Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:10:06
|
|
|
|
marijana22
|
Soni super su kolica!!!1 Moram da se umesam u diskusiju o korpi (mada jos nemam iskustva ni sa kolicima ). Svi moji poznanici koji imaju dete nemaju korpu, i preporucili su mi da je ne kupujem jer se skupa a relativno kratko se koristi. Da je bolje kupiti kolica na koja se montira AS,jer beba cim poodraste voli da razgleda okolo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:12:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Soni super su kolica!!!1 Moram da se umesam u diskusiju o korpi (mada jos nemam iskustva ni sa kolicima ). Svi moji poznanici koji imaju dete nemaju korpu, i preporucili su mi da je ne kupujem jer se skupa a relativno kratko se koristi. Da je bolje kupiti kolica na koja se montira AS,jer beba cim poodraste voli da razgleda okolo. To je savet onih koji nemaju korpu. Ko je korpu isprobao i zna njene prednosti to ti neće reći, veruj mi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:17:30
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty mi imamo chipolino ultra i to bas braon verziju i odusevljeni smo. mada, otvaranje i zatvaranje jednom rukom ne dolazi u obzir a gledala sam na internetu prezentaciju bas tih kolica chipolino ultra 2011,i tip ih je jednom rukom otvorio i zatvorio ...a bas su mi se svidela a nisam u fazonu da dajem silne pare za te stvari kad cujem cenu od 600 evra za kolica digne mi se kosa na glavi..znas li gde bih mogla da ih pogledam?
< Poruku je uredio Sanchy -- 27.2.2012 23:18:35 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:32:27
|
|
|
|
marijana22
|
Sanchy ako si iz bg imas na bulevaru bebi butik, kad krenes od liona ka djermu pa posle onog soko starka. Ja ih tu vidla pre 2-3 nedelje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:40:16
|
|
|
|
Sanchy
|
Jesam,hvala ti,ali ako ne mogu jednom rukom da se sklope i rasklope onda bezveze ili je onaj muskarac na snimku jaci pa on moze ..a i dezen mi se dopao bas ta braon...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
e, i momak koji je kod mene sklapao kolica je to uradio jednom rukom. napomena - MOMAK. ja sa sve bebom to vala ne mogu. mozda ide lakse vremenom, tj kad se razdrndaju, ali sta dotle? i inace, imaju 11 kg, nije bas lako dizaati to jednom rukom. na srecu nemam toliko potrebe da su sklopljena, koristim ih za setnju (ns je mali, kolicima idemo svuda - nema potrebe da me neko kolima voza do negde pa onda da koristim kolica. u bg je vec druga prica). inace su super - jako dobro su se pokazala sad po snegu i bljuzgavici. isli smo naplje i na minus 5 i malom je nos bio topao (ne produvava vetar kolica, ostatak deteta zatrpan skafanderom i salom i kapom). kad ih okrenes da beba gleda napoljje idu kao san. dok beba gleda pema tebi treba navici jer ti tockovi su dupli i rotirajuci. mi smo namerili da ova koristimo jesen/zima/prolece a na leto svakako da kupimo kisobran, lagana da se ne patimo. prva opcija nam je bila dakota, ali ona ima 14 kg i otpala bi. racunaj uvek da to nije samo 14 kg, tu je beba od minimum 4 pa do ..., znaci kad se bas budes zaukala guraces 20 kg! malo li je ... pogledaj na justclick, mi smo tu uzeli jer su bili najjeftiniji.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 0:05:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala ti...ma ja cu i onako uvek morati da imam pomoc i kad idem u setnju ,imam kamen u bubregu i nesmem nista tesko da nosim a bas me zanima kako ce to da izgleda kad dodje beba ...ali ipak za svaki slucaj bih volela da mogu jednostavno da se sklope i rasklope ma ako mi se dopadnu uzivo to je to,i onako me smara da mnogo birkam onda tek necu znati sta cu...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 8:43:01
|
|
|
|
Cinderella7
|
Ima li neko iskustva sa chipolino kolicima? Ili eventualno Cam Portofino?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 9:53:38
|
|
|
|
Anoniman
|
uzivo smo ih jedino nasli u mrvici na n. naselju (sto ti bas nista ne znaci ako nisi iz ns ...) pogledaj ishop.rs, tu imas puuuno bg prodavnica online, vidi gde ima pa idi iskreno, nama se najvise svideo nania subway model, ali ga nema u ns ni od korova ... inace na slikama je savrsen!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 10:00:48
|
|
|
|
malenac76
|
i mene interesuje da li neko ima iskustva sa CHIPOLINO kolicima
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 10:05:32
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam najgora majka mi smo dobili lazzaro kisobran kolica i ta smo izraubovali do neprepoznatljivosti zvercica je bila bas mala kad se rodila , stala je u ta kolica na lezecem polozaju , imaju i onu navlaku bila su nam odlican a jos i poklon i da vam kazem jos ih povremeno koristimo kao nemajka , ja o kupovini kolica nisam razmisljala , dobili smo ih i ishasnirali
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 10:09:37
|
|
|
|
jance
|
uuu Chipolino Optimaaa.. ja sam balavila nad tim kolicima 4 meseca svoje trudnoce valjda ( sad mi mm kaze da se ne seca zamislite!)... uzivo sam vecinu Chipolinovih kolica videla u jednoj radnji ovde u NS i izgledaju mi bas cvrsto i kvalitetno...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 10:12:17
|
|
|
|
Cinderella7
|
Ja Chipolinova kolica nisam videla uzivo,ali na slikama izgledaju prelepo,zato pitam ima li neko iskustva sa njima.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 10:14:53
|
|
|
|
Olga75
|
moja drugarica je kupila McLaren kolica , platila ih je boga oca i na kraju joj je otpao tocak ne znam , nekada cena nije garant kvaliteta a i deca jedno vreme drame u kolicima pa moras da nosis bebu a da guras kolica , takvo je moje iskustvo i onda kolica treba da su sto laksa za guranje i sto manja i sta ja znam
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 11:57:56
|
|
|
|
slavica.
|
Ja nikako da odem uzivo da pogledam kolica,ali gledajuci na netu,zestoko sam se zalepila za Chipolino,mislim da je Lumina u pitanju....ali neko mi je ovde rekao da su nekako kratka,valjda im je sediste krace,pa ga dete jako brzo preraste....e sad,nadam se da ce se javiti neko ko bas ima iskustva sa njima,pa da ti bolje objasni. Ja sam pocela i druga da gledam,ali opet,jos uvek nisam sigurna.... Sad sam uzela u razmatranje i Cam Pretty Cross.....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 14:50:58
|
|
|
|
soni
|
jaooo ima toliko vrsta, i svako razlicita iskustva ima.. sanchy i meni se od 600 e dize kosa na glavi ali ta su ovde najjeftinija malenac ovi modeli jako lepo izgledaju, ali nemma iskustva..koliko su kod nas ta kolica???
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 15:11:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR moja drugarica je kupila McLaren kolica , platila ih je boga oca i na kraju joj je otpao tocak ne znam , nekada cena nije garant kvaliteta a i deca jedno vreme drame u kolicima pa moras da nosis bebu a da guras kolica , takvo je moje iskustvo i onda kolica treba da su sto laksa za guranje i sto manja i sta ja znam Ja sam imala MacLaren kolica, Techno ... zaboravila sam celu oznaku. Mislim da su to najbolja kolica na svetu. Lagana, jako se lako njima manevriše... Kao nova su. Težina je 7.5 ili 8.5 kg, ne sećam se, što je jaaakooo lagano u odnosu na ostala što se nude. Jbg, svuda se nađe poneki komad koji ne valja, tako i kod tvoje drugarice. Inače, što se tiče sklapanja kolica u jednoj ruci, a u drugoj vam je beba - zaboravite na to. Nema šanse (moje iskustvo, a probali smo gooomiiiluuu kolica pre nego što smo kupili ova).
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 16:04:03
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Chippolino kolica nikome ne bih pteporucila samo zato sto im ja mala korpa,. Mom Vuku su kolica bila mala sa 4 meseca, noge vise. A kada je poceo da sedi , guza mu je bila pola u kolicima a pola van. Uporedi korpu chippolino kolica npr. sa korpom peg perega i videces da je korpa duplo manja, a konstrukcija kolica glomazna. Malenac ona jesu lepa ali su totalno ne prakticna, malo se teze sklapaju a i kada ih sklopis zauzmu ti ceo gepek. Ja sam se pokajala sto nisam uzela bilo koja druga, ali zato sam posle kupila kisobran kolica peg perego i jos uvek ih koristimo i prezadovoljna sam kvalitetom.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 21:28:45
|
|
|
|
soni
|
pa meni sva kolica lepaaa ja nisam za ova cula.. kakvi su komentari???
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 21:32:28
|
|
|
|
malenac76
|
ja mislim da cu na kraju ipak uzeti chicco ..bitno mi je da se lako sklapaju i da ih sama mogu strpati u auto i nositi ako treba
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 21:40:31
|
|
|
|
Cinderella7
|
Prodavacica u jednoj radnji gde sam gledala danas chipolinova i grakova kolica mi je preprucila da pogledam njih-Cam Portofino,jer ih je ona imala,iako ih ona ne drzi,tako da sam mislila da vredi baciti pogled. Sutra idem da ih vidim uzivo,skoro istih dimenzija su kao i chicco liteway,i lako se sklapaju,a lepo mi izgledaju,plus dobijes zimsku navlaku za noge.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 21:49:03
|
|
|
|
Cinderella7
|
Jok na zvanicnom sajtu i na njihovoj deklaraciji pise 0+,bila sam u mendi juce,koja je njihov uvoznik i to su mi potvrdili,ima skroz lezeci polozaj...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2012 23:03:55
|
|
|
|
Jelena80
|
I mi se dvoumimo izmedju Cam Pretty Cross-a i Portofina. Razlika je sto se kod Crossa okrece sediste a mose i AS da se namontira, a kod Portofina te opcije ne postoje. I naravno razlika u ceni od nekih 10.000. Ne znam sta je bolje, prakticnije i isplatljivije. Inece i ja sam cula da bebi oprema poskupljuje od 1.3, nama su to rekli kad smo uzimali krevetac pre neki dan. To znaci da je sutra dan za kupovinu :) a ja jos uvek neodlucna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
8.martsladjanoImamo kontrolni pregled kod pedijatra 8. marta i dvoumimo se da li da kupimo nesto ili ne?Bice mi neprijatno ako neko nesto kupi,a mi nista,a sa druge strane se bojim da se ne izblamiramo pa da budemo jedini!!!!UPOMOCCC!!!!Kupiti poklon (
41%)
Ne kupiti poklon (
59%)
Ukupan broj glasova: 192Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!