|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
5.4.2012 12:09:52   
nela79
Mi nasli nglesinu na snizenju i uzeli narandzastu krem kombinaciju bas iz razloga koje si navela user posted image Mada smo mogli plava kupiti, opet smo dobili djecaka user posted image

Pegolini sam vidjala po gradu. Izgledaju slicno kao PP i Inglesina Zipy. Ma sad svi kopiraju jedni druge

(odgovor članu Zvoncica84)
Direktna veza do poruke: 501
9.4.2012 13:01:05   
Sanchy
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=3834 sta fali ovim kolicima pa su tako povoljna?Ima li ih neko i kako je zadovoljan tj .zadovoljna?user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 502
9.4.2012 16:08:18   
Sanchy
Niko nista?Maya 78 mi je pronasla gde se nalazi firma koja je uvoznik i ispostavilo se da su mi na pet minuta od kuce -....na korak sam da ih kupim..ako me neko ne odgovori svojim negativnim iskustvom...user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 503
9.4.2012 16:17:25   
Anoniman
Nemam nikakvo iskustvo ali sam vrlo skeptična. Jesi li ih videla uživo i isprobala?

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 504
9.4.2012 16:21:36   
Olga75
KAKO SE NAPRAVI LEP LINK user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 505
9.4.2012 16:24:14   
nink
Povoljna jesu,Sanchy pogledaj ih uzivo pa odluci,ipak ti znas najbolje sta zelis...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 506
9.4.2012 16:40:00   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Nemam nikakvo iskustvo ali sam vrlo skeptična. Jesi li ih videla uživo i isprobala?

Nisam ,treba tek da idem...ova devojka sto mi je ostavila link gde im je maloprodaja kaze da je citala na nekim hrvatskim sajtovima bas pozitivna iskustva ,ja iskreno nista nisam procitala tek sam ih juce nasla,slucajno na just klik..i ja sam skepticna kad sam videla cenu ali ne mora nuzno da bude lose ono sto je povoljno...ne znam..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 507
9.4.2012 16:43:14   
Sanchy
Olga procitala sam sta si napisala i nista mi nije jasno,ne znam to da uradim,ako stignem veceras probacu...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 508
9.4.2012 16:46:07   
Olga75
nije problem , probaj u toj temi , ako sam ja skontala moze svako user posted image
sto se kolica tice mi smo imali neka Lazzaro , kisobran sa navlakom
jos mogu da se koriste iako je zvercica vec matora za njih
ali koliko je ona htela u kolicima a to je jako malo
samo bih se nervirala da sam kupila neka " besna " pa da sam ih gurala a nju nosila a tako je bilo jaaako dugo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 509
9.4.2012 17:43:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Nisam ,treba tek da idem...ova devojka sto mi je ostavila link gde im je maloprodaja kaze da je citala na nekim hrvatskim sajtovima bas pozitivna iskustva ,ja iskreno nista nisam procitala tek sam ih juce nasla,slucajno na just klik..i ja sam skepticna kad sam videla cenu ali ne mora nuzno da bude lose ono sto je povoljno...ne znam..

Slažem se. Ipak najvažnije je da ih vidiš uživo i isprobaš. Mani su sva kolica slična tima po ceni koja sam gledala delovala klimavo. Iz našeg iskustva najvažnija su kvalitetna kolica o dobro i udobno autosedište. Sve ostalo može da bude bilo kakvo...

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 510
9.4.2012 19:45:06   
marijana22
Sanchy meni su se svidela druga neka Bertoni kolica, ali jako povoljna i lepa. I naletim na njih u rodi, cini mi se. I mi kao super taman da ih isprobamo. Delovala ok, ali imala su los mehanizam za sklapanje, jedva smo ih sklopili ali nismo mogli da ih rasklopimo ponovo. I malo mi delovala klimavo pa se ohladila od njih. Inace na netu sam gledala razne komentare za Bertoni kolica neko zadovoljan, neko ne. Sve je to individualno. Moj predlog ti je da se ne zaleces pri kupovini ni jednih. Sackaj jos koji dan mozda ti se neka druga svide, a mislim da ova imaju u dexy co

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
9.4.2012 20:21:44   
Sanchy
Ma sacekacu ja,nego volim to da resim ali nikako..user posted image ..danas u Piramidi videla chipolino POOky model sa sovicama dezen za ovu godinu sa sve as 23000...i probala sam da ih vozim jedino sto mi nesto skretanje ne ideuser posted image ...to verovatno treba da budu prednji rotirajuci tockovi da bi bilo lakseuser posted image ...ostalo ok...stabilna..i kad smo vec kod tog as ono ima polozaj fetusa dakle ne moze da bude ravno ,ja predpostavljam da je tako kod svih asuser posted image ...i vec sam pitala ali da pitam jos jednom jel ok u tom sedistu izneti bebu?Logicno ako je u tom polozaju bio 9 meseci sto da ne?!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 512
9.4.2012 20:31:17   
marijana22
Naravno da moze. Negde sam citala da u nekim zemljama ne pustaju bebu iz bolnice ako nemas AS..........

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 513
9.4.2012 20:36:37   
Sanchy
Pa i meni je logicno ali cula sam negde se kao babice namrgode na as pa sta njih briga u cemu ces ti dete da izneses,svasta...

Direktna veza do poruke: 514
9.4.2012 20:36:56   
nink
Sanchy moze da se iznese u sintez nosiljci nego mi smo peskire stavljali u rupu,tj deo gde je bebi kicma jer je beba toliko mala da upadne cela i deluje bas neki ne prirodan polazaj....MI imamo chiccovu i ekstra je i povedi racuna o nosiljkama jer neke nisu bas dobre....

Direktna veza do poruke: 515
9.4.2012 20:41:15   
nink
Ma i ne gledaju u cemu iznosis jedva cekaju ledja da ti vide,bas njih brigauser posted image ali u domu zdravlja su mi jednom rekli da bas i nije dobra

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 516
9.4.2012 21:10:57   
Sanchy
Da ali ti po zakonu moras da bebu drzis u as u kolima pa sta onda?Da nosas i nosiljku pa kad je izneses iz kola da je stavis u nosiljku...to je glupo..i ja sam razmisljala da se stavi vise peskirica pa ce biti u ravnijem polozaju..

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 517
9.4.2012 22:30:12   
Anoniman
pa i vecina korpi ovih sto se kopcaju na kolica mogu i da se privezu u autu, zar ne?

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 518
9.4.2012 22:35:16   
Ana RR
Sanchy, najnormalnije možeš bebu izneti u as user posted image i nikakvi peškirići pod kičmu, taj položaj u as položaj novorođenčeta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 519
9.4.2012 22:38:55   
Sanchy
Ok,ma da ,stvarno ne vidim svrhu one nosiljke..nekome preko dana tu spava beba ali ja sam videla fenomenalnu ljulju koja je prilicno ravna sa nekoliko melodija,brzina ljuljanja ili samo vibracije i to sam namerila da kupim..meni bolja varijanta nego nosiljka..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 520
9.4.2012 22:40:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sanchy, najnormalnije možeš bebu izneti u as user posted image i nikakvi peškirići pod kičmu, taj položaj u as položaj novorođenčeta.

Potpisujem!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 521
9.4.2012 22:43:55   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ok,ma da ,stvarno ne vidim svrhu one nosiljke..nekome preko dana tu spava beba ali ja sam videla fenomenalnu ljulju koja je prilicno ravna sa nekoliko melodija,brzina ljuljanja ili samo vibracije i to sam namerila da kupim..meni bolja varijanta nego nosiljka..

Pazi, nosiljka je praktična kada ti beba zaspi u šetnji pa je ne moraš vaditi iz kolica već samo skineš nosiljku i uneseš je u stan. Praktična je i kada odeš kod nekoga sa bebom pa je imaš gde spustiti da spava. Mi smo Marka svuda nosili u as, nismo kupovali nosiljku, ali uopšte nije loša stvar.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 522
9.4.2012 22:54:15   
Anoniman
Nosiljka je dobra da beba spava preko dana, da spava u gostima, da se ne budi kad se vraća iz šetnje a najbolja je zato što beba ne mora da leži u jednom te istom položaju na leđima, vezana kaiševima već može da se namesti kako joj volja i da se razgaći ko u krevetu. I u ljulji je vezana kao u sportskom sedištu a ravna korpa je komotna kao kolevka a ima i točkove za napoljeuser posted image .

Sve pod uslovom da je ona plastična, one krpene ne znače mnogo, one si slične običnim nosiljkama u kojima su se bebe nekad iznosile.

< Poruku je uredio gae_gr -- 9.4.2012 22:56:16 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 523
9.4.2012 23:06:19   
Sanchy
Ima prednosti ali secam se da su i moja sestra a i brat bebu donosili u as jer dolaze kolima,pa su bebe spavala na mom krevetu ako im se spava..ja samo kazem u kolima mora as a sad nositi i nosiljku sa sobomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 524
9.4.2012 23:13:50   
Anoniman
Kad idemo u duže šetnje nosili smo nosiljku jer se ne preporučuje da dugo boravi u as. Kad idemo na kraće relacije išli smo samo sa as. A kad smo išli u selo i u Čačak na po nedelju dve korpa je bila sve i svja, kao i kod kuće za dnevno spavanje. Sad, mi smo od početka vrlo aktivni i najmanje vremena smo provodili kod kuće tako da nam je mnogo značilo.

Da sumiram, ko je korpu imao taj je ni za šta ne bi menjao. Onaj ko vam kaže da je bespotrebna da znate da je nije oprobao.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Trudnoca i prevara
Pansophia

Ako bi vam muz u toku trudnoce saopstio da ima sex sa drugom zenom, da li biste prekinule trudnocu ili biste ostavile njega?

Prekinula bih trudnocu i njega bih ostavila (9%)

Nastavila bih trudnocu, a njega bih ostavila (79%)

Ostala bih u braku i nastavila trudnocu (12%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here