|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
2.6.2015 19:19:18   
Maraj
Kako izgleda taj dzak? Jer to ima da se kupi u Srbiji

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1976
2.6.2015 19:58:16   
adulence
Maraj ja moram da pitam sta su to zimska kolica? A drugo zar stvarrno neces izlaziti do proleca?user posted image
Moja iva je rodjena u decembru mi smo vec u februaru setale uveliko...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1977
2.6.2015 20:30:54   
jess021
Adulence, ne znam da li si videla i mi cemo Chico urbanuser posted image
Maraj, i ja se pitam na sta mislis pod zimska kolica?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1978
2.6.2015 20:34:32   
Ana RR
I ja se pitam isto što i adulence user posted image

Inače, taj džak se obično dobija uz kolica i izgleda ovako:

user posted image

Mi smo dobili uz kolica i nismo nikada koristili a šetali smo naravno i po zimi. Nismo koristili jer sam ja na to zaboravila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1979
2.6.2015 20:35:15   
adulence
Jess videla sam i mislim da niste pogresili mnogo su lepa i sto je najbitnije prakticna,nema dodataka koji zauzimaju meata u kuci...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1980
2.6.2015 20:40:00   
jess021
Svaki dan mi se sve vise svidjajuuser posted image
Ado, koju cete vi boju?!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1981
2.6.2015 20:49:15   
adulence
pa mi smo hteli isto crvena ali cini mi se kada sam gledala poslednji put u aksi nije ih bilo nego su stigle neke druge boje...
a od tih novih mi se zelena svidja...

< Poruku je uredio adulence -- 2.6.2015 20:51:05 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1982
2.6.2015 20:57:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maraj

Um pa jesi nasla ta zelena, jer ih ima? Koliko kostaju na kraju?

Maraj njihova cena je od 29 000 do 36 000 sve zavisis ko ih prodaje, mi sutra idemo da ih uzmemo u jednoj velikoj radnji u susednom gradu, a posto gazda zna mm, spustio je cenu i umesto 32 000 placam 22 000user posted image ne znam koja je boja jos uvekuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1983
2.6.2015 20:58:21   
isidora88
maraj, ja sam se porodila 18.decembra, mislim da smo 29.ili 30. decembra, pre nove godine u svakom slucaju, isli napolje sa kolicima. ja sam mateji obukla skafander, u tvrdoj korpi od kolica sam stavila ono debelo driker cebe, njega umotala u to, od gore taj dzak (nas je bio od nekog nepromocivog materijala, nije bio debeo, vise je sluzio da beba ne pokisne i da ne duva unutra), setali smo svaki dan, bez obzira na sneg kog je bilo preko kolenauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1984
2.6.2015 21:05:56   
Maraj
E pa ja se stvarno ne razumem
Zato i kazem mozda lupetam
Al znam da ima letnjih kolica-ova kisobran sto sam danas videla da su svi izasli sa njima i ova druga "obicna" zovu ih zimska nasuprot ovim letnjim-kisobran.

Pa ja stvarno nisam obracala paznju na to da l ima beba u kolicima zimi zato vas pitam. Mene decembar asocira na sneg/led otkud znam jer se tad izlazi u kolicima napolje- ja mislila ne user posted image
ima lepih "zimskih" chipolino

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1985
2.6.2015 21:07:27   
Maraj
UM to je super cena
Greota da ih ne kupis ako vam daje za te pare

< Poruku je uredio Maraj -- 2.6.2015 21:08:06 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1986
2.6.2015 21:08:13   
adulence
jedino ako mislis da su kisobran letnja,ali u tom slucaju kisobran i nisu bas za novorodjence,a ova sto kazes zimska ona mogu i leti da se voze,veruj mi ja sam sa Ivkom stalno bila napolju,a sto kaze isidora isto sam imala onaj kao dzak skafander,koji cu i sada moci da koristim posto je te velicine za malu bebu....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1987
2.6.2015 21:12:02   
Anoniman
Maraj odlicna cena. Oni drze ogromnu radnju kod njih smo uzeli krevetac, sediste , sve stvarcice, i covek nam na sve da veliki popust.. Svakako ce kolica odmah kod mojih , necu ih uzmati do porodjaja....

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1988
2.6.2015 21:12:32   
Maraj
Znaci ta "zimska" mogu i leti i zimi? Mada ova kisobran su do 7 000 din pa i da ih kupim za leto nisu skupa

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1989
2.6.2015 21:13:50   
Maraj
Covece um po kojoj ceni on to nabavlja kad vam daje takav popust! Svaka cast! Lepo od njega.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1990
2.6.2015 21:17:50   
Anoniman
Marze su ogromne kod nas. Mnogi samo nabiju cene. A ja ova sada dobijam po pravoj ceni bez marze....

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1991
2.6.2015 21:54:27   
adulence
Maraj naravno da mogu,zato i imas sportsko sediste,ja sam kisobran kolica uzela samo zato sto su mi bila.mnogo laksa,a ne zato sto ova vise nisu koristila....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1992
2.6.2015 22:06:11   
choopa choops
UM odlična su ova zelenkasta user posted image Naravno moja omiljena boja! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1993
2.6.2015 22:16:39   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Maraj odlicna cena. Oni drze ogromnu radnju kod njih smo uzeli krevetac, sediste , sve stvarcice, i covek nam na sve da veliki popust.. Svakako ce kolica odmah kod mojih , necu ih uzmati do porodjaja....

pobogu i zaboga zašto?????

Elem, Anči moram te ispravim džak i prekrivač za noge nisu isto. Džak ide i ispod bebe u kolica i obično ima i proreze ili da se zaveže da ne spada, a ovo na slici koju si ti postavila je prekrivač za noge, koji na nekim kolicima ide i na korpu tvrdu (uglavnom peg perego) i na 'sportski deo' kolica.

Te vše pretrage meni ne izlaze kako treba user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1994
2.6.2015 22:33:14   
Ana RR
E možda Trco, ja sam se porodila u sred leta i nisam o tome razmišljala. Kažem, nisam ni to koristila jer sam zaboravila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1995
3.6.2015 0:04:52   
Jole84
Jess vidim da si i ti zagrizla za Urban user posted image user posted image
Adulence koju ćeš boju?
UM baš su ti lepa kolica, šalji sliku kad stignu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1996
3.6.2015 3:47:41   
Bokac
Trco jesi u pravu. Dzak koi ja imam ima proreze na zadnjoj strani , tj strani koja ide ispod bebe. Tako da moze da se skine sa kolica i stavi u auto sediste. A moj sin je rodjen za sv. Nikolu i na onoj hladnoci koju sam spomenula mi smo se uz skafander u dzak set_ali po citav dan na polju.
A Maraj pazi da se ne zeznes sa kupovinom kisobran kolica jer kisobran kolica ne mogu da se spuste u ravan polozaj da beba pravilno lezi. Ta kolica su za posle 6-7 meseci.
A sto se tice cena ja sam se sad slognula. Kolica koja sam kupila za moje blizance 2011 platili smo 160 dolara ovde u isto vreme su ista bila u srbiji 500 evra. A sad ih nadjoh na internetu i ovde so 600dolara o ceni tu i ne smem da pomislim. A evo kako su izgledala http://www.amazon.com/Contours-Optima-Tandem-Stroller-Berkeley/dp/B004WI2XU6/ref=sr_1_47/191-8787211-6941614?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1433295528&sr=1-47

< Poruku je uredio Bokac -- 3.6.2015 3:55:33 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1997
3.6.2015 6:52:32   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Maraj

Znaci ta "zimska" mogu i leti i zimi? Mada ova kisobran su do 7 000 din pa i da ih kupim za leto nisu skupa

Ta kolica zima/leto, au normalna kolica kao i sva ostala, samo imaju onu navlakicu sto ide preko bebecih nogica kad je zima ili pada kisa, a ti moras negde sa bebom, ali cim dodje toplije vreme ili beba poraste skidas sve sto se skinuti moze user posted image
Moj savet ti je da sacekas sa kupovinom kisobran kolica, ona ce ti svakako trebati a mozda i ne kasnije.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1998
3.6.2015 7:24:47   
adulence
Pa htela sam crvena ili tirkizna medjutim sada ih nema u aksi sad stigose neke nove boje,verovatno zelenu...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1999
3.6.2015 7:55:40   
jess021
Jole, jesam zagrizla definitivno.user posted image Ti ih imas jel` da?

Nego sinoc sam cula da kao kod nas ne uvoze sve boje, pa mozda ne nadjem crvenu, no wayuser posted image

Adulence, vidim da i ti kazes da imaju neke druge boje, pa jel ne moze da se naruci ili sl?
Maraj, ta kisobran kolica cemo kupovati kad bude veca beba, nisu bas za novorodjence.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here