mama kukunka -> RE: Kakva kolica? II deo (29.9.2011 20:58:55)
|
Zivka, ta geoby kolica su fenomenalna. Evo malo istorije : .Kad sam davne 2003 kupovala prva kolica za dete, kupili smo za to vreme‚‚ naj fancy‚‚ neka kikova trio sa sve auto sedistem..Onda sam pocela da izlazim napolje i shvatila 1. nisu mogla da mi stanu sklopljena u gepek tadasnjeg automobila (polo), da covek ne veruje, u punta su stajala kao sda su za njega pravljena au pola iste velicine, najn ( Italijani pravili i auto i kolica, pa uklopili) 2. rucke ( u to vreme se nisu podesavale po visini), su mi bile jako niske ( ja sam visoka1,78m), i non stop sam gazila zadnje tockove kolica 3. da bi se kisobran kolica spakovala potrebno je izvaditi sve iz one korpe za stvari (mada mio je i ta korpa bila em mala em nisko), spustiti dete negde, i sa dve ruke i nogom spakovati kolica--kako sam ja oduvek prilicno samostalna , toliko da sam sa cerkinih 5 meseci spakovala sve stvari , dete i psa i otisla na sledcecih 5 na more, gde su mi ukucani samo gostovali, izludjivalo me to sto moram da ih stavljam na zadnje sediste, sve da v adim iz njih itd itd.. E onda mi je jedna poznanica na Kalisu pokazala nejna, geoby kupljena na jednoj tezgi na buvljaku, za 50 eur.. Mislim da su ista kao tvoja , Zivka! Te se brze bolje i ja skupih i moja skupa bacih u zaborav!! Ta kolica sam vozila na moru bila sam odusevljena njima.. , i posto mi je dete u medjuvremenu poraslo i pocelo da sedi, ostavih ih tamo, a za bg kupih obicna kisobran od 5 kg..U medjuvremenu su ta kolica prosla dvoje kumine dece, samo smo od jastuka onih za bastenske stolice pravili nove presvlake-da bi mogle da se peru..i evo, sad kad sam ponovo trudna, donesoh iz sa mora ovde, da mi sluze do proleca barem! Posle cu za letnja kolica da se snalazim kod drugarica, posto su sve izvrtele po svoja 2 kruga , pre ovog mog drugo, a ja sam moju opremu i garderobu,tj cerkinu velikodusno delila-doslo vreme za kompenzaciju :) Sklapanje jednom rukom, i to sto mozes dete da drzis u drugoj ruci i ne vadis stvari ( a u ‚‚prtljaznik bogami staje fina kolicina stvari) su glavni adut tih kolica. Dalje, amortizeri i udobnost..na kraju-tezina-jesu teska, ali bas zato se i bebe voze do 6-7 meseci u njima.Posle ako imate mogucnost pozajmljujte ili kupujte neka lagana! Pri tom, verujte da cete sve toliko ojacati da necete ni primecivati dal" vam je u rukama 14 ili 17 kg..ali, ako nemate gde da stavite stvari sa pijace ili ne mozete sami d se spakujete u auto ili u lift..e to je vec frka.. Ne znam koliko sada kostaju i zasto se zovu pegolino kad na njima pise geoby? E da, i glavna fora, malo posto sam ih nabavila za moju cerku videh da je u sex i gradu miranda u istim kolicima vozila svoje dete :) Malo sam ga ukonfuzila..al nadam se da je bilo od koristi!
|
|
|
|