|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
3.7.2015 15:48:12   
Anoniman
Jess tek sam sada videl sa lap topa, preko moba nisu htela, lepa su!

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2076
3.7.2015 15:55:01   
chipi77

IZVORNA PORUKA: Unina mama

chipii sta si uradila za kolicauser posted image

ehej, pa cao... htela sam odmah da pisem, ali eto sve danas cu danas cu... i nikako..
Kako je zadnji put Valeria, pisala "ko zna sta cemo na kraju da odlucimo... "... i tako je i bilo...
Ja sam istrazivala, pisala, citala, koja kako kolko..napravila plan koje sve radnje treba da obidjemo... kad ono jos 12.juna , isli smo sa muzem u Merkator, samo tako.. i gledamo izmedju ostalog kolica (prvi put u zivotu), u onim decjim radnjama, i svidjalo nam se Chicco Urban, ali nekako nam je bio skup, bez korpe, bez AS... E, onda smo videli u Mendi , CAM Combi family sport, svidelo nam se, jedino njemu ne tolko boja, kao "osetljiva" je boja bez, ali kako je i prodavacica rekla, nista nije osteljivi od teget boje... Usput smo gledali i Quinny, ali puno para za malo sta daje, sve posebno jos treba kupiti... I muz, ajmo mi odma da kupimo CAM! odgovorim ja njega, ajde da vidimo ona poljska kolica KUNERT, u Patofnici, u Rumenacka114,i odemo odmah, ali malo je izgledalo nestabilno, muzu sto je upalo u oko, tockovi, sa plastikom, kaze to ce se brzo slomiti, jeste da je jeftino, ali i tako izgleda... Jedino sto ima u milion dezena.. http://patofnicanovisad.weebly.com/kunert.html
I onda je rekao idmeo mi nazad u Merkator i kupujemo CAM, a to vece je bio i neki popust svugde 10%, ja sve govorim, ali nismo ni gledali u ostalim radnjama, nisam videla ni Chicco, ali je samo odgovorio, nemam ja vremena da idemo u milion radnja stbom, nemam zivaca, i da zavrsimo... user posted image
Tako da skratim: kupili smo CAM
http://www.cercapasseggini.it/public/data/imgprodotti/cam-combi-family-sport-tris-372-2015-trio-cercapasseggini.jpg

sve sad imam i korpu, i AS, lepa elegantna boja... e,da, i dok smo cekali tamo da nam spakuju, 2 porodice su usle, izasle iz radnje, i dobacili da nismo pogresili sa CAM, oni imaju godinama, i jako su dobra kolica... eto.. tolko o mojoj kupovini... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2077
3.7.2015 15:59:44   
Anoniman
chipii super da si skinula to sa glave, bas mi je drago!user posted image
koja si nedelja sada?

(odgovor članu chipi77)
  Direktna veza do poruke: 2078
3.7.2015 16:02:12   
chipi77

chipii super da si skinula to sa glave, bas mi je drago!user posted image
koja si nedelja sada?

Da, skinula sam... :)
Sad sam 31+2 ;)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2079
3.7.2015 16:06:03   
Anoniman
Pridruzi nam se u user posted image temi, tamo je uvek veselo , da se druzimo jos ovo malo sto ti je ostalo do dolaska user posted image user posted image

(odgovor članu chipi77)
  Direktna veza do poruke: 2080
3.7.2015 16:07:47   
chipi77

Pridruzi nam se u user posted image temi, tamo je uvek veselo , da se druzimo jos ovo malo sto ti je ostalo do dolaska user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2081
3.7.2015 16:29:59   
jess021
Chipi, ja sam u pocetku htela Cam i to bas taj model, ali sam odustala jer su poprilicno teska.
Iako svi kazu da je kvalitet odlican, nadam se da cete biti zadovoljni.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu chipi77)
Direktna veza do poruke: 2082
3.7.2015 16:33:58   
chipi77

IZVORNA PORUKA: jess021

Chipi, ja sam u pocetku htela Cam i to bas taj model, ali sam odustala jer su poprilicno teska.
Iako svi kazu da je kvalitet odlican, nadam se da cete biti zadovoljni.

I ja se nadam user posted image
Drugarica kupila Graco Evo, od njih su teza...
Pa ovako nisu mi teska, videcemo sa bebom i opremom... user posted image ali sva sreca da nema ni gde da ga dizem, prizemlje sam..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2083
4.7.2015 2:15:01   
choopa choops
Evo da dam i ja svoje mišljenje user posted image

Cam su dobra kolica, nisu uopšte loša. A i koliko se sjećam nisu sad nešto puno teža od Chicco ili Peg Perego, možda kilo, dva. Svakako su lakša od onih džombastih tipa Kunert i slično koja su sigurno preko 13 kg...

Elem što se korpe (PP Prliko P3) tiče, ja sam je iskoristila (i koristim je) sva tri puta. Što se mog iskustva tiče korpa nam se baš isplatila, prilično je lakše kad ti beba zaspi pa je voziš u tome, klikneš digneš, spustiš, nego kad je samo onaj dio. Prvo dvoje rođeno u septembru, ćerka prosječne težine i visine, sin je bio dugaačka beba, a sad mi I ima 4 mjeseca, znači ona je rođena u februaru, ima preko 7,5kg i otprilike 63cm i još uvijek mi glat stane u korpu. Koristili smo je do cca 6mjeseci.

Sjedalica ta što dođe u kompletu....sve zavisi, neke budu od 0-13kg, a neke od 0-9kg. Naša je bila do 13kg, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ali čini mi se da smo ih koristili do 12 i 10 mjeseci. Onda su prešli u 9-36kg.

Edit: Jedino što mi je krivo što nisam tad uzela, a sad mi se ne isplati jer ne mislim više rađat user posted image , je baza za autosjedalicu. Mnogo je lakše tako nego kad se AS veže pojasom, ali dobro...

< Poruku je uredio choopa choops -- 4.7.2015 2:16:49 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu chipi77)
Direktna veza do poruke: 2084
4.7.2015 7:54:50   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Edit: Jedino što mi je krivo što nisam tad uzela, a sad mi se ne isplati jer ne mislim više rađat user posted image , je baza za autosjedalicu. Mnogo je lakše tako nego kad se AS veže pojasom, ali dobro...

Kako bre nema??? Ja sam dobila uz AS (jaje) bazu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2085
4.7.2015 7:56:58   
chipi77

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ja nisam dobila... jos razmisljam da li da kupim bazu ili mogu bez njega...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2086
4.7.2015 17:01:23   
choopa choops

Pa ima, ali se prodavala posebno kod nas, znači nije bila u kompletu kolica-korpa-AS, za čini mi se tada nekih 50 ili 100e i morala je posebno da se naruči. Ja je ne uzeh jer sam tad mislila da mi ne treba user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2087
4.7.2015 17:03:51   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: chipi77

Ja nisam dobila... jos razmisljam da li da kupim bazu ili mogu bez njega...

Uzmi ako nije velika razlika u cijeni, mnogo je lakše sa bazom, jer nju fiksiraš u autu, a onda samo AS klikćeš user posted image A ovako dok vežem svaki put AS preznojim se cijela...

(odgovor članu chipi77)
Direktna veza do poruke: 2088
11.7.2015 15:44:39   
Maraj
Jer gledao ko Graco Evo kolica?
Ja danas bila do Akse.. Kolica su 32 000 a sa jajetom 43 000.
Sta mislite o ovim kolicima i da li za bebu rodjenu u oktobru treba jaje? Jer koliko sam shvatila treba biti ususkan kada se vozimo u oktobru/novembru
... pa znaci tad ne koristimo jaje a posle ce ga prerasti. Kakva su vasa iskustva?

< Poruku je uredio Maraj -- 11.7.2015 15:45:24 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2089
11.7.2015 15:49:26   
Anoniman
Maraj ja sam ih gledala odlicna su, ja sam se i dvoumila izmedju njih i chipolina..

Jaje ti treba jer to ti je zamena za a. sediste...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2090
11.7.2015 16:10:14   
Maraj
Hvala um. Ja ko pala s marsa. Prvi put gledam kolica i ne znam sta mi sve treba. Ova su jedina bila "normalnija" danas u Aksi. Jedino oni ne drze Chipolino pa cu njih jos negde da pogledam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2091
11.7.2015 16:19:34   
Anoniman
Ona su vrh, Imala su u win winu za 28000. Ja sam bila odusevljena njima dok nisam nasla chipolino etro..
Ja sam mislila da uzmem jaje sto se montira na ova chipolinovaa kolica, ali sam odustala jer imam jaje od od U, ostalo je novo...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2092
11.7.2015 16:46:41   
Maraj
E da zaboravih da vam napisem. Prodavac danas u Aksi nam je rekao da su bile reklamacije na Chicco Urban kolica. Najvise na tockove jer se brzo istose. Eto ako nekom znaci taj komentar prodavca...

< Poruku je uredio Maraj -- 11.7.2015 16:47:43 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2093
13.7.2015 21:27:20   
Maraj
Jer ima ko iskustva sa Hauck - shopper kolicima? Ili uopste sa Hauck kolicima, kakva su?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2094
13.7.2015 21:33:13   
Anoniman
Maraj Eca se zalila na njih, a mislim da ih Valerie ima...

ahaha prostudirala sam celu temuuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2095
13.7.2015 21:33:21   
eca89
Ja, imam Hauck Viper 3u1, ali nisam zadovoljna, ona jajčka im je preuska, šta ja znam, za drugo ću kupovati nova! Jedino što nisu glomazna i teška!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2096
13.7.2015 21:36:09   
Maraj
Hvala um, eco. Mm ih sad gleda na netu. Nisu skupa a dodju 3u 1.... deluju ok na snimku.... do kad si mogla da koristis jaje?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2097
13.7.2015 21:38:04   
Maraj
Graco Evo su 53 000 - 3u1 a ova Hauck isto 3u 1 oko 30 000.... kaze mi rodjaka da ona misli da su i ova Graco uska.... ja se ne razumem u to. Prvi put gledam kolica ne znam ni sta da gledam....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2098
13.7.2015 21:41:11   
Anoniman
Maraj ja te savetujem da za prva kolica ne stedis, i da gledas dobra, jer sigurno ces imati joo dece, ja sam se za prva zeznula i sada kupovala druga, a kvalitet kolica ti je veoma bitan videces, i da li se korpa i sportsko sediste okrece da beba gleda u mamu

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2099
13.7.2015 21:42:07   
eca89
Koristim ga još, ali je njoj već mala, ali dobro ona je malo veća. E, tako i ja nisam ništa znala, problem su točkovi, jer su plastični, pa samo trucka, ovako nisu baš loša, moja su na 3 točka, a platila sam ih 250e, kasnije sam vidjela da sam mogla mnooogooo bolja kolica da kupim za te pare! Ne zna draga, ti kako hoćeš!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here