici nemam ništa protiv,šta ima veze to je možda i bolje drugo je bit sa nekim u vezi drugo živjeti a drugo bit u braku,ako neko želi da isproba da li oni mogu živjeti zajedno pa žive neko vrijeme ne vjenčani pa vide da ide pa se uzmu pa super ako ne opet dobro uštedjeli sebi pare za razvod svak sebi i dobro.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 629
5.12.2011 14:19:16   
Anoniman
Brak fakat jeste ozbiljniji od vanbracne zajednice. Pre nego sto se iz njega ode, dobro se razmisli, a bilo bi najbolje i pre nego sto se u njega udje. Vanbracno mi je tako neobavezno i neozbiljno. Pogotovu ako se imaju deca.

(odgovor članu saira)
  Direktna veza do poruke: 630
5.12.2011 14:24:09   
*Alexx*
Anonimna, live and let live.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
5.12.2011 14:26:14   
minavb
Boooooring!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 632
5.12.2011 22:56:22   
Alexis79
Ooo vidim aktivirala mi se omiljena tema user posted image
Sta je sa ovim anonimusima,kao ubodu pa odu user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 633
15.12.2011 11:12:08   
Meisje
Ne znam,meni se toliko srozalo misljenje o instituciji braka da uopste nemam volju i zelju da to obavim. Osnovni utisak mi je da svi to rade zbog drugih,da bi drugi videli da su oni u braku,bljakuser posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 634
15.12.2011 11:31:42   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Meisje

Osnovni utisak mi je da svi to rade zbog drugih,da bi drugi videli da su oni u braku,bljakuser posted image

Meisje, odakle ti takav utisak? Meni uopšte ne izgleda da je ljudima to primarni razlog za venčanje.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 635
15.12.2011 11:38:22   
Meisje
Uh ja bas imam takav utisak,kao da ljudi to rade da bi drugi mislili da su oni srecni,uzorni...itd,a ovamo sta je iza zatvorenih vrata,to samo oni znaju! Meni tako to sve izgleda. Mnogo su retki oni koji se iz ciste ljubavi i iskreno odluce na to...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 636
15.12.2011 11:43:57   
Snelle
Mislim da si samo naletala na par pogrešnih primera u svom okruženju user posted image
Retko ko će se odlučiti na brak, i samim tim i na nesrećan život, ukoliko u njemu nema ljubavi. Naravno ovde izuzimam sponzoruše koje ulaze u brak zarad novca.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 637
15.12.2011 11:55:38   
Meisje
To je moj utisak... I za ulazenje u brak i za one koji su vec u braku,ovi koji ulaze plase se samoce i da ne budu drustveno priznati,ono u smislu: Jadan on/ona nije se jos ozenio/udala... Ili ovi koji su u braku a nezadovoljni su,ostaju zbog dece ili zato sto nemaju hrabrosti da se razvedu... Svega ima,ali meni se cini da je vecina u ovoj grupi a manjina u grupi iskrenih odnosa...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 638
15.12.2011 12:02:27   
MakiJ
Moj muz i ja smo staromodni ali verujemo u brak i nismo hteli da zivimo zajedno a da se nevencamo i nekajemo seuser posted image
Sad nam je jos lepseuser posted image
Slazem se ako nema ljubavi dzaba sve ostalouser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 639
15.12.2011 12:04:30   
Meisje
Maki svaka cast! Ma ja pricam o ovim laznim brakovima...meni je to tuzno...ali razumem...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 640
15.12.2011 12:10:11   
Inica
Meni nije toliko bitno dal je bracna ili vanbracna zajednica- (i ako sam u braku), vec je problem kada se zivi u zajednici- sa roditeljima od m.. To nije to.. Po meni to je jedino sto se treba izbegavati, a dal ce neko da potpise papir ili ne- stvar izbora ili cega vec..

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 641
15.12.2011 12:17:01   
MakiJ
Zbog para se nisam udala jer mm nije bogatuser posted image
Volimo se to je najbitnijeuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 642
15.12.2011 12:19:14   
Alexxa
Inice, potuno se slažem.
Ako dvoje živi zajedno, bilo sa papirom bilo bez istog, prava i obaveze su im iste, ponašanje im je isto, odnos isti. Jedino je bitno da se ljudi u toj zajednici slažu i vole...
Oko mene nema mnogo slučajeva da par nije ozvaničio svoju vezu, ali mi, eto, svoju nismo, a svaki dan nam je radovanje, mi potpuno uživamo jedno u drugom, zadnjih 7 godina živimo zajedno i od tad govorimo da smo u braku, i volimo se sve više, sad čekamo bebu, što se nas tiče taj papir nam i nije potreban, ali, eto, možda se i venčamo jednog dana. Iskreno, više od života ne mogu da tražim, a i ne želim.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 643
15.12.2011 12:21:52   
Inica
Pa to Alexxa.. Mozda zbog nekih drugih stvari je bitan papir (pravnih) ali ovako- jok.. Meni ne.. Crkva je vec drugo.. I pre bih izabrala da zivim u vanbracnoj zajednici, nego u zajednici sa njegovima user posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 644
15.12.2011 12:26:21   
Alexxa
user posted image user posted image user posted image
Mi smo razmišljali da se venčamo samo u crkvi, to nam je na neki način bitnije, pogotovu zbog bebca user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 645
15.12.2011 12:26:38   
MakiJ
Mi zivimo sami i nedopustamo da nam se iko mesa u zivot moji to i nerade njegovi malo vole da pametuju ali on to postavi na svoje mestouser posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 646
15.12.2011 12:29:37   
Meisje

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Zbog para se nisam udala jer mm nije bogatuser posted image
Volimo se to je najbitnijeuser posted image

Nisam mislila na to,mada i to je jedan od motiva... Nije bitno da li je neko lep,bogat i bilo koji drugi epitet da ima,bitno je sta osecas. Naravno niko nije savrsen i onda kad naucimo da zivimo sa tudjim manama mislim da smo spremni za zajednicki zivot!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 647
15.12.2011 12:30:05   
Alexxa
To je zaista vrlo bitno, da niko ne gura nos u tuđa posla, ali ako se par na početku dobro postavi, tu ne bi trebalo da ima ikakvih problema, mnoge brakove( da, i one sa papirom) je rasturila okolina...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 648
15.12.2011 12:32:53   
MakiJ
Zato sto su neki ljudi povodljivi user posted image
Mm ima mane i ja ih ima ali niko nije savrsenuser posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 649
15.12.2011 12:49:17   
bratzz
Mi smo u braku, htela sam da se vencam ali kad me iznervira rado bi mu taj papir, sto smo potpisali kod maticara gurnula u guser posted image zicu.
Nemam nista protiv vanbracne zajednice, pre potpisa smo ziveli vanbracno sedam meseci a pricali da smo u braku, i dok smo u vezi bili ponasali smo se ko muz i zene koji zive odvojeno user posted image Od prvog dana sam imala jak uticajna mmuser posted image

< Poruku je uredio bratzz -- 15.12.2011 12:50:55 >

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here