RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

tamarita87 -> RE: Kakva kolica? II deo (6.11.2012 12:35:07)

Jole82 Jel si ti porucila kolica? Koju si boju izabrala? :) Meni ovo zvuci super...

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (6.11.2012 13:01:58)

tamarita87 Cekam da im stigne ova nova tura..nadam se u toku ove nedelje...pa da vidim i uzivo boje.. hocu ona teget sa zelenim i narandzastim krugovima...al definitivno ih porucujem [sm=bravo.gif]
cockic ja sam vec "bilder" po profesiji [sm=smiley36.gif] tako da meni nije problem..kad smo isli da ih pogledamo, ja sam ovako trudna jednom rukom digla sklopljen ram od 9 kg u gepek [sm=smiley36.gif] Tako da sve je individualno..

tamarita87 -> RE: Kakva kolica? II deo (6.11.2012 13:35:58)

IZVORNA PORUKA: jole82

tamarita87 Cekam da im stigne ova nova tura..nadam se u toku ove nedelje...pa da vidim i uzivo boje.. hocu ona teget sa zelenim i narandzastim krugovima...al definitivno ih porucujem [sm=bravo.gif]
cockic ja sam vec "bilder" po profesiji [sm=smiley36.gif] tako da meni nije problem..kad smo isli da ih pogledamo, ja sam ovako trudna jednom rukom digla sklopljen ram od 9 kg u gepek [sm=smiley36.gif] Tako da sve je individualno..

Ja sam sada zvala i rekli mi da im u cetvrtak definitivno stize ta neka tura, pa sam se dogovorila da odem u cetvrtak popodne da pogledam :) mozda samo da te zamolim da mi pustis br na pp ako znas da mi objasnis kako da stignem do njih posto ga nista nisam razumela, koliko sam cula zena mu se danas poradja pa je u euforiji :) haha

Janncica -> RE: Kakva kolica? II deo (6.11.2012 18:39:38)

Ivannna preslatka su ta braon kolica...
Jole sestro,trazi popust na reklamu...[sm=smiley36.gif]

magnetic -> RE: Kakva kolica? II deo (6.11.2012 23:51:37)

Meni ce uskoro trebati kisobran kolica za moju mladju cicu,a posto i starija jos uvek voli da se voza,razmisljam da kupim za blizance......bas sam u dilemi sta da radim[sm=zmeden.gif]

tamarita87 -> RE: Kakva kolica? II deo (8.11.2012 14:17:27)

IZVORNA PORUKA: jole82

Samo da znas ja sam bila danas, stigla im je nova tura i kupila sam teget sa zelenkastim krugovima! :D Vrhunska su! Uzivo mi deluju bas bas lepo, dok na slici nije nesto.
U svakom slucaju hvala ti na preporuci za kolica, prezadovoljna sam!

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (8.11.2012 14:25:27)

tamarita nisam bila tu par dana, pa nisam videla ni tvoj post ..kako da ih nadjes..
Al drago mi je da si ih nasla i da si uzela kolica i da ti se dopadaju [sm=bravo.gif]
I nema na cemu [sm=smiley1.gif]
Ja se razmisljam izmedju tih kao tvoja i teget za zelenim i narandzastim krugovima...moram uzivo da vidim boje..jer definitivno su lepsa uzivo, sto i sama kazes...ici cu mozda sutra, mozda u subotu...
Ja se sve nesto tripujem da mi je rano sad da ih uzmem...nego da ja njemu porucim, samo kad vidim boju uzivo, pa u sledecoj turi da me racuna..
Janncice da znas da cu da im pomenem da ih ja ovde reklamiram, pa nek vide sta ce, ako nece cmicak da im izadje [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Kakva kolica? II deo (8.11.2012 17:57:45)

jole nije ti rano, sto bi bilo? ja sam kolica kupila kad sam bila 26 nedelja i vozala ih svaki dan po stanu onako prazna, kao lujka neka[sm=jezicek.gif]

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (8.11.2012 23:11:25)

Jel neko mozda ima kolica chicco multiway ili engoyfun, kakava su iskustva?
http://shop.aksa.rs/chicco-kolica-enjoy-fun---garnet.html
http://shop.aksa.rs/chicco-kolica-multiway---amethyst.html

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (11.11.2012 12:55:32)

Isla sam da vidim kunert kolica i mogu vam reci da su odlicna... odlucila sam se za teget sa crvenim, jedina zamerka je ta sto su poprilicno velika pa su jedva stala u gepek astre H.

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (11.11.2012 20:07:50)

Mi smo juce porucili isto teget-crvena [sm=bravo.gif] mnogo bolje izgledaju uzivo nego na slici [sm=smiley1.gif]
Jedva cekam da stignu[sm=sloncek.gif]

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (12.11.2012 14:09:15)

Da boje su totalno drugacije uzivo nego na slici.
Jel ti rekao kad bi trebalo da stignu? Ja sam mislila da ih porucim posle 20og.

jole82 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.11.2012 15:16:19)

jacagoga bolje ti je poruci ih sada..
Kako stvari stoje, najranije moze da poruci sledecu turu u toku ove nedelje, pa bi ona najranije stigla krajem meseca..dosta zavisi od nase carine, a robu isporucuju samo petkom...Tako sam i ja porucila u subotu kad sam bila, kad je objasnio sta i kako ide...
Ustvari, najbolje ga pozovi suta, pa nek ti kaze kako stoje stvari, da ne budem ja dezinformator kojim slucajem...al mislim da ti je bolje da se prijavis za ovu turu koju ce sad da poruci, da posle ne bude kasno..jer malo zavisi od njega, a mnogo od papirologije na carini...pa moze da se desi da onu tamo turu isporuce sredinom decembra u najboljem slucaju...

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (12.11.2012 18:04:33)

Sad sam porucila, vec je porucio turu, pa sad cekam sledecu, javice mi kad ce poruciti

nink -> RE: Kakva kolica? II deo (12.11.2012 20:39:06)

Evo i ja da se pohvalim..Kupili smo za naseg bebca kolica...Dugo sam se dvoumila koja da uzmem[sm=zmeden.gif]..Ja vozim a skuplja mali auto tako da velika nisu dolazila u obzir,tj imamo mali gepek...Lepa i povoljna su ova poljska zaboravih kako se zovu ali ja sam se zaljubila u inglesina avio zelene boje i ta smo kupili..Jesu mozda skupa ali su jako kvalitetna i lepa..Sintezis imamo tako da nam to ne treba....

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 15:26:01)

moja kolica stigla! danas me je nazvao ovaj lik i javljam cim ih dobijem kakva su! bas sam srecna! sad cu malo da ih vozikam po stanu,brmmm brmmmm!!![sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 15:33:47)

Ivanna jel si i ti uzela ova poljska?joj moram da se nateram da odem da ih pogledam i pazarim...

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 15:36:09)

da,ta poljska!
javljam i slikam kad dodju u moje ruke!

a sto sam srecna sto mi ostaje 24 000 razlike sa kojojm cu svasta kupiti,[sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 15:37:40)

Ima da se prepoznajete na ulici po kolicima... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ivannna cekamo slike...

adulence -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 15:39:42)

Ahaha...vala da znas...stavljaj slike...

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 17:12:06)

stavljam cim stignu,nema da brines!

jacagoga -> RE: Kakva kolica? II deo (13.11.2012 22:01:42)

Jaoooo, valjda ce i moja stici do kraja novembra, danas mi je dr rekao da cu 29og u bolnicu

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (14.11.2012 12:15:17)

evo slicica-uzivo su jos lepsa,i boje su lepse nego na njihovim slikama,ja sam mislila da su ova moja sa belim tackicama ali uzivo sam se odusevila kad sam videla da su tackice zlatkaste boje,sto je po meni lepsa kombinacija
trudila sam se da slike budu sto bolje ali ne zamerite mi,ipak nisam profi fotograf
[img]http://www.dodaj.rs/f/3J/pm/3rc51RNi/fotografija0725.jpg[/img] [img]http://www.dodaj.rs/f/3J/BU/22nnfGxF/fotografija0726.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1z/TO/2pRlLDIv/fotografija0727.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/z/R/QMyF4Z/fotografija0728.jpg[/img] [img]http://www.dodaj.rs/f/3F/uF/7fJXBYR/fotografija0729.jpg[/img]

adulence -> RE: Kakva kolica? II deo (14.11.2012 12:27:04)

joj ivanna bas su lepa,jako mi se dopadaju,sada sam jos sigurnija da cu i ja otici da ih pazarim...

ivannna -> RE: Kakva kolica? II deo (14.11.2012 12:31:11)

ja sam stvarno odusevljena!!!
super izgledaju,kvalitetna su a cena je vise nego neverovatna!
jole-hvala ti za informaciju ! ti si ih prva pronasla!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>