Anoniman
|
Meni se u potpunosti isplatila kupovina 3 u 1 kolica. Ravnu korpu sam koristila 5 i po meseci, moja beba je letnja i tvrdim da joj je bilo prijatnije u korpi iako deluje zatvoreno nego u klasičnom sedištu koje se obara jer je uvek u hladu a korpa je prostrana pa je ništa ne dodiruje i ne greje. Tvoja beba će biti zimska pa će je korpa dodatno štititi od vetra jer je od čvrste plastike. Takođe nam je služila kao kolevka za spavanje preko dana kod kuće a i za noćno spavanje u gostima te nismo morali da kupujemo i vučemo putni krevetac. AS, jaje smo koristili 9 meseci i onda kupili veliko sedište, u jajetu smo je izneli iz bolnice, u njemu smo išli i u kraće šetnje, kad krenem u prodavnicu ili na kontrolu, stavim je u jaje, njega mogu i u taxi i u kola i u bus a montira se posle na šasiju tako da nisam morala da teglim ni nju ni nosiljku. Na našim kolicima su dve ručke ali mi se čini da kolica iz 2012. imaju onu sa dodatkom tako da po potrebi mogu ručke da se spoje i od dve bude jedna. Nisu presvučene ničim, plastične su te nema potrebe za posebnim egzibicijama oko održavanja. Točkovi su gumeni ali ispunjeni (ne naduvavaju se), amortizeri sasvim pristojni te je vožnja sasvim prijatna i udobna. Sportsko sedište se može okretati prema onome ko gura ili prema putu ali ne u vožnji, no ja tu opciju nisam ni koristila jer sam je do 5 i po meseci vozila u ravnoj korpi i gledala je u mene, kad smo prešli na sportsko sedište odmah sam ga okrenula da može da gleda kuda ide i zvera okolo, to joj je svakako zanimljivije bilo u tom uzrastu. Što se mana tiče, mi smo imali samo jedan problem a to je da nam je bila počela da se para presvlaka preko one prečke napred ali to je do mog deteta koje od početka tu drži noge i drlja po njoj krvnički što bosa što u cipelama tako da bi se to desilo na bilo kojim kolicima. Sveki je to parče izbacila i zamenila drugim parčetom nekog najobičnijeg materikala i sad je sve ok. Ksena se žalila da je sportsko sedište mnogo tvrdo i zaista jeste ali mom detetu to nikad nije smetalo, nikad ništa nisam podmetala ispod guze, u njima i sad spava često i po nekoliko sati bez problema, nikad nisam primetila ni najmanji znak da joj nešto smeta ilid a joj je neudobno. Sklapaju se kao kišobran te se ne mogu sklopiti jednom rukom, ali mi to nikad nije smetalo. Laka su i za guranje i za nošenje, još lakša za održavanje. Ne smem ni da pomislim čime ih sve moje dete nije izmaslačilo, nigde pinkle nema, presvlaka (osim nastrešnice koju properem na ruke) se pere u mašini, na 30 stepeni, centrifugiram je na 1000 obrtaja, suva za tren oka, čak i zimi inigde jedne flekice nema. Jedino se presvlaka od jajeta malo sporije suši zbog dodatnih sunđera ali je to ok, nije predugo. Sve u svemu, 14 meseci kasnije, ja sam prezadovoljna, obožavam ih, mama mi je nudila da nam kupi kišobran ali ja neću, ova su nam dovoljna, ne bih ih menjala ni za šta na svetu (osim za CAM CORTINA X3 EVOLUTION kad bih imala veliku kuću i veliki auto )
|