|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
12.8.2015 19:26:40   
adulence
Jess odustali ste od urban?i meni su ova druga lepsa....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2126
12.8.2015 22:49:50   
jess021
UM, imaju lepe dezene, ali kontam da ih koristim i za drugo dete, pa ako bude decak da ga ne vozam u kolicma na cveticeuser posted image
Ado, odustali jer sam skontala da nemamo pravo na povrat pdv-a, a tu u Subotic odmah umanje cenu kolica za iznos poreza.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2127
12.8.2015 22:52:02   
Anoniman
Jess cvetici su slatki, ali ima i onih neutralnih dezenauser posted image
Javljaj svakako sta si odlucila.
P.S. ima ona radnja iz Bg na fb to isto odmah vraca pdv, tako sam ja ukapirala, a drzi i urbanuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 12.8.2015 22:53:06 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2128
13.8.2015 8:40:23   
adulence
ja sam inace nasla prodavnicu koja garantuje najnize cene i nasla sam urban za 38000,u aksi su 42/43000...nije mala razlika jos kada vrate pdv,dosla bi oko 30000 sto mi je ok...inace,juce sam u aksi videla zenu koja ima graco evo kolica,pa sam je pitala za misljenje,kaze da je ona zadovoljna njima ali ipak je imala par zamerki i nije mi nesto odusevljeno reagovala...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2129
13.8.2015 9:11:08   
Maraj
Pih ado....znaci ne rece ti cime nije zadovoljna.... pa ja stvarno ne znam sta cu. Mm se zalepio za ta. Najverovatnije cemo njih

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2130
13.8.2015 9:14:40   
adulence
kaze da su joj jako siroka i da ne moze bas svuda sa njima,kaze u postu ne moze da udje,e sada ona meni ne deluju nista nesto specijalno siroka,kaze da nisu lagana kao sto pise,u principu rekla mi je da su joj to treca kolica,a beba joj je mala,kaze prethodnim nije bila zadovoljna,tako da ocigledno je malo i cepidlaka...ko zna...ja kad god odem u aksu prodjem pored njih i urban i sve sam u vecoj nedoumici zato sam iskoristila priliku da je pitam..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2131
14.8.2015 10:47:02   
amelia
user posted image mi smo uzeli ovu kolicu bas je lepa uzivo je lepsa nego na slici brevi marka italianska user posted image

Ayan <3

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2132
14.8.2015 10:53:45   
mama krava
Adulence, jel imaš ti korpu od ćerke, tj ono jaje??? Ako imaš, ja ti predlažem da pogledaš i da se raspitaš oko Maclaren kolica, koja su po meni najbolja, najlakša i neverovatna za upravljanje!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2133
14.8.2015 14:28:20   
Valerie
ado, koja je to radnja?

upravo oprah navlake od ovog mog hauck-a... ma bice dobar kad nemam drugo user posted image

jess, stvarno slatka kolica. samo koje su to marke?

< Poruku je uredio Valerie -- 14.8.2015 14:29:21 >

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 2134
14.8.2015 14:38:27   
adulence
Valerie mislim da se zove kiddy joy u tc enjub u blokovima,nije mi daleko pa cu da pogledam...maraj bacite i vi pogled i evo su im jeftinija cini mi se...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2135
14.8.2015 14:43:22   
Anoniman
adulence i ja sam na tu radnju mislila, cak vracaju pdv na istom mestu u trenutku kupovineuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 2136
14.8.2015 14:44:27   
Valerie
e, da, kod njih na sajtu sam gledala ona kolica jane muum. malo mi je samo konfuzno njihovo objasnjenje oko povracaja pdv-a. ako oni odmah odbijaju, ok. ali ako tvrde da sa nekom fakturom, a koja nije normalan fiskalni racun moze da se vrati preko poreskog, e to ne moze user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2137
14.8.2015 14:46:40   
adulence
Ma naravno ili neka odmah daju ili neka daju normalan fiskal...ne bih kupovala drugacije...mada mi nije jasno kako to da mogu da umanje odmah...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2138
14.8.2015 15:15:02   
Maraj
Adulence sad sam gledala. Na snizenju su sad Graco Evo i u Aksi i u Kiddy joy. U Aksi su 37000 a u Kiddy joy 38 800 naravno ovo je duo sistem. Oko 28000 su kolica sama a oko 52 000 trio sistem.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2139
14.8.2015 19:16:46   
adulence
ja bih svakakoo uzela samo kolicabez dodataka...onda jos bolje ako je i u aksi popust,ipak je to aksa...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2140
19.8.2015 10:20:38   
Maraj
Evo da se i ja oglasim

kupili juce Graco Evo na snizenju u Aksi za 36 600 din inace su 43 000.
Kupili smo crno/krem boju imnace je bilo i u kombinaciji crno/siva. Kaze prodavac da ce se dete "ucvrčati" leti u tim tamnim pa kupismo sa krem kombinacijom. E da uzeli smo 2 u 1. Inace 3 u 1 je 53 000. Za sad su kolica u kutiji nismo ih od sinoc otpakovali. A i treba da krecimo pa ne bi da se kolica isprljaju.
Njih smo do sad samo i gledali plus je snizenje u Aksi do 20.08. tako da kupismo njih. Jako su lokretna, tockovi odlični.
Rece prodavac da su na Hauck kolicima tockovi ocajni.
Garanciju na kolica imamo 2 godine plus u Aksi ima svih delova tako da za sad zadovoljni user posted image

ova smo uzeli

http://shop.aksa.rs/graco-duo-sistem-kolicaauto-sediste-evo-sand.html

< Poruku je uredio Maraj -- 19.8.2015 10:22:21 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2141
19.8.2015 10:26:47   
adulence
odlicno izgledaju,evo sada sam i snimak odgledala,jedino mi se ne svidja sklapanje,nekako i deluju ogromna,kada se sklpe...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2142
19.8.2015 10:33:12   
bebilule
I meni se sviđaju. Samo ja ne kontam kada se koristi ovo sportsko sjedište...ili kako se već zove...je li to samo za auto ili koristite za vozanje user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2143
19.8.2015 10:35:23   
adulence
draga sportsko sediste je obicno seciste za kolica,a auto sediste mozes da nakacis i na kolica i u auto da stavis...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2144
19.8.2015 10:40:25   
bebilule
Joj ada izvini ali sam totalni laik. Znači, uz osnovnu varijantu dođe sportsko a u 2u1 i ovo auto?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2145
19.8.2015 10:41:04   
Maraj
Mi cemo izaci iz bolnice sa tim car sitomuser posted image . Njega moras da imas u autu a i sluzi da vozis bebu u njemu do nekih 7 meseci. (Sto u kolima sto u kolicima)
E jesu...sva kolica koja imaju jednu rucku se tako sklapaju ali je lakse upravljanje sa njima.
kolica sa dve rucke se sklapaju u kišobran al se teze upravlja njima i moras obema rukama da ih vozis.
Tako da sam ja izabrala jednu rucku a da su laganija za voznju
Necemo ih nesto ni sklapati tako da mi je vaznije da su pokretljivija

< Poruku je uredio Maraj -- 19.8.2015 10:44:25 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2146
19.8.2015 10:42:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebilule

Joj ada izvini ali sam totalni laik. Znači, uz osnovnu varijantu dođe sportsko a u 2u1 i ovo auto?

da bebiluleuser posted image

maraj odlicna su kolica, i nasa se isto sklapajuuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2147
19.8.2015 10:42:31   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule

Da da bebilule.
ima i 3 u 1. Tu didje ona korpa . Meni je nepotrebna a kolica skuplja za 15-ak hiljada sa tom korpom

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2148
19.8.2015 10:50:30   
adulence
Ma da znam to je jedina mana tim sa jednom drskom,a laganija du za upravljanje svakako,jaooo jos uvek sam u dilemi sta cu za kolica...grrrrr...sa jedne strane chicco imaju transformaciju u nosiljku sto mi je super jer je bas ravna i prostrana za spavanje,a sa druge strane graco lepa i lagana ali bez korpe ...hmmmm

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2149
19.8.2015 14:32:54   
jess021
Maraj, super!!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here