|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
11.3.2013 14:22:36   
anci kv
ma koja ti se vise svide ta i uzmi.sto vise razmisljanja,vise si neodlucna. ja sam rezervisala cybex topaz lipstick crvena

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 951
14.3.2013 18:47:56   
viking
Meni su super Stokke kolica, ako ikada zatrudnim, volela bih da imam njih, zgodna su jer su visoka što je super za svakoga ko ima probleme sa leđima, kao ja.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 952
14.3.2013 20:23:13   
anci kv
lepa jesu ali brate cena ubija

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 953
14.3.2013 20:49:14   
viking
To je istina, i ne pada već godinama... Ali s druge strane, ja imam diskus herniju, nema šanse da podignem dete (za sada tuđe :) iz niskih kolica...

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 954
14.3.2013 21:36:42   
jance
hauck Condor kolica, ima neko iskustva?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 955
14.3.2013 21:55:06   
anci kv
ma to je onda druga stvar.uostalom,smatram da mi zene najbolje znamo da se odlucimo sta je za nas najbolje,ipak mi cemo sa bebom najvise provoditi vreme.
meni je bila presudna laganost kolica,visina,brzina sklapanja i zauzimanje malo mesta u autu. jesam zahtevna ali smatram da kolica treba da budu jedna od boljih invensticija. uostalom,nadam se da cu biti stalno u nekom pokretu kao i sad

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 956
14.3.2013 22:48:25   
viking
Šta su za muškarca kola, to su za ženu kolica user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 957
14.3.2013 23:12:20   
anci kv
jao,ja sam i za kola velika picajzla!!
user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 958
14.3.2013 23:27:39   
viking
E, pa onda ti nema pomoći user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 959
15.3.2013 8:28:52   
anci kv
to i mm kaze

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 960
15.3.2013 10:23:21   
MarijaBg
IZVORNA PORUKA: lady_b

planiramo uzeti OVA kolica.. Da nema možda nekih iskustava?

Mi ih imamo user posted image U principu sam zadovoljna, ali sad da kupujem opet, ne bi ih uzela user posted image
Evo za i protiv:
*ogromna su i sklopljena i rasklopljena!!! Nama staju u gepek, ali imamo ogroman auto. U 90 posto gepeka nece stati! Toliko su siroka da se kroz uza vrata jedva (ili ne) provuku...
*Teska su kao tuc - oko 15 kg! Mi smo ih posteno izvozali do bebinih 6-7 meseci a onda kupili kisobran. Iako zivimo u kuci, ja nisam mogla vise da ih teglim.
*neki sitni plasticni delovi su prilicno brzo pukli. Mada to moze da se lako zameni...
*imaju super tendu, ogroman onaj pokrivac-zastitu, koju smo maksimalno koristili, bas je beba ususkana u njima, tako da u set_nju mozete po kisici, vetru, zimi...
*udobna su
*imaju velike tockove, pa lako idu preko ivicnjaka, po travi...
*prilicno su visoko, sto nam je bilo bitno, jer smo dzinovi
Ako te jos nesto zanima, pitaj user posted image

< Poruku je uredio MarijaBg -- 15.3.2013 10:24:05 >

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 961
15.3.2013 10:47:24   
jance

IZVORNA PORUKA: viking RR

Šta su za muškarca kola, to su za ženu kolica user posted image

vrlo tacno! vozimo se gradom, mm prepoznaje marke i modele automobila a ja marke i modele kolica user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 962
15.3.2013 15:45:13   
lady_b
Marija baš ti hvala na objašnjenju user posted image

Znam da su teška i zbog toga se dvoumim, ali i ostala kolica koja sam gledala su teška oko 11-12kg pa mi to i ne znači toliko.. A da su velika-jesu ..i mogu nam stati u gepek user posted image

Uglavnom meni je bitno da su laka za upravljanje i da budu bebi udobna.. Znači tu si dala plus user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 963
15.3.2013 19:48:53   
Sanchy
Lady b mi imamo chip.perfektu,slazem se sa Marijom u pogledu tezine s tim sto su perfekta 12 kg tako bar pise na njihovom sajtu ja ih nisam merilauser posted image ...slazem se i u vezi svega ostalog sto je napisala za Dakotu isto je i za perfektu,s tim sto se kod Perfekte rotira i celo sediste tako da moyes da gledas u bebu ako hoces ,ne znam da li to moze kod Dakote..koristimo ih non stop i po raznim terenima i nista se nije razglavilo i slicno,takodje nista nije puklo ,sve je kako smo ih kupili...takodj jaje koje ide u kompletu sa njima,ako hoces,je skroz ok ,ima i onaj ulozak za skroz malu bebu tako da joj drzi glavicu ,,,eto pa pogledaj i ovaj modeluser posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 964
16.3.2013 20:47:05   
lady_b
Hvala Sanchy pogledaćemo kakve još modele imaju.. Čini mi se da nisu loša ni Pooky ili Ultra što se Chipolina tiče..

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 965
16.3.2013 22:00:15   
MarijaBg
Lady, Ultra imaju 2 mane: kad se okrenu licem prema mami, kratak je rukohvat i udaraju noge u kolica dok ides. Kad je sediste spusteno, ne mozes nista iz korpe da uzmes!

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 966
16.3.2013 22:27:18   
Sandricak
Ja toplo preporucujem Space plus kolica. Udobna su, imaju velike tockove, tri polozaja, rucka moze napred i nazad, imaju zimsku navlaku, veliku korpu. Jedina mana im je to sto nemaju kaiseve da se dete veze preko ramena, pa moze da se izvuce kad pocne da ustaje samo, ali samo ja prebacila kaiseve iz autosedista i tako otklonila tu manu.
Mi smo ih sa autosedistem uzeli za jako malo para. Sutra mogu ubaciti sliku ako neko zeli da vidi(sad kuckam sa mob-a), a mozete ih ukucati i na google-u pa pogledati...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 967
16.3.2013 22:33:21   
Snelle

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Lady, Ultra imaju 2 mane: kad se okrenu licem prema mami, kratak je rukohvat i udaraju noge u kolica dok ides. Kad je sediste spusteno, ne mozes nista iz korpe da uzmes!

Tačno!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 968
17.3.2013 13:16:54   
lady_b
Uh , pa lakše bi mi bilo da kupim auto! user posted image

Juče sam se baš razočarala.. iskreno, ne daju mi se sad neke pare za kolica, kada će mi svejedno služiti do ljeta/jeseni.. A ova Dakota su bila oko 150evra, i juče odem da vidim još jednom šta kako, kad ono sezonsko sniženje..ja reko SUPER, kad ono Dakota skuplja za 30evra! Kakvo je to sniženje?! Vjerovatno zato što ide proljeće pa zato digli cijene? Neću ih sada ni kupovati, kad se beba rodi, onda ću..

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 969
17.3.2013 13:30:47   
MarijaBg
ladyb, uvek je bebi oprema skuplja s' proleca, jer tad izbacuju nove modele/dezene. Ako uhvatis sad nesto na snizenju od starih dezena, kupuj, posle ces tesko naci... Pretrazi sve online prodavnice! Pogledaj i Pegolini kolica, ja sam se ozbiljno interesovala za njih kad smo kupovali, imaju lepe modele, jeftine, a moze rucka da se okrece, sto je meni bilo presudno u izboru kolica. Od Chipolina imas i Leo, super su skroz, malo manja, ali duplo jeftinija, a imaju sve opcije. Ja sam od njih odustala jer su tockovi manji, kao da bebi bude udobnije, a bebe ustvari vole da se truckaju user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 970
17.3.2013 13:38:28   
Ivanka 75
Ne komplikujte sa nekim teškim kolicima, Chicco kišobran ili Peg perego su sjajna, meni krivo što smo dobili kolica pa nisam mogla da biram. Mislim da su ova ipak najbolja, pa nećete sigurno šetati dete do mesec dana, već sa 5-6 meseci će pomalo da sedi i biti duplo teže. Moje je sa 6 meseci imalo skoro 10kg pa to plus 12kg kolica ludilo uza stepenice. lakša kolica, lakše za vozača istih user posted image
Lakša kolica su zakon, dete postaje teže pa i kolica teža, ako još treba da putujete pa pakovanje kolica u kola, zauzmu pola gepeka ili galerije.
Razmislite o tome...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 971
17.3.2013 13:45:24   
MarijaBg
Peg Perego najjeftiniji model kome se okrece rucka je 40 hiljada, bez bilo kakvih dodataka! Ne moze svako da ih kupi, nazalost user posted image
Ja sam u startu znala da cu uzeti i kisobran kolica, tako da mi je ispalo super. I ne mogu da zamislim kako bih funkcionisala celu proslu godinu bez istih user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 972
17.3.2013 21:48:41   
Sanchy
Peg pereg piko ili pliko ne znam tacno,nikako,,,imala sam prilike da vozim bebu u njima desetak dana na odmoru posto nisam ponela nasa kolica,rucke razdrmane,nema sanse da okrenem kolica jednom rukom kao sto sam navikla sa mojim,,tesko skrecu sto znaci da je problem u tockovima a pri tom to su nova kolica koriscena sest meseci prethodno,,,,uporedite sami kada lkupujete ,obavezno provozajte kolica po radnji,peg pereg je bas na dobrom glasu a ja sam bas bila razocarana,svaki dan sam se nervirala sto nismo poneli nasa kolica

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 973
18.3.2013 11:18:05   
MarijaBg
Ja bih se uvek pre odlucila za jeftinija prva kolica, a onda dobra kisobran, npr Maclaren! Kisobran kolica se mnogo vise izvozaju, dok je beba mala idete u setnje na 2 sata, a kad malo poraste (od 4-5 meseca) mozete da zujite ceo dan user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 974
19.3.2013 19:05:14   
janabons

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

ladyb, uvek je bebi oprema skuplja s' proleca, jer tad izbacuju nove modele/dezene. Ako uhvatis sad nesto na snizenju od starih dezena, kupuj, posle ces tesko naci... Pretrazi sve online prodavnice! Pogledaj i Pegolini kolica, ja sam se ozbiljno interesovala za njih kad smo kupovali, imaju lepe modele, jeftine, a moze rucka da se okrece, sto je meni bilo presudno u izboru kolica. Od Chipolina imas i Leo, super su skroz, malo manja, ali duplo jeftinija, a imaju sve opcije. Ja sam od njih odustala jer su tockovi manji, kao da bebi bude udobnije, a bebe ustvari vole da se truckaju user posted image

Ja sam gledala i malo provozala u jednoj radnji pegolini play model, skroz mi je ok i zadovoljava sve moje kriterijume i srela mamu koja je prezadovoljna sa tim kolicima,jos cu razmisliti za koja cu se odlucitiuser posted image , al da dajem velike pare necu sigurno,imam kisobran kolica os sestre,tako da ce mi ova trebati do zime i to je to
Evo linka, ako nekog interesuje http://www.oxo.rs/proizvod/pegolini_decija_kolica_play_novo-4732155

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here