|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
29.2.2012 12:24:23   
maslackic
Obrati paznju da li se na Portofina naslon spusta u skroz lezeci,ako ti je to vazno..

ja kada sam gledala kolica, sva ona koja ne mogu da se okrenu ka mami i nemogu u skroz ravan polozaj...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 401
29.2.2012 15:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gae_gr

To je savet onih koji nemaju korpu. Ko je korpu isprobao i zna njene prednosti to ti neće reći, veruj mi!

potpuno se slazem! i ako kupujes obicna kolica i auto sediste posebno - nece te izaci mnogo jeftinije nego da uzmes 3u1 varijantu u kojoj se sve kopca na istu osnovu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 402
29.2.2012 17:30:57   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: malenac76

ja mislim da cu na kraju ipak uzeti chicco ..bitno mi je da se lako sklapaju i da ih sama mogu strpati u auto i nositi ako treba

Chicco jesu skuplja kolica ali su extra, ne mozes da pogresis. Lako se sklapaju, prvi polozaj se dize na 30 stepeni sto je mnogo bitno a kod drugih mislim da je prvi polozaj na 45 ili 60 stepeni. Korpa im je velika i udobna. Ma ima bebac da uziva user posted image
Meni je cak super varijanta 3 u 1.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 403
29.2.2012 22:02:17   
Cinderella7
Celo popodne smo obilazili radnje i gledali kolica,muzic,i baka i deda. U chicco liteway sam se totalno razocarala,a bas sam se za njih zagrejala,dok sam ih vozikala po radnji skripala su i cvilela kao luda,ali onda nastaje tek show-molila sam prodavacicu da mi pokaze kako se zatvaraju,i u samom procesu zatvaranja joj pukne neka plastka. Ova druga,valjda sefica je odlepila,ali je prema meni bila i vise nego korektna-rekla mi je iskreno da su liteway kisobran kolica i da iako su za novorodjence,da ona me bi preporucila,i da su to pre svega letnja kolica. A i kad uzmu moj tata i muz da ih guraju izgledaju kao igracka naspram njih. Slicnu stvar mi je rekla i u enci menci,ovo prethodno je bila chicova radnja,da su ona manja kolica,i da jesu nesto uza,i da sta treba da ocekujem za te pare.
Zato smo se vratili u mendi prodavnicu-obisli smo sve radnje,od merkatora,do usca,vera pa u immo centar. Prvo sam se zalepila za portofino-ovi novi modeli su malo duzi,dok proslogodisnji,kao i neonato piuma su krace i nemaju onaj deo kod nogu podesljiv da moze da se savija,dok ovogodisnji model to ima. Medjutim i ona su nekako niska,moji se svi zalepili za Cam Apollo,koji mi je preporucila prodavacica u sve cetiri njihove radnje,sta vise tri od njih cetiri su koristile ta kolica,pa valjda je njima u korist da prodaju ono sto je skuplje,ali ispale su extra. Svaka mi je objanila razlike,kod apolla su tockovi veci,kvalitetniji,sa amortizerima odlicnim,i mogu da izbegnu svaku prepreku,i da cak po planini mogu da se voze. Pri tome su najudobnija i najususkanija,jeste to stariji model,ali je toliko trazen da se i dalje proizvodi. Provozala sam ih po celom immo centru,bez problema,laka za upravljanje,a i muz se zaljubio u njih. Sklopila sam i rasklopila sa jednom rukom,imaju 8,7 kila,i ovim modelima,za razliku od starijih moze da se skida sve osim krova i da se pere,sto mi je bilo jako bitno. Portofino su niza,i sinija dosta,i kaze prodavacica da ni beba mogla da ih preraste,a kako mi je puzic krupniji on se pogrbi dok ih je gurao. Uzivo su lepsa dosta,i izgledaju skroz drugacije od ovoga sto ima na slici i lepsa. Tako da sam prezadovoljna kupovinom,kao muzic. Ova manja,kisobran kolica dobijam ionako od kume,njen sinicic ih polako prerasta tako da imam i tu manju varijantu.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 404
1.3.2012 12:21:14   
anirez
Mene interesuje sta kazete na ona Jane kolica?

Ima zasita lijepih modela, a nisu ni pretjerano skupa, sad kakav je kvalitet ... neznam

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 405
1.3.2012 14:08:29   
Sanchy
Gde na Novom Beogradu mogu da pogledam Chipolino kolica ako ih je neko video mozda?Ima na Bulevaru,rece mi neko ovde ali to je meni jako daleko plus nemam gde ni da parkiram..user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 406
1.3.2012 16:21:41   
Victoria
Mi ovih dana biramo kolica,tj ja jer mi je dragi prepustio to i ja ih uopste ne biram po tezini ,brendu ceni vec jednostavno ona koja mi se najvise dopadaju pa svakako ih necu ja sklapati i rasklapati nego muz kad idemo u grad a za setnju po kvartu mogu da mi stoje kuci rasklopljena i da ih samo uzmem...Dopadaju mi se jako Cam kolica sa cirkonima i masnom ka korpi divnaa su ali jos ih nisu dobili ima ih samo u katalogu i stizu za mesec dana ,a meni se ne zuri.E i imam jedno pitanje jel neko od vas zna mozda gde ima da se kupe ferrari kolica u Srbiji??Videla sam na nekom sajtu u Madjarskoj ali bas mi se ne ide sa stomakom do zuba u Segedin...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 407
1.3.2012 20:06:02   
marica983
Malenac ova roze kolica mi se sviđaju, gde mogu da se kupe (odakle je slika skinuta)?

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 408
1.3.2012 21:36:22   
marijana22
Sanchy mislim da je distributer chipolino proizvoda negde na B. Kosi (pogledaj na njihovom sajtu.), ali nisam sigurna da li tamo prodaju.Najbolje nazovi pa pitaj

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 409
1.3.2012 22:51:31   
Victoria
Da li neko ima iskustva sa Bertoni kolicima i jel ima uopste negde da se pogledaju osim u online prodavnicama,naisla sam na jedna ciklama jako lepa,ali po radnjama nisam sretala taj brend??

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 410
1.3.2012 23:01:43   
Anoniman
viktorija, pogledaj u mrvici i radosnici, tu ima sigurno

(odgovor članu Victoria)
  Direktna veza do poruke: 411
1.3.2012 23:03:13   
Victoria
thanksss

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 412
1.3.2012 23:09:23   
slavica.
Mislim da imas i u Aksi.

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 413
1.3.2012 23:13:47   
jance

IZVORNA PORUKA: Victoria

Da li neko ima iskustva sa Bertoni kolicima i jel ima uopste negde da se pogledaju osim u online prodavnicama,naisla sam na jedna ciklama jako lepa,ali po radnjama nisam sretala taj brend??

ima jedna radnja u Dunavskoj u pasazu mislim 23 broj, tamo imaju vecinom robu koja se prodaje na Justclick-u tako su nam rekli bas iz justclick-a.. a koja kolica su u pitanju? Mi imamo Bertoni Plasma kolica onako ljubicasto-braonkasta su.. (ja sam ti operisana od boja i tih stvari inace a jos i nisam odavde pa mi oprosti nepoznavanje boja user posted image )

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 414
2.3.2012 0:53:26   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: marijana22

Sanchy mislim da je distributer chipolino proizvoda negde na B. Kosi (pogledaj na njihovom sajtu.), ali nisam sigurna da li tamo prodaju.Najbolje nazovi pa pitaj

Hvala nasla sam....

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 415
2.3.2012 9:58:23   
Victoria
Jance dopala su mi se tako neka ciklama :)) kombinovana bertoni plasma kolica 2 u1 a ima i 3 u jedan jel ti ta imas??

http://www.google.com/imgres?um=1&hl=sr&rlz=1C1SKPC_enRS390RS390&biw=1137&bih=561&tbm=isch&tbnid=RXtak98nT9mOFM:&imgrefurl=http://okbabystrollers.com/Stroller-Bertoni-Plasma-2-in-1-t466/&docid=c2Ha0_NL-5mgYM&imgurl=http://okbabystrollers.com/img/galery/kolyaska_bertoni_plasma_(2_v_1).jpg&w=403&h=530&ei=hotQT5ziKcOC4gSU69XXDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=703&vpy=165&dur=2265&hovh=257&hovw=195&tx=120&ty=179&sig=115971746818669314769&page=1&tbnh=117&tbnw=93&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:13,s:0

Dior

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 416
2.3.2012 10:01:32   
jance
jeste, bas ta imam i tacno te boje. jeste da imamo decaka ali nam se boja nekako svidela, kad smo mi kupovali bila je i opcija 3u1, korpa za novorodjence, autosediste i ovo tzv sportsko sediste koje je bas na slici. pitaj sta god te zanima o tim kolicima slobodno. inace mi smo kupili tu opciju 3u1 za 23000, sad kolko vidim je nema vise tako.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 417
2.3.2012 11:09:20   
Azra_
Stigla nam Huck kolica sa Disney motivima. Ista su kao sa slike. Probali ih po kuci i zadovoljni smo za sada, videcemo kako ce se pokazati van kuce.

Maslackic, ipak me je ovog puta posluzila sreca, pa dobih ono sto sam zelela.user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 418
2.3.2012 12:14:44   
maslackic
Azra jeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 419
2.3.2012 19:48:57   
slavica.
Zenske nadjoh malopre ovo http://www.encimenci.rs/proizvod.asp?id=791202500&kat=4
Ja sam mislila da ta living kolica idu samo kao trio. Ja sam planirala da ne predjem 30.000,ali za 2-3.000 je mozda bolje da ne cepidlacim user posted image  vazniji mi je kvalitet!

Direktna veza do poruke: 420
2.3.2012 22:49:13   
Sanchy
Da li neko mozda ima Chipolino perfekta kolica pa da mi prenese utiske...nesto sam se zalepila za ovu marku ako krenem da kopam i gledam dalje cini mi se da se nikad necu odluciti...ali ajde da pitam jos ovo Azra gde si kupila ta hauck kolica sa disney motivima i koja je cena?

< Poruku je uredio Sanchy -- 2.3.2012 23:04:24 >

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 421
3.3.2012 11:37:34   
Azra_
Sanchy, kod nas niko ne uvozi Hauck sa Disney motivima. Ja sam inace htela Hauck Condor ili Malibu, bilo koji dezen koji postoji kod nas, ali kada sam videla ova nisam mogla da odolim. Kupljena su u Nemackoj.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 422
3.3.2012 11:41:33   
coka11
Znate li gde mogu da se kupe kišobran letnja kolica, da mogu da se spuste u ležeći, da imaju malu tendu i da nisu skupa? 4000-5000 din user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 423
3.3.2012 17:33:24   
maslackic
Zna li neko sta se od opreme dobija uz Cam ova Pretty cross? da li ide neka torba , i da li ima nastresnice kao za comby family?user posted image

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 424
3.3.2012 17:42:51   
slavica.
Maslackic,sad bas trazim po forumu neke komentare za ona Chicco Living kolica,posto razmisljam o njima,pa sam videla da si ti planirala da ih uzmes. Jel si odustala? I zasto?

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Mrsavljenje posle porodjaja

Sta preporucujete kao najbolju metodu?

dijeta (38%)

set_nja (aktivnosti) (49%)

kreme za zatezanje i sl. (0%)

nesto drugo(navesti sta) (13%)

Ukupan broj glasova: 47

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here