|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
14.5.2013 15:36:16   
Moiraina
Iako sam napravila čitavu nauku od biranja kolica, na veličinu korpe recimo uopšte nisam gledala user posted image Srećom pa moja kolica imaju baš veliku korpu, što se pokazalo veoma korisnim, bar meni. Nema šta nisam stavljala u nju, iako je čini mi se ograničenje 3kg težine, stavljala sam i ranac sa bebinim stvarima, stvari iz prodavnice, pijace... Meni veoma koristi što je velika.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1026
14.5.2013 16:32:21   
Meisje
Pa nemamo kola,u prodavnicu i uopste u kupovinu idemo peske ili biciklom,znacilo bi mi..al opet ako je to jedina mana..nije bas strasno.
Gledala sam kolica,stvarno su lagana,sve je na dugmence,ma savrseno

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1027
1.6.2013 14:17:52   
Meisje
Evo,izbor pao na ova:Mutsy transporter samo nam se onaj deo gde beba lezi susi... Uzeli smo polovna...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1028
1.6.2013 14:22:55   
minnica
Izgledaju čvrsto i stabilno, a i lepa su. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1029
1.6.2013 20:02:52   
Meisje
Pa eto,prioritet mi je bio da budu lagana i veliki tockovi. Bas ono malim prstem mozel levo desno nikakav napor ne treba!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1030
1.6.2013 22:10:21   
Figaro88
Mejsije svidjaju mi se bas.Meni se svidjaju kunert(valjda)slver,i chipolino nana....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1031
1.6.2013 22:48:24   
Meisje
Daj slike! Chipolino mislim da nema ovde.. Ma cini mi se da nema promasaja,sve marke su dobre

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1032
2.6.2013 12:12:21   
Figaro88
Chipolino Nana,ona su oko 22 hiljade...
user posted image
Kunert.njihova cena je 280e.
user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1033
2.6.2013 12:15:29   
Figaro88
A ovo je video za Nana video
Za Andreu nisam ja kupovala kolica,cekala sam zadnji minut pa sam zakasnilauser posted image I ne svidjaju mi se uopste.Ostalo nam je as,imamo i torbu,tako da bi nama vise odgovarala ova chipolino za drugu bebicu...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1034
2.6.2013 12:55:34   
nela79
Ja sam u prolazu vidjela nekoliko modela ovih Kunert kolica. Sve mi nekako izgledaju nisko. Ako je mama koja ih gura iole visoka izgleda kao da gura kolica za lutke.(malo preuvelicavam, ali zaista izgledaju nisko). Ako im je to jedina mana onda su super.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1035
2.6.2013 15:34:59   
anci kv
user posted image
ovo su nasa cybex topaz,uzeli u aksi na akciji 18000,uzeli i muf za noge,od rodjenja,tenda moze da se koriguje po visini deteta, a kada se prosiri bukvalno pokriva cela kolica. meni su odlicna zbog visine,laka za upravljanje i najvaznije mogu sama da ih spakujem u kola.sve se pere u masini

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1036
3.6.2013 14:34:49   
Meisje
Uh,ova Kunert izgledaju strava!

Nela u pravu si,neka izgledaju nisko,ja recimo mogu drsku da podesavam na tri visine,ova najniza je za decu a meni odgovara i srednja i najvisa..

Evo nasa sa korpom gde lezi bebauser posted image
user posted image

Ps. super su vam cene,ovde nova nema ispod 400eur

< Poruku je uredio Meisje -- 3.6.2013 14:35:54 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1037
3.6.2013 14:42:44   
Štetica
Jole82 je pisala o tim Kunert kolicima,cini mi se da ih ona ima,a koliko sam iz njenih postova shvatila ona je visoka zena,i da su joj ta kolica ok. Verovatno imaju mogucnost podesavanja rucke za upravljanje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1038
3.6.2013 15:25:26   
Meisje
Meni se jako svidja opcija sto su prednji tockovi okretni za 360C tako da ti ne treba nikakav napor kad skreces i sto je sve rasklopivo/sklopivo na dugmence

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1039
3.6.2013 15:30:00   
bonita
Mei kolica su preslatkaaa user posted image user posted image user posted image
I kod nasih kolica su tako tockici napred,okrecu se,a mogu i da se blokiraju user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1040
3.6.2013 15:38:55   
minnica
Mi ćemo verovatno kupiti OVA. Danas smo ih gledali i mm-u su se jako dopala.

No need to run and hide

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 1041
3.6.2013 15:41:12   
bonita
user posted image

user posted image

Evo su nasa user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1042
3.6.2013 18:58:12   
Figaro88
Bonita,Mei kolica super izgledaju.
Minice ova kolica su dobra,a i lagana su.Ja sam ih gledala kad sam bila trudna sa A,ili slicna njima-davno je bilo,i bas su mi se svidelauser posted image

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 1043
3.6.2013 20:19:23   
jole82

IZVORNA PORUKA: Štetica

Jole82 je pisala o tim Kunert kolicima,cini mi se da ih ona ima,a koliko sam iz njenih postova shvatila ona je visoka zena,i da su joj ta kolica ok. Verovatno imaju mogucnost podesavanja rucke za upravljanje.

Yup user posted image

Stvano sam prezadovoljna kolicima...a i Teodora(voli da se vozi u njima i da spava u njima u stenji jer su jako udobna zbog amortizera)...i demantujem da su kolica niska...iako stvarno na slikama deluje da jesu...ja sam skoro 180, a mm 190..i oboje ih opusteno vozimo...da ima 5 pozicija za rucku...
Stvarno se lako voze i prednji tockovi se okrecu za 360 tako da se lako i skrece....a islii smo i u off road avanture po travi i sumi i nista kolica cela....
A tek sto moze da se potovari u njih (korpu dole) i da se okaci o rucku...(taman staje i ona torba sto se dobija u porodilistu...koja je ipak veca od one sto ide uz kolica)...kad idemo u setnju opusteno mogu da svratim u mini nabavku ili do pijace i sve potrpam dole u korpu i ruke slobodne user posted image
I jos jedna super stvar je sto se tockovi stvarno lako skidaju...sto dosta znaci kad je ovako mrljavo vreme, da ne kaljam po stanu...pa pre nego udjemo u stan ja unesem T unutra (dok smo se vozili i u jajetu...skinem jaje sa kolica i unesem je) skinem tockove i operem ih u kadi...mozda zvuci kao cimanje...al lakse mi je to nego da perem parket i tepihe svaki put kad padne kisa...
Jedino sto realno moze da predstavlja problem, jeste to sto su kabasta i teska i ne mogu da stanu u bas male liftove...meni se potrefilo da gde god idem nemam problem sa liftom a ni sa snagom(pa treba razmisliti i o tome)..ja vozim punta i staju mi polozeno u gepek sa sve sportskim sedistem al oborim naslon pozadi...a ako neko sedi pozadi onda ne obaram naravno naslon, nego da bih mogla da zatvorim gepek-skinem jedan(gornji) tocak user posted image
A jaje i dalje koristimo kao AS...dok je bila bas mala podmetala sam neki peskir pod guzu malo da izravnam, a sad ni toga nema...udobno joj je i cesto zaspi dok se vozimo..gledala sam sva ona sedista sto su za grupu 0+ kojima mozes i nagib sedista da pomeras....pa onde malte ne dete sediuser posted image ..naravno imas i ona sedista sto kostaju kao ceo set ovih kolica....a ovo jaje mozes lepo da zavalis na sediste koliko treba i fino uvezes, tako da je beba malte ne u lezecem polozaju i onda nisu problem ni duze voznje sto znaci kad je bebica bas mala...
I da...svaki deo je bas bas ususkan...misslim za zimu...imas dunjicu za svaki deo...T je februarska beba...ni jednom je nisam trontala u skafander i slicno...nego njeno odelce preko nje cebence, preko dunjica a ima i onu ...ja je zovem "nadstresnica"user posted image i bebica je toliko ususkana i od zime i od vetra..uvek joj je bio topao nosic napolju...a sad kad je toplo..na sportskom sedistu je bas duboka ta "nadstresnica: tako da ni jednom nisam morala da kacim pelene...sto sam videla da mnogi rade, jer bebi ide sunce u glavicu...
Eto raspisa' se ja...al stvarno sam prezadovoljna kolicima i svime sto ide uz njih user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1044
3.6.2013 21:49:17   
Meisje
Bonita vec te vidim kako vrckas u njima! Mnogo mi se svidjaju ma.zetic da se baskari ko.beg!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1045
4.6.2013 16:59:56   
jance
...ako nisam vec pisala na temi, opet da pohvalim : Inglesina Zippy! imamo Hyundai Getz i to su JEDINA kolica na trzistu koja mogu da nam stanu u gepek a da su za novorodjence, iliti da imaju pun lezeci polozaj. kupili smo polovna (hvala zivka za dojavu :) ), pa smo posle za njih nasli i AS jaje sintezis, koje ima bazu za kola. da, kolica imaju 7.5kg (Ogijeva Bertoni Plasma je imala 14.5), i imaju na strani rucku pa se nose u jednoj ruci, bukvalno. da sam bila pri zdravoj pameti kad smo kupovali Ogiju, pa da smo tad kupili nova, novi model.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1046
5.6.2013 10:18:53   
Janncica
Samo da podelim svoje iskustvo sa Hauck malibu. Dobili smo ih na poklon od mojih roditelja. Izgledaju lepo,ali ja sam skroz razocarana. user posted image Pokretljivost i upravljanje,sve ok,ali ono gde lezi beba je glupost ziva. Dok je bio mali sve bilo ok. Stavim cebence ispod,on lezi u njima...milina....Ali kako je veci i hoce da je malo podignut,muke imamo. Naslon se podize pomocu trake,on velik,cudan polozaj,materijal klizi,leti mi dete po kolicima.Cim se malo mrdne zaljujaju se cela kolica. Nestabilna su mi skroz. Tako da koristimo sekina kolica Chipolino pooky. jesu malo razdrnana,ali mu je super kad ga podignem na 30 stepeni,ususkan,nema gde da mrdne.
Ja se samo nadam da ce kad bude cvrsto sedeo moci opet u Hauck kolica.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1047
7.6.2013 0:21:25   
Leax
Drage moje ako neko ima iskustvo sa ovim modelom Chicco kolica molila bih da napise. Nama trebaju laka kisobran letnja kolica ,koja ce zauzeti malo mesta u autu a opet da budu udobna nasem svrci i da moze da pajki u njima dok se voza . user posted image
user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1048
7.6.2013 12:18:38   
minnica
Evo OVDE više o kišobran kolicima.

No need to run and hide

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1049
7.6.2013 13:13:31   
majared
Enjoy fun Chicco kolica 0+. Izgledaju svetski, Javljam kako su se pokazala u praksi. ono sto sam isprobala je otvaranje i zatvaranje, vrlo jednostavno i lagano

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here