Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (15.12.2011 17:11:32)
|
Zeci, ja imam CAM Combi Family i definitivno NEMAJU 18 kg. Imaš na sajtu težinu kolica, Maslackic ti je dala link... Toplo preporucujem varijantu 3u1, mi smo korpu koristili do punih 5 meseci, i kao kolica i kao kolevku. Inače, iako se sportska sedišta spuštaju do kraja, nema za malu bebu ništa bolje od korpe, jer ne mora da leži samo na leđima ufalčovana pojasom već može bezbedno da se namesti da joj bude najudobnije. Spustiš u korpu i ne misliš da li je vezana da li će da sklizne, da li je nešto žulja. Na put kad smo išli nismo mislili gde će da spava, spavala je u korpi kao u kolevci. AS i dalje koristimo i koristićemo ga dok bude mogla čvrsto da sedi pa ćemo da kupimo ono od 9 do 36 kg... Sad koristimo sportsko sedište, nisu teška, zajedno sa bebom ih nosim i uz i niz stepenice, sklapaju se kao kišobran pa su laka za manevrisanje, posebno kad imaš mali stan kako mi... Cam Combi Family smo platili oko 43 000 i vrede svaku paru. Da ne pominjem da je korpa kao nova iako smo je akali do iznemoglosti i da čeka drugu bebu kad dođe na red...
|
|
|
|