|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
25.3.2012 16:42:56   
nela79

IZVORNA PORUKA: gracia

Zenske, ima li iskustava sa Inglesina Zippy free kolicima? Ko sta radi, ja samo zagledam kolica drugih ljudi u setnji, jos malo pa cu da pocnem da ih zapitkujem kakva su user posted image Zapucali smo juce u Medu u Piramidi, ali nisam znala da Piramida ne radi subotom popodne, bas bezveze... 

Inglesina Zippy free

Ja imam Inglesina Zippy. Ova free su vjerovatno nesto novija. Inglesina su sasvim solidna kolica. Tu su negdje u rangu sa P.Peregom. Imaju iste funkcije

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 451
26.3.2012 13:18:58   
Sesilija 83
mi imamo Cam combi familu i super su mala spava u korpi danju a nocu krevetsc,sediste super iz auta prikacim na kolica za kratke relacije tipa iz savetovalista 10 min po radnjama i pravac kuci meni su ok.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 452
2.4.2012 1:31:59   
Anoniman
ja uzela chipolino ultra. ista su kao dakota jedino sto imaju 3kg manje, i da vam kazem i sa ovih 11 se jedva nosim. super su kad je smet i kad je sljunak ili tucanik, ali na ravnom su preteska, kad je beba okrenuta ka meni razmak izmedju tockova je 20 cm i ne mogu da hodam jer sutam tockove. super je kad je beba od mene, ali to tek sada od 4-og meseca mogu i on ne voli tako jer me ne vidi. preko zime i kad je hladnije su strava jer je malom bas toplo (nos mu bude topao) ali za leto definitivno nesto tanje-manje-lakse.
uzmite u obzir tezinu kolica jer na to dodajete -7-8-9-10 kg bebu i uvek ih provozajte, sutanje tockova bas nervira i pantalone i patike su mi stalno prljave!!!

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 453
2.4.2012 8:49:49   
marijana22
Hvala Betty na informaciji meni se svidjaju ta chipolino ultra. Sad cu jos malo razmisliti. Mada ova druga koja mi se vidjaju su samo 1kg laksa. Tebi je super sto sad ide lepse vreme pa ces od 6. meseca moci da kupis neka laksa kisobran kolica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
2.4.2012 9:33:00   
Anoniman
Mislim da lakoća guranja kolica nema veze sa njihovom težinom nego sa kvalitetom kolica i pre svega točkova, naša sad imaju 9,5 kg i guraju se isto kao kad su imala 5 kg više (sa ravnom korpom), lako se guraju i lagana su za upravljanje. Mnogo bolja od kišobran kolica koja su lagana ta grozna za guranje jer je osećaj kao da si dete stavio u kolica za lutku.

(odgovor članu marijana22)
  Direktna veza do poruke: 455
2.4.2012 9:57:05   
jance
slazem se sa gae, i mi imamo ogromna i dosta teska kolica ali su izuzetno upravljiva moram da kazem. evo majstor ima 8kg i mogu da kazem da ih mogu gurati bez problema i jednom rukom ali i upravljati njima jednom rukom. dok npr da ih podignem i stavim u gepek, tu trebam bilder da budem.
jesam za da se uvek uzme u obzir tezina samih kolica ali i upravljivost istih. na zalost, ja u radnji nisam znala da ocenim, srecom pa smo relativno dobro prosli.

sad, negativne strane Bertoni Plasma kolica: tockovi od starta s vremena na vreme iritantno skripe, predji desni tocak je onako blago uzdignut iznad i ne prijanja na podlogu kako treba, kad je korpa okrenuta prema meni, sklopljena kolica zauzimaju strasno puno mesta u gepeku - ko da si fotelju za odraslog coveka stavio u gepek, preteska su za podizanje, i preglomazna i sklopljena. sportska korpa nema lezeci polozaj, najnizi polozaj koji ima je onaj od 45 stepeni, podizanje naslona iz potpuno spustenog ne moze da se izvrsi dok je beba u kolicima, ili morate da uhvatite bebu za rame i nagnete je napred pa onda brzo podignete naslon - taj ceo patent je na varijantu uckura na trenerici i potpuno je nepraktican.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
2.4.2012 12:04:48   
Anoniman
eee, gae, da znas koliko znaci 2 kg ... i to nije samo 2 - dodaj tu i bebu! Sem ako nema trenja, 18 kg nije lako gurati, pogotovu ako zivis tamo gde kopaju ulice 44 puta godisnje i prave trotoare za trotinete u jednom pravcu a ne ljude i kolica user posted image joooj, koliko muka samo proci ulicom!

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 457
2.4.2012 12:20:23   
Anoniman
BB, gurala sam ih i kad su imala 5 kg više sa korpom i bebom u njoj, plus nikad nemam ispod 3'4 kg u gepeku bakaluka, vode i koječega. A da mi se po ulici kopa, kopa se redovno, i malo malo pa nemamo vode, park nemam nego ako ne idemo kolima do nekog šetališta idemo po okolnim uličicama koje ili nemaju trotoar ili je taman za širinu bandere. Veruj mi na planinu mogu sa ovim kolicima i u grad, dve ručke imaju a ja upet uspem jednom rukom da ih guram bez problema dok u drugoj nosim Žabu i torbu preko ramena.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 458
2.4.2012 12:37:58   
Anoniman
i kod nas je njegova torba + moja torba + cebe + rezervno cebe + hug-bug + kabanica + 3-4-5kg kojesta sto pokupujemo po piljarama. pakovanje jednom rukom ne dolazi u obzir, to ni mm ne moze. i kabasta su, kad se sklope su otprilike 80x80x20 cm.
ti racunas u to i visinu/tezinu? ja sam dosta niza od tebe, i bas ne toliko dosta laksa (ovo cu reci samo sad, inace je moja tezina idealna :p ) i meni je sve teze (kilogramski) nego tebi. a neka mamica koja nema 50 kg sve sa tim kolicima? mogu da guram kolica i drzim dete u ruci, i bez obzira na sve ako zene ne moraju da se pate sa dodatnih 2-3 kg, ne moraju da ih uzimaju. ne savetujem kolica kao kod lutaka, ali nesto od 8-9 kg super zvuci.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 459
2.4.2012 12:47:06   
Anoniman
Veruj mi, da su bolji toškovi ta 2 kg ne bi osetila. I nema veze sa visinom/težinom jer ja imam 50 kg viška koji mi nikako ne olakšavaju a Žabu gura i njena tetka, moja zaova sa svojih metar i žilet i jedva ako ima 50 kg. Slažem se sa svim što si rekla ali i dalje mislim da su problem točkovi. Moja se sklapaju kao kišobran, dakle ne može jednom rukom i nisu ni malo lagana za nođenje, ali se lako sklapaju i za guranje i upravljanje su savršena.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 460
2.4.2012 13:44:51   
Sanchy
Da li neko ima chipolino dakota kolica ,interesuje me da li navlake mogu da se skidaju da bi se oprale u masini ili ne?Trenutno se dvoumim izmedju njih i cam pretty cross...ne mogu da se odlucim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 461
2.4.2012 15:08:11   
marijana22
Ja cu da popiz.......od kolica vise.
Prvo sto ne znam koja da uzmem dvoumim se izmedju chipolino i cam pretty cross. Pretpostavljam da su cam-ova kvalitetnija,ali meni se chipolino vise svidjaju.
Zivim na NBG sve ravno, trotoari svuda ima gde da setamo tako da mi tezina nije bas presudna.
A druga stvar je sto mi svi nude svoja kolica. Kolega mm ima dvoje dece pa nam je dao svoja kisobran kolica (u dobrom su stanju) kupljena u inostranstvu,malo koriscena. A sad hoce da nam da i kombinovana od pre 20 god (nasledio od sestre). Ja kazem ne kupicemo nova, ali on salje sliku da vidimo da su u dobrom stanjuuser posted image . Onda jetrva hoce da nam da kisobran kolica koja imaju potpun lezeci polozaj, ali meni deluju klimavo..........
Najgore od svega je sto je mm u fazonu da uzmemo, sto da kupujemo nova .......... Poludecu od svih zajedno

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 462
2.4.2012 15:14:26   
jance
marijana, ja sam imala taj problem, dever je bio glavni taj koji je rekao : pa kad vec ste u takvom problemu sa parama, sto ne uzmete od nekoga polovna? na sta sam ja prokomentarisala : prvo - dali bi ti svojoj deci kupovao polovne stvari? (naravno da nebi, njegova deca nose markirano i kad nemaju sta da jedu) a drugo - znam da cu puno toga dobiti, nemam problem da mi dete nosi vec nosene stvari, ali kolica ce biti jedina stvar koja ce dobiti NOVA i tacka! i tako je i bilo. sve ostalo smo dobili, a kolica smo izabrali, a mislim da pored navedenih mana su za nasu situaciju stvorena, gde ja zivim mini-tenk bi mi trebao umesto kolica za setnju. tako da nemoj da se palis na takve komentare, reci lepo : hvala vam puno na savetima i spremnosti da nam pozajmite (date ) vase, ali mi bi voleli eto da to bude makar jedina nova stvar koju ce nase dete dobiti (tu cete vi uhvatiti na foru jadni vi) pa ce se smilovati.

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 463
2.4.2012 15:17:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijana22

Ja cu da popiz.......od kolica vise.
Prvo sto ne znam koja da uzmem dvoumim se izmedju chipolino i cam pretty cross. Pretpostavljam da su cam-ova kvalitetnija,ali meni se chipolino vise svidjaju.
Zivim na NBG sve ravno, trotoari svuda ima gde da setamo tako da mi tezina nije bas presudna.
A druga stvar je sto mi svi nude svoja kolica. Kolega mm ima dvoje dece pa nam je dao svoja kisobran kolica (u dobrom su stanju) kupljena u inostranstvu,malo koriscena. A sad hoce da nam da i kombinovana od pre 20 god (nasledio od sestre). Ja kazem ne kupicemo nova, ali on salje sliku da vidimo da su u dobrom stanjuuser posted image . Onda jetrva hoce da nam da kisobran kolica koja imaju potpun lezeci polozaj, ali meni deluju klimavo..........
Najgore od svega je sto je mm u fazonu da uzmemo, sto da kupujemo nova .......... Poludecu od svih zajedno

Iskuliraš sve njih zajedno, zasedneš na klupu na Saskom keju gde prolaze mame sa svim modelima i markama kolica i kad ti se neka svide ljubazno pitaš mamu kako je zadovoljna. Neće ti ni jedna zameriti niti će odbiti da ti odgovori i saznaćeš sve prednosti i mane od nekog ko ih je isprobao.

Direktna veza do poruke: 464
2.4.2012 15:18:50   
Rada T.
joj žene nemojte se šaliti sa polovnim kolicimauser posted image user posted image user posted image ja sam uzela polovna pa su mi se sklopila na stepenicama sa sve detetomuser posted image bilo je strašno!!!
Za polovna kolica ne znaš ni kako su korištena ni da li su negde falična... nama se samo desio kvrc i da detetu slomim vrat zbog je*enog dinara i štednjeuser posted image

sutra dan odma u podavnicu i kupili nova i molim lepo

< Poruku je uredio Rada T. -- 2.4.2012 15:21:55 >

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 465
2.4.2012 15:20:22   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Sanchy

Da li neko ima chipolino dakota kolica ,interesuje me da li navlake mogu da se skidaju da bi se oprale u masini ili ne?Trenutno se dvoumim izmedju njih i cam pretty cross...ne mogu da se odlucim...

Mislim da su Cam dosta kvalitetnija, meni su se baš dobro pokazala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 466
2.4.2012 15:22:28   
marijana22
Nije nama neka frka sa parama. Naravno svaki dinar dobro dodje pogotovo kad stigne beba bice vise troskova. I ja sam u fazonu ne mora dete sve novo da ima (pozajmili smo krevetac,komodu AS.....) ali kolica hocu nova. Kupicu ja nova kolica, makar ih licno nosila kuci ali ne moram bas da imam 4 kolica

Iskoristicu vou tvoju foru sa jedinom novom stvariuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 467
2.4.2012 15:24:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Anči, da mi ražimo procenat od CAMa? user posted image Šalu na stranu, jedina kolica za koja bih menajla ova naša su CAM Cortina da imam kuću i velika kola. Ovako nije bilo uslova za njih.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 468
2.4.2012 15:25:46   
soni
hej trudnice, meni su ova bas u uzem izboru

pogledajte video i recite misljenje BRIO

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 469
2.4.2012 15:29:03   
jance
pa da user posted image
a i gae ti je dala dobar savet za biranje kolica, tako sam i ja radila: smarala mame po keju ili po centru kad sam videla zanimljiva kolica koja su kod mene dolazila u obzir. i ni jedna me nije dvojkirala da znas!

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 470
2.4.2012 15:33:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: soni

Izgledaju fenomenalno! Ja glasam za!

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 471
2.4.2012 15:34:10   
maslackic

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Anči, da mi ražimo procenat od CAMa? user posted image Šalu na stranu, jedina kolica za koja bih menajla ova naša su CAM Cortina da imam kuću i velika kola. Ovako nije bilo uslova za njih.

asu situaciju stvorena, gde ja zivim mini

Ana nema pravo to da trazi user posted image pljuvala ih je u pocetku user posted image

a sto se zapitkivanja tice, mm je vise od mene smarao prolaznike...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
2.4.2012 15:39:39   
jance

IZVORNA PORUKA: soni

i ja sam odusevljena i glasam za!
i ja bi uzela crno-braon kombinaciju za narandzastom navlakom za nogice user posted image
(znam, ja vec imam i bebu i kolica ali niko mi ne moze zabraniti da sanjam user posted image )

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 473
2.4.2012 15:41:07   
soni
meni su se bas svidela..dobar je kvalitet i praktina su...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 474
2.4.2012 15:52:25   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: maslackic

Ana nema pravo to da trazi user posted image pljuvala ih je u pocetku user posted image

Da user posted image a ispadoše baš ok, hvala bogu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

ime
isidora88

Da li vam se svidja ime Mateja?

da (75%)

ne (25%)

Ukupan broj glasova: 102

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here