|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
13.4.2015 16:20:57   
vonavoj
Jovice moja nisu xl,nego obicna malibu! Preko moba sam pa ne mogu da postavin sliku.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1826
14.4.2015 10:59:22   
big mum
Pogledajte ova KOLICA predivna suuser posted image
Lično nikad nebih kupila kolica sa jednom ručkom jer nemam gdje okačiti zilion stvari,a i teža su za rukovanje.
Imala sam Peg Perego sa dvije ručke,na njih okačim stvari ,jedno djete u a drugo stane na kolica.Vrlo praktična i laka za rukovanje.

< Poruku je uredio big mum -- 14.4.2015 11:03:46 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1827
14.4.2015 11:04:23   
Maraj
Big mum bas su super. Neobicna. Ovi nasi sve uvoze neka ista kolica. Ja ranije gledala na e bay-u isto ima predivnih
Al ne znam da je iko narucivao iz npr Amerike kolica

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1828
14.4.2015 11:04:46   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: jabudic

Uzela sam Peg Perego, znači bukvalno nova i predivna, blistaju.
Boje su braon i bež sa braon štraftama, uopšte nije ružna braon boja, predivna su!
Baš sam zadovoljna!

Ja sam imala ova i prezadovoljna sam! Posle drugog deteta sam ih poklonila i kao nova su! Kad sam birala kolica htela sam da imaju tu ručku koja se prebacuje, i značilo mi je, i zbog sunca i zbog vetra... Odlično su poslužila

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1829
14.4.2015 11:57:27   
jabudic
IZVORNA PORUKA: big mum

Pogledajte ova KOLICA predivna suuser posted image
Lično nikad nebih kupila kolica sa jednom ručkom jer nemam gdje okačiti zilion stvari,a i teža su za rukovanje.
Imala sam Peg Perego sa dvije ručke,na njih okačim stvari ,jedno djete u a drugo stane na kolica.Vrlo praktična i laka za rukovanje.

Gledala sam ova kolica u radnji u komšiluku, nabavljaju samo ovu marku.
Ja nisam toliko oduševljena, dezeni su simpatični, ali za te pare može da se kupi i nešto kvalitetnije.
Točkovi su sitni, a za dvije ručke se takodje ne bih složila.
Prva Peg Perego koja sam imala su bila isto sa jednom ručkom. Kad vozim bebu, nosim i bebi torbu, koja ima dugačak kaiš, pa ga prebacim preko čitave ručke. a u krajnjem slučaju ima i korpa dolje.
Ova su mi nekako krpasta i čergasta, ja volim čvrsta kolica, a ova mi liče na kišobran, a najjeftinija su bila oko 220€.

< Poruku je uredio jabudic -- 14.4.2015 11:58:24 >

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1830
20.4.2015 0:59:11   
Nallee
Kakva su kolica najblja za blizance ?

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1831
20.4.2015 6:49:08   
Trcosava
Nale, zavisi gde živiš (kuća/stan) kao i sve ostalo. Neke mame su uzimale ona što su jedna do drugih, a druge deca koja su okrenuta jedno ka drugom.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Nallee)
Direktna veza do poruke: 1832
20.4.2015 7:31:09   
Maraj
Meni se ne svidjaju ona okrenuta jedna ka drugim. Mada su zgodnija jer su uza od onih koja su spojena. spojena ne mogu proci kroz neka vrata jer su siroka

< Poruku je uredio Maraj -- 20.4.2015 7:32:11 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1833
20.4.2015 9:39:07   
jess021
Maraj, ta kolica sto idu jedna beba ispred druge, kazu da su mnogo prakticnija i to moze da se kombinuje kako ce bebe da gledaju.
Jedino sto moze biti problem da ne stanu u lift, to se desilo mojoj drugarici, inace je prezadovoljna.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1834
20.4.2015 10:09:07   
SunFlower
ja imam pitanje za Jole84 u vezi chicco urbana: kada si prestala da vozis dete u korpi, tj lezecem polozaju? pitam jer, koliko vidim, ova kolica nemaju one polozaje za sedenje,.tipa 45 stepeni, 60 i 90. to bih navela kao jedinu manu!
znaci sve dok mi dete ne pocne da sedi mora se voziti lezeci?
ili mozda ima manji nagib sedista a da nisam prokljuvilauser posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1835
20.4.2015 10:11:21   
adulence
e pa sada to i mene zanima cekamo jole da nam se javi,jer su mi i dalje ta kolica najlepsa...

Chicco Urban kolica
Naslon za leđa i noge se podešavaju u više položaja
2 položaja sedišta: prema roditelju i u pravcu kretanja
Sedište kolica se lako transformiše u nosiljku
4 položaja visine drške
Kompatibilno sa auto-sedištima Chicco KeyFit i Auto-Fix
Sigurnosni pojasevi
Praktična drška za prenošenje sklopljenih kolica
Zaštita za kišu
Navlaka za nosiljku
Uzrast: od rođenja
Dimenzije: Sklopljena- 72x27x63cm

evo kopirala specifikaciju i vidi sta pise prvo za naslon..

< Poruku je uredio adulence -- 20.4.2015 10:12:52 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1836
20.4.2015 10:13:13   
Maraj
Pa to i ja gledam da l mi uopste treba ta korpa. Meni je termin u oktobru. Da l cemo se voziti u novembru/decembru pojma nemam kakco ce vreme biti al nesto ne verujem da cemo koristiti mnogo tu korpu pa se nodim mislju da gledam kolica koja nisu 2u 1 i 3 u 1 nego ona obicna dto imaju podesavanje uzglavlja

Direktna veza do poruke: 1837
20.4.2015 10:17:09   
adulence
maraj moja Iva se rodila u decembru pa nismo koristili tvrdu korpu,skroz lezevi polozaj i ususkana i nista nam nije falilo,chicco urban su mi super sto nemaju dodatke a imaju sve,a porodicu se u septembru boze zdravlja i sigurno cemo se voziti vec krz par dana,tako da mi je ova opcija super,a sto je najbitnije ne moram da trazim posle mesta za nosiljku itd..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1838
20.4.2015 10:20:55   
SunFlower
user posted image

evo nadjoh sad sliku, dakle mozeuser posted image mala mi sad u kolicima spava bas cu posle kad mi dozvoli da raspakujem korpu i probam. dakle ovaj donji deo se podize sa obe strane plus nagib samog rama je podesiv, ukucajte u google chicco urban pa u slikama ima. Ali bilo bi super da nam Jole javi kako je to u praksi i kada je malo podigla nagib detetu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1839
20.4.2015 10:26:34   
Maraj
Szn ja sam vifela video. Imas na YouTube i tamo sve prikazano kako se sklapa i rasklapa tj podesavanje tih nagiba

Direktna veza do poruke: 1840
20.4.2015 10:28:28   
Maraj
Adulence jer onda mislis i ti da mi je prakticnoje da gledam ona kolica 1u 1 ili kako se vec zovu bez tih dodataka. Ja mislim da se mi necemo mnogo voziti do proleca

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1841
20.4.2015 10:45:35   
SunFlower
maraj pa u oktobru zna da bude prelepih dana, cak i u novembru, decembru.. zasto se ne biste vozili! nego ja jos jednom da priupitam Joleuser posted image da li moze beba kada napuni 3-4 meseca da se vozi u polozaju kao na slici koju sam postavila? to mi bas nekako deluje slicno ko u jajetu?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1842
20.4.2015 10:48:46   
adulence
pa maraj ja mislim da da,ali opet ti kazem toliko sada ima kolica poput chicco urban koji imaju taj transformers momenat,i ona ti dodju fizicki 1 u 1 a imas i nosiljku,pa vidi,meni se to za sada cini najprakticnije,i mnogo su mi lepa ona sto su kao urban miclim chicolino etro ali meni su teska...

Direktna veza do poruke: 1843
20.4.2015 13:22:14   
jess021
Ja i dalje kontam da cu kupiti 3u1, sto kaze Adulence moze ceo oktobar jos biti lep, pa da setamo.
A i prvo nam je dete, nek` ide zivotuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1844
21.4.2015 10:44:46   
Jole84
Ženske izvinite nisam videla do sad da ste me zvale user posted image user posted image
SunFlower ja sam je na početku vozila u ravnoj korpi, a onda je baš u tom periodu od 3,4 meseci uhvatio neki nedosed u kolicima, htela je da se pridigne da sedi što je naravno bilo nemoguće, a oko četvrtog meseca sam jednom probala ugao od 45 stepeni ali je ona i dalje plakala da sedne skroz, za ravnu korpu ni da čuje, pa sam našla rešenje u autosedištu, isto imamo ono što se uklapa uz ram, tako da smo baš dugo korsitili samo autosedište, to je jaje položaj, i kući mi se tako uspavljivala neko vreme. Tek kad je baš lepo počela da sedi, sa nekih 6 meseci i jače, tada sam digla sedište na 90 stepeni i sad baš uživa.
Onaj položaj što si postavila mislim da je ok user posted image
Adulence a jel ti beše živiš u kući draga? Iskreno, ja znam da su sva kolica ovog tipa teška ali ja sam se stvarno isteglila ovih godinu dana, na gore na dole bez lifta na četvrti sprat user posted image Moram to da napomenem, mislim da je za one koji žive tako visoko u zgradi, stvarno presudno. Mislite o tome, ja nisam mislila mnogo user posted image Oduševljena sam kolicima ali imam bre biscepse ko muškarčina user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1845
21.4.2015 10:49:10   
adulence
jole ja zivim u stanu,ali mi je stan u prizemlju jedino sto imam jedno desetak stepenika na ulazu,ma tako sam i ja sa Ivinim kolicima prvim,ali dzabe kada su sva ta kolica otpr oko 10 kg,ne racunajuci kisobran koja mogu biti i laksa...
jole mene je sada zbunilo zasto ste je stavljali u auto sediste ako sediste na kolicima moze da se podesava,pitam to jer sta ako nemam autosedist koje odgovara tim kolicima???

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1846
21.4.2015 10:51:32   
Anoniman
Joel a je li se kod njih korpa transformise iz sportskog sedista, ili korpa ide odvojeno, meni sada nije jasno?

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1847
21.4.2015 10:53:53   
adulence
transformise se bar sam tako videla na snimku...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1848
21.4.2015 10:55:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: adulence

transformise se bar sam tako videla na snimku...

e pa i ja sam to videla, nego mi ovo sportsko sediste deluje bas drugacije, sto je Sun Flower postavila...

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1849
21.4.2015 10:57:12   
Jole84
E pa super ako si u prizemlju onda nema brige user posted image Baš tako, sva su teška, kilo-dva manje više...
Zato što je vrištala kao da je bijem dok šetamo user posted image nikako joj nije odgovarao taj položaj, inače nema 60 stepeni, nego samo 45 i 90. Ne znam, možda će tvoja bebi voleti da se vozi, ali M u tom periodu baš nešto i nije, čini mi se da uživa tek otkako sedi i gleda svet. Ono što je meni mnogo fino je kad se uspava tokom šetnje u sedećem položaju, vrlo lako klikom spustiš sedište da leži dok spava, a da je ne preturaš.

UM transformiše se, ima kaišići sa strane i samo se popuste, evo našla sam na YT. Meni je to baš značilo zbog prostora.
KLIK

< Poruku je uredio Jole84 -- 21.4.2015 10:58:46 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here