Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:28:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jess021 I to u ovoj boji klik ja ovde vidim sve boje trco bolje malo gledsj na kraju iskoce crvena
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:38:12
|
|
|
|
bebilule
|
Svi se polomismo gledajuci sve ove modele. Jel ova crno crvena? . Kol`ko para?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:38:30
|
|
|
|
Valerie
|
jess divna kolica!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 17:23:17
|
|
|
|
jess021
|
Joj kakve ste nestrpljive Kad malo sacekate otvori se slika na sredini gde su samo crvena-crno, tako da u crvenoj boji cemo kupiti. Bebilule oko 42 000,00.
< Poruku je uredio jess021 -- 30.5.2015 17:24:38 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 17:34:01
|
|
|
|
jabudic
|
To ti je super boja, moze kasnije da posluzi i za batu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 17:48:45
|
|
|
|
jess021
|
Pa zbog toga sam i odabrala, da je samo za ovu smizlu bila bi ljubicasta
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:05:55
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam htela kivi, i ceo dan zovem sve moguce dobavljace nema ih, kazu da je veoma trazena kolekcija, i proizvodjaci ne stizu dovoljno da naprave
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:23:37
|
|
|
|
jabudic
|
jao , ja sam prolupala, ja sam pročitala tamo u temi tirkizna, ali mi je u glavi bila pink i to drečava Ok su kolica, ni nema nešto mnogo te plave boje. A ko zna, možda do kraja i ispadne dječak
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:26:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne, Nemanja dobija svastiku Noru Ja ne volim roza i ljubicasta, sada imaju ljubicasta i ova tirkizna, a kivi su mi nekako bila najbolja, ali nema
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:30:22
|
|
|
|
jabudic
|
Meni su skroz OK, ovo tirkizno je samo detalj.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:33:47
|
|
|
|
jess021
|
Um, meni ovo nije tirkizno, vec svetlo plavo. Tirkizno je na zeleno. Kako god, lepa su mi. I moze i za decaka i za devojcicu.
< Poruku je uredio jess021 -- 2.6.2015 16:34:36 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Um, meni ovo nije tirkizno, vec svetlo plavo. Tirkizno je na zeleno. Kako god, lepa su mi. I moze i za decaka i za devojcicu. Pa i meni su svetlo plavo, a Wiwern me napala tirkizno, ma prevrnucu i nebo i zemlju da nadjem kivi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:39:34
|
|
|
|
jess021
|
Nije to tirkizna boja, sad sam se proveravala na guglu A kakva su to kivi boje? Daj sliku.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:44:42
|
|
|
|
Frcokla
|
I mi smo naručili crvenu boju kolica. Nadam se da će nam sutra stići. I onu nosiljku na tregere, što neki zovu kengur.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:47:36
|
|
|
|
jess021
|
Frcokla, kakva ste narucili? Ima li slika na netu?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:48:56
|
|
|
|
Frcokla
|
UM lepa su!!! Lepa kombinacija. I ja mislim da je to tirkizna, na zeleno bi bila petrolej ili mint boja, ko će ga znati... Ja sam pre svega gledala da imaju dobre točkove, tj gume. Zbog truckanja. Tako da se naša naduvaju.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:50:55
|
|
|
|
Frcokla
|
Ima Jess, ukucaj chicco activ3... Ide 3u1, sve komplet. Sa tri točka. To je neka sportska varijanta kolica. U sloveniji su oko 600 evra ukupno.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 16:58:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi idemo sutra po kolica, valjda mi nije rano Sada cu d apostavim kivi boju klik
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.6.2015 16:59:06 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 17:28:51
|
|
|
|
Maraj
|
Um pa jesi nasla ta zelena, jer ih ima? Koliko kostaju na kraju?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 17:32:57
|
|
|
|
adulence
|
ne znam da li sam vam rekla bila sam skoro u Aksi i videla sam chicco urban kolica,jaooooo prelepa su i verovatno cemo ta uzeti...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 18:02:45
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja stvarno ne znam sta ciniti. Evo danas sam videla mame guraju letnja kolica. Koliko fugo se koriste ova zimska? Npr. Ja treba da se porodim u oktobru. Ako bude hladno necemo se voziti jer da.... tek na proleće.... pa jer meni trebaju ova zimska kolica? Sta kazete vi iskusnije?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 18:09:12
|
|
|
|
Bokac
|
Maraj iskreno ja sam zivela u Milvokiju gde je bilo 6 mesei zime, bez preterivanja i to baaas zima sa prosecnih - 20 celzijusa. I nisam uopste kupovala zimska kolica nego smo kupili samo dzak koji ide na bilo koja kolica sa krznom unutra. Tako da dok je bilo hladno to smo koristili u preperegovim kolicima bez tih dodatnih zimskih stvari na kolicima.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 18:16:54
|
|
|
|
Maraj
|
Pa to i ja gledam Da l ce mi uopste trebati.... oko 300 e pa na vise su zimska a ova letnja chipolino su npr 7000. Ne znam mozda lupam zato pitam da l ce mi trebati zimska.... inace jess i um pa vasa kolica su ista samo druge marke. Jedna chicco druga chipolino
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.6.2015 18:39:54
|
|
|
|
Bokac
|
Maraj ako mozes da nadjes taj dzak. Meni je super koristio jer moze da se namontira i u auto sediste i u kolica. Tako da je duplo koristan a zahvaljujuci njemu netrebaju ti zimska kolica. To ti je moj savet. Prvo probaj njega da nadjes i ako uspes slobodno idi sa letnjo varijantom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?