Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 16:00:28
|
|
|
|
marijana22
|
Soni bas su lepa kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 16:02:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
Mi smo kupili chicco cortina...meni se scideo dizajn ,ostalo nisam ni primetila,nemam pojma kolikosu kvalitetna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 17:50:18
|
|
|
|
slavica.
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: maslackic Ana nema pravo to da trazi pljuvala ih je u pocetku Da a ispadoše baš ok, hvala bogu Jel jesu??? Ja se ovih dana jako dvoumim,mi smo skoro odabrali Chicco Living,ali sam videla da su nedavno digli cenu,i sad su oko 39.000...... A Cam,i pored toga sto su i oni digli cenu,su mi jos uvek dosta jeftinija... I u igri je jos uvek Peg Perego Uno,ali ovih dana,misleci o ceni,sve vise naginjem ka Camu... Ana,a zasto si bila nezadovoljna u pocetku? Ako imaju neke mane,odmah mi kazeite,pa da vidim da li mogu da zivim sa tim
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 19:16:48
|
|
|
|
Sanchy
|
Vidim da se i Marijana22 dvoumi izmedju cam pretty cross i chipolino ...njihov model Dakota ima svasta,prvo rucka se podesava po visini,takodje beba moye da bude okrenuta ka mami i suprotno prostim pomeranjem rucke,do tri godine su,tri pozicije za noge ,lako sklapanje i super dizajn ..jedino sto ne pise da se navlake skidaju...pa ako neko zna ...i da li je veliki problem ako se ne skidaju?Kako onda odrzavate kolica...inace i ja sam primetila da su cam p.c.poskupela,..e kakva smo mi drzava...ne znam samo sta je razlog ,evro se danima vrti oko 110...znam da su dakota malo teza pise 1‚2.5 kg ali to mi nije problem stanujem u kuci ,prizemlje ,a takodje sam na NOvom Bgd.,gde su trotoari siroki i ravni nemam nekih uspona i nizbrdica...
< Poruku je uredio Sanchy -- 2.4.2012 19:18:40 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 19:23:30
|
|
|
|
marijana22
|
Ja mislim da se navlake sigurno skidaju. Mozes da pozoves neku od on line prodavnica pa da pitas za informaciju ili jos bolje da im posaljes mail. Meni uvek odgovore kad ih pitam mailom
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 19:31:32
|
|
|
|
Sanchy
|
Mogu ...mislila sam da ih mozda neko ima ovde ali niko se ne javlja...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 19:51:30
|
|
|
|
Alexxa
|
I ja se razmišlam da uzmem ta Dakota, zaista mi se sviđaju, a inače ti si mi Sanchy dala ideju. Težina mi nije bitna iako smo mi na prvom spratu kuće, jer je moja bivša komšinica uzela ova i njih sam lako iznosila sa njenom bebom, a ona su opet malo teža. KOLICA Mada mi i ova deluju super, jedino me cena buni. Da li važi pravilo jeftino=loše kvalitet?
< Poruku je uredio Alexxa -- 2.4.2012 20:05:28 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:03:13
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja stvarno ne znam,,,,ova cena je smesna..a karakteristike skroz ok,osim tezine za koju smo zakljucili da nam nije bitna toliko...,kad sedim na Savskom keju pa posmatram roditelje koja kolica koriste mogu ti reci da dosta njih voze ta Pegolino..,ali meni je stvarno glupo da startujem nekoga i da ga pitam kako je zadovoljan.. ,,,ne znam sta da kazem..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:06:47
|
|
|
|
Alexxa
|
Možda nam se javi neki vlasnik, nadam se da hoće.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:18:04
|
|
|
|
nink
|
Moja drugarica ih je kupila i uopste nije zadovoljna,bas su nekvalitetna..Klimaju se i nekako su uska,na slici izgledaju ok ali uzivo i nisu tako,da su povoljna to jes..Mi imamo peg perego pliko p3 i ekstra su,i ja smatram ako naravno uslovi dozvoljavaju da se za prvo dete kupe neka ipak malo bolja kolica,bolji brend narucito ako je drugo u planu...Ja sam se zeznula pa sam mojoj devojcici kupila najteza chicco kolica koja su tada bila i bas sam se namucila sa njima.Teska su za sklapanje za auto,ma na kraju smo ih prodali i kupili sin u peg perego..Ona imaju i stepenik na kojem je cerkica stajala a sada cemo kolica iskoristiti i za trece,jer su kao nova...Eto to je moje misljenje..A sto se meni svidjaju ona stokke ,prelepa su mi i preskupa,a mislim i teska ali izgledaju bas dobro...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:20:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: slavica. IZVORNA PORUKA: Ana RR Da a ispadoše baš ok, hvala bogu Jel jesu??? Ja se ovih dana jako dvoumim,mi smo skoro odabrali Chicco Living,ali sam videla da su nedavno digli cenu,i sad su oko 39.000...... A Cam,i pored toga sto su i oni digli cenu,su mi jos uvek dosta jeftinija... I u igri je jos uvek Peg Perego Uno,ali ovih dana,misleci o ceni,sve vise naginjem ka Camu... Ana,a zasto si bila nezadovoljna u pocetku? Ako imaju neke mane,odmah mi kazeite,pa da vidim da li mogu da zivim sa tim Joj, ja sam ti sitničar, nije mi se dopalo to što neki šav nije lepo spojen pa malo štrči. Srećom to se uopšte ne vidi inače bi mi bolo oči samo tako. Sve u svemu, mislim da nismo pogrešili. Kod nas je teren asflat-rupa-šljunak-asfalt , akamo ih non stop, sklopi, rasklopi, a ona kao nova. Bebac ima mesta, komotna su, ručke su fine visine tako da se ni malo ne saginjem (visoka sam 175cm), sad posle 8 meseci nemam nikakve zamerke. Imamo i autosedište u kompletu (koje bi verovatno sada prodavali, ako nekoga interesuje). Ja sam baš želela peg perego uno, ta i nijedna druga, ali pošto su kolica i as hteli da nam kupe dever i njegova žena, onda smo izabralo cam jer je jeftinije (i to mi je bilo glupo da oni plaćaju) ali zadovoljni smo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:28:48
|
|
|
|
Sanchy
|
Cam p.c. su i dalje u opticaju mada ih sad namerno ne bih kupila jer su digli cenu.. ...nemam nameru da za kolica dajem gomilu para iskreno,kakva su kolica bila u nase vreme pa smo svi porasli i nista nam ne fali a cene od 500 e pa na gore za kolica je cisto izivljavanje uglavnom trgovaca...Kod Cama mi se prevashodno ne dopada dizajn ,suvise obican u odnosu na DAkotu mada je to najmanje vazno ali eto,i dalje nista nisam odlucila
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:33:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam, sad sam bacila pogled na ta Dakota i meni se ne dopadaju, taj materijal mi nešto bezveze deluje. Čija su to kolica, ko ih proizvodi?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:37:30
|
|
|
|
nink
|
I ja prvi put cujem za ta kolica...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:47:07
|
|
|
|
marijana22
|
Lepa su mi chipolino dakota siva sa zutim, ali vise mi se svidjaju ultra 2011.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 20:48:54
|
|
|
|
marijana22
|
tj dakota 2011 - lemon
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 21:20:55
|
|
|
|
slavica.
|
Ako imas kod nekoga ko ih vec ima,raspitaj se prethodno. Ja sam se prvobitno isto zakacila za neka Chipolino kolica,bas su mi bila lepa,zuta :) ali su mi bas ovde na forumu rekli neki koji vec imaju takva i slicna da im je sediste nekako kratko,i da ih dete brzo preraste. Ja sam od Chipolina odustala,stvarno ne zelim da rizikujem da li mozda jeste,a mozda nije tako. Ako kupim povoljnija,a za par meseci opet moram da kupim druga zato sto mi ova vise ne odgovaraju,nista nisam uradila. Zato mislim da je bolje da u startu kupim ona za koja mi vise njih kazu da su bolja,a nadam se da cu i drugo dete "odvozati" u njima!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 21:24:37
|
|
|
|
Sanchy
|
Chipolino perfekta su samo za novorodjence i ona su kratka a Dakota je do tri godine pa ne bi trebalo da budu kratka..videcu...meni lepo izgledaju isla sam i uzivo da ih vidim skroz ok...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 22:02:28
|
|
|
|
nink
|
Sanchy ti uzmi ona koja se tebi najvise dopadaju,ma znam po sebi kada ja nesto odlucim meni nisu bitna druga misljenja...I na kraju uzmem ono sto se meni dopada..Naravno razumem da su ovde sve dobronamerni saveti ...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.4.2012 22:16:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da Chipolino po kvalitetu uopšte ne može da se meri sa Camom. A pitanje dizajna je već stvar ukusa...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.4.2012 11:57:35
|
|
|
|
Zvoncica84
|
Jel ima neko Pegolini kolica? Mislim da cu njih uzeti, imaju sve sto je potrebno i cena je sasvim ok. I jos jedno pitanjce, kako ste se odlucile za boju kolica? Mi cekamo devojcicu, ali bih rado uzela nesto neutralno ( npr zeleno), da mi mogu posluziti i za drugo bebce, pa ako bude decak da ga ne vozam bas u rozo-ljubicastom
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.4.2012 12:07:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi imamo narandžasta, mislim da su dovoljno neutralna. I ja sam sve krupne stvari kupovala tako da budu i za drugu bebu pa ako se potrefi da je bata da ne bude izrazito ženska boja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
ime za decaka?sil_wannaRobert (
16%)
Djordje (
67%)
Niksa (
12%)
Miron (
5%)
Ukupan broj glasova: 192Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!