Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.3.2013 22:36:30
|
|
|
|
majared
|
Što više gledam sve mi je manje jasno. Da li mi je uopšte potrebna trio verzija kolica, odnosno nosiljka, fotelja za auto i kolica. Mislim, koliko ću dugo moći da koristim nosiljku. A ako kupim obična svakako ću morati da kupim sedište za kola i nosiljku pa dođe na isto. . Konkretno su u pitanju Chicco kolica, potražiću i druge modele da uporedim ali mislim da budze kolica bez potrebe.
< Poruku je uredio majared -- 30.3.2013 22:38:48 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.3.2013 23:03:49
|
|
|
|
Sanchy
|
Nisam gledala ticker pa ne znam kada ti je termin ali ako je na jesen,zimu trebaju ti kolica sa cvrstom korpom i za iznosenje i za setnju i kad idete kod lekara..ako se uskoro poradjas onda mozes da kupis i kolica dva u jedan sa as a za iznosenje kupis obicnu platnenu korpu .
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.3.2013 23:06:34
|
|
|
|
Leax
|
Draga ne znam kada trebas da se porodis a ako ce to biti u toku leta onda ti definitivno ne treba nosiljka-korpa. Moj bebac je rodjen u Junu i za iznosenje iz porodilista smo koristili auto sediste takozvano jaje koje jos uvek koristimo. Kolica smo kupili nezavisno od sedista .Meni je bilo bitno da se lako sklapaju tj.rasklapaju jer cesto idemo kod baba i deda pa da mogu da stanu u gepek auta koji nam i nije bas veliki , da beba moze da gleda u mene a kada malo poraste da moze da gleda u pravcu gde je vozam i da im je naravno pristupacna cena Nekako se potrefilo da je u Aksi bilo snizenje Hauck kolica,kada smo ih kupovali, pa smo se odlucili za njih i jako sam zadovoljna njihovim kvalitetom tako da mogu da ti ih preporucim
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.3.2013 23:19:06
|
|
|
|
Moiraina
|
Ja imam Peg Perego Uno, sada se u njima vozi drugo dete i kao nova su, prezadovoljna sam. Cena im jeste malo jača (s obzirom na to da su to samo kolica bez dodataka), ali mi smo ih dobili (tj. ja izabrala, SiS finansirali ). Kada su u skroz ležećem položaju i kada se navuče ona navlaka preko, izgleda baš kao korpa, okreće se ručka (što mi je bilo posebno bitno, manje zbog sunca a više zbog vetra), imaju dva velika točka što je super za neravne terene... Nisam im za 2,5 godine našla nijednu manu, a koristila sam ih maksimalno, da ne pominjem da sam i jednog i drugog i po stanu u njima vozikala i preko dana su spavali u njima (tj. ovaj mali još uvek). Auto sedište smo kupili odvojeno i u njemu smo oba deteta izneli iz porodilišta.
< Poruku je uredio Moiraina -- 30.3.2013 23:21:11 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:15:17
|
|
|
|
Trcosava
|
E šta kažete na ova kolica?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:17:31
|
|
|
|
adulence
|
jao videla sam ih jutros na facebook-u...ahahahahhha....genijalno...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:17:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Genijalna kolica, zamisli samo kako bi nas gledali da ih prošetamo ulicom Stvarno sjajna kolica, BMW od malih nogu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:31:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Adulence, odatle sam ih i skinula Mislim, sve sve ali roze sedište???? Pa jeste videle i jedan BMW sa roze sedištem? De sad, da ne idem OT, Ja bi tako rado uzela ''nova'' kolica, na tri točka sa spojenom ručkom, ali žmu kaže da nemamo finansija za to (iako sam našla neka za nekih 80-100 € polovna) jer ova koja imamo sada malo teže idu na offroad, idu, ali truckaju... Uff
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:45:08
|
|
|
|
lady_b
|
Ajme kako upravljati ovim kolicima, ona vjerovatno idu samo ravno nema skretanja Nego, i ja nađoh jedna kolica..čula sam dosta pohvala, kopija su Peg Perego u pitanju su OVA kolica..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:49:57
|
|
|
|
adulence
|
lady ja imam pegolini play kolica koja su ista kao ta jungle i jako sam zadovoljna pritom su bila jako povoljna...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 8:52:50
|
|
|
|
lady_b
|
E hvala ti na odgovoru.. I meni se čine skroz ok, i lagana su i laka za upravljati(bar koliko smo u radnji probavali) a i kad se sklope nisu velika
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:02:43
|
|
|
|
nela79
|
Zene moje, mi kad smo kupovai Vanji kupili smo Inglesinina kolica. Bila na snizenju, Vanja dobio roditeljski dodatak i mi potrosili sve na njegova kolica. Kolica su OK. Nemaju nekakve posebne dodatke. Evo i matija se i vozio u njima al sad kad kontam bilo je toliko jeftinijih a sa istim funkcijama. Ne trcite samo za imenom, i one sa malo manje poznatomk markom ce vam sluziti. Pogledajte i samo dobro sasvih strana, uporedite i sigurno ce te napraviti pravi izbor
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:18:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Lady takva su naša, peg perego (uzela sam polovna isto, ali smo bukvalno sve komplet sa jajetom, podloškom za jeje za auto i onom velikom tvrdom korpom platili 250€), i eto - za ravno su super, za kamenčiće i to...ne baš Meni se đa dizajn ufff..joj kako im beše ime a! nađoh ova su mi taaaaaaaaaaaako dobra - ali samo ako je letnje dete jer uz njih ne ide ništa KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:26:04
|
|
|
|
Lu
|
Trco, ova gore bmw kolica, predpostavljam da su lako sklopiva i stanu u svaki gepek
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:29:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Trco, ova gore bmw kolica, predpostavljam da su lako sklopiva i stanu u svaki gepek Naravno mila, pod uslovom da voziš kamion ili poveći kombi! Nema šanse da ne stane
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:34:16
|
|
|
|
Snelle
|
Uh, kolica! Mi imamo prava ženska kolica, evo OVA. Jel glupo da šetam dečaka u njima? S jedne strane me baš briga, a sa druge - jadno dete, svi će misliti da je devojčica
< Poruku je uredio Snelle -- 4.4.2013 9:35:22 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:38:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Uf generacijo, baš su žesnka Ako te teši, za Anu su govorili da je dečak sa sve šnalom u kosi (ok bila je plava šnala ali SVEJEDNO) Naša su črvena, neutrala -tako da mi svejedno šta će biti. Veće sedište je plavo-sivo-crno, ali to me baš zabole šta će reći. Ne znam... ja bi iskreno ako bi imala love uzela drugu boju. Možete li da ih prodate?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 9:39:05
|
|
|
|
lesica
|
Svidjaju mi se BMW kolica Snelle, ma uvek možeš da kupiš neke stikere i prišivke sa autićima, loptama... i da polepiš/prišiješ Opusti se, ionako će ih brzo prerasti pa možeš mališu da počastiš sa kišobran kolicima u "muškim" nijansama.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 10:31:57
|
|
|
|
lady_b
|
IZVORNA PORUKA: nela79 RR Ne trcite samo za imenom, i one sa malo manje poznatomk markom ce vam sluziti. Pogledajte i samo dobro sasvih strana, uporedite i sigurno ce te napraviti pravi izbor E slažem se sa ovim! U toj radnji gdje smo gledali ona kolica imali su i Peg Perego modele, ali trgovkinja neka fina ženica pa nam je ona savjetovala da ne moramo da plaćamo skuplje kada su ova kolica kopija njihova.. Snelle ženo šta te briga, ja da sam tvom mjestu ne bih kupovala nova kolica, pa zašto i bi ako su ti ta još u dobrom stanju? Nek misli ko šta hoće..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:30:47
|
|
|
|
Snelle
|
Lady, pa da znaš da me baš briga. Kud ću sad još nova kolica da kupujem. Kolica su još uvek funkcionalna, ja sam se na njih navikla, odgovaraju mi, pa sad, neće se beban osećati manje muško zbog njih A lepo mi je mm govorio kad sam ih kupovala da ne uzimam tu boju, a ja nisam htela da slušam
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:34:22
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava E šta kažete na ova kolica? Zet mi radi u bmw-u, baš ću da ga pitam da li su dobili ovakav model. Ovo ti dođe 2 u 1, voziš kao kola sa posebnim sedištem za bebe.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:36:15
|
|
|
|
Jole84
|
Snelle po meni ljubičasta nije striktno ženska boja kao na primer roze Baš su lepa,što da se izlažete trošku kad već imate...Moja drugarica šeta devojčicu u teget kolicima,koga uostalom briga,baš tu bojiš voliš i tačka
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:39:47
|
|
|
|
Snelle
|
Slažem se da ljubičasta nije striktno ženska boja, ali ova imaju cvetiće i leptiriće
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:40:10
|
|
|
|
nela79
|
Moja su OVAKVA Nekakva su univerzalna. Nisam se ja pravila pametna kad sam ih kupovala, sreca pa su bas ova bila na snizenju. Ne znam sta bi da su bila roza sa cvjeticima, a ja dosla po kolica za djecaka
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.4.2013 11:42:31
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Slažem se da ljubičasta nije striktno ženska boja, ali ova imaju cvetiće i leptiriće Kupi prišivke autića i našij, lepo ti kažem. Što bi kupovala nova kolica, ma daaaj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?