|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
21.9.2013 18:48:35   
dijana1*
BM a koja ti imas peg perego kolica, koji model? Nasla sam danas preko jednog sajta trio ( kolica, nosiljka, sedalica i torba) za 500 eura. Zvacu u ponedeljak da vidim da li rade povrat pdv-a. To mi je vec ok cena.
Chippolino kolica su Vuku sa 7 meseci bila mala. Korpa tj. sedeci deo je uzak i kratak. Nisu mi se nikako svidjala.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1126
21.9.2013 19:00:43   
big mum
Imam PIKO 3,malo stariji model.Kupljen ćerki prije 5.5god.Tad je plaćen oko 700km.Uz njih je došla zimska torba i folija tj,zaštita od kiše.
Stvarno su dobra,Nemam ni jednu zamjerku.

Izgledaju ovako samo su sivo zelene boje

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1127
21.9.2013 19:03:54   
big mum
šta je ovo nema slike
klik

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1128
21.9.2013 20:19:14   
dijana1*
To su ta kolica sto sam nasla u kompletu trio za 990 KM u Mostaru. Dostava je besplatna. A imaju u ljubicastoj boji, prelepa su. Sada se dvoumim izmedju tog tria i modela UNO. Kolica su extrauser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1129
21.9.2013 21:09:29   
big mum
Neznam kakav je model TRIO ali za ovaj stvarno nemam nikakve zamjerke.
Ovaj sadašnji model Pilko imaju i AS(što moja nisu) tako da je ova cjena sasvim OK.Da se razumjemo za naš standard(barem moj)jesu skupa ali vrjede svake pare.

Kao što si vidjela i starija djeca mogu da stoje i voze se.Da ne pričam koliko su jaka da mogu da podnesu 2 djece i more stvari.
Ja sam i htjela da uzmem model kolica koje imaju 2 ručke da mogu da kačim razne stvari na njih.

Po meni su ta kolica savršenauser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1130
21.9.2013 21:14:58   
big mum

IZVORNA PORUKA: big mum

Neznam kakav je model TRIO ali za ovaj stvarno nemam nikakve zamjerke.
Ovaj sadašnji model Pilko imaju i AS(što moja nisu) tako da je ova cjena sasvim OK.Da se razumjemo za naš standard(barem moj)jesu skupa ali vrjede svake pare.

Kao što si vidjela i starija djeca mogu da stoje i voze se.Da ne pričam koliko su jaka da mogu da podnesu 2 djece i more stvari.
Ja sam i htjela da uzmem model kolica koje imaju 2 ručke da mogu da kačim razne stvari na njih.

Po meni su ta kolica savršenauser posted image

Htjedoh reći UNO.

Jedno mislim drugo pišemuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1131
21.9.2013 23:34:57   
srna001
Mi imamo Peg Perego 0+, znači ona duboka, stari model Venecia, traje nam još od sina.Kupljena su 2004., od tada se u njima vozilo 4 dece i dalje su kao nova.Oni jesu malo skuplji, barem su tada bili ali su zaista kvalitetna kolica.E sad ona jesu malo kabastija pa smo uz njih uzeli i lakšu varijantu kad je dete napunilo godinu dana i to Inglesinu Zippy i njih toplo preporučujem ali su ona za uzrast 6+

Ova desno su Venecija
user posted image

A da za sina, znači davne 2004 smo kupili i njihovo sedište(Peg Perego), Primo Viaggio i ono je i dalje kao novo i hranilicu Primo Pappa, kod nje mi se tek sad malo pocepala ona navlaka unutra na sedištu ali je ovako kao nova

< Poruku je uredio srna001 -- 21.9.2013 23:41:07 >

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1132
24.10.2013 18:02:08   
Powerpuff Girl
E stvarno me zabolela glava od pretrazivanja modela kolica user posted image Osecam se kao da kupujem automobil. Meni je vizuelan momenat takodje bitan, pa mi se u nekom trenutku ucini da svi modeli isto izgledaju.
Pre neki dan sam na ulici videla ova i bas su mi se dopala http://www.bebabrestill.rs/kolica-i-dodaci-sr/abc-design-3tec-sr.html
Moram otici da vidim da li su laka za voznju i koliko su teska. Da li neka od vas ima iskustva sa ovom markom?

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1133
31.10.2013 11:51:28   
pache
Da li postoje kolica sa 3 tocka, ali da beba moze da se okrene prema osobi koja ih gura? Mislila sam na neku foru rotiranja, jer mi je bezveze da skidam sve, pa da obrcem sa sve bebom u rukama. Pretpostavljam da se to malo teze odradi.

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 1134
31.10.2013 11:54:56   
Ana RR
Chicco ima model kolica gde se sedište rotira za 180 stepeni, ali ne znam da li su na tri točka, ne mogu da se setim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pache)
Direktna veza do poruke: 1135
2.11.2013 15:12:03   
pache
Polako sam pocela da razgledam kolica, posto ja moram sve detaljno da razradim pre kupovine user posted image

Jako mi se svidjaju kolica sa 3 tocka, ali se uvek dvoumim jer kod njih nema mogucnost prebacivanja rucke, pa ne znam koliko je to zaista bitno/potrebno, kada vec moze nadstresnica skroz da se prebaci napred( u slucaju vetra), ili da se stavi neki suncobran kada sunce ide direktno u dete.

Kakva su kolica koja nemaju duple tockove? Nazad idu dva veca, napred dva manja... ona mi deluju kao da su pravljena za idealno ravnu podlogu, pa da po malo truckavom putu ne bi mogla lepo da se vozaju user posted image

Molim za neki savet, pomoc, bilo kakvu informaciju.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1136
16.12.2013 13:01:16   
Jole84
Meni se jako sviđaju ona Kunert kolica 3u1,što ih ima Jole82,mada mi je rano da gledam al ipak čisto okvirno,da se ne zbrzam posle.
Pajo jel su ti utisci još pozitivni? user posted image Jel ima još neko iskustvo? Vidim na sajtu da daju i krevetac ako se uzmu Tako ili Bebeto.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu pache)
Direktna veza do poruke: 1137
16.12.2013 13:44:16   
Sanchy
Pache gresis za tockove ,ta kolica koja imaju pozadi vece tockove su predvidjena za neravne terene dok su kolica sa duplim malim rotirajucim predvidjena za gradsku voznju,,bez obzira uvek je bolje uzeti ta sa vecim tockovima jer ima manje truckanja pa je bebi udobnije...Mi imamo Chipolino Perfekta i prezadovoljna sam njima,,,jednom prilikom par dana smo se vozili na moru u Peg Pereg kolicima i tako sam tesko upravljala njima da je to haos,,ne znam zasto drze toliku cenuuser posted image ,,,Kunert kolica mislim da su pogodak,citala sam skoro karakteristike i nemam nijednu zamerku,cak su dva kg laksa nego ova moja sto je jos jedan veliki plus user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1138
16.12.2013 14:03:17   
Jole84
Sanchy a jel živiš u stanu ili kući,pitam zbog nošenja? user posted image Ja sam na četvrtom bez lifta pa zato baš gledam da budu malo lakša.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1139
16.12.2013 14:07:54   
Sanchy
Ja sam u kuci,tako da mi tezina nije bila presudna,Perfekta su 12 kg ali Kunert su oko deset kg i mislim da laksa ne postoje a da su za novorodjence,,drugarica je kupila skoro a i ona zivi na petom bez lifta,umrem dok se popnem do gore i kad nista ne nosim ,tako da te razumemuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1140
16.12.2013 14:10:46   
Jole84
E baš to,čak i kad ne nosim ništa katastrofa je user posted image Odmaram na svakom spratu. Videću nešto sa kolicima da rešim,na primer da ram stoji u autu,pa da nosim samo bebu i korpu,ili da mi tata dolazi svaki dan pre i posle šetnje user posted image Od svih tih 3u1 deluju mi najpovoljnija i najpraktičnija.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1141
16.12.2013 14:14:46   
jole82
Jareuser posted image utisci i dalje pozitivni..
Ne znam jel sam dopisala skoro nove dojmove, kako smo veći..pa ajd evo sad ću ..
Dakle dok su baš bebice, savršena stvarno..eno jaje sad koristi mali kumić, a mi smo ga koristilai do skoro 8 meseci jer je često znala da mi zaspi u kolima pa mi je nekako bolji taj poluležeci položaj nego da sedi pa da joj pada glava..pa kad ga je prerasla presla je u pravo sedište...
Sinteza (ona korpa) super u njo nam je spavala preko dana u dnevnoj dugooo i nosili smo je sa sve kolicima na plac il kad idemo negde i ondamože komotno da pajki u poznatom ambijentu..
Ono šro je stvarno super kod jajeta i korpe što su maksimalno ušuškani...pošto je T februarsko dete..nikad joj nismo skafander oblačili nego kućno odelance u čemu je, pa preko ćebence i kapica i ka se zakopčaju one dunjice višnjice kako se zovu..maximalna ušuškanost...čak sam kad je duvalu šetala je u korpi plus dunjica a preko onog otvora stavim mrežu za komarce i ne duva ništa..
Sportsko sedište smo počeli da koristimo kad je počela da se pridiže (dosadilo joj samo ravno) pa malo i da vidi svetauser posted image onako na prvom stepenu a ono što mi je bilo extra je što deo za noge koji se pomera gore dole, može skorz na gore da se preklopi pa mi došao kao poklopac da ne može da isklizne iz kolica, tako da je nismo ni vezivali sve do 7 meseca kad je počela uspravljeno skroz sa sedi...e tu tek uviđam manu, a to je što ona prečaga ne može da se skine i što su kaiševi (tj onac dole centralni koji bi išao između nogu) mnogo daleeeko pa kad dete ima 7 meseci ono se svo sulja na dole jer je sedalni deo baš veliki i čvrst i ravan je, nije kao kod drugih kolica da onako dupence upadne pa da ne može da klizi (može i dete od preko 2 godine sigurno da sedi i da ima mesta još) Nije meni problem što je to tvrđe nego kad je zakopčam ona samo skizne...al to sam rešila tako što sam jedno peškirče srolala pa stavila između donjeg kaiša i nje tako da su joj taman i nogice blago savijene i peškir ne da da sklizne dupe...Inače tenda može da spustiiiii nikad nismo imali problem sa suncem, a sad kad idemo napolje (ne idem baš kad duva košava) al ka pirka spistim tendu i stvarno kad zavučem sa strane ruku ne duva unutra...i pošto smo je odavno okrenuli da gleda prema svetu a ne prema nama imam prozorče pa mogu da virim..
Eto to su nedostaci sporstkog sedišta..meni nije neki problem kad saberem koliko smo ih akali po šumi bukvalno i gde sve mogu da ih "teram" a druge mame obilaze..a točkove kad zakaljamo..samo skinem i operem...mada u zadnje vreme retko jer ih držim u kolima..mrzi me svaki put da penjem 30 kila na prvi sprat (nama ovde ne mogu da stanu u lift) a i sto je mali lift kao u prethodnoj zgradi al je okrenut uzduž pa ne mogu vrata da se zatvore, a tamo popreko stajala kabina pa smo moglli...
Tako da eto i pored ovih nedostataka (koji opet meni nisu neki problem...da stavim peškirče pa onda nju) ja sam stvarno zadovoljna kolicima...A i taman dobro došlo, pošto kolica stoje u hladnim kolima ja peškirče toplo iz stana ponesem pa taman da joj ne bude hladno pod dupetomuser posted image

Sad vidim nemaš lift...kolica jesu kabasta al su zadnji točkovi stvarno veeeliki i vrlo lako mogu da ih spustim ili penjem što sa kolicima koja imaju male točkove je gotovo nemoguće...svo se dete olupa kad tresnu kolica na sledeći stepenik...
Da se ne lažemo ne bih ni ja snagator mogla svaki dan tako na 4 5 sprat..al kažem čisto ako zatreba da se pređu nekad neke stepenice da nije problem..T se nikad nije ni probudila iako smo išle na stepenice...
Tako da drži sve u kloma..taman ti je jaje i autosedište a ako ćete u šetnju samo ram iz gepeka i nakačiš jaje i pravac šetnja...

< Poruku je uredio jole82 RR -- 16.12.2013 14:19:06 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1142
16.12.2013 14:23:48   
Jole84
Što volim tvoje detaljne odgovore user posted image
A sportsko sedište ima 3 položaja,kako sam razumela? To i nisu neke mane što si pobrojala,da ne zanovetamo previše jer onda bi svemu mogla mana da se nađe.
Jaje i auto sedište je jedno te isto,jel tako? Još uvek učim user posted image
Nisam gledala po Nišu al pretpostavljam da ih ima u Aksi,mada se razmišljam ako se odlučim za njih da je bolje da ih naručim direktno preko neta od generalnih zastupnika,garancija 24 meseci,nego od ovih što preprodaju. Ili možda lupetam. S druge strane me strah da mi ne dostave nešto da ne valja pa onda menjanje....
Za sad mi vode,dopala su mi se još ti kad si ih birala user posted image

Da da,ma taj lift će mi doći glave. To je najbolje rešenje da stoji u kolima,ali kad mm nije tu a ni auto,onda ću da se pomučim,pa kontam da ta dva kila manje nisu za bacanje.

< Poruku je uredio Jole84 -- 16.12.2013 14:26:31 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1143
16.12.2013 14:33:42   
jole82
Sportsko ima 5 položaja..od skroz ravnog ležećeg do 90 stepeni
Da jaje ti je AS
Ja ih nisam videla u Aksi..al vidim da je lik proširio posao pa imaju i još neka kolica...ja bih od njih lično poručila..inače ja ih nađoh dok još radnju nisu imali, nego sam išla sa mm kod tog dečka kući da gledamo kolica..pa ih vozali sklapali rasklapali, ja ih trudna stavljala u gepek da vidim kako to ideuser posted image moram ja da probam..i kad je stigla boja koju smo hteli on ih lično dovezao na adresu i pošto sam bilauser posted image ladno ih dečko otpakovao i sklopiouser posted image
Tako da ne verujem da će ti nešto pogrešno poslati...to je njima porodični posao i stvarno su svi jako fini i više nego korektni..meni je tad kad su počinjali sa uvozom ovih kolica garancija bila 6 meseci..vidiš produžili su, znači da se pokazalo da su dobra..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1144
16.12.2013 14:35:28   
Sanchy
Hm,Kunert kolica nemas u Aksi,ovde u Bg imaju svoju radnju u Belvilu ,moras uci na sajt pa videti da li imaju predstavnistvo u Nisu,,,mada mozes i on line da ih narucis ali licno nisam za to,dok ih ne vidis i malo ne provozas nista,jer smo svi mi razliciti,koliko god mislim da su odlicna..,inace jaje i sportsko sediste,nije isto,jaje je za novorodjence ,do 13 kg a sportsko sediste za vecu decu tj.od 13 kg recimo...mi smo koristili jaje do skoro jer je stvarno odlicno ,bebu super ususkas dok to u sportskom bas ne mozes...inace Chipollino jaje koje ide uz Perfekta kolica ima onaj dodatak za novorodjence koje drzi bebici glavu da mu ne pada i to mi je stvarno puno znacilo,,,ne znam da li KUnert to ima,nisam obratila paznju

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1145
16.12.2013 14:36:41   
Jole84
E pa super,bitno da su korektni,a vidiš i garancija nije zanemarljiva.
Da kažem svekiju da sprema pare user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1146
16.12.2013 14:44:12   
mati
Nasa jos nismo namontirali, ali evo slicice kad je Mata bio mali...
user posted image
Kolica su odlicna... Veliki tockovi su ogromna prednost za neasvaltirane predele, a i za stepenice...user posted image Tako da ne treba da imate nedoumice za velike tockove i stepenice, prosto su savrseni...
Nasa su cuvena Emmaljunga, vec sam ih hvalila u "prethodnom krugu"... Kad ih sklopim slikacu opet, imaju dosta dodataka...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1147
16.12.2013 14:49:00   
Jole84
Mati mačkice moja user posted image user posted image
baš su lepa,to je hrvatska proizvodnja jel tako? Vidim da je cena približna ovim Kunert,sad ću da proučim razlike.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1148
16.12.2013 20:56:43   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: pache

Polako sam pocela da razgledam kolica, posto ja moram sve detaljno da razradim pre kupovine user posted image

Jako mi se svidjaju kolica sa 3 tocka, ali se uvek dvoumim jer kod njih nema mogucnost prebacivanja rucke, pa ne znam koliko je to zaista bitno/potrebno, kada vec moze nadstresnica skroz da se prebaci napred( u slucaju vetra), ili da se stavi neki suncobran kada sunce ide direktno u dete.

Kakva su kolica koja nemaju duple tockove? Nazad idu dva veca, napred dva manja... ona mi deluju kao da su pravljena za idealno ravnu podlogu, pa da po malo truckavom putu ne bi mogla lepo da se vozaju user posted image

Molim za neki savet, pomoc, bilo kakvu informaciju.

Ja kada sam birala kolica gledala sam samo ona kod kojih se prebacuje ručka. I to se u praksi pokazalo kao super korisno. Na primer, šetam kejom u jednom smeru, nigde 'lada, sunce mi bije u leđa, detetu ne smeta, super. E onda se vraćam istim tim putem a ja samo prebacim ručku, dete gleda u mene, opet sunce njemu u leđa, a druge mame stavljaju pelenu ili vuku kolica unazad. Isto važi i za vetar. Naravno nekom to ne smeta i nije mu bitno, meni je bilo i mislim da nisam pogrešila.
Pitala si i za točkove. Meni to nije bio važan kriterijum kada sam birala kolica, ali model koji sam ja izabrala ima dva velika točka i dva mala, rotirajuća (koji mogu da se fiksiraju, da se ne rotiraju). I to se pokazalo kao super stvar, kada dete gleda u mene ti veliki točkovi su napred i bez problema sam išla preko neravnina, spuštala ih preko viših ivičnjaka, stepenica, vozila ih na plaži, po snegu, vukli smo ih i na Divčibare i bez problema vozili po travi, kamenju... Jedino kada su ti manji točkovi napred (kada je ručka okrenuta da dete gleda od mene) je problem preko neravnih terena, ali za gradsku vožnju su ok. Takođe, ono što se pokazalo kao super stvar su spojene ručke, bukvalno mogu da upravljam njima sa dva prsta. Već drugo dete vozim u njima i kao nova su. Mana im je što su teška 11,5kg, ali meni to nije problem jer živim u zgradi sa liftom.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1149
16.12.2013 21:04:05   
dijana1*
Moiraina o kojim kolicima pises?
Sve to sto pises ima i model Peg Perego Uno i bas zbog toga sam se odlucila za njih plus sto im je korpa malo veca i beba moze lepo da lezi dok je mala ili da sedi kada poraste a da joj nije kratka.user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here