Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 12:54:07
|
|
|
|
bebilule
|
Ej, je li neko čuo za ova Kunert kolica?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:00:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Bebilule, mislim da je dosta devojaka pisalo o tim kolicima, prelistaj malo temu unazad. Što se tiče Cam kolica, mi smo ih koristili i odlična su. Ja sam tada bila zalepljena za peg perego uno ali su bila preskupa, na kraju smo odabrali ova Cam (ne mogu da se set_im koji još naziv imaju). Laka za upravljanje, nosili smo ih svuda sa sobom. Eno su kao nova, spakovana. U početku nisam bila zadovoljna i samo sam im nalazila manu (jer nisu bila peg perego) ali posle sam shvatila da su stvarno ok.
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.5.2015 13:02:16 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:13:55
|
|
|
|
jess021
|
Bekolino, ja sam se zapalila za taj Kunert bila, ali sam odustala. Nisu bas ni jeftina, a i uzivo kad sam ih videla nisu mi se dopala. Sto kaze Ana, na prethodnim stranicama imas postove na temu Kunert. Ana, koja Cam-ova kolica imate? Ako mozes da se set_is. Ja sam ih bas spominala i htela njih, one varijante 3u1, ali mi drugarica, koja ih je uzela, kaze da nije odusevljena, da su joj preteska. I meni su dobra Peg Perego, ali prelaze limit koji smo odredili za kolica.
< Poruku je uredio jess021 -- 27.5.2015 13:14:13 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:18:03
|
|
|
|
jabudic
|
Bebilule, ja sam pisala na nekoj od prethodnih strana, ima ih moja drugarica, i ja htjela ona sa tufnicama, ali me je razuvjerila. Na ovo naidjoh juče, uopšte nije loša ponuda: KLIK
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:22:05
|
|
|
|
jess021
|
Ne deluju losa, ali kazu da su poslednji komadi. Em 3u1, em veliki tockovi. Valjda ce nesto biti na akciji kad ih mi budemo kupovali.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:23:28
|
|
|
|
Anoniman
|
meni se i ova svidela klik
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:44:15
|
|
|
|
bebilule
|
Evo svašta sam nešto našla i ništa ne kontam . Meni je ovo špansko selo i gledam ove dijelove, ne znam šta ide u auto hahaha. Inače, ne mislim davati neke ogromne pare za kolica a ne bih ni nešto nekvalitetno. Ovo mi se učinilo dobro za neke ok pare. Mislim da mi je gornja granica oko 250 evra....kontam zašto bih davala više.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:53:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, preety cross. Kupili smo i jaje uz kolica. Evo i sličica
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.5.2015 13:57:31 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:55:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni težina nije smetala jer mi živimo u kući i nisam ih nikad nosila na sprat. Baš ako mi trebaju gore na spratu mm ih donese.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 13:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebi ja sam vidjala ta kolica uzivo i nisam odusevljena, tockovi su im bas bezveze. ali svako ima drugaciji ukus. Meni su za sad favorit chipolino etro, chicoo urban i ova sto sam posstavila upravo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:29:10
|
|
|
|
bebilule
|
UM, ne vidim tvoj link jer nemam fb
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:33:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova prva kivi bela klik kod nas im se cena krece od 28000 do 36000 ova isto ona su 32000 i chicoo urban klik
< Poruku je uredio Unina mama -- 27.5.2015 14:37:39 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:34:17
|
|
|
|
jess021
|
Ana i mi smo gledali pretty cross, ali 3u1 kombinaciju. Nije ni meni problem, ja zivim u zgradi sa liftom i nemam nijednu stepenicu, ali mame mi kazu da se svaki dan po gradu susrecu sa mestima koja su nepristupacna za kolica i moraju da podignu kolica u kojima je dete. Korpa od te kombinacije je bas teska jer je donja polovina od tvrde plastike. Hvala u svakom slucaj, jos uvek se raspitujemo. Um, meni se chicco urban uzivo nisu svidela, ne znam tacno zasto, ali stvarno ih svi hvale.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:37:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja sam ih bas spominala i htela njih, one varijante 3u1, ali mi drugarica, koja ih je uzela, kaze da nije odusevljena, da su joj preteska. Jess jesu teska ali mnogo laksa za upravljanje. Pitanje je samo koliko ces ih ti nositi i da li mogu da ti stanu u lift ako si u zgradi.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:38:12
|
|
|
|
mama krava
|
Ja ko neka luda nasta, ali meni su Maclaren neprevazidjena!!! E, sad je problem jer nemaju ono jaje....ali mi smo to pozajmili.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 14:51:57
|
|
|
|
bebilule
|
Kuća, bez lifta ali sa milion mogućnosti ostavljanja kolica već na ulazu....ne mislim ih nosati nigdje uz stepenice.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 15:00:44
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Bebilule, mislim da je dosta devojaka pisalo o tim kolicima, prelistaj malo temu unazad. Što se tiče Cam kolica, mi smo ih koristili i odlična su. Ja sam tada bila zalepljena za peg perego uno ali su bila preskupa, na kraju smo odabrali ova Cam (ne mogu da se set_im koji još naziv imaju). Laka za upravljanje, nosili smo ih svuda sa sobom. Eno su kao nova, spakovana. U početku nisam bila zadovoljna i samo sam im nalazila manu (jer nisu bila peg perego) ali posle sam shvatila da su stvarno ok. Ista stvar. Mi smo uzeli Inglesina Zipyy,moram priznati polovna,preko kupujem prodajem,kao nova,odlicna su i prezadovoljna sam ! A kolica od prvo dvoje se vec pokidala,ni ne secam se marke vise. Isto nemaju jaje,ali mi je to ostalo od prethodnih. to su nasa kolica
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 15:02:28
|
|
|
|
mila83
|
Laka su za rukovanje i sklapaju se kao kisobran,jako lako.Zauzimaju malo prostora .Preporucujem zaista. Evo ovako izgledaju nova
< Poruku je uredio mila83 -- 27.5.2015 15:06:39 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 15:06:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Mila, ta Inglesina smo i mi gledali, na kraju izabrasmo Cam. I ne kajem se, mada da pročitate negde moje postove kad smo ih tek kupili videćete kako ih pljujem tek kasnije sam priznala da su stvarno dobra.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 15:11:37
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mila, ta Inglesina smo i mi gledali, na kraju izabrasmo Cam. I ne kajem se, mada da pročitate negde moje postove kad smo ih tek kupili videćete kako ih pljujem tek kasnije sam priznala da su stvarno dobra. HIhihihihihi,razumem te. i meni je samo Peg Perego bio duuuugo u glavi i nijedna kolica mi nisu bila dobra kao ta,koja god sam gledala. Na ova smo naleteli i bas sam zadovoljna. Bila sam vise za varijantu da kupim polovna a kvalitetna nego jeftinija nova kolica.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.5.2015 15:38:35
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, trebalo bi da mi stanu u lift, a koliko cu ih nositi, nemam pojma. Opet ponavljam, kazu da tek kad imas decu vidis koliko je grad neprilagodjen za bebe i osobe sa invaliditetom, tipz dz, posta....
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:08:15
|
|
|
|
jess021
|
MM i ja sam juce gledali kolica i def se odlucili za Chicco urban, znam da sam rekla da mi se bas ne svidjaju, ali sam se predomislila. I to u ovoj boji klik Ne smem vise da se predomisljam, jedva cekam da ih kupim. Odustali smo od 3u1 kombinacije jer je svako AS OD 0-13kg i za godinu dana moramo kupovati novo, tako da cemo ova kolica i AS posebno. Nadam se da cemo biti zadovoljni.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:15:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jess za odluku
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:18:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jess021 I to u ovoj boji klik ja ovde vidim sve boje
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.5.2015 15:19:13
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, bravo! Ja mnogo ne volim Chicco, ali su mi ova fina jer nemaju one minijaturne točkove.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?