Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 11:13:52
|
|
|
|
jess021
|
Eco divna su. Zato i pitam da ne kupim nesto, pa da mi stoji. Svak isavet mi znaci, divne ste.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 11:21:07
|
|
|
|
eca89
|
Jess, meni su takodje bila divna,sad više nisu, naime imaju plastične točkove, mnogo me nerviraju. Ja sam našla sebi extra kolica, gumeni točkovi,ali bila sam trudna neka 4mj., rek'o rano mi je da se ne zalijećem. Ali, kažem ja svojoj frendici koja je takodje bila trudna i ode riba i kupi ta moja još mi kaže ona koja se tebi svidjaju Meni je bilo glupo da imamo ista, mm kaže sta hvali, ali meni hvali razumijete me vi ste žene i tako ja kupim ova.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 12:16:33
|
|
|
|
Valerie
|
eco, a sta mislis o tom hauck sedistu iz kompleta? meni se ne svidja, al nisam imala pojma sta da gledam kad sam kupovala. preusko kod ramena, nema mekani jastuk za male bebe, previse zakrivljeno u sredini... dali smo na zajam i nesto mi opste ne nedostaje ni hauck shopper kolica mi nisu nesto. al koliko para toliko muzike. ne znam sta sam ocekivala. mi smo korpu puno koristili.
< Poruku je uredio Valerie -- 16.5.2015 12:18:20 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 12:21:55
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, Peg Perego su najasavršenija kolica na svijjetu, ništa se ne može porediti sa njima. Bogami kao da me plaćaju koliko ih hvalim!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 12:37:58
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Valerie eco, a sta mislis o tom hauck sedistu iz kompleta? meni se ne svidja, al nisam imala pojma sta da gledam kad sam kupovala. preusko kod ramena, nema mekani jastuk za male bebe, previse zakrivljeno u sredini... dali smo na zajam i nesto mi opste ne nedostaje ni hauck shopper kolica mi nisu nesto. al koliko para toliko muzike. ne znam sta sam ocekivala. mi smo korpu puno koristili. Ma, onako i nije nešto, upravo tako ni ja nisam imala pojma šta da gledam i kakvo šta da treba. Ma, meni je žao para, jer sam dala 330e, mogla sam milion bolih kolica kupiti za te pare, ovde ima dosta polovnih, a extra čak sam našla jedna Cam-ova, skoro nova, očuvana nov a koštaju oko 1000e, a covjek nam za 120e, znači sve živo ima u kompletu ja budala gdje ću ja svom djetetu polovna kupiti i sad su ova nova toliko , da bih se ujela za dupe . Tako drage moje dobro okice otvorite, da ne prodjete kao ja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 13:13:06
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Mi isli razgledali prosle nedelje. Puni utisaka jos da odlucimo. Graco evo, peg perego book i naravno urban su bas dobra. Lako upravljiva,funkcionalna. Graco i peg perego su do 30000,urban 42. Od jeftinijih neka bertoni vector,kopija peg perego pliko,su dobra. Meni je malo problem tezina kolica,na 4tom smo spratu,nemamo lift,pa mi je bitno da budu sto laksa. Izlazak sa bebom,kolicima,Aleksom i eventualno psom mi lici na nocnu moru vec. Inace necemo uzimati dodatke ( as imamo,a korpa mislim da nam ne treba). Za novosadjanke da znate da je u kids landu 30% snizenja na neke modele,ali samo i radnji. U mendi su neka cam 3u1 na akciji mislim 34 hiljade.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 13:24:53
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, jes'' . Kao da si im PR Sv, gde je kids land? Cula sam da i Dexy co u Bigu ima snizenja, ali nesto mi jos rano. Sad ste me pokolebale za 3u1 varijantu, mm ce odlepiti od mene Eco, ja nemam problem s tim da li neko ima nesto isto kao ja i obrnuto, kupujem ono sto mi se svidja, pa nek'' nas 5 ima isto, ne marim.
< Poruku je uredio jess021 -- 16.5.2015 13:26:07 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 13:48:06
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Na ulazu u veternik,velika robna kuca,imaju svasta i dosta popusta na opremu,mada nisam zagledala jer mi sem kolica skoro nista ne treba. U Dexy co mislim da je proslo snizenje,oni su preko puta mene na poslu pa cesto obilazim. Inace odustala sam od njih je im je vecina kolica u setovima sem kisobran,a meni set ne treba. Aksa ima bolju ponudu u radnji nego na sajtu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2015 13:50:59
|
|
|
|
jess021
|
Nisam znala za Kids land, pogledacu. Thanks!!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:14:01
|
|
|
|
jess021
|
Juce sam bila u Dexy co i gledala kolica. Tacnije, gledala sam Cam combi family 3u1, medjutim prodavacica mi kaze da su Cam combi tris 3u1 jeftinija za nekih 10 hiljada, a razlike su neznatne. Ima li neko iskustva sa ovim Tris?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:16:45
|
|
|
|
Anoniman
|
jess ja sada gledam slike deluju mi isto, sem sto ova family imaju na nekim slikama spojenu rucku, kada je spojena lakse ti je upravljanje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:19:26
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da je rekla da je to razlika, ali za 10 hiljada manje upravljacu i sa dve rucke
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:26:10
|
|
|
|
Anoniman
|
nemoj posle da kukas u temi trca je sada zato njena menjala, a ima bas cam, javice se ona
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:39:50
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam sinoć u šenji baš obratila pažnju na kolica, kakva se voze i kako izgledaju uživo, s obzirom da sam ih na sajtovima apsolvirala. Uglavnom su Chicco i Peg Perego. Vidjela sam baš puno Chicco Urban, fina su, samo ja ne volim kod Chicco što su mi sva kao kišobran, a ja organski ne podnosim ono malo platna i točkove što se zove kišobran kolicima. Od Peg Perego se uglavnom vozaju ona Pliko 3 i slična, sa 2 ručke. Vidjela sam i nekoliko Book. Takodje ima solidan broj Strokke. Ono što sam primjetila je da su uživo sva mnogo ružnija nego na internetu, jer su na sajtu profesionalne fotografije, fotošoprane itd, tako da predlažem gledanje uživo, u svakom slučaju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:47:45
|
|
|
|
jess021
|
Um, imacu o cemu da pisem Jabude, gledala sam juce i Chicco urban, na izgled mi se ne dopadaju. Ova Camova su nekako kompaktnija, ne znam kako da opisem. A Stokke, vec smo pisale, su mi preskupa, a i Peg Perego su oko 70-80 hiljada. I to mi je puno.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 15:51:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess jesu lepa Camova, videh da u Mendi 36000, a ima i neki popust na on line porucivanje, ali mene oblikom podsecaju na prosla pa bezim od njih... PP su super mada ja sam i dalje za chipolinova , zadovoljna sam njihovim kvalitetom proizvoda, jedina mana je sto vidim da im dizu cenu stigla su i do 38000...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 17:31:36
|
|
|
|
wivern
|
Auu koji sam ja bolid Sad podstreknuta ovim vasim razmisljanjima o kolicima odem na net da nadjem ova sto smo mi dobili i sokiram se. Sedam meseci ne znam da dete mogu da okrenem u polozaj ka meni i ka smeru kretanja. Pa ja sam potpuni retard Mi inace imamo Csm cortina x3 kolica i ekstra sam zadovoljna. Gaze sve pred sobom
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 18:15:57
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, ne znam sta bih ti rekla Pa Camova su sva nesto slicna, ne vidim razliku izmedju tih tvoji i combi i tris. Drago mi je da si zadovoljna. Kako stvari sada stoje bice Camova kolica.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2015 22:18:21
|
|
|
|
adulence
|
I ja za sada bdzim od kamovih jer me takodje podsecaju na Ivina koja sam zamrzela kabasta i teska....grrrr...zaista im je jako dobra cena sada za 3u1 36000 je super...ali,potrudicu se da ih zaobidjem...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.5.2015 6:07:16
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama nemoj posle da kukas u temi trca je sada zato njena menjala, a ima bas cam, javice se ona Trća ima peg perego i pljujem ih i dan danas. Jedna ručka, tri točka ZAKON! Glomazna jesu, zauzmu ceo gepek ali kao što sam i pisala ne idemo mi ne znam gde sa kolicima pa da mi treba ceo gepek dodatno. Evo još jednog primera, ispred kuće imamo posutu rizlu. Ona na četri točka riljaju po rizli, tragovi ostaju kao posle sanki na snegu, dok ova jedva da se vidi da su prošla. Jedina mana je što ne mogo da okrećem dete ka sebi i od sebe, ali Bože moj. Wiki Eco, pa meni ova tvoja ne izgledaju tako plastično?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.5.2015 8:07:10
|
|
|
|
wivern
|
Potpisujem za tri tocka, pogotovo ako su tockovi veci a ne oni mali plasticni kao na decijim igrackama. Mi smo odlucili da nosimo ipak ova velika kolica na more umesto kisobrana, laksa su nam za guranje pogotovo na plazi. Jesu teza od kisobrana dosta ali mnooogo laksa za guranje.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.5.2015 9:12:23
|
|
|
|
Valerie
|
naletela sam juce na jane muum kolica, deluju simpaticno KLIK
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.5.2015 10:18:36
|
|
|
|
Frcokla
|
Valerie, cula sam da su Jane kolica isto odlicna!! Mislim kao marka, ne mozes pogresiti.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.5.2015 10:26:34
|
|
|
|
jess021
|
Valerie, bas su lepa. Sto bezite od Camovih kolica? Ja nesto ne volim te velike tockove, kao traktor, verovatno su prakticna kolica sa tim tockovima, ali meni su bas ruzna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?