Cinderella7
|
Celo popodne smo obilazili radnje i gledali kolica,muzic,i baka i deda. U chicco liteway sam se totalno razocarala,a bas sam se za njih zagrejala,dok sam ih vozikala po radnji skripala su i cvilela kao luda,ali onda nastaje tek show-molila sam prodavacicu da mi pokaze kako se zatvaraju,i u samom procesu zatvaranja joj pukne neka plastka. Ova druga,valjda sefica je odlepila,ali je prema meni bila i vise nego korektna-rekla mi je iskreno da su liteway kisobran kolica i da iako su za novorodjence,da ona me bi preporucila,i da su to pre svega letnja kolica. A i kad uzmu moj tata i muz da ih guraju izgledaju kao igracka naspram njih. Slicnu stvar mi je rekla i u enci menci,ovo prethodno je bila chicova radnja,da su ona manja kolica,i da jesu nesto uza,i da sta treba da ocekujem za te pare. Zato smo se vratili u mendi prodavnicu-obisli smo sve radnje,od merkatora,do usca,vera pa u immo centar. Prvo sam se zalepila za portofino-ovi novi modeli su malo duzi,dok proslogodisnji,kao i neonato piuma su krace i nemaju onaj deo kod nogu podesljiv da moze da se savija,dok ovogodisnji model to ima. Medjutim i ona su nekako niska,moji se svi zalepili za Cam Apollo,koji mi je preporucila prodavacica u sve cetiri njihove radnje,sta vise tri od njih cetiri su koristile ta kolica,pa valjda je njima u korist da prodaju ono sto je skuplje,ali ispale su extra. Svaka mi je objanila razlike,kod apolla su tockovi veci,kvalitetniji,sa amortizerima odlicnim,i mogu da izbegnu svaku prepreku,i da cak po planini mogu da se voze. Pri tome su najudobnija i najususkanija,jeste to stariji model,ali je toliko trazen da se i dalje proizvodi. Provozala sam ih po celom immo centru,bez problema,laka za upravljanje,a i muz se zaljubio u njih. Sklopila sam i rasklopila sa jednom rukom,imaju 8,7 kila,i ovim modelima,za razliku od starijih moze da se skida sve osim krova i da se pere,sto mi je bilo jako bitno. Portofino su niza,i sinija dosta,i kaze prodavacica da ni beba mogla da ih preraste,a kako mi je puzic krupniji on se pogrbi dok ih je gurao. Uzivo su lepsa dosta,i izgledaju skroz drugacije od ovoga sto ima na slici i lepsa. Tako da sam prezadovoljna kupovinom,kao muzic. Ova manja,kisobran kolica dobijam ionako od kume,njen sinicic ih polako prerasta tako da imam i tu manju varijantu.
|