Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.9.2012 1:13:49
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala,u slucaju da mi zatreba ...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.9.2012 10:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Super ideja , na nasim letnjim hauck kolicima nema tog sundjera mi smo mnogo bistri pa smo lepili neku srebrnu traku bas cu da ih ponovim na prolece
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.9.2012 23:56:37
|
|
|
|
crazymama
|
ispalo je super, pogotovo sto se za pocetak i kraj dobiju i ove lepljive tracice... jest da mi sada na hauck kolicima pise wilson, al' niko nema takva hahahaha :) e posto ima raznih gripova, obavezno gledajte da su gumirani, jer sam vidjala i neke lakirane koji se sjaje, ti su bzvz.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.9.2012 22:30:43
|
|
|
|
Bebilina
|
Kupili nova kolica za momcinu Uzeli smo iCandy Apple: KLIK Uzeli smo i korpu i u njoj uzivamo trenutno. Kad sediste stigne na red uzecemo muf za noge, samo treba da odaberem boju. Od toga zavisi i nova torba za presvlacenje pa i to biram ovih dana. Kolica inace klize ko san i fenomenalna su u svakom pogledu. Robusna i sigurna, prostrana a san za gurati, jedna rucica, jednom rukom lagano, dva jednostruka tocka napred i veliki pneumaticki pozadi, velika korpa za bebu (deckic brzo raste pa znaci) i ogromna pregledna i dostupna korpa za stvari. Unutra smo stavili jagnjece runo i ususkani smo divno. A stara su kolica spakovana, cekaju neku novu priliku ili novog vlasnika. Inace su ona Mamas&Papas Limited Edition P3 i zadovoljni smo njima. Citav je sistem bio sa sportskim delom, tvrdom korpom, sedistem za kola, bazom, torbom itd. Eminice njih zapravo pravi PegPerego za ovu britansku kucu po standardima koji su visi od italijanskih. Zato sto se kvaliteta izrade tice nemoj da brines, a sto se modela tice to moras sama da isprobas sta ti odgovara. Sretno u odabiru!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.9.2012 13:23:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni su se ova Graco mnooogooo svidela ali je sportsko sedište za bebu od 6 meseci, tj nema skroz ležeći položaj a kod nas se ne uvozi ravna korpa za njih, tako da to nisam našla kako da premostim. Kupila sam CAM Comby Family i nisam se pokajala ni u jednom trenutku.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.9.2012 14:49:25
|
|
|
|
ivannna
|
gae_gr vidim da imamo slican ukus! sad sam bas uzela da iscitam od pocetka temu i vidim da si bas zadovoljna sa cam kolicima! na par mesta sam videla neki novi model sa cirkonima ali ja bih ipak obicna teget hvala ti za savet jer bas mi je to promaklo-a necu da cekam 6 meseci da idemo u set_njicu!
< Poruku je uredio ivannna -- 27.9.2012 14:54:42 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.10.2012 13:24:56
|
|
|
|
ivannna
|
gae-da li ti se kad guras kolica spusta ona navlaka koja stiti bebu od sunca? kad sam sad za vikend gledala ta cam kolica,bas u medi,prodavac me je bas smorio,kaze da nisu kvalitetna,da ih drzi reda radi,da je sve razglavljeno,i pokazao mi kad je gurao kolica ta tenda se sama spustala... a bas sam odlucila da ih kupim a sad vise nemam pojma
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.10.2012 13:50:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nekad tenda zna da se mrdne za poziciju ili dve al kad ih bas drljamo po sljunku i rupama. A trgovac ko trgovac meni je pevao drugu pesmu, kako samo CAM i Chicco preporučuje jer se prave u Italiji a Graco je kao kineski bofl bla bla bla, al svako gleda svoje interese pa i on. Ja jedini problem koji sam ozbiljan imala je to sto mi se oparala ona navlaka na prečki, o tome sam već pisala, to parče mi je sveki oparala i zamenila nekim sivim komadom materijala u boji šasije da se uklopi. To što se malo mrdne tenda kad se truckamo po rupama nikad nisam doživela kao manjkavost kolica, niti mi predstavlja problem. 16 meseci ih akamo, u kola, iz kola, sklopi, rasklopi, uz stepenice, niz stepenice, po rupama i po ravnom, po asfaltu i šljunku. I ostaće za drugo dete.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.10.2012 17:18:34
|
|
|
|
eminica
|
Inace su ona Mamas&Papas Limited Edition P3 i zadovoljni smo njima. Citav je sistem bio sa sportskim delom, tvrdom korpom, sedistem za kola, bazom, torbom itd. Eminice njih zapravo pravi PegPerego za ovu britansku kucu po standardima koji su visi od italijanskih. Zato sto se kvaliteta izrade tice nemoj da brines, a sto se modela tice to moras sama da isprobas sta ti odgovara. Sretno u odabiru! Puno hvala na ovoj informaciji, to nisam znala :) Već sam naručila autosjedalicu Mamas&Papas, a kolica sam odabrala SOLA s tim da ću ih kupiti nakon poroda da se ne bi desilo da kupim ljubicasta (kako i planiram) a rodi se dječak :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.10.2012 23:18:25
|
|
|
|
Bebilina
|
E eminice i ja sam planirala ljubicasta ako je curica Ivanna Graco Symbio b nema potrebu za tvrdom korpom jer se sportski deo transformise u korpu tako sto se otvori rajsfeslus i doda cocoon. Ova kolica imaju super mogucnosti, ali sto se kvaliteta tice dobija se ono sto se plati. Graco-u se zamera da je Samsung medju bebi opremom- kopira luksuzne marke za manje pare, a stedi na kvalitetu materijala i zavrsnoj obradi. Ovim konkretno kolicima licno mogu da zamerim na komplikovanom sklapanju, izuzetno maloj korpi (za pola kile kafe ) i klimavoj rucici. Ali i Bugaboo ima tu rucicu zbog koje ga na kraju nisam uzela, pa to mozda i nema toliko veze sa kvalitetom. Licno kvalitetom drugih Graco proizvoda nisam zadovoljna- plasticno, klimavo, krhko, to je moj dozivljaj marke. Ova kolica sam samo na 10ak min razgledala.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.10.2012 21:33:12
|
|
|
|
hanic
|
Da li neko ima iskustva sa maxi cosi kolicima mura4?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 8:51:57
|
|
|
|
jole82
|
Da li je neko cuo za ova poljska kolica...Kunert 3u1?? AS ima onaj atest...tj. oznaku ECE R44 http://decijakolica.webs.com/ Ustvari mislim da su poljska jer sam nasla i taj sajt http://www.kunert-wozki.pl/ A videla sam i ponudu u V. Britaniji...samo su tamo skuplja...
< Poruku je uredio jole82 -- 18.10.2012 8:57:26 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 9:06:16
|
|
|
|
Janncica
|
meni se svidjaju.. videla sam ih ranije na you tube-u. Svasta nesto dobijas uz njih..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 9:09:06
|
|
|
|
jole82
|
Mislim da cu otici da ih pogledam...da vidim kakav je taj materijal i da li ima negde da zulja... Al ovako mi deluju stabilno...neka sto sam gledala od 50.000 isto 3u1 su mi nesto klimava ko da su od plastike, a ne aluminijuma... Ne znam...videcemo...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 9:23:11
|
|
|
|
adulence
|
jao jole kolica su predivna...bas,bas mi se dopadaju...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 9:31:13
|
|
|
|
jole82
|
Malo me cena buni al mozda zato sto ih nema ovako u prodavnicama, pa se jos nisu izbezobrazili, jer su novi na nasem trzistu..mada planiraju da otvore neku radnju na Novom Beogradu.. Ako nista drugo mislim da vredi bar pogledati..nije Resnik na kraju sveta..tj oni su negde posle manastira Rakovica...mozda i nisu losa? Bar imaju 26 dezena i ispunjavaju standarde EU..ako je to neko merilo? Nego....rekoh da pitam ovde, mozda neka zena zna nesto o njima..neko iskustvo...
< Poruku je uredio jole82 -- 18.10.2012 9:32:34 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 9:35:52
|
|
|
|
adulence
|
meni se zaista svidjaju,sta vise otisla bih da ih pogledam jer to je realna cena a ne ono 50.000 to je stvarno preterivanje i te pare ne bih dala a ovo je vec pristojno a imas sve,dezeni su isto jak lepi...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 11:19:06
|
|
|
|
ivannna
|
uuuuu cena je bas povoljna a i ima sve sto mi je potrebno,mada sad gledam dezene...nema jednobojnih...a ja bih cela da su teget!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 11:26:05
|
|
|
|
MarijaBg
|
Jole, super izgledaju kolica, doduse ja nikad cula ni videla, ali to nije bitno uopste. Jedino sto definitivno jesu glomazna i bice i glomazna kad se skupe, ako imate veliki gepek, to nije problem. Drugo, nigde ne pise tezina, a to je jako bitno ako mislis da ih koristis i kad beba malo poraste. Mi imamo Chipolino Dakotu, vrlo su slicna ovim i oooogromna su, teska i cim je beba pocela lepo da sedi kupili smo kisobran kolica Cam flip. E sad, mi smo u startu znali da cemo uzimati i kisobran, a zivimo u kuci i imamo ogroman auto, pa mi glomazna kolica u pocetku nisu bila problem, htela sam komfor za bebu i da rucka moze da se okrece... Definitivno moras da odes da ih pogledas uzivo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 11:54:35
|
|
|
|
hanic
|
Jole ja vidjam takva, mislim ne znam jel tacno ta marka ali mi izgledaju isto, ne cine se losima a i zene lagano upravljaju s njima.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 12:35:51
|
|
|
|
jole82
|
Cini mi se da nisu glomaznija od Cam-ovih 3u1, koja mogu da nam stanu u gepek.. Al opet ...to je slika... moracu da odem i uzivo sve da proverim, pa cu javiti....
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 12:50:21
|
|
|
|
lokica77
|
Jole i meni se ova kolica bas bas svidjaju
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 13:10:09
|
|
|
|
nina26
|
Meni je sestra poslala bas ovaj sajt da vidim kolica i ja odlepila, jer smo vec dali kaparu za nasa Meni su se mnogo svidela, a i cena je super
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.10.2012 13:27:40
|
|
|
|
jole82
|
Sad sam videla...tezina rama Kunert je 9.5 kg.....a Cam su sa sportskim sedistem teska oko 9.5.. Svakako da su teza kad se postavi korpa...koja nije mala 77x35cm. Al tripujem da sportsko sediste nema vise od 1800-2000g..pa bi tako bila teska plafon..11.5kg... Ja sam se razmisljala oko Cam 3u1...pa zato poredim..mada mi ova deluju cvrsce... Camova i Chicova 3u1 (u istoj ceni od malo preko 50.000) mi nesto klimavo deluju..ne znam jel tako treba ...al kad ih pomeram sa dva prsta za rucku, onako prazna dok stoje, sva se drmaju levo desno..I kad se sklope deluje mi ovako napamet...da su Camova duza...ova se cini mi se jos vise nesto preklope Al za razliku od 20.000din..ako se odlucim uopste za ova..tih 2 kg vise od Camovih mi uopste nece biti problem..s obzirom da ima i tezih kolica... I mm i ja smo dzinovi..savladacemo ih nekako U svakom slucaju treba proveriti... nina ako ih budem uzela...kad dodjes u Bg...dacu ti krug da ih provozas
< Poruku je uredio jole82 -- 18.10.2012 13:28:20 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?