Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.7.2015 21:47:55
|
|
|
|
lesica
|
Maraj, pogledaj i graco ultima 2u1. Klik Nisu moderna, ali veliki plus ti je sto su u odnosu na druga lagana - sama kolica sa oko 7 kg, imaju ogromnu korpu koja se izvlaci, dovoljno su siroka i udobna, tockovi fantasticni. Jaje je odlicno i vece u odnosu na druga i namesta se na kolica. Mana je sto su kabasta za smestiti u gepek. U svakom slucaju moja preporuka.
< Poruku je uredio lesica RR -- 13.7.2015 21:51:31 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.7.2015 10:59:24
|
|
|
|
Valerie
|
Maraj, ja sam pisala o hauck shopper 3 u 1 kolicima na 77. i 75. stranici ove teme. mozda i jos negde ako te jos nesto zanima, pitaj koliko para, toliko muzike, bukvalno. bila bih srecnija da smo dodali jos 20-ak hiljada i kupili nesto super. ova su bukvalno 3-. nisu ni da ih "bacim", a ni da skacem od srece sto su ostala od prvog deteta
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.7.2015 11:22:18
|
|
|
|
Valerie
|
pisala na 63. strani opsirnije nasla sam da smo mi to platili 21.000, tako da... prvo budu super, citam svoj prvi post o njima iz 2012. i smejem se. meni korpa i dalje ok, ali vremenom se skupe zamerke na ostalo. sklapanje mora s dve ruke i to nesto o-ruuuk, tesko posle carskog reza, bzvz. najpametnija je jabudic, super ocuvana polovna su po meni odlicna ideja. ja samo gledam... da preguramo prvih 5-6 meseci u korpi...
< Poruku je uredio Valerie -- 14.7.2015 11:36:05 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.7.2015 11:48:16
|
|
|
|
Valerie
|
https://www.youtube.com/watch?v=msJ6n6iTb8A vidi sklapanje oko 2.30 koliki je to covek, kako sve to deluje lako. ja sa 162cm ne mogu ni da pomislim tako da uhvatim, pa su to neke krute kvacke koje istovremeno treba jako povuci. jos ako imas nokte, glat da ih ostavis i odes na sred ulice
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.7.2015 13:08:10
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala valerie. Iscitala sam sve. Definitivno sada ostajemo na Graco Evo. Hocemo jos da pogledamo Chipolino kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.7.2015 13:20:48
|
|
|
|
Valerie
|
super maraj. sladak je evo. chipolino nisam videla uzivo. znam samo da me nervira to ime od kad sam ga prvi put cula kao da se zove Jeftinko (ok, znam da je chip a ne cheap) UM je kupila predivna kolica, stvarno blistaju
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.7.2015 13:31:26
|
|
|
|
Tanjica81
|
Evo i nasih kolica-Hauck Viper 3u1. (Naša su u drugoj boji) Ja sam zadovoljna.Lako se sklapaju,otvaraju,imaju velike točkove što je super pošto su ove naše staze užasne za male točkove. Moj savet vam je da ne štedite na kolicima.Za prvo dete smo kupili neka jeftinija,nismo ih dugo koristili-otpao je točak. Za drugu smo kupili ova i dugo smo koristili i onu veliku korpu,a i za autosediste.Jeste,uže je nego kod drugih,ali moze beba da stane...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.7.2015 14:02:06
|
|
|
|
eca89
|
Super, Tanjice da si zadovoljna, ja ih imam i nisam baš nešo, prvenstveno zbog točkova jer su plastični, a i jajčka je dosta uska u predjelu ramena. Istina jeste, da su laka za manevrisanje i da se lako i brzo sklope, ne zauzimaju puno prostora i nisu teška. Ja sam nažalost dala 250e i baš mi je žao tih para, ali drago mi je da neko ima i pozitvno iskustvo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.7.2015 17:12:51
|
|
|
|
Valerie
|
ja sam jajcek iskasapila isekla sam dobar deo one zuckaste gume-stiropora u predelu ramena. moja beba je bila sitna al opet je bilo tesno. ako jos ima i jaknu ili skafander nije mogla da se ugura i vrlo brzo nam se pocepala i odlepila ona crna goma na rucki za guranje. vidim prodaju neke navlake bas za to, pa cu ili to da kupim ili da namotam onu traku sto ide na rucku od teniskog reketa tanjice, vazno je da si ti zadovoljna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.7.2015 18:47:12
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pa u suštini jesam zadovoljna. Naravno svugde možemo naći neku manu,ali u odnosu na prethodna kolica ova su super. Mozda meni nije zasmetalo to jaje (mi je zovemo nosiljka)zato što dok je ona stigla do jakne,ili skafandera već je imala 5-6 meseci i stavljali smo je u sedište koje može da se stavi u ležeći položaj...Jedino samo onu korpu kratko koristili,3-4meseci...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.7.2015 20:37:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj videla sam ih ja mnogo su lepa, ja sam odusevljena!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.7.2015 20:42:00
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
ja moram da priznam da mi je malo frka od ovih ovolikih točkova ko traktorske gume su mi.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.7.2015 20:44:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa velicina tockova ti je bitna i amortizeri, smao se ne zaleci kao ja sa pllatsicnim i malim, zato sam sada kupila nova nasa si ova klik na naslovnoj stranici
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.7.2015 20:57:02
|
|
|
|
Maraj
|
Bas cu ici da vidim ova Kunert. Vidim da su lagana oko 7 kg su valjda. Ne deluju mi ni siroka kao ona prethodna kolekcija Kunert kolica. Bukvalno su ista kao ta tvoja Chipolino jer da um
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.7.2015 21:51:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesu , imaju lepo sportsko sediste, kod onih starih kunert su mi se svidjali samo kolevka i a. sediste sportsko je blo bezveze, a ova sada su vrh, koliko su bese oko 300 i nestoo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 7:16:33
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da 340e su 2 u 1 a 360 su 3u 1. Ne znam kakva su ovako uzivo.... na slicui deluju ok. Cak su i laksa podosta cini mi se od prethodnih modela
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 14:02:00
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ja sam u subotu kad smo kupovali krevetac, prvi put videla Kunert uzivo i uopste mi se ne dopadaju. Tockovi jesu veliki i to je ok, ali ovi se nekako sijaju kao da su od igracke. Ne znam, to je moj utisak, iskreno sad mi se vise ni dezeni ne svidjaju.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 14:26:54
|
|
|
|
Valerie
|
maraj, i od mene Ne za kunert, glomazno deluju, treba to spakovati u auto. samo ram ti je 7kg plus 5kg kolevka, to nije lagano. sta bi sa graco evo? mnogo elegantnije izgledaju... idi ih pogledaj uzivo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 14:31:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj misli na nov model kunerta, ona su bas lepa na slikama, stari model se ni meni ne dopada..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 14:35:20
|
|
|
|
Maraj
|
Da da um je u pravu. Nov model se pojavio pise da tezi 7kg. Bukvalno je kopoja Chicco Urban kolica. Pojavila su se pre mozda 10 dana.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.7.2015 14:45:55
|
|
|
|
Valerie
|
znam citam sa linka koji je maraj zakacila ram je ram, na njih stavljas jedno od 3 sjedala " Ram ovih kolica za bebe je napravljen od aluminijuma, i ukupna težina rama sa točkovima je 7,1 kg. Težina kolevke je 5 kg. Može da se koristi od rođenja do 8-9 meseci starosti.." ako imas karavan, onda je svejedno . mi jedna kolica koja imamo ne mozemo da naguramo u gepek, nikako... zato ipak vise volim sa manjim tockovima. ne privlaci me ni ona sto se lako skidaju, pa ne bih da prljam ruke svaki put. sta se skupi po tim tockovima to je straaasno
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.7.2015 7:22:27
|
|
|
|
bumba
|
Ja imam kunert i meni su extra..Tako su lagana za upravljanje..E sada imam i kolevku a nisam sigurna da tezi 5 kg..elem sto se tice prostora za pakovanje o tome ne razmisljam imamo veliki gepek. I da kupujem opet bih iste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2015 14:27:51
|
|
|
|
jess021
|
Mi u subotu idemo u Suboticu i nadam se da cemo kupiti kolica. Dopisivala sam se vlasnicom i malo je problem sto nemaju na stanju nekih brendova koje uvoze jer su godisnji odmori, ali mi cemo pogledati ova i ova. Iako mi ova druga nemaju neki izbor dezena, ali nista necu govoriti dok ih ne vidim uzivo. Javljam sta smo uradili.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2015 15:15:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess cekamo tvoj izbor! Joj meni su ova druga lepsa, i bas imaju prelepe dezene za devojcice
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?