|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
6.11.2012 12:35:07   
tamarita87

Jole82 Jel si ti porucila kolica? Koju si boju izabrala? :) Meni ovo zvuci super...

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.11.2012 14:59:43 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 876
6.11.2012 13:01:58   
jole82
tamarita87 Cekam da im stigne ova nova tura..nadam se u toku ove nedelje...pa da vidim i uzivo boje.. hocu ona teget sa zelenim i narandzastim krugovima...al definitivno ih porucujem user posted image
cockic ja sam vec "bilder" po profesiji user posted image tako da meni nije problem..kad smo isli da ih pogledamo, ja sam ovako trudna jednom rukom digla sklopljen ram od 9 kg u gepek user posted image Tako da sve je individualno..

Enyoj the silence!

(odgovor članu tamarita87)
Direktna veza do poruke: 877
6.11.2012 13:35:58   
tamarita87

IZVORNA PORUKA: jole82

tamarita87 Cekam da im stigne ova nova tura..nadam se u toku ove nedelje...pa da vidim i uzivo boje.. hocu ona teget sa zelenim i narandzastim krugovima...al definitivno ih porucujem user posted image
cockic ja sam vec "bilder" po profesiji user posted image tako da meni nije problem..kad smo isli da ih pogledamo, ja sam ovako trudna jednom rukom digla sklopljen ram od 9 kg u gepek user posted image Tako da sve je individualno..

Ja sam sada zvala i rekli mi da im u cetvrtak definitivno stize ta neka tura, pa sam se dogovorila da odem u cetvrtak popodne da pogledam :) mozda samo da te zamolim da mi pustis br na pp ako znas da mi objasnis kako da stignem do njih posto ga nista nisam razumela, koliko sam cula zena mu se danas poradja pa je u euforiji :) haha

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 878
6.11.2012 18:39:38   
Janncica
Ivannna preslatka su ta braon kolica...
Jole sestro,trazi popust na reklamu...user posted image

Direktna veza do poruke: 879
6.11.2012 23:51:37   
magnetic
Meni ce uskoro trebati kisobran kolica za moju mladju cicu,a posto i starija jos uvek voli da se voza,razmisljam da kupim za blizance......bas sam u dilemi sta da radimuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 880
8.11.2012 14:17:27   
tamarita87

IZVORNA PORUKA: jole82

Samo da znas ja sam bila danas, stigla im je nova tura i kupila sam teget sa zelenkastim krugovima! :D Vrhunska su! Uzivo mi deluju bas bas lepo, dok na slici nije nesto.
U svakom slucaju hvala ti na preporuci za kolica, prezadovoljna sam!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 881
8.11.2012 14:25:27   
jole82
tamarita nisam bila tu par dana, pa nisam videla ni tvoj post ..kako da ih nadjes..
Al drago mi je da si ih nasla i da si uzela kolica i da ti se dopadaju user posted image
I nema na cemu user posted image
Ja se razmisljam izmedju tih kao tvoja i teget za zelenim i narandzastim krugovima...moram uzivo da vidim boje..jer definitivno su lepsa uzivo, sto i sama kazes...ici cu mozda sutra, mozda u subotu...
Ja se sve nesto tripujem da mi je rano sad da ih uzmem...nego da ja njemu porucim, samo kad vidim boju uzivo, pa u sledecoj turi da me racuna..
Janncice da znas da cu da im pomenem da ih ja ovde reklamiram, pa nek vide sta ce, ako nece cmicak da im izadje user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 882
8.11.2012 17:57:45   
isidora88
jole nije ti rano, sto bi bilo? ja sam kolica kupila kad sam bila 26 nedelja i vozala ih svaki dan po stanu onako prazna, kao lujka nekauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 883
8.11.2012 23:11:25   
jacagoga
Jel neko mozda ima kolica chicco multiway ili engoyfun, kakava su iskustva?
http://shop.aksa.rs/chicco-kolica-enjoy-fun---garnet.html
http://shop.aksa.rs/chicco-kolica-multiway---amethyst.html

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 884
11.11.2012 12:55:32   
jacagoga
Isla sam da vidim kunert kolica i mogu vam reci da su odlicna... odlucila sam se za teget sa crvenim, jedina zamerka je ta sto su poprilicno velika pa su jedva stala u gepek astre H.

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 885
11.11.2012 20:07:50   
jole82
Mi smo juce porucili isto teget-crvena user posted image mnogo bolje izgledaju uzivo nego na slici user posted image
Jedva cekam da stignuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 886
12.11.2012 14:09:15   
jacagoga
Da boje su totalno drugacije uzivo nego na slici.
Jel ti rekao kad bi trebalo da stignu? Ja sam mislila da ih porucim posle 20og.

< Poruku je uredio jacagoga -- 12.11.2012 14:10:21 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 887
12.11.2012 15:16:19   
jole82
jacagoga bolje ti je poruci ih sada..
Kako stvari stoje, najranije moze da poruci sledecu turu u toku ove nedelje, pa bi ona najranije stigla krajem meseca..dosta zavisi od nase carine, a robu isporucuju samo petkom...Tako sam i ja porucila u subotu kad sam bila, kad je objasnio sta i kako ide...
Ustvari, najbolje ga pozovi suta, pa nek ti kaze kako stoje stvari, da ne budem ja dezinformator kojim slucajem...al mislim da ti je bolje da se prijavis za ovu turu koju ce sad da poruci, da posle ne bude kasno..jer malo zavisi od njega, a mnogo od papirologije na carini...pa moze da se desi da onu tamo turu isporuce sredinom decembra u najboljem slucaju...

Enyoj the silence!

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 888
12.11.2012 18:04:33   
jacagoga
Sad sam porucila, vec je porucio turu, pa sad cekam sledecu, javice mi kad ce poruciti

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 889
12.11.2012 20:39:06   
nink
Evo i ja da se pohvalim..Kupili smo za naseg bebca kolica...Dugo sam se dvoumila koja da uzmemuser posted image ..Ja vozim a skuplja mali auto tako da velika nisu dolazila u obzir,tj imamo mali gepek...Lepa i povoljna su ova poljska zaboravih kako se zovu ali ja sam se zaljubila u inglesina avio zelene boje i ta smo kupili..Jesu mozda skupa ali su jako kvalitetna i lepa..Sintezis imamo tako da nam to ne treba....

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 890
13.11.2012 15:26:01   
ivannna
moja kolica stigla! danas me je nazvao ovaj lik i javljam cim ih dobijem kakva su! bas sam srecna! sad cu malo da ih vozikam po stanu,brmmm brmmmm!!!user posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 891
13.11.2012 15:33:47   
adulence
Ivanna jel si i ti uzela ova poljska?joj moram da se nateram da odem da ih pogledam i pazarim...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 892
13.11.2012 15:36:09   
ivannna
da,ta poljska!
javljam i slikam kad dodju u moje ruke!

a sto sam srecna sto mi ostaje 24 000 razlike sa kojojm cu svasta kupiti,user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 893
13.11.2012 15:37:40   
Janncica
Ima da se prepoznajete na ulici po kolicima... user posted image user posted image user posted image
Ivannna cekamo slike...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 894
13.11.2012 15:39:42   
adulence
Ahaha...vala da znas...stavljaj slike...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 895
13.11.2012 17:12:06   
ivannna
stavljam cim stignu,nema da brines!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 896
13.11.2012 22:01:42   
jacagoga
Jaoooo, valjda ce i moja stici do kraja novembra, danas mi je dr rekao da cu 29og u bolnicu

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 897
14.11.2012 12:15:17   
ivannna
evo slicica-uzivo su jos lepsa,i boje su lepse nego na njihovim slikama,ja sam mislila da su ova moja sa belim tackicama ali uzivo sam se odusevila kad sam videla da su tackice zlatkaste boje,sto je po meni lepsa kombinacija
trudila sam se da slike budu sto bolje ali ne zamerite mi,ipak nisam profi fotograf
user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 898
14.11.2012 12:27:04   
adulence
joj ivanna bas su lepa,jako mi se dopadaju,sada sam jos sigurnija da cu i ja otici da ih pazarim...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 899
14.11.2012 12:31:11   
ivannna
ja sam stvarno odusevljena!!!
super izgledaju,kvalitetna su a cena je vise nego neverovatna!
jole-hvala ti za informaciju ! ti si ih prva pronasla!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here