Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 4.11.2011 22:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Zasto se vi pravdate za to sto niste u braku?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 4.11.2011 22:26:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 4.11.2011 23:02:13
|
|
|
|
Mishica 77
|
Malo je blesavo prepirati se i prepucavati se na ovoj temi. To je individualna stvar. Kao što što o "ukusima ne treba raspravljati" tako i ovo. Stvar izbora. Meni papir i venčanica znače, puno..... nekom ne..... Poštujem. Puno prijatelja oko mene je nevenčano.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 5.12.2011 13:54:27
|
|
|
|
saira
|
Draga Mishica Upravu si bas tako,ja fala Bogu zivim u braku al u zajednici sa svekrom i svekrvom nije mi loše i baš su ok,al ipak jedva čekam da sebi završimo svoj sprat i da se odjelimo svaka čast svakom al moja 2 zida su moja. A što se tiče života u vanbračnoj zajednici nemam ništa protiv,šta ima veze to je možda i bolje drugo je bit sa nekim u vezi drugo živjeti a drugo bit u braku,ako neko želi da isproba da li oni mogu živjeti zajedno pa žive neko vrijeme ne vjenčani pa vide da ide pa se uzmu pa super ako ne opet dobro uštedjeli sebi pare za razvod svak sebi i dobro.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 5.12.2011 14:19:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Brak fakat jeste ozbiljniji od vanbracne zajednice. Pre nego sto se iz njega ode, dobro se razmisli, a bilo bi najbolje i pre nego sto se u njega udje. Vanbracno mi je tako neobavezno i neozbiljno. Pogotovu ako se imaju deca.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 5.12.2011 14:24:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Anonimna, live and let live.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 5.12.2011 14:26:14
|
|
|
|
minavb
|
Boooooring!
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 5.12.2011 22:56:22
|
|
|
|
Alexis79
|
Ooo vidim aktivirala mi se omiljena tema Sta je sa ovim anonimusima,kao ubodu pa odu
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 11:12:08
|
|
|
|
Meisje
|
Ne znam,meni se toliko srozalo misljenje o instituciji braka da uopste nemam volju i zelju da to obavim. Osnovni utisak mi je da svi to rade zbog drugih,da bi drugi videli da su oni u braku,bljak
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 11:31:42
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Osnovni utisak mi je da svi to rade zbog drugih,da bi drugi videli da su oni u braku,bljak Meisje, odakle ti takav utisak? Meni uopšte ne izgleda da je ljudima to primarni razlog za venčanje.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 11:38:22
|
|
|
|
Meisje
|
Uh ja bas imam takav utisak,kao da ljudi to rade da bi drugi mislili da su oni srecni,uzorni...itd,a ovamo sta je iza zatvorenih vrata,to samo oni znaju! Meni tako to sve izgleda. Mnogo su retki oni koji se iz ciste ljubavi i iskreno odluce na to...
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 11:43:57
|
|
|
|
Snelle
|
Mislim da si samo naletala na par pogrešnih primera u svom okruženju Retko ko će se odlučiti na brak, i samim tim i na nesrećan život, ukoliko u njemu nema ljubavi. Naravno ovde izuzimam sponzoruše koje ulaze u brak zarad novca.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 11:55:38
|
|
|
|
Meisje
|
To je moj utisak... I za ulazenje u brak i za one koji su vec u braku,ovi koji ulaze plase se samoce i da ne budu drustveno priznati,ono u smislu: Jadan on/ona nije se jos ozenio/udala... Ili ovi koji su u braku a nezadovoljni su,ostaju zbog dece ili zato sto nemaju hrabrosti da se razvedu... Svega ima,ali meni se cini da je vecina u ovoj grupi a manjina u grupi iskrenih odnosa...
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:02:27
|
|
|
|
MakiJ
|
Moj muz i ja smo staromodni ali verujemo u brak i nismo hteli da zivimo zajedno a da se nevencamo i nekajemo se Sad nam je jos lepse Slazem se ako nema ljubavi dzaba sve ostalo
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:04:30
|
|
|
|
Meisje
|
Maki svaka cast! Ma ja pricam o ovim laznim brakovima...meni je to tuzno...ali razumem...
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:10:11
|
|
|
|
Inica
|
Meni nije toliko bitno dal je bracna ili vanbracna zajednica- (i ako sam u braku), vec je problem kada se zivi u zajednici- sa roditeljima od m.. To nije to.. Po meni to je jedino sto se treba izbegavati, a dal ce neko da potpise papir ili ne- stvar izbora ili cega vec..
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:17:01
|
|
|
|
MakiJ
|
Zbog para se nisam udala jer mm nije bogat Volimo se to je najbitnije
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:19:14
|
|
|
|
Alexxa
|
Inice, potuno se slažem. Ako dvoje živi zajedno, bilo sa papirom bilo bez istog, prava i obaveze su im iste, ponašanje im je isto, odnos isti. Jedino je bitno da se ljudi u toj zajednici slažu i vole... Oko mene nema mnogo slučajeva da par nije ozvaničio svoju vezu, ali mi, eto, svoju nismo, a svaki dan nam je radovanje, mi potpuno uživamo jedno u drugom, zadnjih 7 godina živimo zajedno i od tad govorimo da smo u braku, i volimo se sve više, sad čekamo bebu, što se nas tiče taj papir nam i nije potreban, ali, eto, možda se i venčamo jednog dana. Iskreno, više od života ne mogu da tražim, a i ne želim.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:21:52
|
|
|
|
Inica
|
Pa to Alexxa.. Mozda zbog nekih drugih stvari je bitan papir (pravnih) ali ovako- jok.. Meni ne.. Crkva je vec drugo.. I pre bih izabrala da zivim u vanbracnoj zajednici, nego u zajednici sa njegovima
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:26:21
|
|
|
|
Alexxa
|
Mi smo razmišljali da se venčamo samo u crkvi, to nam je na neki način bitnije, pogotovu zbog bebca
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:26:38
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi zivimo sami i nedopustamo da nam se iko mesa u zivot moji to i nerade njegovi malo vole da pametuju ali on to postavi na svoje mesto
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:29:37
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Zbog para se nisam udala jer mm nije bogat Volimo se to je najbitnije Nisam mislila na to,mada i to je jedan od motiva... Nije bitno da li je neko lep,bogat i bilo koji drugi epitet da ima,bitno je sta osecas. Naravno niko nije savrsen i onda kad naucimo da zivimo sa tudjim manama mislim da smo spremni za zajednicki zivot!
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:30:05
|
|
|
|
Alexxa
|
To je zaista vrlo bitno, da niko ne gura nos u tuđa posla, ali ako se par na početku dobro postavi, tu ne bi trebalo da ima ikakvih problema, mnoge brakove( da, i one sa papirom) je rasturila okolina...
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:32:53
|
|
|
|
MakiJ
|
Zato sto su neki ljudi povodljivi Mm ima mane i ja ih ima ali niko nije savrsen
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:49:17
|
|
|
|
bratzz
|
Mi smo u braku, htela sam da se vencam ali kad me iznervira rado bi mu taj papir, sto smo potpisali kod maticara gurnula u g zicu. Nemam nista protiv vanbracne zajednice, pre potpisa smo ziveli vanbracno sedam meseci a pricali da smo u braku, i dok smo u vezi bili ponasali smo se ko muz i zene koji zive odvojeno Od prvog dana sam imala jak uticajna mm
< Poruku je uredio bratzz -- 15.12.2011 12:50:55 >
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.