|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
3.6.2015 15:45:39   
jess021
Ma ja bi crvenu i gotovo, sad sam kao UMuser posted image
Nijedna druga mi nisu tako lepa/user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2026
4.6.2015 7:48:09   
bebilule
UM znaš koliko su kod nas ta tvoja kolica...najjeftinije 33.000 vaših dinara. I ovdje je sve skuplje, užas!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2027
4.6.2015 8:13:05   
Anoniman
bebilule a koja bi ti?

na akciji kod nas je mogli da se nadje za 28 700+ ppt, ja sam super prosla....

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2028
4.6.2015 8:20:18   
bebilule
UM ma nemam pojma, vrtim se u krug, nemam pojma o kolicima user posted image user posted image user posted image .

Skontala sam da ima chipolino u Užicu, evo gledam upravo sad ponudu. Meni je to jako blizu, samo skoknem preko granice. Imam pravo i na povrat PDV-a, što nije zanemarljivo. Nije mi žao para ali ne mislim stvarno davati neke basnoslovne pare. Pošto mi je termin u oktobru pitanje je koliko ću ih i iskoristiti. Vjerovatno ću kad dođe ljepše vrijeme i češće biti vani a pretpostavljam da ću onda poželjeti ova kišobran. Gledam ova tvoja ali mi boja ne odgovara, bojim se bijele user posted image . Kakva su ova pooky, baš neka povoljna cijena, sa povratom odv došla bi me ispod 20000? Napominjem da ne idem uz stepenice i tako to user posted image

http://www.chipolino.rs/eshop/home/23-kombinovana-kolica-chipolino-puki-1.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2029
4.6.2015 8:31:59   
Anoniman
ja sam imala slicna pooky kolicima za unu, juce sam bas uporedjivala kod njih su samo bolji tockovi, beba samo u lezecem polozaju moze da gleda u tebe odvojene rucke ja ih ne bi....

ako planirate dvoje, troje dece, odmah kupujte bolja a ne kao ja 2x da kupijete, meni je U rodjena u novembru mi smo u decembru set_alu kolicima vani, i tek su prosle godine zavrsila na tavanu... a imali smo i kisobran, dobili od rr super su,ali za vece dete...od godinu pa navise...

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.6.2015 8:41:18 >

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2030
4.6.2015 8:50:41   
Maraj
Bebilule moja rodjaka ima pooky u krem boji i stvarno su super. Ima i onaj kar sit sto se montira na kolica s prodaje odvojeno.

E ni ja nisam pametna sta raditi sa tim ruckama. Kad je jedna rucka bolja su za upravljanje al zato teze staju u gepek u odnosu na kolica sa dve rucke.... i sta sad činitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2031
4.6.2015 8:54:21   
Anoniman
Ja sam bas juce posmatrala kako se nasa nova pakuju, ram ispadne bas mali jer se tockovi skidaju na klik, i ne zauzima puno prostora..
Maraj sa obe rucke kolica ti zauzimaju gepek celom duzinom...

ja sam mislila da kupim i jaje uz njih, jer se montira na kolica pa da budu 3 u 1, ali ne verujem da cu, jer mi je jaje od U ocuvano, a i bebe ga brzo prerastu, pa mi i ne treba..

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2032
4.6.2015 9:11:32   
Maraj
Aha mslis da zauzimaju i ova.... pa ja neiskusna.... mislila sam da se sklapaju kao kisobran ova sa dve rucke pa da zato zauzimaju manje. Ova sa jednom ruckom se sklapaju ko kofer to znam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2033
4.6.2015 10:28:16   
jess021
Nasla sam crvena chicco urban u Hrvatskoj, jesu skuplja, ali vracaju 25% pdv-a. Ako bas nigde ne nadjem kod nas, odoh ja u HR ili Madjarsku i oni imaju povrat AFE.
Sad sam malo mirnijauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2034
4.6.2015 10:33:48   
Anoniman
Jess super, bas mi je drago...user posted image I to resi sto pre da ti posle opet ne nestanu...

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2035
4.6.2015 10:36:36   
jess021
UM, mm je, nadam se, na godisnjem od sledece nedelje, pa mozda vec tad skoknemo do Segedina.
Bas sam sad happyuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2036
4.6.2015 10:38:58   
Anoniman
Super, bas mi je drago, znam kakva sam ja kad nesto zacrtamuser posted image
Ja sam isto bila nasla njih za 269 evra, da mi sveki donese iz Nemacke, ali sam odustala, najbolje kada sam vidis i malo ih provozasuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2037
4.6.2015 11:56:22   
Maraj
E jess kakve su cene u Madjarskoj?
Jer sta jeftinije nego kod nas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2038
4.6.2015 12:35:49   
jess021
Nemam pojma, nisam se raspitivala za Madjarsku, samo sam na nekom hrvatskom sajtu videla da su u HR vece cene nego kod nas.
Kazem, verovatno cemo mm i ja u narednom periodo skoknuti do Segedina, cisto informativno, pa javljam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2039
4.6.2015 13:03:43   
Maraj
E pa super. Mada moglo bi se videti i na netu. Al ne znam sajt tih njihovih radnji za bebi opremu. Znam samo da su ljudi ranije masovno kupovali bebi opremu u Madjarskoj zbog povoljnijih cena

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2040
4.6.2015 13:11:30   
jess021
Ma kontala sam i ja da pogledam na netu, ali kako kad ne znam madjarskiuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2041
4.6.2015 13:17:23   
Maraj
E ja kotidzim onaj google trsnslate. Imas ono sa strane da promenis jezik. Pa ti cela strana bude napisana na srpskom

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2042
4.6.2015 14:10:52   
jess021
Ma znam, nego mi mrsko, a ne znam ni odakle bi pocela.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2043
12.6.2015 11:55:14   
chipi77
Dobar dan, drage zene! evo i ja da vam se pridruzim u trazenju kolica ... user posted image nisam ni znala da je tako tezak "posao"
Termin mi je 04.septembar,mozda i ranije ako bude carski... sad sam u 28.nedelji.. pa da ne ostavim za zadnji momenat... i pogotovo kad sam procitala ovaj forum, a isla sam daleko pa do neke 2011.god... sam potpuno zbunjena.. ne znam ni odakle da krenem...user posted image
Ovako.. budzet mi je 300eur, mozda i malo vise... htela bih 3u1... zato, sto mi je lakse da ne razmisljam... sve imam... ili makar 2u1.. AS mi svakako treba, jer sam vozac, svekrva staniju 50km daleko, i kod mame bi lakse kolima...A ne bih da se zezam da vezujem korpu, pa da mi klize... A i zelela bih da krenem sa setnjom sto ranije, tako da mi je nezamisljivo , sto su neke pisale da cekam prolece sa setnjama... pa treba to dete da udise kiseonik, a ne da sedim u stanu mesecima, da cekam "idealne" uslove vremena...user posted image Korpu bi koristila preko zime,jer mi je tako ususkano, a imam posle gde i da ostavim, u garazi, kod mame na tavanu itd, nije mi problem.. Svidjaju mi se i sa 3 tocka, i citam da su bolja gume na naduvavanje, nego plasticne.. bolje zajedno da budu rucke, nego odvojene... mada je i to stvar po meni iskustva... drugarica mi ima odvojene i njoj je tako super...
Sve u svemu, sta sam od vas cula videla, svidja mi se Chicco urban , ali mi je skupo... 43.000 din bez AS, jos AS za Chicco17.000, to je ukupno 500 eur.. Chipolino Etro, mi se jako svidja i jos je i u budzetu 34.000 din i jos AS 7.500din, ukupno oko350eur, JEDINO, sto ne znam da li negde mogu da probam, jer na njihovom zvanicnom sajtu se moze naruciti ali gde isprobati? zivim u NS, pa cu uskoro krenuti u potraznju... :))) i druga negativa da ima 12kg... ali..jaka sam... valjda...user posted image
I na kraju, svidja mi se i u Buggy Worldu kolica, Aneco Elmo , sve zajedno 330 eur... jedino da je dosta nepoznata marka...
i tako... da ne davim mnogo... sta mislite o izboru?
CAM su mi skupi... i nekako "obicni" .. i da.. cula sam da sa duplim tockovima teze gurati...
e, da! svidjaju mi se jako i Kunert kolica, i bila sam zagrejana za njih jako.. pre nekih 20 stranica samo su njih hvalile zene, a sad citam, da kazete da su bljak uzivo...
uf, puno sam pisala... user posted image
jel imate jos neki predlog? user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2044
12.6.2015 12:05:08   
Anoniman
Chipi dobrodosla, pridruzi nam se i u drugim temama :)

Ja sam kupila pre nedelju dana chipolino etro odlicna kolica, i uopste nisu teska...

Chiccoo je isto odlcan...

Kunert mi se ne dopadaju , ni aneco elmo, ima ih moja jetvra korpa i as su ok, ali spotrko sediste je odvratno, mnogo duboko....

(odgovor članu chipi77)
  Direktna veza do poruke: 2045
12.6.2015 12:15:26   
jess021
Chipi, i ja sam se bila zapalila za varijantu 3u1, ali to AS koje ide u tim kombinacijama je za decu od 0-13kg, sto realno znaci da ces nakon godinu dana kupovati novo sediste, zato sam odustala.
Meni je termin 01.10. i naravno da necu cekati prolece da izadjemo u setnju, ja sam se odlucila za Chicco urban, nemoj zaboraviti da umanjis cenu za povrat PDV-a.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2046
12.6.2015 12:29:22   
chipi77
Hvala za dobrodoslicu! user posted image hocu, mada ni ne znam u kojima jos... user posted image

Znam da si kupila UM, i verujem ti da su dobra, s obzirom da ima vec i jedno dete, pa zena s iskustvom user posted image
ali i ja bi da probam uzivo! a jos nisam videla nigde u NS, a samo tako da uzmem preko neta, necu..

Chicco znam, ali pisala sam da mi je skupo..

Znaci, ni Aneco, ti se ne svidjaju...

Jess, znam, da su do 0-13kg, i da cu morati menjati, ali bezbednost mi je no1., tako da necu da stedim na tome... pa sta, menjacu za godinu dana user posted image ...
Nisam ni mislila na tebe jess, neko je drugi pisao da do proleca nece ici u setnju... moja kuma, imala carski, i posle 10 dana, isla u setnju sa detetom, oktobar je bio... ;)
Ja mislim da ne mogu povracaj pdv-a da trazim...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2047
12.6.2015 12:41:27   
chipi77
Jess, nasla sam na madjarskom sajtu Chicco Urban http://www.yoops.hu/babakocsi-chicco-urban-2in1-babakocsi-alapv%C3%A1z-%C3%BCl%C3%B5r%C3%A9sszel-v%C3%A1z-fekete-%C3%BCl%C5%91r%C3%A9sz-bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%B3kos%C3%A1r-kapaszk-0
za 38.700din, jos AFA da trazis nazad... ali nije crvena....
Imas Brendon, njihov lanac decijih stvari, ali tamo nisam nasla Chicco, http://www.brendon.hu/babakocsik/ujszulott_babakocsik/?&Order=priceinc&ProdNo=30 , mozes da menjas na engleski jezik...

(odgovor članu chipi77)
Direktna veza do poruke: 2048
12.6.2015 12:48:34   
Anoniman
Chipii citala sam u grupi mamae Novosadjanke na fb da neka prodavnica ima ih uzvo , ali imaju samo tirkizna i ljubicasta, kivi ne proizvde vise... ja sam moja prvo isprobala, i stvarno su ok, odlican kvalitet, jedva cekam da ih koristimouser posted image

Anecoo je lep kazem ti s akorpom, i sedistem deluje mocno, ali sportso sediste je katastrofa ruzno, moja jetrva sve stavlja silne jastuke, jer beba upadne unutra, bas je duboko...

(odgovor članu chipi77)
  Direktna veza do poruke: 2049
12.6.2015 12:59:03   
chipi77
Stvarno? e jos da saznam koja radnja... user posted image

OK, verujem, za Aneco...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here