|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračna ili vanbračna zajednica
27.10.2011 9:14:31   
Snelle

Stvarno? Znači da planirano odgovara anonimno? user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 526
27.10.2011 9:15:06   
*Alexx*
Da, planirano odgovara anonimno.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 527
27.10.2011 9:16:44   
maslackic
IZVORNA PORUKA: minavb

A što anonimno pišeš?user posted image
Ja sam ranije baš tako zamišljala život. Da sam me onaj bivši nije taprosio, verovatno bi imali takvu vezu-svako svoj stan, dete kod mene...user posted image Onda sretneš pravu osobu pa se sve preokrene.

kada me je bivsi zaprosio pobegla sam glavom bez obzira,bili smo zajedno 6 godina,ali mi je sama pomisao na to da sam sa njim u braku bila mucna,i odma sam smugnula...posle godinu dana sam pocela da ziivim sa sadasnjim deckom i sada cekamo bebuuu..

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Meni samo onda nije jasno cemu uopste zajednicki zivot? Pa onda imajte decu, al zivite posebno, vidjajte se i s drugima, uzivajte u slobodnom zivotu!user posted image

ahh,a zasto mislis da ce nekog papir da spreci da zivi slobodno ako tako hoce??

I naravno svi imamo pravo na svoj izbor,i nijedan nije pogresan!

< Poruku je uredio maslackic -- 27.10.2011 9:17:39 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 528
27.10.2011 9:25:02   
maslackic

IZVORNA PORUKA: peca

Maslackic ni ti nisi luda za svadbom, i opstenarodnim veseljem sa sve stomakom ? user posted image

Ja sam rekla, taj da je hteo da me zeni, to bi uradio pre 5 godina hahaha

Peco,sad sam videla poruku,ja generalno nisam luda za svadbom i opstenarodnim veseljem,bez obzira na stomace...ali neosudujem ljude koji vole,ja recimo volim da djuskam po tim svadbama,i ne zameram trudnicama koje se svencavaju u belim vencanicama,jer one ne prestavljaju vise isto sto i pre,ne verujem da ima puno devojaka koje nevine ulaze u brak,jednostavno sad je sve stvar ukusa..moja sestra ce se udati sa sve veseljem i 200 gostiju,nije trudna ali nije ni nevina,pa ce opet u beloj vencanici da se venca...
Sve je stvar izbora...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 529
27.10.2011 9:25:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vukosava

za sta vam sluzi "vencani list'? Jel to "Izvod iz maticne knjige vencanih"? Kad se taj papir koristi uopste u Srbiji? Osim sto se gleda i obozava?

user posted image user posted image user posted image Iskreno, ja ni ne znam gde je moj user posted image I mislim da ga ni jednom nisam pogledala, a tek obožavala user posted image

Meni je recimo trebao u banci kod odobravanja kredita user posted image Ono standardno promena dokumenata i rođenje deteta ne pominjem

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 530
27.10.2011 9:27:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana
a ako smo "tradiocinolne" i "staromodne" onda su sve trebale uci u brak nevine, a ima puno "tradicionalnoih" kojima se ispod BELE vencanice ocrtava trudnicki stomacic.

Respect! Istina!!! user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 531
27.10.2011 9:29:57   
minavb
Imam jednog kolegu u firmi, oženjen, ima dvoje dece, ali živi prilično slobodno. Kako on sam voli da kaže "Oženjen sam al ko momak živim". Šta taj papir znači njegovoj ženi i njemu? 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
27.10.2011 9:31:14   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: maslackic

kada me je bivsi zaprosio pobegla sam glavom bez obzira,bili smo zajedno 6 godina,ali mi je sama pomisao na to da sam sa njim u braku bila mucna,i odma sam smugnula...posle godinu dana sam pocela da ziivim sa sadasnjim deckom i sada cekamo bebuuu..

Ovo mi je tako poznato user posted image 5 godina veze, ni tamo ni ovamo, on odjednom rešio da bi mogli da se "uzmemo" a meni to bio dovoljno jasan znak da treba da bežim user posted image posle 20 dana se smuvala sa mmuser posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 533
27.10.2011 9:47:35   
Snelle
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Rivana
a ako smo "tradiocinolne" i "staromodne" onda su sve trebale uci u brak nevine, a ima puno "tradicionalnoih" kojima se ispod BELE vencanice ocrtava trudnicki stomacic.

Respect! Istina!!! user posted image

Ih sad. Pa ja sam se sa mm zabavljala 9 godina. Da sam u brak ušla nevina mogli bi odmah da me kanonizuju za svetiteljku.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 534
27.10.2011 9:49:24   
minavb
E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da se povatate, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 535
27.10.2011 9:49:55   
Ana RR
user posted image sveta Snelle user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 536
27.10.2011 9:50:25   
Ana RR

E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da se povatate, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom. user posted image

Ili da klečite na kukuruzu dok vas ne prođe user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 537
27.10.2011 9:51:03   
Anoniman
Sveta Snelle user posted image Al' ti bio jedan i jedini, zar ne?! user posted image Kad već puca bruka po selu, bar da se vinčate user posted image user posted image user posted image
Sorry, e love ju user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 538
27.10.2011 9:52:07   
Snelle

Mina, ovaj izraz koji si upotrebila je potpuno neadekvatan i ružan za nekoga ko je iz velike ljubavi ušao u seksualne odnose. Sa druge strane, ovde pričamo o tome kakav je naš stav o bračnoj/vanbračnoj zajednici, a ne o tome da li smo za sex pre braka.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 539
27.10.2011 9:54:01   
maslackic
hihi,ne verujem da bi se usudila na brak a da buduceg mm a ne konzumiram pre "registrovanja"...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
27.10.2011 9:54:06   
Snelle

Sveta Snelle user posted image Al' ti bio jedan i jedini, zar ne?! user posted image

E ovo nikada nećete saznati user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 541
27.10.2011 9:55:44   
minavb
Sorry snelle. Da se ispravim: E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da iz velike ljubavi stupite u seksualne odnose, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom.

Ja i mm smo se povatali iz velike ljubavi.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 542
27.10.2011 9:58:28   
Snelle
E pa nismo. Kamenujte me, a ti prva user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 543
27.10.2011 9:58:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

hihi,ne verujem da bi se usudila na brak a da buduceg mm a ne konzumiram pre "registrovanja"...

user posted image user posted image user posted image
Mi nismo ni stigli do ljubavi kad smo se povatali, ljubav je došla kasnije user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad će kamdžijom da me izbiju sa teme user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 544
27.10.2011 10:04:20   
minavb
IZVORNA PORUKA: Snelle

E pa nismo. Kamenujte me, a ti prva user posted image

Ja bi te pre lebom gađala, ali nekim integralnimuser posted image

Ne znam da li si me razmela, i da li razumete šta hoću da kažem- ne možemo da sa iščuđavanje pitamo druge zašto i kako nešto mogu, kad i sami neke stvari nismo ili ne radimo kako "bi trebalo". Ovo što pišem nema veze sa Snelletom, nego upšte sa čitavom diskusijom. Svako živi kako hoće i može. Ko smo mi da pitamo kako i zašto?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 545
27.10.2011 10:05:58   
maslackic
Nina,ista stvar i kod nas,pocelo je sve sa povatavanjem i polako se prisunjala ljubaaav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 546
27.10.2011 10:07:08   
minavb

Mi nismo ni stigli do ljubavi kad smo se povatali, ljubav je došla kasnije

Pa to, mi smo se povatali iz velike ljubavi prema seksuuser posted image
U stvari, kasnije se ispostavilo da sam ja u to ušla iz razonode i sporta, a mm jer se zaljubiškao. posle sam se i ja zaljubiškala i 4 meseca posle prvog poljupca smo počeli da živimo u grehu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 547
27.10.2011 10:07:19   
*Alexx*

Ne znam da li si me razmela, i da li razumete šta hoću da kažem- ne možemo da sa iščuđavanje pitamo druge zašto i kako nešto mogu, kad i sami neke stvari nismo ili ne radimo kako "bi trebalo". Ovo što pišem nema veze sa Snelletom, nego upšte sa čitavom diskusijom. Svako živi kako hoće i može. Ko smo mi da pitamo kako i zašto?

Iliti: Live and let live user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 548
27.10.2011 10:10:41   
peca
Ili vi skrecete sa teme ili se meni cini user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 549
27.10.2011 10:18:35   
Snelle

Ja se nigde nisam iščuđavala, niti rekla da osuđujem one koji razmišljaju drugačije od mene, to sam na ovoj temi i naglasila. Ranije sam bila konzervativnija po mnogim pitanjima, i imala manje razumevanja za druge, ali kako sam starija, potpuno sam indiferentna prema tome ko kako razmišlja. Njihov život, njihova stvar. Sve dok to direktno ne ugoržava mene ne interesuje me.

< Poruku je uredio Snelle -- 27.10.2011 10:19:49 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here