chipi77
|
Dobar dan, drage zene! evo i ja da vam se pridruzim u trazenju kolica ... nisam ni znala da je tako tezak "posao" Termin mi je 04.septembar,mozda i ranije ako bude carski... sad sam u 28.nedelji.. pa da ne ostavim za zadnji momenat... i pogotovo kad sam procitala ovaj forum, a isla sam daleko pa do neke 2011.god... sam potpuno zbunjena.. ne znam ni odakle da krenem... Ovako.. budzet mi je 300eur, mozda i malo vise... htela bih 3u1... zato, sto mi je lakse da ne razmisljam... sve imam... ili makar 2u1.. AS mi svakako treba, jer sam vozac, svekrva staniju 50km daleko, i kod mame bi lakse kolima...A ne bih da se zezam da vezujem korpu, pa da mi klize... A i zelela bih da krenem sa setnjom sto ranije, tako da mi je nezamisljivo , sto su neke pisale da cekam prolece sa setnjama... pa treba to dete da udise kiseonik, a ne da sedim u stanu mesecima, da cekam "idealne" uslove vremena... Korpu bi koristila preko zime,jer mi je tako ususkano, a imam posle gde i da ostavim, u garazi, kod mame na tavanu itd, nije mi problem.. Svidjaju mi se i sa 3 tocka, i citam da su bolja gume na naduvavanje, nego plasticne.. bolje zajedno da budu rucke, nego odvojene... mada je i to stvar po meni iskustva... drugarica mi ima odvojene i njoj je tako super... Sve u svemu, sta sam od vas cula videla, svidja mi se Chicco urban , ali mi je skupo... 43.000 din bez AS, jos AS za Chicco17.000, to je ukupno 500 eur.. Chipolino Etro, mi se jako svidja i jos je i u budzetu 34.000 din i jos AS 7.500din, ukupno oko350eur, JEDINO, sto ne znam da li negde mogu da probam, jer na njihovom zvanicnom sajtu se moze naruciti ali gde isprobati? zivim u NS, pa cu uskoro krenuti u potraznju... :))) i druga negativa da ima 12kg... ali..jaka sam... valjda... I na kraju, svidja mi se i u Buggy Worldu kolica, Aneco Elmo , sve zajedno 330 eur... jedino da je dosta nepoznata marka... i tako... da ne davim mnogo... sta mislite o izboru? CAM su mi skupi... i nekako "obicni" .. i da.. cula sam da sa duplim tockovima teze gurati... e, da! svidjaju mi se jako i Kunert kolica, i bila sam zagrejana za njih jako.. pre nekih 20 stranica samo su njih hvalile zene, a sad citam, da kazete da su bljak uzivo... uf, puno sam pisala... jel imate jos neki predlog?
|