|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
16.12.2013 21:31:48   
Moiraina
Pa baš o tim kolicima pričam user posted image Ja sam prezadovoljna, nećeš se pokajati ako ih uzmeš.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1151
16.12.2013 21:36:15   
dijana1*
Ovo me podseti na kviz user posted image
Pogodila sam hahahauser posted image
Kolica su extra, ja sam odusevljena.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1152
16.12.2013 21:39:14   
Moiraina
Jao pa ja sad vidim da sam ih nahvalila a nisam napisala koji model je u pitanju user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1153
17.12.2013 23:07:16   
mati

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mati mačkice moja user posted image user posted image
baš su lepa,to je hrvatska proizvodnja jel tako? Vidim da je cena približna ovim Kunert,sad ću da proučim razlike.

Jole svedska su. Mozda si nasla neki hrvatski sajt koji posreduje. Evo bas Emmaljunga
Sad ima bas lepih modela, ali su preskupa... Inace mi od opreme imamo kisobrancic, vrecu za zimu, navlaku za noge, torbu koja je iznutra plastificirana i poklopac se skida pa sluzi za presvlacenje i nosiljku za bebe. Sve je istod dezena... A kolica imaju odlicne amortizere.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1154
27.12.2013 18:36:08   
dunja RR
Odlična su, ja sam ih malopre provozala user posted image

Ali su skupa, izađu 70.000 sa jajetom. Ne sećam se težine :(

Ja tražim lakša jer imamo visoko prizemlje sa dosta stepenica do lifta, i dopadaju mi se Cam kolica, sa AS jajetom Maxi Cose (kompatibilni su, ista firma pravi), izađu oko 50.000, pa na to imam neki dodatni popust. Teška su 8 kg i lako se sklapaju. Mogu da se rotiraju, tj bebu mogu da okrenem i ka sebi, i napred, a i na oko su jako lepa. Imaju tri točka.

Koliko su Kunert?

U stvari pojma nemam cene inače, danas sam sticajem okolnosti bila na sastanku pa imala priliku da sve detaljno ispregledam..

IZVORNA PORUKA: Powerpuff Girl

E stvarno me zabolela glava od pretrazivanja modela kolica user posted image Osecam se kao da kupujem automobil. Meni je vizuelan momenat takodje bitan, pa mi se u nekom trenutku ucini da svi modeli isto izgledaju.
Pre neki dan sam na ulici videla ova i bas su mi se dopala http://www.bebabrestill.rs/kolica-i-dodaci-sr/abc-design-3tec-sr.html
Moram otici da vidim da li su laka za voznju i koliko su teska. Da li neka od vas ima iskustva sa ovom markom?

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.12.2013 18:50:00 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 1155
27.12.2013 18:39:42   
dunja RR
Odaj nam tajnu, stvarno me zanima :)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Jao pa ja sad vidim da sam ih nahvalila a nisam napisala koji model je u pitanju user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1156
27.12.2013 19:02:58   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

meni su stokke fenomenalna kolica, ta planiram za sledece deteuser posted image

I za njih me zanima koliko su, i na njih dobijam neki veliki popust zbog prirode posla user posted image

Za nekih mesec dva dobijaju nove modele, pa ću se malo i na njih baciti.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1157
27.12.2013 19:06:44   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

meni se svidja sto se bukvalno sve skida i ostaje samo ram sa tockovima a gore montiras sts ti treba od ovoga...

Ja sam danas ispregldela nekih 10-ak modela, i na svima se sve skidalo, tako da ostane samo ram.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1158
27.12.2013 19:11:15   
viking
Dunja, Stokke su oko 1.000 evra, samo kolica. Ali fenomenalna su!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1159
27.12.2013 19:14:39   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Leax

Draga ne znam kada trebas da se porodis a ako ce to biti u toku leta onda ti definitivno ne treba nosiljka-korpa. Moj bebac je rodjen u Junu i za iznosenje iz porodilista smo koristili auto sediste takozvano jaje koje jos uvek koristimo. Kolica smo kupili nezavisno od sedista .

Super, ovo mi je danas prošlo kroz glavu, tj. uzela bih kolica i jaje, bez korpe, a termin mi je isto u junu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1160
27.12.2013 19:32:41   
Štetica
Dunja Kunert 3u1 su cini mi se 270€

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1161
27.12.2013 19:38:39   
isidora88
bila je akcija za stokke, 20% popusta, verovatno zato sto stizu novi modeli.
kad budem trudna nadam se da ce biti nekog popustauser posted image , ili ti dunja da mi sredis nestouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1162
27.12.2013 19:53:25   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

bila je akcija za stokke, 20% popusta, verovatno zato sto stizu novi modeli.

Moguće, meni su spomenuli neku nižu cenu, čini mi se oko 800e, i na to još dodatni popust, ali meni je to nekako puno para za kolica.

Imam još vremena, mozgam još user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1163
27.12.2013 21:06:22   
dunja RR
Vik, jel ovo cena kod nas? Baš je puno ..meni danas spominjaše neke cifre ali mi se čini da je bilo manje, moguće da je neko sniženje zaista ..
Ksko god, mnnogo mi je

IZVORNA PORUKA: viking RR

Dunja, Stokke su oko 1.000 evra, samo kolica. Ali fenomenalna su!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1164
27.12.2013 21:13:43   
viking
Da, kod nas su svuda oko 105.000 dinara, u svakoj radnji u kojoj sam gledala (pre blizanaca, oni nemaju blizanačka kolica). Isidora je u pravu, moguće da stižu novi modeli pa su sad spustili cenu.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1165
27.12.2013 21:22:39   
dunja RR
Oki, hvala ti :)

Njih nije bilo danas u radnji, pa nisam ni videla kakva su, samo sa upijala informacije i cene, kada sam već tu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1166
27.12.2013 21:33:25   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Odaj nam tajnu, stvarno me zanima :)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Peg Perego Uno, napisala je Dijana user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1167
27.12.2013 23:25:30   
isidora88
evo ovaj model recimo u veterniku kosta 99000, a ovde je skuplji za skoro 50.000user posted image , ali ima popust od 20% na kupovinu online
http://www.letoshop.rs/proizvod/638122

a imas i ovaj model, on je jefitniji
http://www.letoshop.rs/proizvod/635300

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1168
28.12.2013 1:03:27   
lanajana
Mi smo do skoro koristili stokke xplory kolica. Kolica su odlicna, fenomenalno izgledaju, i lako se voze. Mi smo kupili i korpu za prvih 6meseci. Nasa beba je pre nekoliko meseci prohodala i sada smo uzeli laksa, kisobran kolica. Stokke kolica su dobra i ja sam se u njih zaljubila jos pre nego sto sam ostala trudna, ali na njih imam i nekoliko. Ne tako malih zamerki. Za sklapanje kolica potrebne su vam obe ruke i minimum 2-3 minuta. To znaci da ako ste same bebu morate staviti u auto sediste i onda nekoliko minuta sklapati kolica. Sklapanje i pakovanje kolica u gepek, nije ni brz ni lak zadatak (prvo mora da se otkaci torba, pa precka, deo koji je oslonac za noge, pa se tek onda skida sediste i na kraju sklapa ram). Probajte u nekoj prodavnici i videcete da to nije bas najprakticnije reseno. Druga zamerka je sto za svaku sitnici morate da cucnete, otvorite torbu uzmete sta vam treba i onda se opet saginjete da to vratite. Nemate gde da ni najmanju sitnicu ostavite da vam bude pri ruci. To su moje zamerke na ova kolica koja sam koristila vise od 18 meseci. Kolica jesu dobra i lepa, ali za cenu koju smo platili nisu bas najprakticnija.

Direktna veza do poruke: 1169
28.12.2013 1:27:20   
Azra_
Buduće mame, moj savet vam je da ne bacate novac na preskupa kolica. To vam kažem ja, čije dete skoro pa nije izlazilo iz istih. 1000e za kollica koja će koristiti u najboljem slučaju prvih godinu-dve?? Nebuloza! Nama je fond po tom pitanju bio prilično veliki, ali odluka je bila da ne bacamo pare. Ispostavila se ispravnom. I kolica od 300e ,odgovarajućih karakteristikama, sasvim dobro služe. Mi smo već sa manje od 1,5god prešli u tricikl. E njega jesmo skupo platili, ali to je druga priča...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu lanajana)
Direktna veza do poruke: 1170
28.12.2013 9:32:21   
Powerpuff Girl
Dunja, ja sam na kraju kupila ova ABC Cobra model, jer su super laka za upravljanje.
Cekam ovu bebu da se prvo pojavi, pa da malo poraste i onda vam tek mogu reci utiske o kolicima user posted image
Iskoristili smo ponudu da uz ova 2 u 1 kolica dobijemo za 1 dinar i njihova kisobran Takeoff kolica koja bas lepo izgledaju (na youtube, nisam ih rasklapala, jer ima joooooos vremena dok nam ne budu potrebna) user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1171
7.1.2014 12:23:28   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Azra_

Buduće mame, moj savet vam je da ne bacate novac na preskupa kolica. To vam kažem ja, čije dete skoro pa nije izlazilo iz istih. 1000e za kollica koja će koristiti u najboljem slučaju prvih godinu-dve?? Nebuloza! Nama je fond po tom pitanju bio prilično veliki, ali odluka je bila da ne bacamo pare. Ispostavila se ispravnom. I kolica od 300e ,odgovarajućih karakteristikama, sasvim dobro služe. Mi smo već sa manje od 1,5god prešli u tricikl. E njega jesmo skupo platili, ali to je druga priča...

Azra, ozbiljno sam se zamislila posle tvojih reči, jer je moj Prvi dodir sa kolicima i bio pre nekoliko dana kada sam i pitala na ovoj temi, a posle tebe još od nekih ljudi čuh istu stvar ..hvala na savetu.

Jole, čini mi se da ti imaš Kunert, da li možda ovakva KLIK ?
Da li beba može da se namešta i ka nama i ka napred?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1172
7.1.2014 17:34:39   
jole82

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jole, čini mi se da ti imaš Kunert, da li možda ovakva KLIK ?
Da li beba može da se namešta i ka nama i ka napred?

Jeste baš ta...može
Znači ne okreće se ručka nego svaki od 3 dela mogu da se postave u oba smera...al to namestiš i tako "teraš"..mi smo T okrenuli od nas kad je počela baš lepo da sedi...a tenda je velika i duboka tako da kako god da ideš beba će biti zaklonjenai od sunca i vetra..
Ima unazad malo idi (skoriji post prepiska sa Jole84) pogledaj zamerke koje su mi se pokazale tek kasnije...
Al sve u svemu zadovoljna sam veoma.... cena - kvalitet - izdržljivost po raznim terenima - zaklonjenost(ušuškanost) bebe u sva 3 dela..T februarska beba...i leti po najjačem suncu...

Enyoj the silence!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1173
7.1.2014 17:39:14   
dunja RR
Hvala Jolence!

A što se tiče težine piše da je ram 9,5 - ali ne znam onako u kompletu, da li su puno teška?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1174
7.1.2014 17:52:57   
jole82
Da to je samo ram...sa jajetom najlakša, pa s korpom teža i najteža sa sportskim sedištem a i dete teža vremenom (nemoj puno da ga hranišuser posted image ) al tim redosledom i koristiš delove...
Pa meni nisu teška...al mislim da je veći problem što su kabasta .... i moraš lift proveriti da li mogu da stanju (u većinu malih ne mogu)...
Možeš moja da probaš uživo pa da vidiš šta i kako...a možeš i kod njih u radnji...doduše ne bi trebalo da ih dižeš...al treba pogledati i uživo..

Enyoj the silence!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here