Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 9:45:04
|
|
|
|
adulence
|
pa kazem ti nisam nesto istrazivala ali gledala sam na aksinom sajtu nema crvenih e sada da li ima negde drugde pojma nemam... nego malopre sam videla uzivo i graco evo mnogo su slatka kolica...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 9:55:49
|
|
|
|
adulence
|
evo sada pogledah na e ponudi to je sajt kao sa svim kolicima kojih ima na internetu gde se uporedjuju cene itd i imaju samo zelena i bez,a mislim da su mi zelena lepsa...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:34:45
|
|
|
|
Anoniman
|
uzeli ova jesu tirkizna boja je uzivo bas svetla, odlcna su, tockovi gumirani sa amortizerima, laka za upravljanje ja sam odusevljena mada blo mi je tesko da se odlucim stavljm vam slike koja su mi se jos svdela
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:41:04
|
|
|
|
sagitarius
|
Um,cestitam,bas su lepa.Nisam takva vidjala da se vozaju,sto je super.Bicete unikatni.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:43:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Sagitarius hvala, to je novi model 2015, a proizvode male kolicine, ne mogu da postignu, kazu da su trazena...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova tufnasta i crvena su mi bila u uzem izboru, ali presudio je kvalitete, chipolinova su malo stabilnija...
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.6.2015 11:50:06 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:51:30
|
|
|
|
adulence
|
bravo Um.... jaooo tufnasta su bas,bas lepa...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:53:30
|
|
|
|
Maraj
|
Um divna su! Bas mi se svidjaju! Ja se ne bi razmisljala odma bi njoh uzela. Boja je predivna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:54:48
|
|
|
|
jabudic
|
UM, neka vas dobro služe, divna su!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 11:55:15
|
|
|
|
Anoniman
|
jesu lepa ali to je neki novi proizvodjac, cena im je 27000 ja sma mogla d aih dobijem za 19 000 ali mm kaze lepsa chipolinova... i nije mi se svidelo tockovi su preogromni, dok kod chipolina nisu, i naduvavaju se...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:19:50
|
|
|
|
jess021
|
Um, od tih su najlepsa ta koja si uzela, bas su lepa. Adulence, ima da nadjem crvena pa kako god
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj ako mislis da kupujes prava kolica ne bezi od ovih cena im je super, i prelepa su! Ista su kao chicoo urban, bas am uporedjivala uzivo, mozda su urban malo vise uza Jess, Jabudicu hvala, pa u zdravlju sve da koristimo kolica Nego zenske treba mi savet hocu da porucim suncobran za kolica, koja boja ova tirkizna , ili beli?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:37:52
|
|
|
|
adulence
|
Jedina prednost urban je sto su 2 kg laksa sto nije za zanemariti pogotovu kada zovite u beogradu i svrckate se stalno kao sto sam ja to radila sa ivom i to im je velika prednost...cak bi ja volela da su i malo laksa,npr odusevila su me ova graco evo jer su teska svega 6.5kg...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:41:34
|
|
|
|
jess021
|
Um, ja bi tirkizni, kad vec nema puno te boje na kolicima.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:45:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Adulence to jeste, ova imaju aluminijumski ram, pa su verovatno zato i teza mene je mm pustio da biram, gracoo evo su i meni bila favorit, prelepa kolica... Jess i ja sam za tirkizni samo da ga nadjem
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:56:07
|
|
|
|
jess021
|
Ja sad zvala Aksu i kazu za Chicco urban samo ta boja koja je na e-ponudi, druge boje se ne uvoze za nase trziste. Jel` moguce? Ima li neko da ih je kupio negde u Srbiji u crvenoj boji?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 12:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess ukucaj i zovi sve koji ih nude u prodaji, mozda nadjes
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 13:06:38
|
|
|
|
Maraj
|
Jess a koje boje rade kod nas? Ja sam za sad zagrizla za chipolino i za cam. Jos nisam nista odlucila tj mm i ja al nedto mislim da cemo nesto izmedju ove dve marke
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 13:59:53
|
|
|
|
adulence
|
maraj pogledaj u mendi cam je bio na akciji za trio sisteme jako su bila povoljna,a ipak je cam ,cam...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 14:04:44
|
|
|
|
adulence
|
sam ja gledala izgleda da nisu vise tako povoljna do pre neki dan trio sistem im je bio oko 36000
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 14:25:24
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam danas gledala i trio sistem abc dizajn, nemacka kolica , isto odlicna, 40 000 im je bila cena, meni je covek skidao 10 000, ali ja se zalepila za chipolino, i chipolino samo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 14:49:49
|
|
|
|
adulence
|
abc kolica su kvalitetna bas...ma bitno da si uzela sta ti se svidja...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 15:04:37
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, u aksi trenutno samo ona vimbldon zelena, kakva god. Camova stvarno jesu povoljna za taj sistem 3u1, ali su preteska. Pola one korpe je od tvrde plastike, jos kad je dete unutra... Ja sam htela Cam, ali sam odustala kad sam videla kako su teska.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 15:23:23
|
|
|
|
Maraj
|
Jess pa ok je zelenkasta boja i za devojcicu. Meni je to bas neutalna boja. Sad ne znam kakva je to vimbldon boja. moja drugarica ima cam fluido cini mi sexda ih je platila oko 28 000. Nisu 3u 1 nego ona obicna varijanta ne znam kako se zovu ta kolica koja nisu 3u 1 nego im se lodesava naslon
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.6.2015 15:40:49
|
|
|
|
adulence
|
zelena je bas lepa videla ja na sajtu.. maraj nemaju neki poseban naziv jednostavno kolica....ahahhahah....npr cam ima jedna kolica koa su meni mnogo lepa mogu i za novorodjence,lagana su i nemaju dodatke zovu se portofino a tipa kostaju 12000
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?