Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.9.2015 12:59:29
|
|
|
|
Maraj
|
Evo nasih kolica.Graco Evo 2u1
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.9.2015 18:02:34
|
|
|
|
Jole84
|
Jess, Maraj super su vam kolica, i univerzalne boje, taman i za drugo, treće da se iskoriste, u zdravlje da se služite i lepo šetkate u njima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.9.2015 9:32:36
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala jole
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.9.2015 9:40:31
|
|
|
|
eca89
|
Maraj, super su !
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.9.2015 10:11:57
|
|
|
|
jess021
|
Jole, samo neka bude tako kao sto si rekla
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.10.2015 21:39:02
|
|
|
|
isidora88
|
Stigla su mi kolica danas, morala sam da iskoristim akciju, boze zdravlja valjda ce nas posluziti i za drugo i trece dete , bas sam srecna i jedva cekam februar da se rodi bebica da je vozam. Uzela sam stokke xplory v4, ravnu korpu za novorodjence i zimski set sa ovim krznom i suncobran
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.10.2015 21:42:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Isi super su, u zdravlju ih koristili
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.10.2015 21:44:27
|
|
|
|
adulence
|
Nikako da napisem mi smo se na kraju ipak odlucili za graco evo,ja sam silno zelela urban,ali prodavac me ubedio,da je ipak bolje da uzmemo graco...sutra stizu,jos kada bi se vreme malo prolepsalo pa da krenemo u setnjuuu...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.10.2015 22:03:45
|
|
|
|
choopa choops
|
Super kolica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 17:27:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam gde da postavim pitanje, pa ajd ovde, sta mislite da li treba kupovati ovo cebence za kolica i a. sediste ili ne
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 17:39:53
|
|
|
|
sonyasha
|
UM, mi imamo taj kao muf za kolica i nama se ispostavio koristan! Naročito što će da bude jesenje/zimska beba! Super je za prvu zimu jer je ušuškan bebac, ali i, daće Bog, drugu zimu kada im je to super za nogice, a gore jakna i možete i duže da se vozikate!Mi smo dobili uz Peg Perego zimsku varijantu, ja mislim da je to to!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 17:43:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se ovo odavno svidja, moze i na kolica, i na auto sediste, sada sam kod njih porucila ljuljasku, pa se mislim i za ovo o jednom trosku ppt-a Ja imam onaj muf, tj zimsku navlaku za noge od kolica, ali za jaje nemam
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 18:07:00
|
|
|
|
emicaa
|
UM mi smo uzeli kad se T trebala rodit jer i ona je novembarska beba.Super je poslužilo.Imamo dva,jedno za kolica a drugo za jaje.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 18:14:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice bas ovo, ili nesto slicno? Imas li sliku?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 18:15:35
|
|
|
|
emicaa
|
Nije takvo ali na taj fazon.potražiću sliku pa ako nadjem poslaću ti.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 18:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
vazi, ja sam htela za jaje, jer za kolica imam, pa se mislim sta ako ne moze na moje jaje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 21:49:05
|
|
|
|
emicaa
|
Nemam nigdje sliku T u jajetu,svašta.Idem sutra u podrum tražit neke stvari pa ću ga potražit dole.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.10.2015 23:54:46
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam dobila tu navlaku za jaje, i extra nam je znacila. Cak i za auto, dok se ne zagreje. Ovako izgleda nasa Mada mislim da je ovo spada vise u TEMU
< Poruku je uredio wivern RR -- 10.10.2015 23:56:47 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.10.2015 9:28:30
|
|
|
|
adulence
|
nama su stigla nasa graco evo u teget boji,ja sam prezadovoljna,zaista su predivna...inace ako nekoga zanimaju u dexy co su na akciji,tako da smo i tu super prosli,izasla su nas 28000,a predacemo i za povrat pdv...super smo zadovoljni...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.11.2015 23:00:48
|
|
|
|
bebilule
|
Mi napokon raspakovali svoja. Ista su kao kod jess, samo sivo zelena. Jess, mislila.sam te maltretirati, ali snasla sam se. Jedva skontah kako se montira auto sjediste. Nisam odmah vidjela da imaju oni dodaci. Drugo, ja imam.viska materijala, nekih tonu navlaka... Sutra cu te muciti sa tim. Odoh sad u horizontalu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 8:29:40
|
|
|
|
bebilule
|
Evo ih Korpa
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 8:32:01
|
|
|
|
bebilule
|
Auto sjediste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 8:34:13
|
|
|
|
bebilule
|
I sportsko Sve korpe.imaju navlake. Dobili smo torbu, podlogu za presvlacenje, navlaku za insekte i jos jednu za kisu. Jess imam.jedan dio, ne znam za sta je. Nije navlaka, na kraju ima rajsfeslus...da nije neka "nastresnica" za sportsko? I da, jesi li ti dobila jos jednu rucku?
< Poruku je uredio bebilule -- 17.11.2015 8:37:34 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 8:53:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Bebi možda je neki deo od zimske vreće. Imaš li sliku?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 9:04:30
|
|
|
|
bebilule
|
Trco, sad cu da slikam. Mislim da sam skontala. Kaci se za zadnji dio sportskog sjedista. Mislim da sluzi za to da dobijes neku vrstu korpe kad ga spustis... Joj jesam smotana sa ovim bebecim stvarima... Jess pomagaj, ista su nam kolica. Koliko se moze spustiti sportsko? Ja pritiscem neke dugmice. Taman ga spustim pa ga greskom opet podignem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicupejičinKoje Vam je najlepse?Petra (
45%)
Marija (
32%)
Nikoleta (
23%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!