Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.11.2012 10:57:42
|
|
|
|
mamaneca
|
Ivannna bas su super kolica i boja im je super univerzalna! Mi moramo prvo da prodamo ova bebeca i kisobran,pa da uzmemo za twinse nova ali mi se ne zuri jer i ovako ih ne mogu koristiti pre marta taman ce i oni biti veci pa da gledam neka sto laksa jer treba pohvatati troje dece...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.11.2012 10:59:37
|
|
|
|
Janncica
|
Ivannna super su...bas divna...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.11.2012 12:24:23
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: ivannna jole-hvala ti za informaciju ! ti si ih prva pronasla!!! Jedva cekam moja da stignu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.11.2012 16:39:51
|
|
|
|
jole82
|
Stizu sutra kolica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.11.2012 16:07:50
|
|
|
|
jole82
|
Posto je Ivannna vec lepo postavila slicice svih delova kolica, ja cu samo jednu slicicu sportskog sedista, cisto da se vidi boja
< Poruku je uredio jole82 -- 16.11.2012 16:08:55 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.11.2012 16:21:43
|
|
|
|
adulence
|
oooo jolence divna su...verujem da si pravi fandjo sada po kucici...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.11.2012 18:56:24
|
|
|
|
MarijaBg
|
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2012 10:02:06
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Posto je Ivannna vec lepo postavila slicice svih delova kolica, ja cu samo jednu slicicu sportskog sedista, cisto da se vidi boja Jao sto su lepa i ja sam porucila ista
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2012 10:44:03
|
|
|
|
ivannna
|
jole super su kolica! ono sto mi se bas svidelo a zaboravila sam da slikam,je i torbica na kolicima,jeste mala ali korisna!ona je u sklopu kolica,ne skida se,a posebno se dobija i ona veca torba!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.11.2012 20:20:26
|
|
|
|
mallamoo
|
Cao cure, iz Banja Luke sam i jako mi se svidjaju Kunert kolica. Bas su ono sto trazim, ali posto nisam u prilici da odem da ih pogledam molim vas da mi neko napise da li su tockovi plasticni ili punjeni gumom i koliko polozaja sportsko sjediste ima. Velik pozdrav :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.11.2012 20:53:37
|
|
|
|
jole82
|
mallamoo Plasticni nisu...a cime cu punjeni ne znam..pise na njima pritisak max 1 bar...predpostavljam da je vazduh u pitanju..al je guma bas bas jaka i debela.. Nisam sad pri kolicima pa da ti tacno kazem za sportsko sediste...ali ima sigurno bar 4 ako ne i 5 polozaja od ugla 90 stepeni (vertikalno) do 175 kad se skroz obore...sto je i vise nego dovoljno...mogu sutra da proverim tacno koliko polozaja ima..a mozes i da pogledas na njihovom sajtu br telefona, pa da ih okrenes za sva pitanja...sajt je na nekoj od prethodnih stranica..ide nesto www. decjakolica....vrati par stranica pa ces naci...
< Poruku je uredio jole82 -- 19.11.2012 20:54:24 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.11.2012 22:00:25
|
|
|
|
mallamoo
|
Jole82 hvala ti puno na brzom odgovoru. Nasla sam i stranicu za kolica i broj telefona. Definitivno mi se isplati za ova kolica doci do Beograda pa smo suprug i ja planirali doci krajem decembra. Jednostavno mi odgovaraju u potpunosti, .najkompletnija koja sam do sada vidjela, a cijena je,malo reci, odlicna. Hvala ti jos jednom.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2012 9:02:43
|
|
|
|
jole82
|
Nema na cemu...oni salju kolica i van Srbije..pa ih pozovi da vidis da li salju za BL...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.1.2013 23:46:44
|
|
|
|
bobi.vo85
|
Pozdrav mame... treba mi vasa pomoc ako neko ima iskustva.Naime,treba da kupimo kolica i odlucili smo se za CHIPOLINO POOKY 2012,samo smo u velikoj dilemi da li u boji SAND ili MINT....pa me zanima ako neko ima u tim bojama da ubaci slicice cisto da vidim kako izgledaju tako,posto na slikama proizvodjaca deluju super boje,ali sam negde videla jednu da sand i nije nesto..... Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.1.2013 23:51:06
|
|
|
|
Sanchy
|
Mi imamo chipolino perfekta u mint boji i to je ta boja kao i na sajtu proizvodjaca i odlicna su kolica a dvoumili smo se izmedju pooky i perfekta ,ova su prevagnula zbog tockova i stabilnosti ,i jos nesto ali sad sam vec zaboravila ..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.2.2013 10:20:54
|
|
|
|
anci kv
|
ima li neko iskustva sa peg perego si kolicima?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.2.2013 14:55:13
|
|
|
|
bebamama
|
Anči, nemam iskustva sa njima, ali imam sa ovim http://shop.aksa.rs/graco-kolica-quattro-tour-sport-leda.html. Uzeli smo u Aksi pre neki dan i za sada su nam super.. Jedva čekam lepše vreme da možemo da se vozimo. Koliki ti je bebac, kakva kolica tražiš?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.2.2013 15:12:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Samo nemoj da uzimas peg pereg Pliko ili piko ne znam tacno,sad kad sam bila u CG pozajmila sam ih od snajke znaci uzas,rucke rasklimane,teska za voznju,ne mozes da skrenes kako treba,,a pri tom razlika izmedju nasih beba je set meseci znaci nisu stara kolica..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.2.2013 17:07:42
|
|
|
|
pocahontas
|
ja imam peg perego skate, prezadovoljna sam sto se tice lakoce upravljanja, same voznje i mogucnosti koje kolica imaju, a zamerka je sto su preeeeteska, a ja na drugom spratu bez lifta...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 14.2.2013 21:44:22
|
|
|
|
anci kv
|
devojke,hvala puno na komentarima!! bebac je mali i jos je u stomaku,ali ja sam jedna od onih koja bi sve natenane da spremi.gledala sam na netu,jedino mi se svidela ta pegpe si i nije los chicco lite way,jer su cinimi se sklesitija i laksa,jer bez obzira sto zivim u kuci,pa nemam problem sa liftom,ali stalno sam u pokretu i u kolima.pa ne bih bas da teglim neka teska a i treba sve to spakovati u ford ka.sutra cu da skoknem u cacak do akse da pogledam sta se nudi pa da pravim finansijsku racunicu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.2.2013 18:40:30
|
|
|
|
anci kv
|
nasla sam u aksi cybex topaz kisobran kolica,teska 7,5 kg,laka za manervisanje,od rodjenja do 17,5kg. prava gradska kolica. trenutno su na snizenju 18000
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.2.2013 18:44:16
|
|
|
|
MarijaBg
|
Anci, neces se pokajati ako njih uzmes, cybex kolica su stvarno kvalitetna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.2.2013 22:19:21
|
|
|
|
anci kv
|
bas su nam se svidela a i nemacka je proizvodnja,pa se nadam da tu ne bi trebalo da omane.gledam cene na netu i ne mogu da verujem da je tolika razlika,da se krecu i do 26000,u zavisnosti od prodavnice a svima je isti dobavljac.u aksi je najpovoljnije
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.2.2013 16:41:17
|
|
|
|
lady_b
|
Da li neko ima iskustva sa Chipolino kolicima? Mozda ste ranije pisale o tome, i nemam neki odredjeni model..cisto me zanima okvirno kakva su..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.2.2013 16:46:56
|
|
|
|
Snelle
|
Mi ih imamo! Mislim da naš model više ne proizvode. Pisala sam ovde već na nekoj strani o njihovim manama i prednostima. U suštini ok su, naša su model kod kojih se drška roptira, tako da možeš da gledaš u bebu i da je okreneš od sebe. Moja sestra je isto kupila Chipolino, ali drugi model i tim modelom ja nisam bila zadovoljna, da li zato što sam navikla na naš ili je stvarno bio loš ne znam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?