|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
24.4.2015 16:10:32   
Anoniman
Valerie pa na to sam i mislilauser posted image pitacu mm da se raspita... ili da mi ih sveki kupi, pa posalje nekim njegovim busom, koji dolaze iz Nemacke, oni znam da mi nista nece naplatitiuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 24.4.2015 16:11:24 >

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1876
24.4.2015 17:57:42   
Maraj
Pa ne znam Valerie ja znam da teret ne sme biti tezi od 20kg po osobi. Mislim da ti ako hoces mozes i 5 torbi po 5 kg. Naravno moze i preko 20kg uz doplatu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1877
24.4.2015 17:58:48   
Maraj
Pa da UM moze i na bus da spremi po vozaču. Mozda je to i najbolje

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1878
24.4.2015 18:11:19   
Frcokla
Ja sam napikirala user posted image Chicco active 3.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1879
24.4.2015 18:18:38   
Maraj
Divno Frcokla user posted image ja i dalje razgledam

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1880
24.4.2015 23:34:53   
adulence
Um imala sam pegolini play,mislim da su ona slicna onim koje si ti imala ne mogu da se setim da li su jungle ili lazaro?? Hmmm...ili sam skroz pobrkala...

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Adulence a koja si kolica imala sa Ivom?

I meni je U brzo napredovala, ali ja valjda nisam nosila kolica, pa nisam ni osecala touser posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1881
25.4.2015 0:24:38   
jess021
UM, proveri da li moze avionom, pa da nam sveki donese jos kojauser posted image
Joj ja ne znam kako cu na kraju odluciti.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1882
25.4.2015 6:30:03   
Maraj

IZVORNA PORUKA: jess021

UM, proveri da li moze avionom, pa da nam sveki donese jos kojauser posted image

user posted image da iskoristimo sveki do maksimuma a mozda razvijemo i biznis user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1883
25.4.2015 7:03:33   
adulence
Ali to i nije neka razlika 270 e je cini mi se oko 32000 ,a ovde su 39000 i kada ti vrate pdv od 7800 cak ti ovde ispadne jeftinije za koji din zar ne? Mislim cisto da znas ako sveki ne moze da te nece izaci ovde skuplje,vidim ja da cemo s jeseni sve da vozimo chicco...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1884
25.4.2015 7:08:31   
Maraj
Mm se ne svidja chicco urban zbog onih metalnih ramova. Al dosta kolica he sada sa tim ramovima

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1885
25.4.2015 7:33:48   
vonavoj
Um moja drugarIca je u Nemackoj kupila hauck xl 3u1..brat joj kupio i poslao busem..sad ih ocekujemo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1886
25.4.2015 7:36:40   
Maraj
Jes adulence u pravu to sam zaboravila. Oni koji imaju mogucnost povracaja novca tj pdv-a vise se isplati kupiti u Srbiji

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1887
25.4.2015 8:32:00   
Anoniman
mm kaže da su mu lepša čipolino etro , a imamo čipolino hranilicu i a. sedište tako da ja ipak ostajem pri njima, i pdv ću da vrtim i eto...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1888
25.4.2015 12:07:50   
jess021
Iskreno, sad necu vise ni da mozgam o tome. Kad bude vreme ici cu od radnje do radnje, pa cu valjda biti pametnija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1889
25.4.2015 13:48:05   
Maraj
Pa to i ja mislim. Nisam jos usla ni u jednu radnju da vidim ta kolica uzivo sve gledam ove fotografije na netu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1890
25.4.2015 13:50:35   
Anoniman
Ma da, ima vremenauser posted image ja sam za Unu sve kupial kada sam usla u 8 mesecuser posted image sada cu da sacekam, da imam gde kuci da se vratim pa tek onda da pokupujem, mada sve imam, kolica nemamuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1891
25.4.2015 16:04:26   
Jole84
UM super bi ti bilo ako je stvarno jeftinije user posted image
Inače Adulence, onih 2kg manje više što smo ćaskale, u pravu si skroz! Dobila sam kišobran kolica, koja su 7kg, i sada ZNAM da 2,3kg nije manje-više nego je previše! Mislim laka su kao pero u odnosu na Chicco Urban. Al to je već druga priča kad mogu u kišobran, u svakom slučaju verni sam obožavatelj Urbana user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1892
27.4.2015 9:16:51   
adulence
e Jole upravo to,vrlo je bitno,ma svaki gram je bitan kod kolica,to sam vec apsolvirala,pogotovo kad imas krupnu bebu,onda je jos bitnije...
A da vam ispricam biser,pre nedelju dana odem ja do akse da pogledam Chicco urban uzivo i budala naidjem na neke bebece bodice,kupih dva komada,maramice i neki sapun i sitnice,dodjem kuci i shvatim da ono zbog cega sam otisla nisam ni videla...ahahahahahah....jaoooooo sto bi mm rekao TRUDNICA-LUDNICA

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1893
27.4.2015 10:52:54   
Maraj
Joj adulence blesava si user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1894
16.5.2015 9:47:05   
jess021
Um, meni treba savet da li su nam potrebne kombinacije 3u1? Ja bih uzela Cam combo family 3u1 ili chicco urban, ali oni su ja mislim 2u1.
Divna su mi cam combi family elegant, ali su zbog dezena skuplja 20000.user posted image
Ne znam kako je kod vas, ali NS je puno Stokke kolica. Svi ih voze, a kosta ju oko 1000 evra. To mi je stvarno mnogo.
Vidjam dosta i Peg Perego, ali o njima nemam pojma.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1895
16.5.2015 9:54:30   
Anoniman
jess ja sam za unu imala kolica i jaje, u jajetu je izneli iz porodilista, isla na vakcine, ali posto je bila krupna sa 8 meseci smo joj kupili veliko sediste do 3 g ali 3 nivoa naslona, jer smo sa njenih 9 m isli na taosos pa nam je trebalo...
ne znam po meni kolevka se najmanje iskoristi ali je potrebna..ako je dete letnje, nekako mi ispada da se za zimsku decu i ne isplatiuser posted image
a stoky sam i ja vidjala po banji i kod nasih ima, ali ne znam mnoo je to para... a meni i nisu nesto,videlasam na moru kada su se jednoj zeni prevrnula, i od tad imam fobiju...

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.5.2015 9:56:00 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1896
16.5.2015 9:57:08   
jess021
A moja misica ce biti zimska bebauser posted image Zato i pitam, super mi je da imam sve, pogotovo sto nam je prvo dete, pa bi sve da kupimo, ali stavrno je bez veze ako nema potrebe.
Koja si chicco videla?
Pa kako su joj se prvernula?! Strasno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1897
16.5.2015 10:00:36   
eca89

IZVORNA PORUKA: jess021

Um, meni treba savet da li su nam potrebne kombinacije 3u1? Ja bih uzela Cam combo family 3u1 ili chicco urban, ali oni su ja mislim 2u1.
Divna su mi cam combi family elegant, ali su zbog dezena skuplja 20000.user posted image
Ne znam kako je kod vas, ali NS je puno Stokke kolica. Svi ih voze, a kosta ju oko 1000 evra. To mi je stvarno mnogo.
Vidjam dosta i Peg Perego, ali o njima nemam pojma.

E, ovako djevojke, da vam ja kažem moje iskustvo. Ja sam kupila 3u1 i tako sam se zeznula, da mi je sad krivo. Košaru nisam upotrebila ni jednom, tako da mi je nova, po mom mišljenju ona jajčka i kolica, pod uslovom da se ona može montirati na kolica, ja molim muža da kupimo druga, ali je neumoljivuser posted image !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1898
16.5.2015 10:01:07   
Anoniman
svidela su mi se chicoo urban deluju bas efektno i lako, nisu glomazna, meni se kod njih i chipolina svidja sto je 2 u 1 nema 2 dela vec je sve u sprtskom sedistu, jer stvarno ne znam gde bih kolevku , ako bude beb kao u brzo ce je prerasti... a a. sediste mozes da dokupis tj. jaje...

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1899
16.5.2015 10:03:11   
Anoniman
eco koja ste uzeli?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here