Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.3.2012 10:16:25
|
|
|
|
Jelena80
|
Maslackic od dodatne opreme ide samo navlaka za kisu i naravno onaj dodatak (navlaka) za noge. Torba se ne dobija. Mi smo kupili Cam Pretty Cross, i do odlaska u radnju ja sam bila ubedjena da cemo da kupimo narandzasto-krem varijantu. Tamo videh da su dobili nove modele iz 2012., zapala mi za oko puder roze i na kraju smo njih i uzeli. E sad mi je krivo :) Sad su mi mnogo svetla, pa mi boja nije univerzalna, sta ako posle bude decko..... Muke moje. Inace kolica se lako voze, tockovi se lako okrecu, lako se sklapaju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2012 13:14:31
|
|
|
|
slavica.
|
Jel ima neko iskustva sa Chicco Trio Enjoy Fun ?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2012 14:47:55
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Maslackic,sad bas trazim po forumu neke komentare za ona Chicco Living kolica,posto razmisljam o njima,pa sam videla da si ti planirala da ih uzmes. Jel si odustala? I zasto? nisam odustala od njih,meeni su super,(jos mi nisu stigla) u prodavnivi su m ih pokazali,lako se sklapaju,generalno sam se dvoumila izmedju Cam Prettz cross i chicco living, i nema velike razlike, po dizajnu su mi chicco lepsa, teza su od Cam za 1kg. vise su za grad, dok je Cam sjajan za neravne terene...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2012 15:06:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslackic IZVORNA PORUKA: slavica. Maslackic,sad bas trazim po forumu neke komentare za ona Chicco Living kolica,posto razmisljam o njima,pa sam videla da si ti planirala da ih uzmes. Jel si odustala? I zasto? nisam odustala od njih,meeni su super,(jos mi nisu stigla) u prodavnivi su m ih pokazali,lako se sklapaju,generalno sam se dvoumila izmedju Cam Prettz cross i chicco living, i nema velike razlike, po dizajnu su mi chicco lepsa, teza su od Cam za 1kg. vise su za grad, dok je Cam sjajan za neravne terene... Beogradski trotoari spadaju u neravne terene. Kolica za grad su za normalne gradove u državama gde se prave. Ovde vam treba nešto što može da preživi rovove.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2012 15:12:57
|
|
|
|
slavica.
|
Ma i ja najvise razmisljam upravo o nekom od ta dva modela...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2012 23:51:01
|
|
|
|
Sanchy
|
Gae koja je cena tih cam combi family i gde bih mogla da ih pogledam nesto nisam mogla da ih nadjem na internetu kod nas?Ja sam se razmisljala o cam pretty cros ili chipolino dakota(koja imaju jako nisku cenu a neverovatno dobre karakteristike ,sto mi je nesto nespojivo?!)...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 9:17:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Gae koja je cena tih cam combi family i gde bih mogla da ih pogledam nesto nisam mogla da ih nadjem na internetu kod nas?Ja sam se razmisljala o cam pretty cros ili chipolino dakota(koja imaju jako nisku cenu a neverovatno dobre karakteristike ,sto mi je nesto nespojivo?!)... Oko 42 000 imaš ih izložene u Medi u Piramidi, ja sam ih tamo kupila, kao i sav nameštaj i ogradicu, autosedište...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:22:52
|
|
|
|
gracia
|
ja sam se def odlucila za 3u1 opciju. samo mi kod svakih nesto fali - ili su preteska, ili prevelika kad se sklope, ili ne mogu da se okrenu prema meni... vrtim se oko cybex, abc design, nekih novih quinny... mada su cene poprilicno visoke. razmisljam i o odlasku u madjarsku, a vreme prolazi...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gracia ja sam se def odlucila za 3u1 opciju. samo mi kod svakih nesto fali - ili su preteska, ili prevelika kad se sklope, ili ne mogu da se okrenu prema meni... vrtim se oko cybex, abc design, nekih novih quinny... mada su cene poprilicno visoke. razmisljam i o odlasku u madjarsku, a vreme prolazi... 3 u 1 je najbolja stvar na svetu! Gledaj da korpa bude čvrsta i prostrana i bebiron će da uživa maksimalno!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:28:01
|
|
|
|
gracia
|
jel moze za prvo vreme da spava u toj korpi? nekako mi zao da ga odmah iz stomaka strpam u ogromni krevetac...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:28:43
|
|
|
|
soni
|
3 u 1 je super opcija ..ali ja sma od nje digla ruke.. ovde ( norveska ) me izadje preko 1000e , nemamo toliko, pa cu mozda to sediste za kola kupiti i polovno, zato sto mi nije nesto mnogo ni potrebno, prodavnice, butici, lekar, sve mi je na 10 min peske.. ali uzecemo sigurno 2u 1.. korpu i sportski deo... videla sam i jedna marke BRIO...da li ima neko iskustvo??
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:34:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Gracia, zato ti i kažem da gledaš da korpa bude čvrsta i prostrana i koristiće ti kao kolevka. CAM korpa čak ima i dve zaobljene prečke koje kad se izbuku i staviš korpu na pod služe da je ljuljaš baš kao kolevku. Nevena je prva 4 meseca spavala preko dana u korpi a noću u krevecu, kad smo išli na put spavala je i noću u korpi. Korpu smo koristili do 5 i po meseci. Soni, nisam kod nas uopšte viđala BRIO kolica.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:44:02
|
|
|
|
New Mom
|
Gde je stavljana slika onog dodatka za kolica gde starije dete može da stane i da ih zajedno tako guraš? Znam da sam u nekoj temi videla sliku.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:45:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Čekaj. Posebna tema je.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:48:30
|
|
|
|
Anoniman
|
NM, KLIKNI
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:48:34
|
|
|
|
maslachak
|
IZVORNA PORUKA: gracia jel moze za prvo vreme da spava u toj korpi? nekako mi zao da ga odmah iz stomaka strpam u ogromni krevetac... mi imamo pegperego pliko 3,kupili smo 3u1,i nama je Visnja prva tri meseca spavala u korpi konstantno uvece,a preko dana ponekad,nekada je korpa bila na kolicima dok nismo kolica izvozili napolje posto smo se rodili u decembru,a kasnije je korpa bila na podu,posto je postavljena nista nije smetalo,plus peg perego korpa ima i nogare..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:49:36
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala, Tash!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2012 14:52:58
|
|
|
|
soni
|
NEW MOM ja sam samo ovo nasla KLIK
< Poruku je uredio soni -- 21.3.2012 14:57:23 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.3.2012 6:06:56
|
|
|
|
Rada T.
|
nama ovo treba
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.3.2012 6:13:41
|
|
|
|
Rada T.
|
moja prijateljica je kupila još jedna ista kolica i nekim posebnim plastičnim delovima ih sastavila
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.3.2012 10:07:44
|
|
|
|
slavica.
|
Da,ima da se kupe te neke spojnice za kolica,pogledaj u Aksi ili Enci Menciju,mislim da sam kod njih vidjala!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.3.2012 17:04:55
|
|
|
|
tammy.ka
|
Ja imam neka univerzalna kolica, letnja zimska, mada pozelim da imam neka manje glomazna sad leti, lagana kisobran kolica... nego, ono sto htedoh reci...na njima imam i postolje gde moze starije dete da stane a mladje naravno sedi/lezi u kolicima... posluzilo nam je malo(jednom-mozda dva puta)...isprobali smo...ali ako starije dete hoda, zasto uopste razmisljati o kolicima i dodacima...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.3.2012 21:24:22
|
|
|
|
Rada T.
|
Luka jeste starije dete... ali nije uvek raspoložen za hodanje Šalu na stranu... navikla sam sve da radim sama, sama na pijac sama u kupovinu sama u šetnju sama kod doktora i onda mi u jednom momentu treba vezano i mirno dete u kolicima a ne da ga držim za ruku i da po super-markeu gledam da l' je uleteo u raf sa testeninom
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2012 13:29:41
|
|
|
|
gracia
|
Zenske, ima li iskustava sa Inglesina Zippy free kolicima? Ko sta radi, ja samo zagledam kolica drugih ljudi u setnji, jos malo pa cu da pocnem da ih zapitkujem kakva su Zapucali smo juce u Medu u Piramidi, ali nisam znala da Piramida ne radi subotom popodne, bas bezveze...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2012 16:17:58
|
|
|
|
maslackic
|
OVO su nasa...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicupejičinKoje Vam je najlepse?Petra (
45%)
Marija (
32%)
Nikoleta (
23%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!