Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Baby Sara se zove ta radnja u Ns, imas njihovu stranicu na fb
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:07:50
|
|
|
|
chipi77
|
znam za tu radnju! hvala ti do neba!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:09:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista... Mi smo u ovoj temi, caskamo, pa dodji klik
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:42:42
|
|
|
|
chipi77
|
Vazi, procitacu prvo o cemu caskate, da ne upadnem bez veze Gledala sam sad FB profil Baby Sara, tamo nema slika o ETRO, ici cu do radnje da pitam, samo malo da zaladni..., za boju ne znam... a inace devojcicu cekam... tirkizna mi malo drecavo izgleda.. ali ako ne bude ljubicaste, OK mi je i tirkizna... ;) Koja je tvoja?... da i jedino mi je zao da guma nije na naduvavanje... a jesi uzela i AS njihov? ili ni tebi ne treba... gledala sam, imaju za 7.500din, to ako koristimo godinu dana , nije mi mnogo.. :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:44:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Čipi, ja ću samo da ti napomenem da ćeš se poroditi u septembru. E sad pitanje koji deo septembra. Ako je početak, ne znam koliko ti je pametno da uzimaš korpu jer mislim da je brzo prerastu. Korpu preporučujem onima koji rađaju novembar, decembar... No to je na kraju samo tvoja odluka. Ja sam rodila krajem januara i mislim da sam je izbacila već ufffff... Aprila? Dete mi je preraslo korpu jednostavno. Još je kao i AS. Nešto sam ja zeznula možda sa onim kaiševima jer jednostavno ne mogu da ga vežem. Jaje koje se uzima uz kolica - neće ni do godinu dana doći. Prvo dete mi je preraslo sa nekih 9 meseci, ako ne i pre. Drugo će isto tako. Neće oni prerasti kilažom, ali dužinom/visinom da. E sad za jaje je to da nema cimanja oko prebacivanja ako ideš na kraće negde. To jaje je obično malo, može bilo gde u ćoše od stana da stane. Dete strpaš u jaje, jaje u auto. Kad izađete - jaje iz auta (sa sve detetom) pa na kolica. Ako duva vetar, prebaci se pelena i ćao. Korpom je mnogo teže manevrisati u rukama (pogotovo ako imaš stepenice - ja ih imam) Imala sam i kolica sa dve ručke-4 točka i sad sa tri točka i jednom ručkom. Tri točka (po mogućstvu veća i uglavnom iste veličine) su ZAKON! Adulence, moram te ispravim, onomad reče da ti nisu stabilna na stepeniku. Imam problem samo ako preskačem 2 stepnika. Ako je trotoar - ni jednom mi se nisu zanjihala. Mana kod tih sa 3 točka su što su glomazna za gepek. Ako imate veći auto, nije problem, ali meni u pežou 307 zauzmu ckoro ceo gepek. Čak i ako skinem dva točka je previše glomazno.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:48:24
|
|
|
|
jess021
|
Chipi, ma znam da nisi rekla za mene za setnju A sto se tice AS to sam ti napisala jer ja planiram da uzmem neko od 0-18kg, naravno da je bezbednost na prvom mestu, ali ovo ce mi duze koristiti. Inace nasli smo chicco urban crvena u robnoj kuci Letoshop u BG. Videla sam i ja taj sajt brendon.hu, ali ne nadjoh chicco urban.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:49:03
|
|
|
|
cockic
|
Super su kolica UM.moja deca nisu volela da se voze u kolicima, sin vrištao od prve vožnje.on se vozio jako kratko,oteglila sam se sa nosiljkom jedino tako u šetnju smo isli,cera do 17 mesecaje htela u kolica posle smo krenuli u šetnje.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 13:51:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Chipi ja sma uzela tirkiznu, i uzivo je bas svetla nije kao na slikama, neutralna je, nisam htela ljubicastu, tockovi nisu na naduvavanje ali su sa amortizerima, odlicno su odradjena kolica... A.s nisam uzimala, imam novo od cerkice u kivi boji, nismo ga 2x koristili, dokupicu samo suncobran jos za njih, a kod njih je super sto se sportsko sediste skroz pretvara u ravnu korpu, i moze da se skida, nema 100 delova...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 14:11:37
|
|
|
|
chipi77
|
Trosava, hvala na savetima!! Pisala sam pocetak septembra... E, sad sve brzo prerastu! i korpu i AS.... bolje nista ne uzeti... :)) Cula od iskusnijih, da i cipele kasnije sve brzo prestu... bolje bosi da idu salim se malo... Pa zato mi se svidja Chipolino Etro , da moze iz korpe u kolica da se pretvore. ;) A korpe mi se svidjaju zato sto su mi ususkanije, nego kad sportsko sediste spustis, nekako "tanko" izgleda.. ne znam tako mi se cini... ako Bog da zdravlja, u decembru beba ce mi imati 3 meseca, pa zato mi je nekako usukanije u korpi... AS iliti jaje, sam vec pisala, da bih volela da imam, zbog mobilnosti, namontiram i vozi misko! e sad da li cu 0-13kg ili 0-18kg videcu... ovo sto ide posebno za Etro AS, je 7000din, sad da stedim za godinu dana na 7000din ili kako kazes 9 meseci ?! Kolko glupsoti kupimo za vise para... Pisala sam da mi se svidjaju sa 3 tocka, ali modeli koje sam videla, su skuplja sa 3... ali ako gresim ,ispravi me.. koja imas ti? sta predlazes?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 14:16:07
|
|
|
|
chipi77
|
Jess, super da si nasla u BG, da ne moras da se cimas do Segedina! Bravo! Jel si vec odabrala neka AS? isto Chicco? Ni ja nisam nasla na Brendonu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 16:25:05
|
|
|
|
Valerie
|
nije mi jasno kako malu bebu staviti u sediste 0-18. to je jako uspravno. razmisljam da uzmem pa da ga nekako vezanog oborim pa da beba lezi. i u jajetu mi je previse uspravno, a tek ovo... meni je korpa mnogo bila vazna i dobra, da ponovim
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 16:36:35
|
|
|
|
Valerie
|
evo mi smo jos za prvo dete na zajam dobili ovo Chicco eletta KLIK pa ugao od 19 stepeni je smesan. i ova prva beba je vec sedeca. probacu da ga stavim na ledja, da vidim na sta lici inace mi se to sediste ne svidja za vecu decu jer su mu ocene dobre kad je okrenuto unazad, ali ne i kad je okrenuto unapred... volim kad imaju vise zastite oko glave...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 16:48:31
|
|
|
|
jess021
|
Valerie, mi smo od mm brata sinu kupili AS od 0-18kg i nije uopste uspravno, ima 3 polozaja i jos onaj ulozak za novorodjencad, tako da je skroz ok. Oni ga koriste od prvog dana. Chipi, nismo jos odlucili za AS, iskreno nisam ni gledala, za sad mi je bitno da sam se odlucila za kolica
< Poruku je uredio jess021 -- 12.6.2015 16:49:32 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 16:51:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess super sto si pronasla crvena kolica Valerie koja vi imate kolica? Ja nisam pronasla tirkizni suncobran, pa ce biti beli verovatno porucen...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 17:06:13
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Valerie, mi smo od mm brata sinu kupili AS od 0-18kg i nije uopste uspravno, ima 3 polozaja i jos onaj ulozak za novorodjencad, tako da je skroz ok. Oni ga koriste od prvog dana. koji model? UM, pisala sam, imamo hauck shopper 3 u 1, od cega mi je jedino korpa super, velika i udobna, AS malo i previse zakrivljeno, a kolica, paaaa nista posebno.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 19:08:53
|
|
|
|
jess021
|
Joj Valerie, moram ih pitati, bebac sad ima 11 meseci, ne mogu da se setim. Cim saznam , javljam.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.6.2015 20:52:59
|
|
|
|
Valerie
|
ma nema veze jess ko zna sta cemo na kraju da odlucimo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 12:57:58
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam skontala da mi necemo imati pravo na povrat PDV-a, tako da cu verovatno morati po kolica u Madjarsku pa da tu imamo povrat AFE. Nego, gledam sad ovu ponudu decija oprema, ali su mi totalno nepoznate marke, da li je neko mozda cuo za Shell eco, Tomas Hiker..? Dobro izgledaju na slici, ima bas lepih modela, a kod njih se na licu mesta dobije povrat PDV-a.
< Poruku je uredio jess021 -- 3.7.2015 12:58:23 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 13:48:47
|
|
|
|
Anoniman
|
jess ne radi stranica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 14:02:50
|
|
|
|
jess021
|
UM, meni otvori, ne znam sto. Ukucaj na fb decija kolica i oprema subotica, valjda ces uspeti.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 14:07:44
|
|
|
|
Maraj
|
Da da ni meni ne otvara...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 14:17:13
|
|
|
|
Maraj
|
Jess ova hiker stvarno fino izgledaju i nisu mnogo. Jer to mozes negde da pogledas ti sa fb nemaju radnju jer da....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 14:20:33
|
|
|
|
jess021
|
kolica meni su ova bas lepa Radnja im je u Subotici, danas sam ih zvala, ali mi se niko nije javio.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 15:07:21
|
|
|
|
Anoniman
|
chipii sta si uradila za kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.7.2015 15:45:05
|
|
|
|
Maraj
|
Jesu jess bas su dobra. I meni se od tih marki Hiker najvise svidela. Super ako imaju radnju pa mozes i uzivo da ih vidis
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?