|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
18.2.2013 17:16:16   
lady_b
Ma da, sve zavisi od modela.. Gledala sam na sajtu njihovom, ali cu morati otici to pregledati uzivo.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 926
23.2.2013 17:00:24   
*Boo*
Pozdrav. Zanima me da li neko ima iskustva sa Cybex Onyx kolicima?user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 927
23.2.2013 17:10:17   
anci kv
ja sam gledala u aksi cybex topaz i odusevljena sam.najverovatnije cu njih uzeti. ja mislim da se razlikuju od onyx jedino sto imaju precku napred koja se skida a onyx nema,a po ostalim stvarima rekla bih da su ista.onyx su bila oko 14 hiljada a topaz oko 18. mlagana su i moze za dete,na onyx je pisalo do 22kg,od rodjenja.jedino kod nas uz njih ne ide muf za noge

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 928
23.2.2013 17:34:19   
*Boo*
Ruby su skoro 14.000, Onyx oko 17.300(bila 24.000) a Topaz su bila skuplja a sada su 20.300
Po evropi ih bas hvale, a ovde je retko ko cuo za njih, i retko ko ih ima.. Ali jednom prilikom prodavac mi je rekao da skoro nije video kvalitetnija kolica... Ali reko ajde da pitam :) To ce nam biti treca kolica, pa moraju biti po meri user posted image

Mozda bih ja i Topaz uzela ali Onyx vode jer su laksa, i imaju crni ram.

< Poruku je uredio *Boo* -- 23.2.2013 17:38:35 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 929
23.2.2013 18:07:31   
anci kv
ja sam bila u aksi u cacku pre 7 dana,mislim da im akcija trajed do 28. kako sam ja shvatila aksa u bg i online je skuplja od 8 do 10 posto nego aksa radnje po drugim gradovima. kolica su nemacka proizvodnja

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 930
23.2.2013 18:13:47   
*Boo*
Da da, to znam...
A sto samo do 28og majku im... Meni pare lezu prvog user posted image
Moram da zovem da pitam..

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 931
23.2.2013 18:23:16   
anci kv
ja bi trebalo u ponedeljak vece da idem za cacak,nadam se da cu stici,jer treba i ja u aksi nesto da pazarim,pa mogu da ti se raspitam,mozda moze da se rezervise.imala su crno zelena.odakle si ti

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 932
23.2.2013 18:29:02   
*Boo*
BG. Meni trebaju skroz crna, ovde ih ima, bar je bilo pre nedelju dana.
Ti se raspitaj, a ja cu da vidim da zovnem da pita da li isto vazi i za online kupovinu :)

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 933
23.2.2013 18:35:07   
anci kv
javljam ti ja u ponedeljak.u kragujevcu su imala crno siva po toj ceni. uglavnom,ti zovi,sto da te kosta skuplje kad ne mora

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 934
23.2.2013 22:11:59   
Ana RR
Ja se uopšte ne bih dvoumila kada je cybex u pitanju. Mi imamo autosedište njihovo i ne može se porediti ni sa jednim, zaista.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 935
23.2.2013 22:25:16   
zivka
Moram da pohvalim Inglesina kolica...Extra su.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 936
24.2.2013 12:50:10   
janabons
JA se jos uvek dvoumim izmedju Graco kolica i Inglesina,samo sto su Inglesina jaca sa cenom.
Od dosta ljudi iz okoline sam cula da su zadovoljni sa Gracovim kolicima,jel ima nekao od vas iskusta?
Ovo mi je prva beba,tako da bih volela da me kolica posluze i za drugo deteuser posted image
Ako neko ima iskustva nek se javi

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 937
24.2.2013 13:04:36   
*Boo*
Ja dajem + Inglesini jer su kvalitetnija od Gr. i imaju lepse modele user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 938
24.2.2013 13:27:01   
anci kv
ja glasam za inglesinina kolica.graco su definitivno glomaznija i teza.moras uzivo sama da se uveris.graco ima dobru liniju sportskih kolica za aktivne mame,sa velikim tockovima za bolju udobnost deteta na svim terenima.

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 939
24.2.2013 15:52:47   
nink
Mi imamo Inglesinu i ekstra su...Jesu jaca sa cenom ali vrede svaki dinar.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 940
24.2.2013 16:42:06   
janabons
Hvala na savetima,gledakla sam uzivo i isprobavala i jedna i druga kolica,ok su mi. Imam jos 3. meseca za razmisljanjeuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 941
25.2.2013 21:21:01   
anci kv
boo,bila sam u aksi.cena cybex kolica je ona sto sam ti pre bila napisala i ona je po odluci njihovog direktora trajna-dok se ne prodaju.imaju crno zelena onyx,i topaz po ceni od oko 14 000 tamna siva-ja sam mislila da su crna,sa belim ramom.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 942
26.2.2013 11:10:07   
*Boo*
Hvala user posted image user posted image
NAdam se da ce tako i ovde biti...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 943
28.2.2013 11:34:48   
*Boo*
Ljudi sad zu mi za oko zapala i Maclaren Triumph, ima li ko sa njima iskustva? Sta mislite, da li su bolja ona ili Cybex?

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 944
28.2.2013 11:47:08   
Bebilina
Boo Maclaren su daleko bolja kolica, bez sumnje. Imaju i garanciju od 10god mislim.
Iako sam veliki pobornik Cybex sedista o kolicima ne mogu isto da kazem. Mi smo za malu hteli da uzmemo kisobran kad je imala 2god i gledali smo Cybex u M&P outlet radnji. Prodavac nam je rekao da su sva povucena iz njihovih prodavnica zbog slaba prodaje i losih ocena kupaca. Nisam zalazila u detalje sta nije valjalo, al se secam da nas je pitao koliko planiramo da traju jer Cybex ne moze da izdrzi puno koriscenja... Tako da ne znam sta da savetujem kod njih...
Inace sreca da tad nismo kupili nikakva jer je mala u kolica otad sela jos tacno dva puta pre nego smo ih penzionisali user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 945
28.2.2013 12:03:57   
*Boo*
Prvi put cujem da su cybex losa? BAs sa ovih dana procitala tonu pozitivnih iskustava...
Maclaren su dobra, ali modeli XT, XLR, volo i ta mala ne znam bas... Triumph mi se cine previse nagnuta, dete previse upadne u njih, a moj mali to mrzi.
I nemaju onaj dodatak za noge da mu dignem, da mu drzi nogice kada zaspi.
Nema nigde ovde da se kupi drzac za casu, nemaju mogucnost produzetka tende koliko znam(ovo se sve odnosi na Triumph) i polozaji se podesavaju uckurom, sto mi je katastrofalno. Ali reko laksa su od CYbex kilo i nesto, pa reko da vidim ima li neko iskustva bas sa njima...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 946
28.2.2013 21:14:16   
anci kv
ja sam cula za maclarenova da su dobra ali se pitam ponekad koliko su prodavci merodavni i iskreni kad daju svoje misljenje.opet,vise sam za misljenje onih koji su ih koristili.

(odgovor članu *Boo*)
Direktna veza do poruke: 947
11.3.2013 11:49:01   
lady_b
planiramo uzeti OVA kolica.. Da nema možda nekih iskustava?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 948
11.3.2013 12:25:06   
anci kv
lady,ja ih vidjam dosta po gradu,ali ne znam kakva su

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 949
11.3.2013 14:18:31   
lady_b
Ja se dvoumila između Chipolino Pooky i ova Dakota.. Pooky su nešto skuplja ali mi prodavačica reče da su po njoj bolja Dakota.. a meni se jako sviđaju i ove boje user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here