|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
10.4.2012 8:16:41   
nela79

IZVORNA PORUKA: Sanchy

http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=3834 sta fali ovim kolicima pa su tako povoljna?Ima li ih neko i kako je zadovoljan tj .zadovoljna?user posted image

Sanchy vidjela sam ta olica u prolazu u gradu. Izgledaju skroz OK. Mislim da sam vec pisala da su izgledom skroz iste kao PP i Inglesina. Ja sam kupila Inglesina Zippy prije 3 godine. Sluze nas skroz OK, al vjeruj mi da bi sad da kupujem trazila nesto jeftiniju varijantu kolica koja imaju iste ili slicne osobine. Probaj i jedna i druga kad dodjes u radnju i samo ce ti se kazti user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 526
10.4.2012 8:24:12   
Sanchy
Hvala Nela,ici cemo ovih dana da bacim pogled na njih i uzivo...user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 527
10.4.2012 10:01:05   
Anoniman
mi smo i nosiljku maksimalno iskoristili, bilo mi je zgodno da spava u njoj i onda je vozam svuda po stanu da mi bude na oku dok nesto radim. a sad ju je skoro prerasla, ali eno je tamo kod sveki i tamo jos uvek spava u njoj.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 528
10.4.2012 14:03:54   
Alexxa
Da li ima neke veze i razlike ako su točkovi na kolicima jednostruki, a ne dupli? Joj, muče me ta kolica, sve ostalo sam smislilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 529
10.4.2012 16:00:35   
Odri Hepbern
E Sanchy ti si car!user posted image Da nema tebe gomilu ovih kolica ne bih ni videla. Sada su mi super ova pooky, nisu teska, sklapaju se kao kisobran, beba moze da gleda i u mene... Da li znas gde mogu da ih pogledam? Ovako na netu sve izgleda lepo. Popodne nemam obaveze pa bih otisla danas da ih vidim.

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 530
10.4.2012 16:21:13   
nela79
Odri pogledaj OVAJ SPISAK
mozda ti je nesto blizu user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 531
10.4.2012 23:01:47   
pocahontas
ja zelim ova kolica http://www.encimenci.rs/proizvod.asp?id=AB05C0VNL&kat=4&sn2=27

diiiivna su mi, jedino sto su bas skupa!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 532
11.4.2012 6:42:34   
nink
Pocahontas bas su super,retro kolica u takvima smo se mi vozili kada smo bili maliuser posted image .Mnogo su skupa i mogu da se koriste samo dok je beba mala..Meni se svidjaju stooki kolica ,ali ne bih nikada dala te pare za kolica,pa zamisli jos da nece da se voziuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 533
11.4.2012 7:35:10   
Anoniman
I ova se pretvaraju u sportska ali s i dalje preskupa. Stokke su lepo dizajnirana i sviđa mi se što je beba visoko, ali mislim da je ipak bacanje para. Pri tom za 1000 evra ne dobiješ ništa, treba ti još skoro toliko za navlake, suncobrane i ostalo.

(odgovor članu nink)
  Direktna veza do poruke: 534
11.4.2012 14:50:25   
Odri Hepbern
Nela hvala ti za spisak, nisam ga uopste primetila na sajtu.
Pocahontas i meni su lepa, ali bas su skupa. Ja sam sebi zacrtala cifru do koje gledam, na ona sto su skuplja ni ne obracam paznju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
11.4.2012 15:34:31   
lepotica66

IZVORNA PORUKA: gae_gr
Da sumiram, ko je korpu imao taj je ni za šta ne bi menjao. Onaj ko vam kaže da je bespotrebna da znate da je nije oprobao.

user posted image
apsolutno se slazem!
za svo troje dece sam koristila korpu i stvarno mi je mnogo znacila. jeste da je glomazna, da se kratko koristi (6 meseci), da posle toga samo pravi guzvu po stanu, ali ja bih je svakome preporucila ,narocito u prvim mesecima!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 536
14.4.2012 0:05:53   
devojcicamica
Ja sam kupila ova, Cam Pretty Cross, planiram da kupim i auto sedište koje na njih pasuje, zanima me da li i ona korpa za bebu može da se dokupi, pretpostavljam da i ona pasuje, trebala sam odmah da uzmem ceo komplet ali muž ni da čuje :( user posted image

(odgovor članu lepotica66)
Direktna veza do poruke: 537
14.4.2012 8:21:09   
Anoniman
Korpa pasuje jer se kači na oste rupe kao as, ali ne znam da li ima posebno da se kupi. Poseban je problem što će ti to tako pojedinačno izaći mnooogooo sakuplje nego da ste kupili 3u1.

(odgovor članu devojcicamica)
  Direktna veza do poruke: 538
14.4.2012 10:50:58   
Ana RR
Devojcicamica, ja imam kolica preety cross (samo model koji ima i ručke u crnoj boji, ne dopada mi se ta bela varijanta), imam i as koje ide uz njih (samo što smo ga prerasli pa ga sad prodajemo). Nosiljku nisam kupovala jer se uopšte ne isplati kupovati tako naknadno. Meni nije trebala, iskreno. Jeste da sam par puta pomislila kad se mali uspava u kolicima kako bi bilo dobro da je u nosiljci pa samo da ga prenesem u kuću ali uđem u suteren kuće, sednem u sobu i sačekam da se on probudi i onda idemo na sprat. Dok je bio mali svuda smo ga nosili u asm čim stignemo izvadimo ga odatle. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu devojcicamica)
Direktna veza do poruke: 539
14.4.2012 17:40:46   
soni
kupila sam kolica i jako sam zadovoljna...user posted image

prvo drago mi je da sam nasla neka sto nisu crna, ovde samo crna guraju.. imaju velike tockove a u norveskoj su putevi neravni pa svi koriste te sa velikim tockovima i na naduvavanje jel su meksa.. mali tockici su laksi ali ovde brzo propadnu pogotovo kada su oni plasticni.. imam svu opremu dodatnu.. duo su ( od rodjenja, do 4 god)
sta vi mislite??

user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio soni -- 14.4.2012 17:41:18 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 540
14.4.2012 17:59:36   
maslackic

IZVORNA PORUKA: slavica.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: maslackic

Ana nema pravo to da trazi user posted image pljuvala ih je u pocetku user posted image

Da user posted image a ispadoše baš ok, hvala bogu user posted image

Jel jesu??? Ja se ovih dana jako dvoumim,mi smo skoro odabrali Chicco Living,ali sam videla da su nedavno digli cenu,i sad su oko 39.000...... A Cam,i pored toga sto su i oni digli cenu,su mi jos uvek dosta jeftinija... I u igri je jos uvek Peg Perego Uno,ali ovih dana,misleci o ceni,sve vise naginjem ka Camu...
Ana,a zasto si bila nezadovoljna u pocetku? Ako imaju neke mane,odmah mi kazeite,pa da vidim da li mogu da zivim sa tim user posted image

sad gledam ta Peg perego...mislim da im je prednost sto se rucka pomera da beba gleda mamu ili na put,..kod Cam i chicco okrece se sediste...
sad i mi smo se dvoumili izmedju cam i chicco (peg perego nismo ni gledali ne znam zasto) a presudilo je to sto je moja sestra insistirala da ih ona kupi kolica , i ona je odlucila..Chiccova je prva nasla, a cena kod nje i nije tako velika 280e...tako da imamo chicco living, crno siva i ja zadovoljna user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 541
14.4.2012 18:15:28   
bulka
soni kolica su odlicna, bas su i lepa i cini mi se kvalitetna, koji je to model?>

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 542
14.4.2012 18:18:07   
soni
hvala.. jesu kvalitetna.. BRIO marka

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 543
14.4.2012 18:55:17   
Anoniman
Soni i meni se dopadaju , lepa boja , ususkana su user posted image
A i ovako velika i dostupna korpa ce ti puno znaciti user posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 544
14.4.2012 19:00:17   
marijana22
Soni bas su lepa kolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 545
14.4.2012 19:30:17   
Ana RR
Iskreno, ja bih uvek pre izabrala Peg Perego, o Chicco nisam ni razmišljala. Ali dobro smo prošli, ne žalim se (mnogo).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 546
14.4.2012 20:15:35   
crazymama
soni, bas su dobra kolica!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 547
14.4.2012 20:35:10   
Ana RR
Soni, odlična su!!! Obožavam velike točkove na kolicima!!user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 548
14.4.2012 21:21:55   
crazymama
mi smo rezervisali u aksi ova kolica i autosediste koje se takodje montira na kolica

user posted image
user posted image

evo detaljnije http://shop.aksa.rs/katalog/hauck-kolica-malibu-petrol.html

< Poruku je uredio crazymama -- 14.4.2012 21:32:02 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 549
14.4.2012 21:27:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: crazymama

torbu i nosiljku nismo...

Šteta.

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here