|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
1.2.2012 0:30:08   
Mariya

Moje iskustvo kaže da se 3 u1 i te kako isplati. Mi smo ravnu korpu korisstili 5 i po meseci i kao kolica i kao kolevku. Izrabljivali  je do maksimuma a pri tom ona omogućava bebi konfor jer za razliku od sportskog sedišta običnih kolica može da leži u svim položajima a ne samo na leđima i nema kaiševa da je sputavaju. A as je milina kad se ide na kontrolu, u kupovinu, u kraću šetnju, izvadiš dete sa sedištem iz kola i staviš sedište na šasiju i voziš. Ne vučei i ne tegliš... I opet bih kupila 3 u 1!!!

[/quote]

Istina! I mi korpu maksimalno koristimo, za jesenje-zimske bebe prava stvar! Mi nju koristimo i u autu ako idemo negde duže, da se mala ne krivi u AS, nego leži i džonja u korpi. A za kraće relacije, baš kao što kažeš, AS iz auta na kolica i vozi! I ja se potpuno slažem, 3u1 je pametna stvar. A da je neka ogromna investicija - nije, ima kolica koja sam koštaju više nego neki modeli 3u1.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
1.2.2012 10:49:11   
sonja021
Da li neka od vas zna gde se najblize mogu kupiti Bebe Confort kolica?
ja sam ih samo preko vidjala.

ova su mi prelepa a i lagana, oko 7 kg imaju.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/818/bebeconfortloolapink.jpg/][IMG=http://img818.imageshack.us/img818/6899/bebeconfortloolapink.jpg][/IMG][/URL]

http://imageshack.us/photo/my-images/818/bebeconfortloolapink.jpg/

< Poruku je uredio sonja021 -- 1.2.2012 10:53:55 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 327
1.2.2012 14:28:43   
serendipity
Sad kada ovo napisem Gea ce me ubiti ali evo user posted image ... videla sam nova Cam combi family i ne svidja mi se... neki srafovi ispadaju i svi se zivi zale na tockove... Posle dugog razmisljanja i navlacenja, odluka je pala da cemo izeti Pegperego switch, u kojoj verziji ne znamo sve zavisi na kakvu ponudu naidjemo... postoji i jeftinija varijanta iz Segedina... znam da je vise para, ali bolje da sam sigurna da ce mi biti dobra kolica nego da lupam glavu posle. Ono sto je definitivno presudilo je to sto se kod PP mogu 'produzavati' rucke sto meni zaista znaci jer sam visoka, a druga kolica su mi 'knap'... pogotovo Chicco koji je bio u uzem izboru... 

(odgovor članu sonja021)
Direktna veza do poruke: 328
1.2.2012 16:35:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: serendipity

Sad kada ovo napisem Gea ce me ubiti ali evo user posted image ... videla sam nova Cam combi family i ne svidja mi se... neki srafovi ispadaju i svi se zivi zale na tockove... Posle dugog razmisljanja i navlacenja, odluka je pala da cemo izeti Pegperego switch, u kojoj verziji ne znamo sve zavisi na kakvu ponudu naidjemo... postoji i jeftinija varijanta iz Segedina... znam da je vise para, ali bolje da sam sigurna da ce mi biti dobra kolica nego da lupam glavu posle. Ono sto je definitivno presudilo je to sto se kod PP mogu 'produzavati' rucke sto meni zaista znaci jer sam visoka, a druga kolica su mi 'knap'... pogotovo Chicco koji je bio u uzem izboru... 

Ne znam kakva su nova, mi imamo prošlogodišnji model... I ne mora svima da se sviđa CAM, nije obavezno... user posted image A ja sam GAE nisam GEA. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serendipity)
  Direktna veza do poruke: 329
1.2.2012 18:15:58   
serendipity
Eto, znala sam da cu nesto napisati sto ti se nece svideti, izvini Gae... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
1.2.2012 19:30:51   
Anoniman
Inače me skoro svi na forumu zovu Gea, ne znam u čem je fora... user posted image

(odgovor članu serendipity)
  Direktna veza do poruke: 331
3.2.2012 17:58:02   
Azra_
Mi smo narucili ova
user posted image

Dvoumili se prilicno dugo, ali je meni dezen presudio.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
3.2.2012 18:06:47   
MakiJ
Azra na kojem je to sajtu? htela bi u poklon necaki da kupim user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 333
3.2.2012 18:43:06   
vonavoj
Azra,divna su!! to su hauck,kojih nema kod nasuser posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 334
3.2.2012 18:45:41   
Azra_
MakiJ, nismo reko sajta. Kod nas ih nema. Stizu nam iz Nemacke.

Da Von...kod nas nikad nema tih lepih dezena. Znam, bitan je model kolica, ali su mi nekako sladja kad imaju lep dezen.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 335
3.2.2012 18:46:22   
Anoniman
Atra, mnogo su lepa!

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 336
3.2.2012 18:47:49   
MakiJ
Bas su lepa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
3.2.2012 19:52:24   
Azra_
Hvala vam mame. Nadam se da ce nas lepo sluziti. Javljam utiske kad nam stignu i kad pocnemo da se vozikamo.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 338
4.2.2012 11:39:03   
maslackic
Azra ne moj da se iznerviras ako stigne zenskast dezen user posted image
salim se naravno, preslatka su kolica user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 339
25.2.2012 21:03:25   
Sashica82
Danas sam bila u gradu šetnji i pogledam liteway chicco, kao letnju varijantu, a imam quinny buzz. Ova što imamo su teška i glomazna, i ja već počela da razmišljam o lakšim kolicima.

Posle toga izađem sa bebom u šetnju. E da nisam imala svog glomaznog trotočkaša, nikad se ne bi probila kroz neotopljen sneg i naše loše trotoare. Ma lete preko rupa! Ne menjam quinny do jula!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 340
26.2.2012 19:58:13   
Donaa

IZVORNA PORUKA: Jelena80

Mi polako krecemo u potragu za kolicima. Termin mi je 4. aprila.
Za sada smo gledali Chicco Liteway ali je kod njih problem sto dete ne moze da gleda u majku.
Preporucili su na i Cam Pretty Cross kao i neke Hauck.
Samo o tome citam vec nekoliko dana i nema pojima za koja da se odlucimo.

Jelena i ja isto vec nekoliko dana uporedjujem sve modele i cene itd i suzila sam izbor na Cam Pretty Cross KLIK ili recimo Chipolino Lumina KLIK

E sad ima i jedna skuplja Graco Symbio Moon KLIK

A vodila sam se sledecim najbitnijim kriterijumima:

- lako sklapanje na yutube imaju snimci kako se sklapaju
- Tezina ova najskuplja su ubedljivo najlaksa samo 7,5kg
- Da moze da se bebe okrene prema majci i od nje zbog vetra, sunca, komunkacije kad pocne da prica, da je vidis kad je mala da se nezagrcne ili tako nesto...
- cena i kvalitet

DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA GORE NAVEDENIM MARKAMA TJ KOLICIMA?

Tkodje bih vas molila za misljenje o sledecim a jefitinijim varijantama:

Bertoni 1

Bertoni 2

Bertoni 3

Chipolino Leo

Kakva su vam iskustva sa kvalitetom Bertoni i Chipolino?

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 341
26.2.2012 20:46:56   
Ana RR
Mi imamo Preety Cross i kada ih je mm tek doneo nešto nisam bila oduševljena (nisu mi se dopali neki šavovi), ali posle 6 meseci korišćenja mogu reći da sam zadovoljna. Stabilna su, laka za manervisanje, bebac ima dovoljno mesta (nisu tesna) tako da mogu reći da su ok. Lako se sklapaju i staju u gepek (o tome isto vodi računa).
Sedište može da se okrene, ali mnogo je praktičnije ako se ručka okreće jer je vrlo nezgodno (ako si sama u šetnji a počne da duva vetar ili prži sunce) držati bebu, otkačiti sedište, pa ga okrenuti i zakačiti. Meni je i dalje žao što nisam uzela peg perego uno ili neku nemačku marku kolica ali sve to je bilo dosta skuplje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Donaa)
Direktna veza do poruke: 342
26.2.2012 21:08:34   
Azra_
Maslackic, bude li se ostvarilo ovo sto si rekla, smatracu da si TI izbaksuzirala!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 343
27.2.2012 0:11:40   
marijana22
Jao ja ne znam sta da radim za kolica.

Svakih mesec dana mi se druga svidjaju. Sada mi se svidjaju http://www.takolako.rs/user/decija-kolica-chipolino/decija-kolica-ultra-2011-brown/44_1066_26330_1_0_0/item.jsp

Ali smo danas bili kod prijatelja koji su nam dali cam austsediste. I imaju njihova kolica. prezadovoljni su. I kazu da su bas cesto montirali AS na kolica. E sad sam u dilemi da li da kupim cao-ova kolica pa da mogu da montiram AS na njih ili chipolimo. Kod cam kolica mi se ne svidja sto da bih gledala bebu moram da okrenem celu korpu a kod ovih drugih se samo prebaci rucka. Tu je naravno i finansijski momenat............ Ne znam sta da radimuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 344
27.2.2012 0:19:52   
Anoniman
Ako će ti pomoći, ja sam jako često montirala AS na kolica, krenem u kupovinu, ponesem samo šasiju i dete sa sve sedištem stavim na šasiju i vozi, krenem bilo gde, umesto da nosim AS koje sa bebom u njemu nije ni lako ni pogodno za nošenje, izvučem iz gepeka šasiju i vozi. Ta me opcija spasila.

(odgovor članu marijana22)
  Direktna veza do poruke: 345
27.2.2012 8:55:56   
maslackic

IZVORNA PORUKA: Azra_

Maslackic, bude li se ostvarilo ovo sto si rekla, smatracu da si TI izbaksuzirala!

nadam se da si skontala da sam se salila user posted image

nego, ja sam porucila Chicco kolica living..ne tri livig, i bezveze sto nema u svim bojama living kao sto ima trio living...
ja porucila Red pasion KLIK
a jos nam nije stiglo user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 346
27.2.2012 9:06:10   
jance
Ovako, mi imamo Berton Plasma 3u1 kolica, nesto nalik onom Bertoni Vector samo sto imaju ogromne tockove i amortizere. ja sam za sada zadovoljna sa kvalitetom a bas mogu da kazem da ih urnisem ovde u ovoj nedodjiji, nema ravnih puteva, sve nesto poloasfaltirano sa sve blatom i svime i svacime na putu... nisu se z sada rasklimala, ali prednji desni tocak je cesto u vazduhu...
sto se montiranja AS na kolica tice, ja sam takvo nesto i trazila i mogu reci da mi je to AS sa tim adapterima vredelo svaku paru i to nekoliko puta! nase AS se montira na kolica uz pomoc dodatnih adaptera sto je mozda malko otezavajuca okolnost (za razliku od Chipolino Optima), ali ja adaptere stalno nosim u torbi sa sobom pa kad zatreba samo oh montiram na AS pa sve montiram na ram...
juce smo prvi put stavili majstora u ono sportsko sediste, koje nema pun lezei polozaj i mogu da kazem da sam dzabe brinula, ova sportska varijanta ima neku opciju da se onaj sedalni deo onako nakrivi, pa dete lezi bas kao u AS i pritisak nije na sedalnom delu kicme...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
27.2.2012 9:38:17   
Anoniman
marijana, ne znam sto te buni to okretanje korpe. mi imamo camova i za sad nam je stalno korpa na njima, marina spava u njoj kad samo u stanu. u korpi je vodim i do sveki kad je cuva, a par puta sam za setnju montirala auto sediste na ovu osnovu. meni su za sad ova kolica super.

(odgovor članu marijana22)
  Direktna veza do poruke: 348
27.2.2012 9:47:06   
Lu
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ako će ti pomoći, ja sam jako često montirala AS na kolica, krenem u kupovinu, ponesem samo šasiju i dete sa sve sedištem stavim na šasiju i vozi, krenem bilo gde, umesto da nosim AS koje sa bebom u njemu nije ni lako ni pogodno za nošenje, izvučem iz gepeka šasiju i vozi. Ta me opcija spasila.

Tako sam i ja radila, bez AS nigdje a teško je za nositi, zato su tu kolicauser posted image
Ako pod "šasijom" misliš na kolica?user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
27.2.2012 10:53:52   
Anoniman
Jap, mislim na kolica al bez korpe i sedišta, samo metalna konstrukcija jer to tkod nas na CAMu tako ide, sve se montira direktno na metalnu konstrukciju, tj šasiju.

Kseno, mi smo tu ravnu korpu koristili kao kolevku kad spavamo u gostima a u njoj se vozila do 5 i po meseci. Inače stalno ponavljam koja je milina i njoj i nama što ne mora u tome da se vezuje i može da leži kako joj volja... BTW, koja CAM imate?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Kiselina i rast kosice?
lola78

Da li ste imale puno kiseline u zadnjim mesecima trudnoce, i da li se dete rodilo sa puno kosice?

Da, i dete je imalo puno kosice (37%)

Ne, i dete je imalo puno kosice (31%)

Da, i dete nije imalo puno kosice (12%)

Ne, i dete nije imalo puno kosice (21%)

Ukupan broj glasova: 68

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here