Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa znaci dobar sam link odgledla , to je super, ja sam nasla slicna chipolino etro, oko 10000 su jeftinija, a isto je prednost sto se transformse, jer kuda bih sa korpom, a beba novembarska, verujem da ce je prerasti do mi izadjemo u setnje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:06:36
|
|
|
|
Jole84
|
UM videh baš su lepa, to je super stvar sa transformisanjem, ko zna kakvo će vreme novembra da ti bude, a sad iz ove perspektive bude mi smešno kad se set_im kolilko sam zapela bila za tvrdu korpu, srećom ispade bolje. To što je SF postavila, to je neki ugao od 45 stepeni, ali spušten, baš ono što malopre rekoh, kad se uspavka beba tokom šetnje, samo se spusti u ležeći položaj bez drmusanja bebe.
< Poruku je uredio Jole84 -- 21.4.2015 11:07:10 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:07:18
|
|
|
|
adulence
|
meni su ta chipolino prelepa isto ali teska,znam da sam se i sa ivinim od 10 kg mucila ,a ne sa 12,ali dobro,srecom pa su ova Urban malo laksa...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole pa da vreme je presudno, mada Unu smo u decembru setali, nije bilo hladno... A moja jetrva je malu vozala u tvrdoj korpi do 7-og meseca, da je sto bolje iskoriste.. Transformacija je bolja 2 u 1 Ti si bese tvoja dobila iz inostranstva, koliko su ona tamo, ja gledala na nekim sajtovima ali ne mogu naci cenu, mislila sam mozda i njih pa da mi ih sveki donese iz Nemacke u avgustu..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:23:28
|
|
|
|
Jole84
|
M mi bije po tastaturi pa pišem nepovezano, izvinjavam se Adulence ako je razlika u ceni 10000 ne znam šta da ti kažem, možda bolje da uzmeš ova što se sviđaju UM...ako samo težinu gledaš. Meni je isto 10 i 12kg, mada što kažeš već si videla sa Ivom, najbolje znaš sama. UM da, meni su kumovi kupili u Švajcarskoj, a baš mi je bilo neprijatno da pitam za cenu, mislim da su tamo okvirno oko 500e, ali nisam sigurna da li bez autosedišta ili sa. Koliko se kreću kod nas?
< Poruku je uredio Jole84 -- 21.4.2015 11:29:09 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:25:32
|
|
|
|
adulence
|
jole htedoh reci ta urban su oko 10 kg a ova chipolino su 12kg,u tom smislu su laksa....
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 11:49:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole pa kod nas su oko 40000 samo kolica bez a sedista, zato te i pitam, ako se odlucim za njih, da vidim gde su isplativija
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 13:14:44
|
|
|
|
Valerie
|
mi smo tvrdu korpu bas puno koristili, od septembra do aprila. setali smo se celu zimu, samo ne kad je ispod -3 ili kad je neki jak vetar. u korpi se lepo ususka, perjani dzak, moze i pelena lako da se zakaci pa unutra bude super. gore visi neka igracka i beba uziva. moja je bila mirna i volela je da se vozi. tako da smo posle stavljali jedan, pa dva jastuceta iza ledja i bukvalno je sedela u korpi i gledala na svet odozgo . sto je meni bilo super zbog gasova, pasa, a i ka meni je, nema saginjanja. posle sam iz kolica prebacila iz kaiseve, tj. ceo onaj deo koji se sa hauck shopper skida, pa je bila i vezana i bezbedna. jako mi je zao sto tad nije bilo chicco urban kolica i takvih, to je idealno. ja dugo nisam bila opustena da bude okrenuta na napred, da ne vidim lepo sta radi a sediste bih rado uzela novo, svidja mi se ono iz mothercare - ziba ili cak i nova sarena nania. moje hauck je nekako malo i po meni previse zakrivljeno. zato smo dok nije sedela i u kolima je drzali u korpi, sto nije po pravilima, ali samo po gradu i na srecu dobro smo prosli. sad bih ipak stalno bebu u sediste. ne znam sto ne prave ravnije, da li ne moze zbog dubine auta pozadi, ali kako bebu od 4kg u polusedeci u as, nisam pametna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 14:28:28
|
|
|
|
adulence
|
joj ne znam jole meni je razlika od 2 kg ogromna,pogotovu sto je meni iva jako brzo napredovala,sa dva meseca je imala 6 kg i to bi mi vec skoro bilo 20kg,tako da bih radije i vise platila a ustinula na kilazi...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2015 14:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Adulence a koja si kolica imala sa Ivom? I meni je U brzo napredovala, ali ja valjda nisam nosila kolica, pa nisam ni osecala to
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.4.2015 9:34:24
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam gledala i klip za chicco urban, pa mi se i ta svidjaju
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.4.2015 14:35:18
|
|
|
|
araj
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženske izvinite nisam videla do sad da ste me zvale SunFlower ja sam je na početku vozila u ravnoj korpi, a onda je baš u tom periodu od 3,4 meseci uhvatio neki nedosed u kolicima, htela je da se pridigne da sedi što je naravno bilo nemoguće, a oko četvrtog meseca sam jednom probala ugao od 45 stepeni ali je ona i dalje plakala da sedne skroz, za ravnu korpu ni da čuje, pa sam našla rešenje u autosedištu, isto imamo ono što se uklapa uz ram, tako da smo baš dugo korsitili samo autosedište, to je jaje položaj, i kući mi se tako uspavljivala neko vreme. Tek kad je baš lepo počela da sedi, sa nekih 6 meseci i jače, tada sam digla sedište na 90 stepeni i sad baš uživa. Onaj položaj što si postavila mislim da je ok Adulence a jel ti beše živiš u kući draga? Iskreno, ja znam da su sva kolica ovog tipa teška ali ja sam se stvarno isteglila ovih godinu dana, na gore na dole bez lifta na četvrti sprat Moram to da napomenem, mislim da je za one koji žive tako visoko u zgradi, stvarno presudno. Mislite o tome, ja nisam mislila mnogo Oduševljena sam kolicima ali imam bre biscepse ko muškarčina Cao. Imam pitanje. Kad se kolica trasformisu u korpu. Da li je ta korpa kruta ili je sa strane mekani materijal? Npr: da li mogu tu korpu spustiti na sjediste ili u kuci na pod, da li se ta korpa slijepi ili ostane tvrda. Ja sam iz Sarajeva i nazalost nemaju u radnji da vidim uzivo. Hvala :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.4.2015 14:41:40
|
|
|
|
SunFlower
|
korpa je sa donje strane tvrda, tj. postavljena a sa strane nije, ali naravno da moze na pod, krevet, sediste itd. Ja sam vidjala na primer kad odem kod lekara jednostavno skinu korpu sa kolica i bebu nose u njoj, ako se ne unose kolica (posto su ovde sve ordinacije po stanovima u zgradama pa ne mogu svuda cela kolica da se unesu). Moja sve u korpi spava, navukla se
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.4.2015 14:46:43
|
|
|
|
araj
|
IZVORNA PORUKA: SunFlower korpa je sa donje strane tvrda, tj. postavljena a sa strane nije, ali naravno da moze na pod, krevet, sediste itd. Ja sam vidjala na primer kad odem kod lekara jednostavno skinu korpu sa kolica i bebu nose u njoj, ako se ne unose kolica (posto su ovde sve ordinacije po stanovima u zgradama pa ne mogu svuda cela kolica da se unesu). Moja sve u korpi spava, navukla se E, super. To me je interesovalo. Jer su jako prakticna kolica, koliko sam mogla da vidim na youtube. Al ne mogu uzivo da ih vidim. Bitno mi je da u korpi mogu bebu nositi na kontrolu itd. Bas ti hvala. Mislila sam da se korpa sam na kolicima moze koristiti, da nema funkciju korpe bez kolica. Hvala ti jos jednom.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.4.2015 23:56:59
|
|
|
|
Jole84
|
Araj, SF moram samo da dodam da beba ne sme nikako da se nosi za onu ručku gde je oznaka chicco, to nije namenjeno da bude nosiljka, već samo tvrda korpa. Ipak, može da posluži u te svrhe, ali da se obuhvati sa strane. Kao što reče SF sa strane je mekan materijal a odozdo tvrdo, pa može naravno da se stavi na krevet, na sedište, i ja sam tako koristila, samo je bitno da se ne nosi za ručku, napominjem jer je otac od mm tako nosio nekih par minuta, pa sam htela da se šlogiram.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 4:38:00
|
|
|
|
SunFlower
|
Jole i ja bi se slognula Ja tu rucku nisam jos ni raspakovala, mislim ne vidim funkciju na korpi osim da mi smeta kad bebu stavljam, a koristimo korpu non stop jer mala obozava da spava u kolicima.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
klik
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:47:57
|
|
|
|
Anoniman
|
nasla sam ovaj neki sajt pise isporuka besplatna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:51:35
|
|
|
|
Maraj
|
UM promeni dole zemlju. Za Srbiju pise da je valjda 19 e po paketu plus 1,5 e po kg
< Poruku je uredio Maraj -- 24.4.2015 15:52:09 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:53:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Videla sam , ali kasno da vazi samo za eu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:54:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj ukucala sam i izbacuje mi da je cena za chicoo jos manja , 50 e postarina a kolica 270?
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.4.2015 15:55:26 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:57:08
|
|
|
|
Maraj
|
Dosta je povoljnije preko. Najbolje kad bi neko tamo kupio pa doneo. Ja cula da dosta ljudi ide za Mađarsku po opremu za bebe
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 15:59:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja razmisljam da ih narucim i da ih sveki donese Boze zdravlja u avgustu iz Nemacke, da ide busom, lako bi soo, a sada posto ce avionom ne znam kako ih oni obracunavaju
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 16:01:48
|
|
|
|
Maraj
|
E moze da ih preda sa koferima na pokretnu traku. Mi kad letujemo svi ljudi predaju kolica dole na pokretnu traku. Moze samo da ih obmota onim celofanom na aerodromu. Tako ti je najbolje
< Poruku je uredio Maraj -- 24.4.2015 16:02:28 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2015 16:08:42
|
|
|
|
Valerie
|
maraj, lako kad imas bebu :) kad nemas, racunaju ti kao kofer. a ako imas pravo samo na jedan... treba proveriti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?