Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.6.2013 15:15:05
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: minnica Evo OVDE više o kišobran kolicima. Jeste minnice ,ima i ta tema. Posto ova kolica spadaju u grupu 0+ pitanje sam postavila ovde jer je ova tema je mnogo posecenija, pa reko ako neko ima licno iskustvo da mi prenese
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.6.2013 18:23:23
|
|
|
|
minnica
|
Ja se sećam da je tamo neko pisao o Chicco kolicima, zato sam te uputila.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.6.2013 21:21:20
|
|
|
|
minnica
|
Mi smo se na kraju ipak odlučili za trotočkaša. Danas smo ih uzeli. Razlog je to što je u našem kraju jako neravno i loš je trotoar uglavnom, pa su nam se zbog toga razdrndali amortizeri na prethodnim kolicima. Ova su prilično laka za upravljanje, a nisu preterano teška (9 kg). Imaju veeeliku tendu koja se spušta baš nisko. Evo ih:
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.6.2013 19:09:42
|
|
|
|
anci kv
|
mini,vidjala sam ovakva,cini mi se da su laka za upravljanje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.6.2013 16:08:21
|
|
|
|
Meisje
|
Minice super su,neces imati problema sa njima sigurno,za uslove u Srbiji trebaju stvarno neke sa jakim tockovima i amortizerima a pri tom da su lagana.. A kad se setim kako se parkiraju po trotoarima pa rupcage...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.6.2013 11:07:11
|
|
|
|
buduci
|
minice bas su slatka , gde si kupila i koliko parica pozz
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.6.2013 18:34:01
|
|
|
|
minnica
|
buduci, evo ovde KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2013 18:57:41
|
|
|
|
anci kv
|
korpu i sintezu brzo prerastu.za te pare bolje uzmi kolica i sediste od 0 do 18kg. ova sam videla u aksi,ne izgledaju lose.moras to da vidis uzivo,nije isto kao na slici.ja sam bila zagrejana za graco pa kad sam ih videla mogla sam ja da sednem u njih kolika su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2013 19:14:38
|
|
|
|
lokica77
|
Leptiricu, ja ih imam samo smo mi uzeli duo sistem znaci bez nosiljke(korpe), tada bilo na akciji nesto bas jeftino nas je izaslo i super su ja sam prezadovoljna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2013 20:25:18
|
|
|
|
adulence
|
Leptiricu sad kad sam im videla tezinu kad se ne srusih lepa su ali 15 kg...ja imam kolica koja su teska 10kg +beba to je pretesko da znas...meni se cinklo da mi nece biti problem ali jeste i to veliki...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2013 21:56:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Gledala sam ih uzivo i bas sam se zagrejala...ali ne znam ne razumem se...Adulence ne znam to za tezinu....meni se svidja sto se bukvalno sve skida i ostaje samo ram sa tockovima a gore montiras sts ti treba od ovoga...:-\ MIslis da su teska za guranje? Jer ja nemam gde da ih nosim...:-)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.7.2013 10:18:12
|
|
|
|
lokica77
|
nisu teska mozes i jednom rukom da ih guras,a i za manevrisanje su super ako zivis negde kao ja gde stalno nesto moras da zaobilazis, sto se tezine tice kolica su teska oko 7kg, as je 3kg i nosiljka je oko 5kg
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.7.2013 10:28:18
|
|
|
|
anci kv
|
leptiricu ako ti odgovaraju,uzimaj,sto se vise budes razmisljala glava ce te zaboleti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.7.2013 11:59:08
|
|
|
|
minnica
|
Leptiriću, meni su se jako svidela ta kolica i baš su lagana. Bukvalno ti ne trebaju letnja pored njih.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.7.2013 12:30:54
|
|
|
|
Cindarella
|
Mi smo od svekijevica dobili ova. Mi smo planirali da kupimo blizanacka,ali su nas oni preduhitrili.Nisu nam rekli da planiraju da joj kupe. Poklon je,pa ne mogu da im kazem da su nikakva,nije lepo. RUcke se ne okrecu,beba se ne vidi nikako od pozadi,morate preci napred da bi ste videli u kakvom je polozaju beba. Definitivno nisu za vece dete,Mateju sam juce stavila,i kada se navalio,naslon se spustio.Inace,naslon se zateze nekim kajsicima. Tako da,moj savet no-no.Njima,svejedno hvala.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 10:59:25
|
|
|
|
Olgic
|
Mi imamo STOKKE kolica i nezamenjiva su. Mi ih imamo 2 komada jer mja princeza nikako nije htele da ih ustupi bati (razlika izmedju njih je 22 meseca) pa je tati odlucio da kupi jos jedna za sina. Za curicu smo kupili tirkizne boje, a za decaka ljubicasta. Imamo i skate tako da je voznja uvek bila laka. Neznam koliko su teska. Kabasta jesu, ali ne bih ih zamenila nijednim drugim kolicima..... Tako da mame i tate ako ste u mogucnosti da ih kupujete ja ih toplo preporucujem....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 12:35:46
|
|
|
|
Peace*
|
Radoznala sam, pošto su?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 12:39:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Oko 90-100 hiljada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 12:42:06
|
|
|
|
bea83
|
Od kad sam jednom videla prevrtanje (mama okačila torbu na ručku) i izletanje bebe iz njih, ta scena mi je pred očima svaki put kad ih vidim na ulici to se mene tiče mogu da koštaju i 10 dinara ne bi ih ni razmatrala, a na stranu to što mi se uopšte ne svidjaju
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 12:54:27
|
|
|
|
Peace*
|
Baš puno. Meni se sviđa što su deca udaljenija od prašnjave zemlje što nije slučaj sa ostalim kolicima. Jbg, sad je kasno, ja više kolica kupovati neću.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 13:03:54
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Od kad sam jednom videla prevrtanje (mama okačila torbu na ručku) i izletanje bebe iz njih.... Bea ne znam jesmo li videli istu zenu/bebu/kolica ...ja sam tu scenu videla isto pre nekih 4 meseca na Tashu...okacila neku torbetinu i svoju tasnu i dok se okrenula-sagla nesto do klupe da uzme...tras.... i kolica preko bebe
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 13:05:37
|
|
|
|
bea83
|
Nismo, ja sam ovu videla kod Beogradjanke pre dve godine otprilike, bila sam trudna, sećam se.. Znači, još gore je što znači da ima više takvih slučajeva
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 13:08:40
|
|
|
|
jole82
|
Izgleda gde je malo nagib terena(Beogradjanka, Tas) ..a teziste kolica jos visoko...lako se desi prevrtanje
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.8.2013 13:25:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja drugarica ih ima i baš je zadovoljna (a njeno dete još uvek i hoće da se vozi u kolicima, ovo moje čudo ih ne koristi ihahaj već). Ja sam bila zaluđena jednim recaro modelom kolica, uh, po ceo dan sam ih gledala hvala bogu pa sam bila dovoljno pametna i kupila jeftinija, i ona mi stoje kao eksponat.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?