maslackic -> RE: Kakva kolica? II deo (20.11.2011 22:19:01)
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ja sam kupila Chicco living i super su, a uzela sam 3u1 samo zato sto su u Nemackoj kostala kao ovde samo kisobran kolica. Inace bih uzela samo kisobran i neko drugo autosediste. Moja korpa od tih kolica je bila kod sestre prva dva meseca, a sad je VAnja vec prerasla i dala sam i jaje. On a je krupna, nema jos tri meseca a vec ima 6 kg, tako da ce je brzo u drugo sediste jer ce i ovo da preraste (taman Gica dolazi na red [sm=smiley1.gif]). Moja sestra je za prvo dete imala tadasnji model (koji su ukrali iz mog podruma [sm=lev.gif]) i bila je bas zadovoljna. IZVORNA PORUKA: maslackic ja sam otisla u prodavnicu i rekla sta ocekujem od kolica...i devojka je pokazala i sad sam napravila problem... a taman sam odlucila za Cam Comby Family, a saaad...izgleda da necemo 3 u 1, i izgleda Chicco Living jer su me odusevila kolica,ovako na izgled nisu bas po mom ukusu ali sklapaju se najlakse ,lagana su...skroz su mini kad se sklope...aahhh mnogo je jeftinije uzeti u Nemackoj, prosto ne mogu da verujem kolika je razlika, mislila sam da uzmem bez korpe i bez sedista, ovde su oko 37000 a tamo 250 e i uzecemo sediste od 0~18... kolica su fenomenalna...
|
|
|
|