Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (23.11.2011 8:03:28)
|
IZVORNA PORUKA: serendipity Eto, doslo je vreme da se i ja zainteresujem za ove stvari... sad smo na pola i polako treba donositi odluke. Kod nas je izbor spao na dva slova: Chicco Trio Enjoy Fun i Cam Combi Family... i tu sam stala... ne znam sta dalje. Videla sam na Cam-ovom zvanicnom sajtu da su izabacili nove modele za 2012, ali nisam sigurna da mi se svidja rucka iz jednog dela. Ima neko neki komentar da pripomogne? Serencipity, ja sam apsolutno zaljubljena u naša CAM Comby Family kolica i svima ih preporučujem, ne bih ih menjala ni za jedna druga (sem možda za CAM Cortina da imam veći stan i velika kola). Što se tiče ručki, još neko vreme će moći da se nađu prošlogodišnji modeli pa možda uspeš da ubodeš ona sa 2... Naša su takva (narangžasta) i super su za upravlljanje, lagana za guranje a mogu i uz stepenice da ih nosim sa sve bebom. I na kraju da citiram sebe papagaja: Inače, što se tiče korpe, ja je uvek i svima preporučujem, mi imamo skoro 5 i po meseci i tek ću sutra da je skinem i montiram sedište a do sad smo se navozali, naljuljali, služila nam je kao kolevka kad negde odemo, u njoj je spavala kad nigde drugde nije htela. I daleko je udobnija za bebu koja ne sedi jer se beba ne vezuje pa može da leži i na boku i na leđima i da uživa u svim pozama. Neuporedivo je konfornija od običnog sedišta. Sad je skidamo jer smo počeli da sedimo i treba nam da svet gledamo iz drugog ugla, a korpa ide u plakar da čeka drugo dete...
|
|
|
|