maslackic -> RE: Kakva kolica? II deo (18.12.2011 16:15:40)
|
sediste koje se dobija u kompletu 3u1 je do 13 kg. Kolica su do 36kg. i korpa je do 13kg. Sad, zavisi koliko ce ti trebati ta korpa...nekome je recimo prakticna(Gae ima super iskustva sa tom korpom jer joj dete spava u tome kao u kolevci kada odu u goste, sto je super ) Sediste (jaje) koje ide u kompletu je super zgodno, je ga skines sa kolica i pravo u kola... Ja kada sam odlucivala isla sam logikom da ce mi dete brzo prerasti i korpu i jaje, jer smo i mm i ja visoki ( ja 180) , pa mi je racunica bila da uzmem sediste koje se ne kaci na kolica od 0~18, i kolica, i jednu platnenu korpu za iznosenjeiz bolnice, sediste 14000 + kolica 32000. realno dodje na isto , jer su svi ti putnicki sistemi 3u1 uglavnom ue cene, ali ja bih posle par meseci morala da kupim novo as jer bi ga moja curica prerasla... ako kupujes kolica koja nisu 3u1 , ja sam gledala da imaju nulti polozaj , tj, da mogu do kraja da se spuste i da imaju mogucnost da beba bude okrenuta ka meni i obrnuto... uh , mesecima analiziram [sm=smiley36.gif] poenta, sve zavisi koliko ces koristiti nosiljku i to jaje, nekome super bude koriste dugo a neko dete vrlo brzo i preraste... sto se kilaze kolica tice, Cam Comby falily i Chicco trio living su oko 9kg...naravno ne sa svom opremom... nisam puno obracala paznju na kilazu vec na nacin sklapanja i rasklapanja, da mi bude jednostavno jednom rukom da ih sklopim... slobodno pitaj ...
|
|
|
|