RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

mamaneca -> RE: Kakva kolica? II deo (15.11.2012 10:57:42)

Ivannna bas su super kolica i boja im je super univerzalna!

Mi moramo prvo da prodamo ova bebeca i kisobran,pa da uzmemo za twinse nova ali mi se ne zuri jer i ovako ih ne mogu koristiti pre marta taman ce i oni biti veci pa da gledam neka sto laksa jer treba pohvatati troje dece...[sm=smiley36.gif]

Janncica -> RE: Kakva kolica? II deo (15.11.2012 10:59:37)

Ivannna [sm=bravo.gif] super su...bas divna...

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (15.11.2012 12:24:23)

IZVORNA PORUKA: ivannna
jole-hvala ti za informaciju ! ti si ih prva pronasla!!!

[sm=smiley31.gif]
Jedva cekam moja da stignu [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (15.11.2012 16:39:51)

Stizu sutra kolica [sm=sloncek.gif]

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (16.11.2012 16:07:50)

Posto je Ivannna vec lepo postavila slicice svih delova kolica, ja cu samo jednu slicicu sportskog sedista, cisto da se vidi boja [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/t/d/Gu/3uccnUJh/dsc00321aa.jpg[/img]

adulence -> RE: Kakva kolica? II deo (16.11.2012 16:21:43)

oooo jolence divna su...verujem da si pravi fandjo sada po kucici...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MarijaBg -> RE: Kakva kolica? II deo (16.11.2012 18:56:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (17.11.2012 10:02:06)

IZVORNA PORUKA: jole82

Posto je Ivannna vec lepo postavila slicice svih delova kolica, ja cu samo jednu slicicu sportskog sedista, cisto da se vidi boja [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/t/d/Gu/3uccnUJh/dsc00321aa.jpg[/img]

Jao sto su lepa i ja sam porucila ista

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (17.11.2012 10:44:03)

jole super su kolica![sm=bravo.gif]

ono sto mi se bas svidelo a zaboravila sam da slikam,je i torbica na kolicima,jeste mala ali korisna!ona je u sklopu kolica,ne skida se,a posebno se dobija i ona veca torba!

[img]http://www.dodaj.rs/f/9/q1/4vknDoYP/torbica-mala-kolica.jpg[/img]

mallamoo -> RE: Kakva kolica? II deo (19.11.2012 20:20:26)

Cao cure, iz Banja Luke sam i jako mi se svidjaju Kunert kolica. Bas su ono sto trazim, ali posto nisam u prilici da odem da ih pogledam molim vas da mi neko napise da li su tockovi plasticni ili punjeni gumom i koliko polozaja sportsko sjediste ima. Velik pozdrav :)

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (19.11.2012 20:53:37)

mallamoo
Plasticni nisu...a cime cu punjeni ne znam..pise na njima pritisak max 1 bar...predpostavljam da je vazduh u pitanju..al je guma bas bas jaka i debela..
Nisam sad pri kolicima pa da ti tacno kazem za sportsko sediste...ali ima sigurno bar 4 ako ne i 5 polozaja od ugla 90 stepeni (vertikalno) do 175 kad se skroz obore...sto je i vise nego dovoljno...mogu sutra da proverim tacno koliko polozaja ima..a mozes i da pogledas na njihovom sajtu br telefona, pa da ih okrenes za sva pitanja...sajt je na nekoj od prethodnih stranica..ide nesto www. decjakolica....vrati par stranica pa ces naci...

mallamoo -> RE: Kakva kolica? II deo (19.11.2012 22:00:25)

Jole82 hvala ti puno na brzom odgovoru. Nasla sam i stranicu za kolica i broj telefona. Definitivno mi se isplati za ova kolica doci do Beograda pa smo suprug i ja planirali doci krajem decembra. Jednostavno mi odgovaraju u potpunosti, .najkompletnija koja sam do sada vidjela, a cijena je,malo reci, odlicna. Hvala ti jos jednom. [sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (20.11.2012 9:02:43)

Nema na cemu...oni salju kolica i van Srbije..pa ih pozovi da vidis da li salju za BL...

bobi.vo85 -> RE: Kakva kolica? II deo (22.1.2013 23:46:44)

Pozdrav mame...
treba mi vasa pomoc ako neko ima iskustva.Naime,treba da kupimo kolica i odlucili smo se za CHIPOLINO POOKY 2012,samo smo u velikoj dilemi da li u boji SAND ili MINT....pa me zanima ako neko ima u tim bojama da ubaci slicice cisto da vidim kako izgledaju tako,posto na slikama proizvodjaca deluju super boje,ali sam negde videla jednu da sand i nije nesto.....

Hvala unapred [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (22.1.2013 23:51:06)

Mi imamo chipolino perfekta u mint boji i to je ta boja kao i na sajtu proizvodjaca i odlicna su kolica a dvoumili smo se izmedju pooky i perfekta ,ova su prevagnula zbog tockova i stabilnosti ,i jos nesto ali sad sam vec zaboravila[sm=zmeden.gif]..

anci kv -> RE: Kakva kolica? II deo (11.2.2013 10:20:54)

ima li neko iskustva sa peg perego si kolicima?

bebamama -> RE: Kakva kolica? II deo (13.2.2013 14:55:13)

Anči, nemam iskustva sa njima, ali imam sa ovim http://shop.aksa.rs/graco-kolica-quattro-tour-sport-leda.html. Uzeli smo u Aksi pre neki dan i za sada su nam super.. Jedva čekam lepše vreme da možemo da se vozimo. Koliki ti je bebac, kakva kolica tražiš?

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.2.2013 15:12:14)

Samo nemoj da uzimas peg pereg Pliko ili piko ne znam tacno,sad kad sam bila u CG pozajmila sam ih od snajke znaci uzas,rucke rasklimane,teska za voznju,ne mozes da skrenes kako treba,,a pri tom razlika izmedju nasih beba je set meseci znaci nisu stara kolica..

pocahontas -> RE: Kakva kolica? II deo (13.2.2013 17:07:42)

ja imam peg perego skate, prezadovoljna sam sto se tice lakoce upravljanja, same voznje i mogucnosti koje kolica imaju, a zamerka je sto su preeeeteska, a ja na drugom spratu bez lifta...

anci kv -> RE: Kakva kolica? II deo (14.2.2013 21:44:22)

devojke,hvala puno na komentarima!! bebac je mali i jos je u stomaku,ali ja sam jedna od onih koja bi sve natenane da spremi.gledala sam na netu,jedino mi se svidela ta pegpe si i nije los chicco lite way,jer su cinimi se sklesitija i laksa,jer bez obzira sto zivim u kuci,pa nemam problem sa liftom,ali stalno sam u pokretu i u kolima.pa ne bih bas da teglim neka teska a i treba sve to spakovati u ford ka.sutra cu da skoknem u cacak do akse da pogledam sta se nudi pa da pravim finansijsku racunicu
[sm=jezicek.gif]
[sm=bravo.gif]

anci kv -> RE: Kakva kolica? II deo (15.2.2013 18:40:30)

nasla sam u aksi cybex topaz kisobran kolica,teska 7,5 kg,laka za manervisanje,od rodjenja do 17,5kg. prava gradska kolica. trenutno su na snizenju 18000

MarijaBg -> RE: Kakva kolica? II deo (15.2.2013 18:44:16)

Anci, neces se pokajati ako njih uzmes, cybex kolica su stvarno kvalitetna [sm=bravo.gif]

anci kv -> RE: Kakva kolica? II deo (15.2.2013 22:19:21)

bas su nam se svidela a i nemacka je proizvodnja,pa se nadam da tu ne bi trebalo da omane.gledam cene na netu i ne mogu da verujem da je tolika razlika,da se krecu i do 26000,u zavisnosti od prodavnice a svima je isti dobavljac.u aksi je najpovoljnije

lady_b -> RE: Kakva kolica? II deo (18.2.2013 16:41:17)

Da li neko ima iskustva sa Chipolino kolicima? Mozda ste ranije pisale o tome, i nemam neki odredjeni model..cisto me zanima okvirno kakva su..[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Kakva kolica? II deo (18.2.2013 16:46:56)

Mi ih imamo! Mislim da naš model više ne proizvode. Pisala sam ovde već na nekoj strani o njihovim manama i prednostima. U suštini ok su, naša su model kod kojih se drška roptira, tako da možeš da gledaš u bebu i da je okreneš od sebe. Moja sestra je isto kupila Chipolino, ali drugi model i tim modelom ja nisam bila zadovoljna, da li zato što sam navikla na naš ili je stvarno bio loš ne znam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>