|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
8.8.2013 17:11:39   
Sanjica26 RR
Ti potajno zelis jos jednu bebuuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1101
8.8.2013 17:20:53   
isidora88
zelim jakouser posted image , ali cekam da se uzmemo veci stan ili kucu, nadam se sledece godine najkasnije, sve nam se oduzilouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1102
9.8.2013 11:25:08   
Olgic
Devojke citam vase komentare vezane za stokke i ne mogu da verujem sta ste videle. Ja stokke imam od 2009 jos kad ovde nisu mogla da se kupuju, sem da ih porucis iz inostranstva. Losa iskustva sa njima nikad nisam imala. Kao sto sam pomenula imamo ih 2, i problem ni sa jednom nisam imala. U ostalom dok smo cekali da nam stizu stokke mi kupili ovde chiccova trio ( cini mi se da se tako kaze) i ona su mi bila ok sem za rukovanje, mislim kad sam ih vozila. Uvek su isla kako su ona htela a ne kako ja zelim. Na kraju smo ih poklonili zeni koja mi pomaze u kuci, jer je dobila bila unuce u medjuvremenu i oni su odusevljeni kolicima. Sto se tice cene stokke kolica samo osnovno( osovina, sedeci deo koji se koristi od 4+ meseci, torba velika za pijacu ( ja je tako zovem), mreza za komarce,zastita najlonska za kisu i cini mi se i podloga za presvlabcenje) to ulazi u cenu od 98000din. Ostalo, sto oni kazu accesories, se kupuju posebno i to utice na cenu. Mi smo za cerku koju smo kupili 2009 platili oko 1350€, a za decaka 156000din.
Nadam se da sam pomogla koliko toliko.... Pozdrav.... Kolica inace su fantasticna.....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1103
9.8.2013 16:33:47   
cvećka

IZVORNA PORUKA: Olgic

Losa iskustva sa njima nikad nisam imala... Mi smo za cerku koju smo kupili 2009 platili oko 1350€, a za decaka 156000din. Kolica inace su fantasticna.....

user posted image user posted image pa tacno bombu da im bacis na fabriku da si imala problema za te pare @:

(odgovor članu Olgic)
Direktna veza do poruke: 1104
9.8.2013 21:13:39   
Olgic
user posted image user posted image user posted image da znas cveckice da si u pravu....hahahaaaaa

< Poruku je uredio Olga RR -- 9.8.2013 21:37:23 >

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1105
9.8.2013 22:20:25   
Tiziana
Ja toplo preporucujem Jane kolica,kod nas mogu da se nabave samo preko mothercare,a onaj ko zivi u inostranstvu moze tamo da ih kupi. nasa su stara 10 godina jer smo ih nasledili od mog brata i i dalje ih vozimo po dubokom snegu,po plazi,mozemo da trcimo sa njima,da ih natovarimo i da smestimo i dete od 20kg ako je potrebno.moja cerka je trece dete koje se vozi u njima! imaju i za blizance. googlujte ih. cini mi se da kostaju oko 400eur sa sve matrixom koji je zapravo ono jaje,ali ima 5 polozaja pa se kasnije cak koristi i kao sediste za kola!i sa onim ostalim dodatcima kao sto su foot muf,rain cover itd itd.. cena je u poredjenju sa stokke i bugabu pesma,a kolica odlicna.

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1106
16.8.2013 12:31:11   
Noelia
Zdravo devojke! user posted image user posted image user posted image

Javljam se iz zacaranog kruga potrage za kolicima...Postaje mi jasno da necu naci takva koja zadovoljavaju sve te neke pozeljne kriterijume pa ih sada spustam polako. Trenutno preispitujem kriterijum odrzavanja kolica. Kod nekoliko onih koja sam uvrstila u potencijalna vidim da se navlake odrzavaju RUCNIM PRANJEM na 30 stepeni. Pitam se koliko je to prakticno - da li mame stvarno imaju vremena i snage da rucno ribaju te navlake i koliko dobro se one na taj nacin uopste mogu oprati? Palo mi je na pamet da mozda tu karakteristiku prodavac stavlja kako bi se zastitio - poput onih u prodavnicama obuce gde je sva obuca oznacena kao obuca za suvo vreme...
Da li je neko ima iskustva u krsenju tog uputstva za pranje i kako to prolazi? user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1107
16.8.2013 13:36:33   
Ana RR
I na kolicima i na AS piše da se peru ručno na 30 stepeni, u životu mi ne bi palo na pamet da ih tako operem. Ubacim u mašinu, uključim program ručnog pranja i završim posao. Jednom sam oprala i na nekom brzom programu od 50 stepeni, ništa se nije desilo. Ja sam zaista lenja po tom pitanju i ništa ne perem ručno, sve ide u mašinu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Noelia)
Direktna veza do poruke: 1108
16.8.2013 13:37:21   
Anoniman
Ja moju navlaku evo vec skoro dve godine perem u masini na 30, nekada 40 stepeni, i nista se promenila nije, cak nije ni boju izgubila....

(odgovor članu Noelia)
  Direktna veza do poruke: 1109
16.8.2013 13:48:32   
anci kv
ma u masinu na 30 stepeni i zdravo.koliko sam samo satenskih haljina tako oprala pa im nista ne fali.uostalom ove nove masine imaju gomilu programa za pranje da mi ne pada na pamet rucno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1110
16.8.2013 13:55:19   
Наташица
имамо колица ''baby formula''. добили из швицарске. гуме се дувају, један предњи точак, лагана за гурање. уз њих дошла и сједалица до 9 кг. која се такође могу уклопити у колица. фантастична колица. дрндамо их већ годину дана, а као нова су.

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
16.8.2013 14:07:30   
bea83
ja pojma nemam šta piše na mojoj navlaci u vezi održavanjauser posted image  od početka je perem u mašini na 30 stepeni, i to baš često pošto su nam kolica svetle boje, čak i ceo krov ubacim u mašinu sa sve mehanizmom

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1112
16.8.2013 23:26:33   
zivka
Apsolutno SVE u masinu! Ako je fleka malo nekog sredstva za fleke i u masinu! Inace po preporuci prijateljica sam u masini prala muzicke igracke- kuče, neku žabu, nekog irvasa...Samo im izvadim baterije. Zatvorim i pranje u masuni a posle susenja sa otvorenim vratancima od dela za baterije, samo ih ubacim...Radi sve... ;)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1113
16.8.2013 23:28:18   
zivka
Da! Imamo troje kolica- razliciti proizvodjeci...Definitivno Inglesina!Najbolja su stvarno! Mala, laka, lako sklopiva, superizdrzljiva...

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1114
18.8.2013 11:47:28   
jole82
Zene treba mi vasa pomoc...user posted image
Drugarica hoce da kupi neka kolica pa da pitam vas ovde imali ko i kakva su iskustva...
Jungle lux kolica su u pitanju??

Enyoj the silence!

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1115
18.8.2013 12:19:54   
Anoniman
Imam ih ja, nisu losa, imaju sva cetiri polozaja, dobija se i auto sediste, jaka, su, tockovi su sa amortizerima gumeni, ali imama jednu manu, sto beba u sedecem polozaju ne moze da gleda u mamu, u lezecem moze, ali u sedecem nikako,l i zato planiram za drugo neka druga da uzmem..

Klik

< Poruku je uredio Unina mama -- 18.8.2013 12:21:11 >

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 1116
18.8.2013 12:27:22   
jole82
E hvala UM...ova sto ona gleda su samo kolica 13.000 ...a imaju i ta sa AS(isto 13.000)...ova navodno imaju 5 polozaja naslona?
E pa ona bi samo kolica...jel su to bas istauser posted image posto ima je i cena ista, a ipak uz ovo ide ide i AS

< Poruku je uredio jole82 -- 18.8.2013 12:32:01 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
18.8.2013 13:24:33   
Anoniman
Jole to su ista kolica, ja sam uzela sa as oko 17 hiljada su izasla...ali ih ne bih opet kupila. Mana im je jer ne gledas u dete dok sedi....

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 1118
26.8.2013 14:57:02   
jelenazvezda
sta mislite o chipolino kolicima pooky :)

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1119
26.8.2013 15:12:56   
minnica
Mi smo ih kupili za ćerku pre 3 godine. Zavisi po kakvom terenu ćeš ih voziti. Nama su otišli amortizeri na točkovima, ali tu gde smo ih vozili su stvarno bili nenormalni uslovi, raskopane ulice (radila se kanalizacija). Svidelo mi se što se mogu transformisati u korpu kad je dete malo, pa nam je ćerkica spavala u njima preko dana. Imaju 4 položaja naslona, što je isto super, nisu mnogo teška. Reltivno se lako sklapaju. Sve svemu, za te pare su super. Pitaj ako te zanima još nešto u vezi sa njima.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 1120
27.8.2013 23:49:09   
ogicagica
Viodeh ovaj tekst pre neki dan i pomsilih: gde ste do sada bili?

http://beberzica.rs/soping-vodic/kako-odabrati-kolica-za-bebe/

Troje kolica za prvu bebu i sada nam pukose kisobran kolica. Ima li neko preporuku za jeftina, a dobra kisobran kolica?

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1121
28.8.2013 0:43:06   
jelenazvezda
hvala minnice :) to je to otpriike

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu ogicagica)
Direktna veza do poruke: 1122
28.8.2013 0:50:27   
viking
Ogicagico, imamo temu Koja kišobran kolica kupiti, potraži tamo :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 1123
21.9.2013 15:10:39   
dijana1*
Meni se svidjaju peg perego kolica . Gledala sam danas trio ali mi jje to nekako bacanje para 750 eura . Tako da cu posebno uzeti kolica i auto sedalicu. Model je UNO i kostaju 350 eura ali sa povratom pdv-a i popustom kostace oko 260 eura. Imam njihova kisobran kolica i prezadovoljna sam.
Ta ista kolica sam htela Vuku pre 3,5 god da kupim i kada sam dosla da platim vec su ih prodali pa sam uzela neka Chippolino i uopste nisam zadovoljna, konstrukcija im je ogromna a korpa mala.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 21.9.2013 15:13:42 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1124
21.9.2013 18:36:09   
big mum
Peg Perego kolica su ODLIČNA!!! Jaka konstrukcija,veliko sjedište za djete.Lagana za upravljanje i sklapanje.Izdržljiva.
Iako su predviđena za jedno na njima guram 2 djece.Malo sjedi u sjedištu a veliko stoji iza.I još brdo stvari.Vrjede svake uložene pareuser posted image

Imam Chippolino kišobran i mogu vam reći da su očajna,jako nekvalitetna.Brzo se ofucaju,a platno isteže i dere se.Groznouser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here