|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
8.8.2013 13:30:57   
bea83
I mi naša skoro uopšte ne koristimo, samo ako baš idemo u neku kilometarsku šetnju al i tad ih više vozam okolo praznauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1076
8.8.2013 13:33:32   
Ana RR
A da, poznato mi je to user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1077
8.8.2013 13:38:23   
viking
Meni su ta Stokke super, čudno izgledaju, ali mi se mnogo dopada što je beba visoko pa mama ne mora da se saginje svaki čast (imam diskus herniju, pa zbog toga user posted image ) ali očigledno da to ima i lošu stranu stranu.
Meni je još mnogo rano da gledam kolica, ali koliko sam do sada videla, izbor blizanačakih kolica je jeziv, sva izgledaju kao kišobran kolica, mnogo su nekako jadna i gola....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1078
8.8.2013 13:45:25   
bea83
Od blizanačkih najviše vidjam PegPerego i Marlecin (jel se tako piše/kaže?), ono što blizanačke mame ističu kao veliku prednost PegPerego kolica jeste što mogu da prodju kroz klasična vrata, ne moraju onako poprečno nego "normalno"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1079
8.8.2013 13:57:15   
viking
Hvala Bea, pogledaću :)
A i čekam da vidim šta će da urade Cvećka, Maki, Dani pa ću da prepisujem user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 8.8.2013 13:58:06 >

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1080
8.8.2013 14:02:46   
Meisje
Mi dobili od mm kolege jedna blizanacka i posle mesec dana mi jedna dobra drugarica zatrudni sa blizancima!! Hehe,samo jos da vidim kako cu da ih transportujem..
Viking,meni je najsladje bilo da kupujem kolicauser posted image
A videh ovde jednom i kolica za cetvorke! Koja zurka!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1081
8.8.2013 14:16:19   
little_one
Viking, imaj na umu da mozes spojiti dvoje kolica u jedna....tako da ako ne nadjes odgovarajuca blizanacka mogu doci u obzir i dvoje istih za jedno i da se uzmu spojnice za kolica i imas blizanacka....znam da sam vidjela te spojnice u aksi u BG kad smo jurili kolica za nas...

Inace, mi imamo Graco Ultima, AS i kolica i super smo zadovoljni. Prednosti su da su prostrana, imaju sve polozaje, lagana i lagano sklopiva, mane ne okrece im se rucka mada nam je to rijetko predstavljalo problem. Nisu nesto atraktivna ali smo prezadovoljni.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1082
8.8.2013 14:42:35   
Peace*
Ja ne kapiram zašto ste u čudu, mislim, sva kolica se prevrnu ako okačiš torbekanju koja je teža od bebe (posebno kišobran kolica). Ja sam se prevrnula baki, i meni su obojica krenuli da se prevrću ali sam ih ulovila na vreme.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1083
8.8.2013 14:51:52   
jole82
Jedno je kad beba "hoce da se prevrne", a drugo kad kolica nisu stabilna, a u njima beba od par meseci koja ne moze da se gica kao dete od godinu dana..
Pa izvini ali ja za soma eura ocekujem bar da kolica ne mogu da se prevrnu, zato sto sam okacila torbuuser posted image ..
Moja kolica se ne prevrcu...i nema sanse da se prevrnu!...A sta tek kacim na njih o rucku i tovarim u korpu dole...pato niko nije video..mogu da budu teska sa sve bebom, torbom i lubenicom i oko 30 kguser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1084
8.8.2013 15:01:37   
viking
Meisje, ovde mislim da u celoj zemlji ima ukupno pet modela blizanačkih, ne znaš koja su ružnija....

Lo, ovo nisam znala, super, to je odlično!

IZVORNA PORUKA: little_one

Viking, imaj na umu da mozes spojiti dvoje kolica u jedna....tako da ako ne nadjes odgovarajuca blizanacka mogu doci u obzir i dvoje istih za jedno i da se uzmu spojnice za kolica i imas blizanacka....znam da sam vidjela te spojnice u aksi u BG kad smo jurili kolica za nas...

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1085
8.8.2013 15:03:14   
Peace*
Koliko sam videla, Stokke ima policu za tašnu te nije predviđeno da se okači. Mislim, meni zaista ni iz džepa ni u džep koja ćete kolica kupiti, ja da sad kupujem, rodila bih pare da imam ta, predobra su mi.

Jedno je kad beba "hoce da se prevrne", a drugo kad kolica nisu stabilna

A ovo nisam razumela. Mislim ni ja onomad babi, a ni moja deci meni, nismo hteli da se prevrnemo već smo se prevrnuli zbog težine torbe. Ograđujem se da su bila u pitanju kišobran kolica, ova velika mi se nikada nisu prevrnula.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1086
8.8.2013 15:06:48   
Anoniman
ja da kazem da su meni nasa cam super, ali mi je jedini problem bilo sto se ono od gore mora skinuti da bi se sklopila, tako da mi nije bilo prakticno. i naravno, teska su 13 kg. Da bismo kao sebi olaksali kupili smo neka chicco kisobran kolica i mogu da kazem da im je jedina prednost tezina i lakoca sklapanja i sto su malo uza pa mi je lakse u autobus sa njom da udjem. A ovako za guranje, pogotovo po uskim prostorima tipa supermarketa, nisu ni do kolena cam kolicima. Cam sam lako jednom rukom gurala i skretala po hodnicima, dok u drugoj drzim korpu, a sa ovim kolicima mi se aktivirala ponovo upala tetive dok nisam nasla neki sistem da sebi olaksam malo.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1087
8.8.2013 15:11:48   
Ana RR
Sada ima dosta modela koja su skoro ista kao stokke a prave ih druge firme, par puta sam bila ubeđena da mi u susret dolazi žena sa stokke kolicima a tek kad priđe vidim da nisam bila u pravu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1088
8.8.2013 15:13:19   
Dani.kv
Vik sta mislis o kolicima gde bebe sede jedna naspram druge?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1089
8.8.2013 15:19:18   
jole82

IZVORNA PORUKA: Peace*

meni su obojica krenuli da se prevrću ali sam ih ulovila na vreme.

Izvini ja sam ovo shvatila kao da su decaci bili nemirni (kao ova moja vrtiguz kad sedi, pa se uhvati za bocnu ivicu i hoce da vidi bas sta ima tu dole ispod kolica) jer torba nije bila pomenuta u toj recenici(primeru), vec u prethodnoj...a i eto kazes da su kisobran...to je vec drugi i treci par carapa user posted image
Peace ...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1090
8.8.2013 15:22:19   
viking
Dani, nisam videla takav model ovde, videla sam samo ona gde su jedan iza drugog što mi je potpuno bez veze.
Iskreno, nisam detaljno ni gledala, sad sam u fazi da kad uđem u dečju radnju da kupim nekom drugom detetu nešto, samo bacim pogled na kolica, ne gledam cene, karakteristike i slično, jer mi je stvarno mnogo rano, ali ono što sam uspela da vidim tim letimičnim gledanjem me je razočaralo.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1091
8.8.2013 15:31:29   
cvećka
IZVORNA PORUKA: viking RR

Meni je još mnogo rano da gledam kolica, ali koliko sam do sada videla, izbor blizanačakih kolica je jeziv, sva izgledaju kao kišobran kolica, mnogo su nekako jadna i gola....

user posted image i meni ovako izgledaju, posebno kad imaju i red centralnih tockica, pa su mi k''o gradski autobus user posted image Ovo su Maclaren, po Beogradu sam najvise njih blizanackih vidjala. Mada jesu laksa skoro 4kg....

Mi cemo najverovatnije ova zelena ili plava, ne moze da se linkuje direktno, pa idi na Vreme je za set_nju/Kolica za blizance. Citala sam bas ovde da je jedna clanica prezadovoljna i da prolaze svuda, a i jeftina su, 22-23.000 i jos dobijes torbu. Samo moramo da idemo do veleprodaje da ih vidimo uzivo, jesu li stabilna i to, imaju li smisla... Jer se samo narucuju preko sajtova raznoraznih. Generalno, meni je vazno da mogu da se koriste od 0 meseci, da imaju spojenu rucku gore (da mogu nekad i na mobilni da se javim npr), da imaju oslonac za noge i da mi tenda gore ima prozorcice kroz koje mogu da ih gledam. I, naravno, da nisu 500e i sl. user posted image

Bila su nam i ova u opticaju, ali uopste deca nemaju oslonac za stopala, kad porastu, stalno ce nogice morati da im vise, a cak ni meni nije prijatno tako da sedim.

Najgore je sto nigde nemas da pogledas blizanacka, ni u Aksi, svuda su im izlozena dvoja Maclaren i jedna Hauck valjda, sva ista, ostalo se sve narucuje. Umesto da su u svakoj radnji stavili razlicita...
Ni ja ne volim ta gde su deca jedno iza drugog, imam utisak da ono iza ce stalno morati da krivi vratic da gleda levo i desno jer ispred nema nista... A i nisam sigurna da bi nam stala u mali lift, posto je teretni cesto u kvaru /:

< Poruku je uredio cvećka -- 8.8.2013 15:38:44 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1092
8.8.2013 15:43:38   
Dani.kv
Vik i ja tako. Kad vidim izlog blenem. Necu da kupujem ranije, mozda i dobijemo. Salim se. Svidja mi se kako Cvecka razmislja pa prepisivacemo od nje

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1093
8.8.2013 15:48:08   
New Mom
Vik, a MothersCare? Ja sam jedno vreme razmišljala o tome misleći da će mi biti zgodnije. I na kraju nisam, i sad mi žao.
I zar nema posebna tema za vas duplice oko kolica? Kao da sam negde videla. Možda tamo ima neko pametan info.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1094
8.8.2013 15:53:40   
viking
Joj, NM, ima tena Kolica za blizance user posted image
Ja sam ustvari prokomentarisala Stokke, pa usput pomenula blizanačka, nisam očekivala da će se tema razviti user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1095
8.8.2013 15:57:16   
cvećka
Taman cu da vam javim kako nas sluze ova, imate vas dve vremena! I stvarno ima tema user posted image ali tamo nema nikog. Za sve dalje pisem tamo, kad nabavimo, baaaaj.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1096
8.8.2013 16:11:54   
isidora88
meni su stokke fenomenalna kolica, ta planiram za sledece deteuser posted image
ana a koja to kolica lice na stoke, ja ih nisam vidjala, meni je kod stokke super sto je dete visoko, to mi se najvise svidja kod kolica, nijedna druga nemaju tu mogucnost podesavanja visine.

inace viking vidi ovo KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1097
8.8.2013 16:23:33   
Ana RR
Isidora, nemam pojma koja je marka, nisam zapamtila. A baš je isti fazon, isto su tako visoka.

Meni su zanimljiva ona chicco što se okreću, baš ih dosta viđam. Sad kad su nam bili kanađani pa smo u NS sedeli u kafiću pored enci menci radnje i bila su izložena ta kolica, oni su se frapirali kad su videli cenu pa su fotkali da pokažu tamo kako je ovde sve skupo.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1098
8.8.2013 16:23:42   
pocahontas
ja imam peg perego skate i isto su podesiva po visini...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1099
8.8.2013 16:50:47   
isidora88
pocahontas zaboravih da te pitam za kolica, i tvoja su mi super, jos sad kad si mi rekla da su podesiva po visini, mislim da ce se mm vise svideti peg perego, malcice je jeftiniji od stokkeuser posted image
ta chicco su mi isto dobra samo steta sto su bas niska, cini mi se i niza od standardnih.
ja samo gledam olica i smisljam a jos nije ni u planu druga bebauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here