pngpme -> RE: Kakva kolica? II deo (8.7.2016 0:33:51)
|
Da, to je rekla pedijatrica, ali je rekla 5 min.posle toga da se slobodno putuje satima sa bebom od mjesec dana u tom istom jajetu. Zašto onda ne bi smjela beba da se vozi u kolicima u njemu, pa to je prilagođeno bebama? Ma gluposti. Čak je rekla da se iz bolnice ne iznosi u njemu, nego u posebnoj korpi moliću lijepo. Dakle trebalo bi da bebu iznesemo u kolicima, do auta, tamo je prepakujemo u jaje i onda vozimo kući. A živimo na 15 minuta do bolnice, a auto nam je toliko malo da jedva jaje stane u njega pozadi. Svi želimo najbolje za svoju djecu, ali kraja nema tome šta je sve neophodno. Mi za kolica nismo žalili, a za ostale stvari smo zaista gledali da budemo razumni jer su spiskovi potrebnih stvari nepregledni, a kako god okreneš najskuplje je navodno jedino prihvatljivo jer ipak je to beba, znate. Npr. rekla mi je pedijatrica, kao i apotekarica da je grehota da se beba pere ičim osim Mustela kupkom do 3 godine, tek onda mogu ovi preparati za bebe iz prodavnice. Ova kupka kod nas košta 18€ i ja sam je tad tako zblanuta i isprepadana kupila, iskreno, osjećam se kao budala. Odužih kao i obično, izvinjavam se... Ako je vožnja tako rijetka, gledajte kad bi moglo od nekoga da se pozajmi, pa to bi bilo na pola dana/dan samo ili da uzmete nekakvo polovno, kakvo bilo samo da postoji za te rijetke prilike.
|
|
|
|