RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

vocicana -> RE: Kakva kolica? II deo (10.5.2016 6:26:00)

Pngpme, kolica su super, juce smo ih premijerno isprobali, povozna su, prstom ih mozes gurati, jedina mana kada se sklope, ako nemas veci auto i veci gepek, neces se srecno spakovati za duze putovanje i nisu laka kada se sklope, ali su ekstra, velika korpa, 4 polozaja od lezeceg do sedeceg, odlicni plasticni dodaci koji se mogu skinuti do potrebe za koriscenjem. Neces se pokajati.

cecily23 -> RE: Kakva kolica? II deo (10.5.2016 10:45:17)

Hvala na odgovorima...Mi se odlucili za Cam varijantu...cena je slicna a nahvalise ova kolica samo tako... videcemo kako cemo proci...imamo jos vremena ali ja jedva cekam da sve stigne i bude spremno... samo cunjam po prodavnicama [sm=bravo.gif]
I videcemo da li ce [sm=duda.gif] da se svide kolica [sm=smiley36.gif]

pngpme -> RE: Kakva kolica? II deo (12.5.2016 13:42:43)

Voci, mi imamo baš mali gepek, minijaturan. Bila sam svjesna toga da su najbolja ona koja se sklapaju kao kišobran, ali nismo mogli sve da uklopimo, i cijenu i kvalitet i izgled i da bude 2u1... Uspijeva da stane, ali mi i ovako u gepek skoro pa ništa ne možemo da stavimo... Moraćemo za koju godinu da mijenjamo auto kako god znamo, za sad ćemo se snaći...
Meni se dopadaju, prije svega cijena mi je odgovarala jer se ipak dobija jaje, Graco kolica mi se inače sviđaju, imaju malo veće zadnje točkove, jednostavno mi se sviđaju i za tu cijenu mislim da je dobra kupovina. Meni je bila važna korpa jer planiram baš dosta da je vozim u njima, svašta se nakupuje.. Ali mi nismo dobili plastične dodatke za čašu itd... Dobili smo dunjicu, onu kabanicu za kišu i to bi bilo to...
Baš mi je drago da vi imate dobro iskustvo u praksi i da si ga podijelila. [sm=smiley1.gif]
Cecily, neka je sa srećom, imaju veće točkove, to sam ja zagledala kod kolica [sm=smiley1.gif].

Animsaj9 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.5.2016 2:09:24)

Mi imamo Chicco Trio Sprint , i prezadovoljni smo sto je najbitnije lagana su , kišobran, veoma prakticna i 3u1 . Boja je sivo crna tako da mogu i decaci i devojcice

vocicana -> RE: Kakva kolica? II deo (13.5.2016 5:56:30)

E da jedino sto smo dobili u dodaatak za sama kolica je zimska navlaka, a za kisu nismo. Moracu da potrazim negde to. Naravno i jaje u kome se on vec vozi.[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.5.2016 10:27:12)

Voci imas univerzalnu navlaku za kisu u dm-u za 500 din

vocicana -> RE: Kakva kolica? II deo (13.5.2016 10:34:56)

Isi hvala[sm=smiley27.gif]

MilicaLjubica -> RE: Kakva kolica? II deo (25.5.2016 13:42:12)

Mamice, poceli smo da se spremamo za dolazak bebice i za sve smo se relativno lako odlucili ali za kolica nikako :) Pokusavamo da nadjemo kolica koja ce tata moci da gura, a da se ne saplice o sipkicu kod zadnjih tockova (ima 2m) :D Gledala sam po sajtovima i Bebetto Pascal mi deluju najprimamljivije? Da li ih neko ima? Sva iskustva sa tim kolicima ili nekim drugim su dobro dosla :)

Valerie -> RE: Kakva kolica? II deo (7.6.2016 18:09:42)

mi smo se danas pocastili novim kolicima [sm=bravo.gif] Cangaroo (Moni) Tala
KLIK
do skoro nisam ni cula za ova (bugarska) kolica
trazila sam model koji ima opciju da beba gleda i unapred i unazad i da nisu skupa. ova su mi se dopala, kad vratimo pdv bice taman cena koliko sam mislila da je ok
videcemo kako ce se pokazati, ali dosta su velika, sto mi je super, beba sedi visoko, ne moram da se saginjem da joj nesto dodam ili namestim, ali cu uvek morati da je podizem, cak i kad prohoda

eca89 -> RE: Kakva kolica? II deo (7.6.2016 18:49:48)

Super su Valerie[sm=bravo.gif]!

Mala Elena -> RE: Kakva kolica? II deo (7.6.2016 21:23:44)

Prelepa su!

isidora88 -> RE: Kakva kolica? II deo (7.6.2016 22:18:25)

Bas su lepa[sm=bravo.gif]

AnaStevanović -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2016 16:53:04)

Pozdrav mame :)
Zanima me vaše mišljenje o kolicima PegPerego P3.
Prednosti, mane, i sl.
Unapred hvala :)

marijana22 -> RE: Kakva kolica? II deo (17.6.2016 10:46:49)

Moja drugarica ima PPP3 i zadovoljna je, trece dete se vozi u njima

BubaBubica -> RE: Kakva kolica? II deo (17.6.2016 11:13:58)

Mi ćemo izgleda naslediti Jungle kolica, zeleno sive boje, a ja nećuuuu [sm=smiley19.gif] ne sviđaju mi se, a neprijatno mi je da se ponašam ko neko derište da odbijem kad je i muž za to da uzmemo kad nam daju i svi sa njegove strane. A meni se ne dopada. I jetrva je to pazila, više su kolica autom vozili a ja imam u planu da ih puno koristim, ako ih uništim od vožnje šta onda? [sm=zz_banghead.gif] i hoću ženska kolica, i prošla su nam bila teget. [sm=smiley19.gif]

marijana22 -> RE: Kakva kolica? II deo (17.6.2016 11:21:13)

Bubice a da uzmes ova za pocetak pa kasnije kupi kisobran zenska

choopa choops -> RE: Kakva kolica? II deo (17.6.2016 13:44:45)

Ana mi imamo PP3, ali stari model, stara su 8 godina. Vozim treće dijete u njima. To je Volvo među kolicima [sm=smiley36.gif] Znači čvsrta su stabilna, mi ne da smo ih izvozali, nego to ne mogu ni da opišem. Često po dvoje djece, robu neku, ma i preko 50 kg smo na njih redovno vozili.[sm=smiley36.gif] Materijal ekstra. Imaju mana, tipa nama se tenda lagano skida i ležeći položaj malo zapinje kad se spušta, ali to je stari model, sada nisu takva u tom djelu. Sve u svemu dobra su.

Bubice pa kud ti s ne sviđa sivo zelena [sm=smiley36.gif] To je moja omiljena kombinacija [sm=smiley36.gif] Ne znam, ja se ne bi zbog boje bunila, ali recimo nikad ne bih uzela kolica koja moram da vratim nakon upotrebe, jer nikad ne znaš šta može da se desi...[sm=zmeden.gif]

Ella2407 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 10:35:23)

Evo ovdje da piseem
Nasla sam kolicaa koja mi se bas svidjaju,kao polovna ali skoro da nisu koristena jer kazu beba nije htjela nikako u kolica..
Na slikama se ne vidi ni packaa.. Dodju svi moguci dijelovi,cak i torba..
Pa kome nije mrsko da pogleda Bebetto Pascal
300 eura su..
Jel to stvarno valjaa i da li je to preskupoo
Nemam pojma-nemam iskustva s tim..

Sandricak -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 10:46:50)

Ella ja sad pogledala, meni se cini da su ok...
Nova kolica set 3u1 su 430e plus dostava... bar na ovom sajtu sto sam ja gledala...
Ima
- Aluminijumski ram sa amortizerima
- Sportsko sedište
- Kolevka
- Auto sedište
- 3 zimske navlake posebno za svaki deo
- Mamina torba
- Kišna kabanica
- Mreža protiv insekata
- Točkovi na naduvavanje..
i garancija 2 godine...

marijana22 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 10:52:34)

Ella lepa su, i koliko vidim ako su 3u1 ta cena je ok.
Medjutim meni je to preskupo. Mislim da mozes da uzmes nova pristojna kolica za 200e.

emicaa -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 11:00:01)

Ella meni izgledaju odlična,ja mnogo volim kolica na ovaj fazon.E sad jel vama puno dati toliko za kolica.Ja iskreno ne bih žalila [sm=smiley1.gif]

Ella2407 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 11:18:43)

A znam da mogu nac jeftinija,gledali smo ih,ali po toj cijeni su ili oni tockici mAlii-a meni se to ne svidja illi je materijal bezveze i nekako mi se vidi da nije to to...
A ono sto se meni licno svidja je skupo(skup ukus imam-djaba je,haha)
Od 800 pa nadalje
Tako da nesto kontam ako mogu dobit i da mi se svidjaa a da ne platim punu cijenu-dobro je..
Kolica ce nAm moji roditelji kupit..
Ja sam cak govorila da i mi ucestvujemo ili pols ili bar nesto ali ne daju
Oni su kaze svakako tako kontali tako da ne sekiram za pare..
Samo eto jel to sve okej sto se trazi od kolica?? Lagana za koristenje,i tako to sto se treba gledat kod kolica? [sm=smiley36.gif]

MishMash -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 11:37:44)

Ella, mnogo su lepa kolica!

Ja imam Cam isto 3u1, baš sam ih dosta platila. Korpu smo koristili možda mesec dana sve ukupno, auto sedište smo koristili dok nije prerasla.

Moja velika zamerka je to što se ručka ne pomera, npr. kada je jako sunce, pa hoćeš da voziš bebu u suprotnom pravcu, moraš da izvadiš korpu/ sedište, da okreneš i ponovo namontiraš. Sa sedištem mi je baš bio problem, jer je trebalo u jednoj ruci da držim bebu, a drugom da to sve radim. Na sred ulice. Volela bih da mi je neko skrenuo pažnju na to kada sam ih kupovala, jer sam za te novce sigurno mogla da kupim kolica sa tom mogućnošću.

Ne znam koliko ti je to bitno, ali rekoh da ti kažem.[sm=rozica.gif]

Ella2407 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 11:51:44)

Znaci mislis da vrijedi platit?
A ni ova nemaju tu opciju???
Nisam to ni vidjela.. :/

MishMash -> RE: Kakva kolica? II deo (28.6.2016 12:03:39)

Koliko sam ja videla nemaju, ali možeš da pitaš u prodavnici kad budeš gledala.

Opet kažem, nekima to sa ručkom nije problem, ali mene je to baš smaralo. Stavila sam suncobran, pa onda svako malo šteluj, pa ga mala stalno čačka, a ako počne vetar, onda skidaj suncobran, okreći sedište, pošto naravno nije volela onu plastičnu navlaku. Ludo sam se provodila u šetnji[sm=smiley36.gif]

Nažalost, moraću opet da ih koristim pošto su kao nova, ali da mi je ova pamet nema šanse da bih kupila kolica čija se ručka ne pomera.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>