Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.8.2015 12:07:19
|
|
|
|
superm
|
Da li znate gde mogu da nabavim Baby trend kolica za 2 dece različitog uzrasta? To je američka marka. Dolaze u obzir i polovna.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.8.2015 18:06:52
|
|
|
|
Valerie
|
jao gledala sam ih na limundu, bas sam se lomila pre mesec dana, super je fora KLIK gledala sam i OVA i OVA ali nam u stvari nece ni biti potrebna takva kolica. javi kako ide dalja potraga
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.8.2015 19:11:32
|
|
|
|
adulence
|
Super jr to fora kada i starije dete se vozi u kolicima...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 13:06:58
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mi u subotu idemo u Suboticu i nadam se da cemo kupiti kolica. Dopisivala sam se vlasnicom i malo je problem sto nemaju na stanju nekih brendova koje uvoze jer su godisnji odmori, ali mi cemo pogledati ova i ova. Iako mi ova druga nemaju neki izbor dezena, ali nista necu govoriti dok ih ne vidim uzivo. Javljam sta smo uradili. Kupili!!! Ova prva Hikker, bas u tom dezenu kao na slici. Super izgledaju, komplet 3u1, zimska navlaka, zastita od kise, komaraca, podloga za presvlacenje, torba za mamu...ne znam da li sam nesto propustila. Garancija 2 godine. Cena 30 000. Ova druga imaju jako ruzne tockove i odmah smo odustali od njih.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 13:10:37
|
|
|
|
jess021
|
Specifikacija Evo ovde i opisa. Izvinjavam se zbog dva posta, ali kucam sa tableta u voznji, pa mi mslo nezgodno.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 13:11:57
|
|
|
|
branki*
|
jess,sad videh sliku,bas su lepa
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 13:13:03
|
|
|
|
superm
|
Super kolica, deluju sposobno! I super cena!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 13:48:06
|
|
|
|
isidora88
|
Jess cestitam na kupovini, super su kolica, a i cena je odlicna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 14:38:47
|
|
|
|
Maraj
|
Jess super
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 14:48:27
|
|
|
|
jess021
|
Stigla kolica kuci Duboka korpa sa zastitom pr. insekata, mamina torba Auto sediste sa zimskom navlakom, atestirano Sportsko sediste, ima zimsku navlaku, samo nije na slici.
< Poruku je uredio jess021 -- 22.8.2015 14:49:30 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 15:14:47
|
|
|
|
Valerie
|
divna su, superrrr, a i cena je bas odlicna!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 15:50:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jess extra su !
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 16:25:17
|
|
|
|
bebilule
|
Jess tačno ću zapucati do Subotice.....predivna su, cijena odlična. Ne šalim se, pravo sam se zagrijala! Čestitam
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 19:30:29
|
|
|
|
jess021
|
Hvala, bas mi je drago da vam se svidjaju!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 22:39:52
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, cena 250 evra bez fiskala i 300 sa fiskalom. Naravno da smo uzeli bez. Imaju i kolica za blizance, potrazi na fb Decija kolica i oprema Subotica.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.8.2015 22:46:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja izgubim temu, zaboravim da kliknem prati Kolica su super, baš mi se sviđaju, biiig like!!! I cena je ok, a pitam onako, kolica će mi kupiti sestra ali onako pitam čisto da bacim pogled, hvala.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.8.2015 0:21:20
|
|
|
|
bebilule
|
Jess cini mi se da je materijal bas dobar...onako izgleda bas cvrsto. I jos me interesuje kakvi su tockovi, pise na naduvavanje, ili sam ja nesto pobrkala... Sad cu te unistiti pitanjima ali.su mi se nesto bas svidjela....i ive kombinacije sa sivom bojom su mi vrh!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.8.2015 10:53:37
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, jeste. Materijal je bas dobar, sve se skida i pere na 30 stepeni. Tockovi su na naduvavanje, ovi zadnji su bas veliki i imaju amortizere. Odneses ih na pumpu i naduvas, ali samo do 1 bara. Pitaj sta god, ja sam bas bas zadovoljna. I meni je dezen super. Jesi gledala na fb njihovu stranicu?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.8.2015 12:14:22
|
|
|
|
bebilule
|
Jesam, otvori stranicu iako nisam na fb. Imam neku rodbinu u Subotici pa bih im rekla da uzmu i pošalju. Ne bih čak ni išla jer vidim da su dobra a imam i tebe da te dobro izmrcvarim pitanjima . Sve gledam, ova siva mi je super, samo bih uzela ova sa zelenom kombinacijom ili tako nešto....ista kao tvoja samo umjesto crvena ima sa zelenom.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.8.2015 12:39:18
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: superm Da li znate gde mogu da nabavim Baby trend kolica za 2 dece različitog uzrasta? To je američka marka. Dolaze u obzir i polovna. Ovo sam skoro napisala. U međuvremenu smo našli ova kolica, polovna, u dobrom stanju. Vrlo su praktična!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.8.2015 12:50:03
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Valerie jao gledala sam ih na limundu, bas sam se lomila pre mesec dana, super je fora KLIK Valerie je našla link
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.8.2015 13:09:56
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mi smo nasledili ova dupla kolica, međutim, kod bake su nam,, pojma nemam koja marka, dobili smo ih iz CH. Osim njih, imamo i klasična, Sunce kolica u odličnom stanju, a do sada smo bacili jedna kišobran i imamo još jedna koja koristimo, ali im je platno naprslo i sve gore izgleda. Konstrukcija im je odlična, samo ne znam da li može da se menja to platno, tj da li ima da se kupi ili postoji neka radnja gde to moe da ae odradi? Kupljeba u aprilu, ali K težak baš.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.8.2015 15:41:38
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: superm IZVORNA PORUKA: superm Da li znate gde mogu da nabavim Baby trend kolica za 2 dece različitog uzrasta? To je američka marka. Dolaze u obzir i polovna. Ovo sam skoro napisala. U međuvremenu smo našli ova kolica, polovna, u dobrom stanju. Vrlo su praktična!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.9.2015 18:34:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da li neka od Vas ima Chicco kolica? Kako su vam se pokazala, posto mi planiramo da kupimo Smart Living mislim da su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.9.2015 20:52:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jole ima chicco urban
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?