janabons -> RE: Kakva kolica? II deo (19.3.2013 19:05:14)
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg ladyb, uvek je bebi oprema skuplja s' proleca, jer tad izbacuju nove modele/dezene. Ako uhvatis sad nesto na snizenju od starih dezena, kupuj, posle ces tesko naci... Pretrazi sve online prodavnice! Pogledaj i Pegolini kolica, ja sam se ozbiljno interesovala za njih kad smo kupovali, imaju lepe modele, jeftine, a moze rucka da se okrece, sto je meni bilo presudno u izboru kolica. Od Chipolina imas i Leo, super su skroz, malo manja, ali duplo jeftinija, a imaju sve opcije. Ja sam od njih odustala jer su tockovi manji, kao da bebi bude udobnije, a bebe ustvari vole da se truckaju [sm=smiley36.gif] Ja sam gledala i malo provozala u jednoj radnji pegolini play model, skroz mi je ok i zadovoljava sve moje kriterijume i srela mamu koja je prezadovoljna sa tim kolicima,jos cu razmisliti za koja cu se odluciti[sm=smiley1.gif], al da dajem velike pare necu sigurno,imam kisobran kolica os sestre,tako da ce mi ova trebati do zime i to je to Evo linka, ako nekog interesuje http://www.oxo.rs/proizvod/pegolini_decija_kolica_play_novo-4732155
|
|
|
|