|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
15.1.2012 17:24:11   
marijana22
e meni  se  svidjaju  ova "tvoja" kolica!
Mada se ja  nesto  preterano  ne  razumem,  uglavnom  sam  citala  ne  netu  po  forumima  sta  drugi  preporucuju  al  tamo  je  koliko  ljudi  toliko  cudi  ni sama  vise  ne  znam  sta  cu  uzeti. Meni  su  neki  poznanici  preporucili  da  za  pocetak  uzmem  neka  stabilnija  kolica  a  kasnije  neka kisobran. Ova  "moja" sam  videla  uzivo i deluju  malo  kabasto,  al  meni  se  svidjaju. u  svakom slucaju  necu  ih  uzimati  skoro,  do  maja  se  mozda  jos  5  puta  predomislimuser posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 301
20.1.2012 15:03:44   
lepao
Cam kolica sam koristila prvih 7-8 mjeseci isto 3 u 1 ali nisam nimalo zaodovljna zbog KILAZE...ta kolica su teska 13 KG! To je ko tucc...nisam ih mogla gurati ako je imalo bilo negdje brda a kamoli da ih sklopim i do auta nosim...mislim mogla sam ali bih crklaa svaki put. Definitivno ne vrijede! Jedini plus im je sto su lijepa ali mislim da ima puno lijepih kolica koje su duplo lakse...recimo Peg Perego kolica su puno laksa a odlicno izgledaju i prakticna su. Ja sada imam Si model ali uskoro idem i za jos laganiju varijantu od 5kg posto je beba veca.
Chicco liteway mi se ne svidjaju posto su teska za kisobran kolica.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 302
20.1.2012 15:12:23   
lepao
Kakvo imate iskustvo sa maclaren quest sport kolicima?

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 303
20.1.2012 15:47:45   
babybeemaja4
Da li neko ima iskustva sa ovim kolicima mislim da su space? Samo da nadjem link za njih. space
Moj muz se odusevio sto su jednostavna za montiranje i samo se drzac za ruke prebacuje.

Meni licno su lepsa Jungle i Lazzaro. Ali je puno komplikovanije okretanje bebe i sklapanje kolica.
Svaki savet je dobrodosao!!!!

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 304
21.1.2012 17:39:40   
Sesilija 83
ima od 43,000;46,000; i 63,000 zavisi da li je modell od ove ili od prosle godine ali sva imaju istu opremu samo neki drugi materijali i boje...
Mada kaze prodavacica da mogu da se poruce svi modeli u svim bojama i stizu im 2puta nedeljno
A ja sam porucila ista kao u uscu po istoj ceni u jednoj radnji u piramidi,tamo sam uzela i ostalu opremu pa sam sve odjednom da se mm posle ne seta po gradu i da skuplja redom...

(odgovor članu zeci)
Direktna veza do poruke: 305
22.1.2012 22:26:31   
Jelena80
Mi polako krecemo u potragu za kolicima. Termin mi je 4. aprila.
Za sada smo gledali Chicco Liteway ali je kod njih problem sto dete ne moze da gleda u majku.
Preporucili su na i Cam Pretty Cross kao i neke Hauck.
Samo o tome citam vec nekoliko dana i nema pojima za koja da se odlucimo.

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 306
23.1.2012 13:52:48   
slavica.
Hmmm ja sam opet u razmisljanju... Odustala sam od toga da mi zaova salje kolica,ne mogu da nadjem tamo ni jedna da mi se dovoljno svidjaju,da imaju sve sto zelim,i da je pristojna cena... I sad sve vise naginjem ka nekim Chipolino kolicima. Sta mislite o njima? Recimo ova Lumina,u lime boji http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=13741
bbmajo,ne znam da li su mozda ta previse teska?

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 307
23.1.2012 13:57:31   
maslackic
obrati paznju na to i da bi bilo pozeljno da kolica imaju i skroz lezeci polozaj...ta Chicco Liteway su kisobran kolica i nemaju skroz lezeci,sto je bitno ako ces dete vozati dok ne sme da sedi ili dok bar ne bude moglo u polulezeci..najbolje da pogledas uzivo u nekoj prodavnici gde imaju veliki izbor pa da na licu mesta uporedis...
mi smo bilu u Encimenciju i rekli sta nam treba i devojka pokazala sva kolica koja imaju to sto smo trazili u rasponu cena od 20 000 do 100 000...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 308
23.1.2012 22:56:18   
Sesilija 83
cam kolica imaju nosiljku-kolevku koja sluzi za bebu od 0-7 meseci skroz lezeca i moze u polu lezeci,
a posle ima onaj klasicni deo za sedenje kao kisobran,i rucke se okrecu na obe strane.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 309
24.1.2012 2:14:06   
Sashica82

IZVORNA PORUKA: maslackic

obrati paznju na to i da bi bilo pozeljno da kolica imaju i skroz lezeci polozaj...ta Chicco Liteway su kisobran kolica i nemaju skroz lezeci,sto je bitno ako ces dete vozati dok ne sme da sedi ili dok bar ne bude moglo u polulezeci..najbolje da pogledas uzivo u nekoj prodavnici gde imaju veliki izbor pa da na licu mesta uporedis...
mi smo bilu u Encimenciju i rekli sta nam treba i devojka pokazala sva kolica koja imaju to sto smo trazili u rasponu cena od 20 000 do 100 000...

Smeskic, jesi li sigurna? Ja sam ih gledala, imaju ležeći... I prodavačica potvrdila.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 310
24.1.2012 2:15:08   
Sashica82
Pardon, maslackic! Smeskic, maslackic... user posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 311
24.1.2012 7:09:24   
Makica99
Jaoooo ta kolica vise, poludecu od njih! Jedina stvar od pocetka ove moje trudnoce oko koje ne mogu nikako da se smislim i stalno menjam misljenje.
Sashice, chicco lightway i multiway (koji je moj favorit i nekako ne mogu od njega da se otkacim) se ne spustaju u skroz, skroz lezeci polozaj, vec imaju nagib od 30 stepeni. E sad, u enci menciju na multiway-u koji sam gledala je visila original deklaracija na kojoj je pisalo 0+, i teta prodavacica je rekla da moze za novorodjence, dok na mnogim sajtovima i nekim drugim radnjama kazu da su za 6+. Na chicco sajtu takodje kaze da su 0+.
Pricala sam sa dve mame koje ih imaju i obe su koristile od rodjenja. Jedna kaze da joj je pedijatar dozvolila da je vozi na 30 stepeni nagiba, samo je rekla da joj u prva 2,5 meseca stavi neki peskiric, da malo nivelise nagib.
Eto, to ti je ono sto ja znam, mnooogo se premisljam, uopste ne znam sta da radim.
Jedino sto znam da ne dolazi u obzir da kupujem kolica preko 8kg, nemam lift, zivim na uzbrdici, stepenice na sve strane, ma nema sanse da teglim nista teze od toga, i to mi je mnogo!

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 312
25.1.2012 0:30:57   
Mariya
Ja imam ova kolica, sva tri dela, i imam samo reči hvale za njih.
user posted image

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 313
26.1.2012 10:51:33   
Sesilija 83
Maria koja su ovo kolica?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 314
26.1.2012 10:56:57   
branki*
ej,devojke,ja imam chicco multiway,ali da sad kupujem kolica,mislim da ne bi njih uzela.nemaju bas skroooz lezeci,ali to nije bitno,mogu i tako da se voze male bebe.mene nerviraju oni kaisevi za vezivanje.sad kad natrontam bozu,obucem mu jaknu,jedva ga zavezem,a skroz sam ih povukla.jadan,jedva dise.i ne vozim ga.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 315
26.1.2012 11:50:58   
ishler
Mi imamo ovakva,sve pohvale,
imaju lezeci,a mogu se koristiti i kao kisobran,a lagana su.user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 316
26.1.2012 11:58:17   
branki*
da,mogu i kao kisobran,mada,kazem,da sad uzimam kolica,uzela bih drugacija.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 317
26.1.2012 12:59:13   
ishler
Mi sva druga koja smo gledali bila su glomazna i teska.
Sada sam videla u Letu nova Cam i mislim da su odlicna,verovatno bih njih uzela.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 318
26.1.2012 16:41:45   
Mariya
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Maria koja su ovo kolica?

Chicco trio enjoy fun. Ja ih preporučujem!

Direktna veza do poruke: 319
31.1.2012 17:17:59   
zvezda plava
ja sam kupila kolica peg-perego uno,fenomenalna su.preporucila bih kolica sa jednim a ne dva tocka,jer sa dva se brze kvare i tezi su za okretanje.kad sam isla u kupovinu nije mi novac bio problem,imala sam za bilo koji model,ali me je vlasnik a ujedno i sam prodavac butika enci menci ubijedio da nema potrebe za 3 u 1 da je to bacanje para jer to beba jako malo koristi a kosta puno taj dodatak da je bolje uzeti sama kolica i auto sjediste koje je od
0 do 3 god sjedise za kola za upola manju cijenu nego ovo koje dodje u 3 u 1 je samo do 6 mjeseci.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 320
31.1.2012 17:44:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zvezda plava

ja sam kupila kolica peg-perego uno,fenomenalna su.preporucila bih kolica sa jednim a ne dva tocka,jer sa dva se brze kvare i tezi su za okretanje.kad sam isla u kupovinu nije mi novac bio problem,imala sam za bilo koji model,ali me je vlasnik a ujedno i sam prodavac butika enci menci ubijedio da nema potrebe za 3 u 1 da je to bacanje para jer to beba jako malo koristi a kosta puno taj dodatak da je bolje uzeti sama kolica i auto sjediste koje je od
0 do 3 god sjedise za kola za upola manju cijenu nego ovo koje dodje u 3 u 1 je samo do 6 mjeseci.

Moje iskustvo kaže da se 3 u1 i te kako isplati. Mi smo ravnu korpu korisstili 5 i po meseci i kao kolica i kao kolevku. Izrabljivali  je do maksimuma a pri tom ona omogućava bebi konfor jer za razliku od sportskog sedišta običnih kolica može da leži u svim položajima a ne samo na leđima i nema kaiševa da je sputavaju. A as je milina kad se ide na kontrolu, u kupovinu, u kraću šetnju, izvadiš dete sa sedištem iz kola i staviš sedište na šasiju i voziš. Ne vučei i ne tegliš... I opet bih kupila 3 u 1!!!

(odgovor članu zvezda plava)
  Direktna veza do poruke: 321
31.1.2012 18:28:09   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: slavica.

Hmmm ja sam opet u razmisljanju... Odustala sam od toga da mi zaova salje kolica,ne mogu da nadjem tamo ni jedna da mi se dovoljno svidjaju,da imaju sve sto zelim,i da je pristojna cena... I sad sve vise naginjem ka nekim Chipolino kolicima. Sta mislite o njima? Recimo ova Lumina,u lime boji http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=13741
bbmajo,ne znam da li su mozda ta previse teska?

Chippolino kolica nikome ne bih pteporucila samo zato sto im ja mala korpa,.
Mom Vuku su kolica bila mala sa 4 meseca, noge vise. A kada je poceo da sedi , guza mu je bila pola u kolicima a pola van.
Uporedi korpu chippolino kolica npr. sa korpom peg perega i videces da je korpa duplo manja, a konstrukcija kolica glomazna.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 322
31.1.2012 19:18:10   
viking
šta kažete na ovo? :)
user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 323
31.1.2012 19:23:04   
minna
Hehe super je za npr Holandiju, kod nas ne bi mogli da prodjemo nigde, ali dobra je fora.
Ja sam na Adi vidjala mame koje voze rolere i guraju kolica

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 324
31.1.2012 19:23:36   
Anoniman
Savršena su, osim što u Beogradu nemaš gde sa njima... user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Mindjuse
DajanaVanja

Kada je prikladno zenskoj bebi probusiti usi

Pre godinu dana (50%)

Posle godinu dana (50%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here