|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
4.4.2013 11:43:07   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Snelle

Slažem se da ljubičasta nije striktno ženska boja, ali ova imaju cvetiće i leptiriće user posted image

Vidi stvarno user posted image
pa lepo uzmeš fudbalsku loptu,kao što ti reče Lesica,i prišiješ krpice,baš bi bilo simpatično user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1001
4.4.2013 11:44:00   
majared
Meni takva kolica izgledaju sasvim OK. Da li si zadovoljna sa njima?

< Poruku je uredio majared -- 4.4.2013 11:45:23 >

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1002
4.4.2013 11:45:51   
Snelle
Lesice, a gde da kupim te prišivke?
Majo, zadovoljna sam njima, ne bih ih menjala.
Ma mogu da se pravdam da mu je mama pejzažni arhitekta pa su kolica morala da budu u skladu sa time user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 4.4.2013 11:46:13 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1003
4.4.2013 11:47:04   
nata11

IZVORNA PORUKA: majared

IZVORNA PORUKA: Trcosava

E šta kažete na ova kolica? user posted image
user posted image

Zet mi radi u bmw-u, baš ću da ga pitam da li su dobili ovakav model. Ovo ti dođe 2 u 1, voziš kao kola sa posebnim sedištem za bebe. user posted image

Jos kad bi ova kolica imala i akumulator pa lepo i ti stanes iza i vozikas se user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1004
4.4.2013 11:47:32   
Leax
Trco ona kolica sa tri tocka su superuser posted image ali su malo glomazna za nas auto tj. gepek jer im moras svaki put skidati tockove da bi stala .Tako da nama to nije bilo prakticnouser posted image
A ova kolica-bicikli su me odusevila KLIK dusu dala za skidanje kilauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1005
4.4.2013 11:49:26   
lesica
Snelle u radnjicama sa pozamanterijom, a možeš i sama da poskidaš sa neta ideje, pa ih preneseš na platno. Malo kreativnosti, moliću! A znam da je imaš.
Naša kolica su bila teget, pa narandžasto-siva, i na kraju crno-crvena ( to je taj naš raspored prerastanja istih)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1006
4.4.2013 11:55:11   
anci kv
mi smo kupili crveno borda cybex topaz kolica,po meni univerzalna,pa sad bio decak ili devojcica,to nam je sto nam je.
a ova bmw su odlicna koska za one mame sto kupe nabudzena preskupa kolica ne da bi bila udobna za bebu vec da bi se pokazale po gradu,a jos kad bi mogle da ne skidaju cenu..

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1007
4.4.2013 12:01:17   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: anci kv

mi smo kupili crveno borda cybex topaz kolica,po meni univerzalna,pa sad bio decak ili devojcica,to nam je sto nam je.
a ova bmw su odlicna koska za one mame sto kupe nabudzena preskupa kolica ne da bi bila udobna za bebu vec da bi se pokazale po gradu,a jos kad bi mogle da ne skidaju cenu..

potpuno se slažem, na svu moju žalost poznajem par takvih - samo da se vidi da se ima para

EDIT: Leax, ovo bre mnogo dobra ideja, samo DVA točka NAPRED???? Malo mi to nelogično. Kul bi bilo da ima mesta za još jedno pozadi (stariju da nataknem pa oko Bleda da vozim user posted image )

< Poruku je uredio Trcosava -- 4.4.2013 12:02:47 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1008
4.4.2013 12:10:11   
Leax
Evo sestro slatkauser posted image resenja i sa dva deteta
user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1009
4.4.2013 12:53:19   
lady_b
Snelle gdje god se prodaju materijali, konci, dugmići, imaš i te stikere..
A koji je to model kod tebe, nešto mi liče na Chipolino Ultra?

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1010
4.4.2013 16:01:46   
Snelle
Lady, jeste, to je taj model!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1011
4.4.2013 16:21:18   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Leax RR

Evo sestro slatkauser posted image resenja i sa dva deteta

Ma jesi baš morala da nađeš, ha? user posted image user posted image Šta sad, moram oko Bleda uffffffffffff!! Ali ček ček, nađem mu ja manu - neću jedno iza drugog user posted image ja bi jedno napred, drugo do pozadi (DETEuser posted image )

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1012
7.4.2013 10:20:31   
buba.marica
Mi smo kupili kolica u Lazzaru , cena je potpuno ok za nase uslove po mom misljenju , 19000 su placena , toliko su slicna inglesininim kolicima da sam bila zapanjena, cak po meni , velika prednost je za mene licno sto su laksa, kada sam probala da rukujem sa njima i ovim stomakom odusvila sam se jer inglesinina nisam mogla da maknem ... e to je sad neki moj licni osecaj ...
Evo i slicice nasla sam je na netu i boja i sve je identicno nasim kolicima ... Imaju mnogo polozaja, zapravo sve sto treba, sklapaju se kao kisobran , dobili smo i jaje za iznosenje bebe sto je zapravo nkon toga i autosediste do 13kg .... zaista za svaku preporuku .... Izvinjavam se u napred jer nisam iscitala temu ako sam ponovila neciju preporuku user posted image

user posted image

< Poruku je uredio buba.marica -- 7.4.2013 10:22:45 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1013
8.4.2013 9:50:45   
lady_b
Fina su Bubo, slična onima koje mi hoćemo da kupimo user posted image

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 1014
8.4.2013 10:14:55   
majared
Super Bubo, baš sam htela da pitam za Lazarro kolica. Naleteli smo mm i ja pre neki dan na sasvim nepoznatu ženu na ulici i spopali je sa pitanjima. Vidim nisu neka fensi ali izgledaju stabilna, kaže ona da već drugo dete vozi u njima. Nisam uspela na netu da nađem cenu ali ovo što si ti spomenula je sasvim OK.

< Poruku je uredio majared -- 8.4.2013 10:15:57 >

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1015
8.4.2013 10:22:15   
Trcosava
Ju! Evo za vas ig Srbije, nađoh neka sasvim pristojna komplet kolica! Sa sve onom tvrdom korpom i jajetom!! Samo 269€ - meni to ne zvuči nešto mnogo

KLIK

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1016
8.4.2013 14:49:41   
lady_b
Baš su žene pisale na prethodnim stranicama pisale o tim kolicima.. super su, a ima i finih dezena. Evo i LINK

< Poruku je uredio lady_b -- 8.4.2013 14:50:41 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1017
10.4.2013 16:18:38   
Mama Dunja
Da li neko koristi bertoni kolica?
Mi imamo neka pozamljena i cini mi se da su dobra ali ovom mom malom tajsonu su uska za spavanje pa cemo kupiti nova. A cini mi se da je ta marka i povoljna i dobra. Ima li neko iskustva?

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1018
10.4.2013 17:00:21   
Sanja90
Mi smo kupili kolica pre 3 god. za 7000din. za prvu cerku,imaju sve ful kao i ona sto kostaju 20 000din pa navise. Ne mogu da se setim koja je marka,al bas super da smo naleteli na tako jeftina kolica i kvalitetna.Jos uvek nam traju i treca beba ce se vozati u njoj. Trenutno se nalaze napolju pa kad budem izasla pogledacu koja je markauser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Mama Dunja)
Direktna veza do poruke: 1019
11.4.2013 14:38:26   
janabons

IZVORNA PORUKA: Mama Dunja

Da li neko koristi bertoni kolica?
Mi imamo neka pozamljena i cini mi se da su dobra ali ovom mom malom tajsonu su uska za spavanje pa cemo kupiti nova. A cini mi se da je ta marka i povoljna i dobra. Ima li neko iskustva?

Citala sam dosta zamerki tim kolicima,ja licno kad sam ih probala u radnji previse su mi bila glomazna i uska

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Mama Dunja)
Direktna veza do poruke: 1020
11.4.2013 14:39:15   
janabons
Za te pare, ljudi su mnogo zadovoljniji sa Lazzaro i Pegolini kolicima

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1021
11.4.2013 19:18:59   
minnica
Mi imamo OVA kolica od prvog deteta. Prilično smo bili zadovoljni njima, ali smo ih dosta koristili pa su malko razdrndana. Ja sam mislila sad da uzmemo neka laka letnja kolica koja mogu da se koriste od rođenja, pa da kombinujemo. Ova mi se dopadaju GRACO MIRAGE. Ima li neko iskustva sa njima?

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1022
23.4.2013 10:35:46   
kacapn
Vidim da dosta mama pise o Kunet kolicima, pa cu vas zamoliti da napiset_e neka vasa iskustva. Juce sam recimo procitala da Kunert imaju lose tockice user posted image , sto mi se na fotografijama cine kao kvalitetni, ali ipak su to fotografije i sve sto je novo je dobro. Drugo pitanje bi bilo ima li neko RAF POL kolica, maltene su ista kao Kunert, ali je pednost sto se moze kupiti set_ 2 u 1. Da napomenem, tezina kolica, velicina, nije bitno nista od toga, samo zelim da izmedju ova dva proizvodjaca izaberem kvalitetnijeg. Svaki komentar bi mi dobrodosao, ipak posle par meseci traganja, sveo se izbor na ova dva. KAzem jesu skoro isti modeli, ali ipak, iskustva mogu da presude. Hvala unapred :)

< Poruku je uredio kacapn -- 23.4.2013 10:36:29 >

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1023
14.5.2013 12:27:57   
Meisje
Koliko je bitno da se ima velika korpa na kolicima,mislim za stvari,ako idem u prodavnicu i tako to? Gledam jednu marku ali imaju malu korpu..
Quinny

(odgovor članu kacapn)
Direktna veza do poruke: 1024
14.5.2013 15:24:40   
minnica
To je sve individualno. Zavisi da li ćeš kolica koristiti u te svrhe. Ja ih nisam koristila za kupovinu, ali sam u tu korpu stavljala kengura, ćebence i sl. Na primer, meni je važnije da toj korpi možeš pristupiti kad su kolica u ležećem položaju, nego da je velika.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here